Schoonmaakbedrijven in Oegstgeest

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde schoonmaakbedrijven in Oegstgeest. Plaats je klus om gratis offertes te ontvangen van de schoonmakers van Werkspot in Oegstgeest

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Oegstgeest

 • Schone Club
  Schone Club
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest

  Wij zijn een trouwe schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland. Doen ons werk met passie. Onze doel is om de klant te vreden te maken. Wat de klant verwacht en meer. Wij kunnen indien van behoefte onze eigen schoonmaakmiddelen gebruiken of de gewenste schoonmaakmiddelen van de klant. Wij respecteren afspraken en houden er ook aan. Wij zijn in staat om gebouwen, huizen, bedrijven, kantoren, scholen, bejaardentehuis, hotels. Schoonmaken kan een enkel keer zijn of herhaalt. Volgens de klant zijn wensen. We maken ook gebruik van hogedrukreiniging. We hebben ervaring en hopen onze ervaring verder te ontwikkelen in de toekomst. Ook beschikken wij een professionele tapijtreiniger Die alles gloed nieuw maakt! Er kan ook auto's en banken mee worden vernieuwd (Indien deze datum en/of tijd u niet schikt, verzoeken wij u dan om minimaal 12 uur van te voren contact met ons te nemen, om extra kosten te vermijden.)

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Ze waren op tijd en hebben uitstekend werk verricht! Super blij mee
  Kom in contact
 • JMK Multiclean
  JMK Multiclean
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest

  Hallo, mijn naam is Joanna, ik run al twee jaar een schoonmaakbedrijf. Hij levert diensten aan grote bedrijven, kantoren en magazijnen. Ik zoek een baan voor eenmalig, maar ook voor vaste opdrachten. Ik ben al 13 jaar professioneel schoonmaakster. Ik werk met passie.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Ik heb Joanna gevraagd om mijn huis van top tot teen schoon te maken, voordat we erin trokken. Zij en haar collega waren echt geweldig. Snel, efficiënt en heel betrokken. Ze zetten net die extra stap en dachten echt na over wat voor ons het beste zou werken. En met humor, ook niet onbelangrijk. Heel fijn! Zeker boeken!
  Kom in contact
 • Damon glazenwasserij schoonmaak
  Damon glazenwasserij schoonmaak
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest

  Damon glazenwasserij schoonmaak 🧽 Diensten Glasbewassing binnen en buiten. Reinigen dakkapel. Reinigen dakgoot. Legen dakgoot. Serres schoonmaken. Vlonders schoonmaken. Lichtstraat schoonmaken. Bouwoplevering. Dakpannen schoonmaken.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goed werk voor een goede prijs
  Kom in contact
 • I.H. Dakwerken
  I.H. Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest

  Sommige particulieren weten niet dat wij (vakmannen) een bedrag betalen voor de contactgegevens die wij krijgen, dit kan oplopen tot 40,00 euro per klant. Indien u geïnteresseerd bent in de diensten van ons bedrijf, gaat de voorkeur uit naar direct contact, dit kan via 06 - 83 67 31 zero seven.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Wij zijn zeer tevreden met Ivo! Hij heeft onze dakgoten vernieuwt. De communicatie verliep vlekkeloos, en wij zijn snel geholpen. Voor een volgende klus zullen wij zeker weer contact zoeken met i.h dakwerken. Echt een aanrader!
  Kom in contact
 • Ramirez gevel en dak onderhoud
  Ramirez gevel en dak onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest

  Ik heb 7 jaar ervaring in de bouw, vooral in gevels voegen, schilderwerk, plaat daken, gevel onderhoud en lood werk. Op mijn insta (Ramirez gevel en dak onderhoud) heb je meer fotos te zien.

  Laatste review:
  Zeer prettige en betrouwbare aannemer. David Ramirez en zijn collega's hebben goed werk geleverd, kwamen alle afspraken na en zijn super snel in de communicatie. Ik kan het iedereen aanraden om David in te huren voor gevelwerkzaamheden!
  Kom in contact
 • R.P. Plugge Totaalonderhoud
  R.P. Plugge Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85114 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, gediplomeerd en met op vakgebied al ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Den Haag maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Glasbewassing - telescoop bewassing (tot circa 20 meter hoogte) • Schoonmaak - Portieken • Gevel Reiniging - Sanitair/interieur schoonmaak • Dakkapellen/ dakgoten reiniging - Vloeren onderhoud • Opleveringen • Gevelonderhoud Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak. https://www.facebook.com/R-P-Plugge-Totaalonderhoud-384678948935996/

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Netjes en snel gewerkt Prima prijs kwaliteit verhouding
  Kom in contact
 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.3 van 54.35194 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest

  ..

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Mooi eindresultaat, vakman.
  Kom in contact
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75216 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Top gedaan! Snel en mooie schone ramen!
  Kom in contact
 • Schoonmaakbedrijf-Glazenwasserij LJ Gerrits
  Schoonmaakbedrijf-Glazenwasserij LJ Gerrits
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest

  Schoonmaakbedrijf/Glazenwasserij is gespecialiseerd in allerlei soorten werkzaamheden. Of het nou binnen of buiten werk is, Hoog of laag wij maken het weer netjes. Wilt u meer informatie ga dan naar SchoonmaakbedrijfLJGerrits .nl Of kijk op je onze Facebook pagina

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  De klus was op zich prima, maar hij was wel echt veel te laat. Echt 3 uur ofzo. Dus qua planning valt er nog wel wat te leren.
  Kom in contact
 • Brizk Dienstverlening
  Brizk Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest

  Brizk is een eenmans bedrijf wat werkzaam is in en rondom de bollenstreek. Met jaren ervaring in schoorstenen & luchtventilatie maakt brizk het juiste adres om u professioneel te woord te staan, en om u een helpende hand uit te steken. Ventilatie: Reinigen: Voor reinigingen maken wij gebruik van een speciale elektrische borsteltechniek. Om het los geborstelde vuil uit de kanalen te halen beschikken wij over een krachtige afzuigunit. Deze wordt op de luchtkanalen aangesloten en vangt al het stof op in een speciale stofzak. Na een reiniging regelen wij het ventilatiesysteem altijd opnieuw in. Zo weten we zeker dat u weer in een gezond en optimaal leefklimaat kan leven. Vervangen: Voor het vervangen van ventilatieboxen maken wij gebruik van één van de stilste ventilatieboxen die op de markt te verkrijgen is. Er wordt vakkundig gewerkt, en wij gebruiken professioneel gereedschap. Kijk op onze website voor meer info. Brizk beschikt over een binnenklimaat branchediploma. Zo weet u zeker dat een professional de werkzaamheden uitvoert. Schoorsteenvegen: Na het schoorsteenvegen krijgt u altijd een bewijs voor de verzekering van Brizk. Dit is tevens ook gelijk de factuur voor de dienstverlening. Wij werken met elektrisch roterende schoorsteenveeg stokken. Hiermee gaan wij van onderaf het kanaal in, en halen een veel groter percentage roet en creosoot weg dan wanneer er van bovenaf wordt geveegd. Wij kijken ernaar uit om u snel van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Brizk.

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  Snelle reactie en actie! Binnen 2 dagen kwam hij langs en was onze schoorsteen weer netjes schoon.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Oegstgeest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 517 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Oegstgeest

Andere vakmensen in Oegstgeest

Vind vakmensen bij jou in de buurt