Vind schoonmaakbedrijven in Wassenaar

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Wassenaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Wassenaar

 • Schone Club
  Schone Club
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Wassenaar

  Wij zijn een trouwe schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland. Doen ons werk met passie. Onze doel is om de klant te vreden te maken. Wat de klant verwacht en meer. Wij kunnen indien van behoefte onze eigen schoonmaakmiddelen gebruiken of de gewenste schoonmaakmiddelen van de klant. Wij respecteren afspraken en houden er ook aan. Wij zijn in staat om gebouwen, huizen, bedrijven, kantoren, scholen, bejaardentehuis, hotels. Schoonmaken kan een enkel keer zijn of herhaalt. Volgens de klant zijn wensen. We maken ook gebruik van hogedrukreiniging. We hebben ervaring en hopen onze ervaring verder te ontwikkelen in de toekomst. Ook beschikken wij een professionele tapijtreiniger Die alles gloed nieuw maakt! Er kan ook auto's en banken mee worden vernieuwd (Indien deze datum en/of tijd u niet schikt, verzoeken wij u dan om minimaal 12 uur van te voren contact met ons te nemen, om extra kosten te vermijden.)

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hele fijne samenwerking. Huis goed schoon gemaakt en ook meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt. Dank jullie wel en tot snel!
 • R.P. Plugge Totaalonderhoud
  R.P. Plugge Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85107 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Wassenaar

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, gediplomeerd en met op vakgebied al ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Den Haag maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Glasbewassing - telescoop bewassing (tot circa 20 meter hoogte) • Schoonmaak - Portieken • Gevel Reiniging - Sanitair/interieur schoonmaak • Dakkapellen/ dakgoten reiniging - Vloeren onderhoud • Opleveringen • Gevelonderhoud Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak. https://www.facebook.com/R-P-Plugge-Totaalonderhoud-384678948935996/

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Keurig! Volgens afspraak alles netjes gemaakt. Aanrader!
 • Nu Spoeddienst
  Nu Spoeddienst
  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Wassenaar

  Welkom op onze Werkspot pagina. Nu.Spoeddienst Schoonmaakbedrijf en Glasbewassing is een jong en dynamisch bedrijf. We zijn gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden in en rondom woningen, kantoorpanden en horeca gelegenheden. U kunt hierbij denken aan Glasbewassing, interieurreiniging of het reinigen van gehele winkelpanden en-/of woningen. Daarnaast doen we ook divers werk zoals het reinigen van houtwerk of garagedeuren. We zijn u graag van dienst. Voor nadere informatie schroom niet om contact op te nemen. Dick Jonkman

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Dick van Nu Spoeddienst is een toppertje! Levert goed werk en is telkens keurig op tijd. Neemt ook de moeite om wat extra’s te doen zonder er extra voor te vragen. Als je iemand zoekt voor je ramen of andere klussen twijfel dan niet en maak gebruik van Dick zijn expertise! Zeker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ waard.
 • Damon glazenwasserij schoonmaak
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Wassenaar

  Damon glazenwasserij schoonmaak 🧽 heeft nog ruimte voor nieuwe klanten

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Uitstekende service, de ramen zijn naar volle tevredenheid schoongemaakt voor een keurige prijs. We hebben dan ook afgesproken om dit zeer regelmatig te herhalen
 • Schoonmaakbedrijf moniqe
  Schoonmaakbedrijf moniqe
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Wassenaar

  Welkom op het profiel van Monika Kubajka, eigenaresse van Schoonmaakbedrijf Monique. Een bedrijf met inmiddels 15 jaar ervaring in schoonmaakwerk. Mijn bedrijf levert de beste diensten. Uw huis, kantoor of leegstaande pand? Niks is te veel! Ik garandeer de beste kwaliteit en het gewenste resultaat. Graag kom ik met u in contact. Groetjes Monika Schoonmaakbedrijf Monique

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Aardige dame heeft uitstekend werk geleverd. Huis was schoon en mooi. Aanbevolen
 • AdminOnlineWerk
  AdminOnlineWerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Wassenaar

  Wilt u een schoon huis of appartement? Wij, een hecht team van twee, getrouwd voor 30 jaar, staan voor u klaar! Met onze uitgebreide ervaring in de schoonmaakbranche bieden wij u een betrouwbare en grondige schoonmaakservice. Ons werk verrichten wij met eerlijkheid en integriteit, uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Of het nu gaat om reguliere huishoudelijke schoonmaak, kantoorreiniging of een speciale klus na verbouwingen, wij passen onze diensten aan uw specifieke behoeften aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw ruimte te laten stralen!

 • Zacht en hard Vloeronderhoud
  Zacht en hard Vloeronderhoud
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Wassenaar

  Zacht en hard Vloeronderhoud "Perfecte Schoonmaak is uw schoonmaakbedrijf en specialist op het gebied van vloeronderhoud! Bij ons bent u aan het juiste adres voor algemene schoonmaakwerkzaamheden en totaal vloeronderhoud."

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Ik heb door dit bedrijf mijn kleine balkon laten schoonmaken. De directeur😃 is erg vriendelijk en zijn werk mag er zijn! Heeft veel ervaring en dan was te zien aan het resultaat! Aanrader!
 • Devise Services
  Devise Services
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Wassenaar

  Meet Devise Services! Wij stellen ons voor, de glazenwassers zoals wij bedoeld zijn. Voor GLASBEWASSING & SOFTWASH, van particuliere klanten tot bedrijven, daar weten wij alles van. Ontzorgen van A tot Z, wat schoonmaak betreft kunnen wij zeker iets voor u betekenen, ook al is het maar een 'bakkie' en een betrouwbaar advies. Devise Services werkt met een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), veiligheidsplan en gekeurde valbeveiliging. Wij zijn ook vakkundig opgeleid met o.a. VCA-certificaat, SVS vakdiploma en een hoogwerker certificaat (IPAF). De werkzaamheden worden uitsluitend door een team van specialisten uitgevoerd die opgeleid zijn voor deze werkzaamheden. Ze weten hoe ze met de inventaris, de methodes en de schoonmaakmiddelen om dienen te gaan om tot een goed schoonmaak resultaat te komen. Een goede glazenwasser is niet alleen snel, maar levert ook puik werk. Hij heeft oog voor de omgeving en zorgt dat hij niemand tot last is en veilig werkt. Voor ons staan kwaliteit en veiligheid bovenop.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Prima vent maar kwam zijn afspraak niet na om de klus af te maken na herhaaldelijk sms-en. De klus zelf was absoluut niet af met nog veel groen aanslag. Jammer
 • De start
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Wassenaar

  De start kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Nootdorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glazenwassen te beantwoorden. Neem direct contact op met De start om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Uitstekend, correct, snel.
 • Witte Kat Cleaning
  Witte Kat Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Wassenaar

  Op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Dan kan je bij Witte Kat Cleaning terecht voor echt vakmanschap. We zullen niet alleen uw huis met kwaliteit schoonmaken, we zullen ervoor zorgen alsof het van onszelf is. We zullen geen hoek overslaan. We bieden een geweldige service aan al onze klanten die hulp nodig hebben bij het schoonmaken van zonwering of luifels, ramen wassen, dak- of dakgoten schoonmaken, ramen wassen, huis- of bedrijfsschoonmaak en vele andere klussen. Laat ons weten wat voor werk u in gedachten heeft en wij vinden voor u een oplossing op maat.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Proffesional and top company. Everything was super, no problems. Very good contact. Cleaning 10/10

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Wassenaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 223 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Wassenaar

Andere vakmensen in Wassenaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt