Vind hoveniers in Oegstgeest

Op zoek naar hoveniers in Oegstgeest? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Oegstgeest

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75459 reviews
  Hovenier in Oegstgeest

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Bomen en heggen gesnoeid . Snel en goed werk geleverd.
 • R. Rijsbergen Bestratingen
  R. Rijsbergen Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9569 reviews
  Hovenier in Oegstgeest

  Rijsbergen Bestratingen is de stratenmaker voor particulieren en bedrijven In de dynamische regio rond Zuid Holland voert Rijsbergen Bestratingen (sier)bestratingsprojecten uit. De kracht van is de kwaliteit waarmee de projecten worden uitgevoerd, want als gepassioneerd stratenmakersbedrijf doet Rijsbergen Bestrstingen geen concessies aan de kwaliteit bij de uitvoering van opdrachten. Daarbij proberen wij ons te onderscheiden op de volgende onderdelen: Gedegen voorbereiding Goede ondergrond, de basis voor jarenlang plezier van je bestrating Snelle en soepele uitvoering met eigen materieel Vakkundige afschotbepaling voor een goede afwatering Adequate verdichting van het zandbed voor een duurzaam eindresultaat Strakke afwerking door stenen niet te knippen, maar met de bandenzaag te zagen Rijsbergen Bestrating ook voor de grote klussen! Vraag vrijblijvend een offerte aan Advies nodig of direct een offerte opvragen? Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken en denken graag mee. Zo kunnen we je op juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super bedankt , ben heel erg blij met mijn tuin, keramische tegels strak gelegd, ben heel tevreden!
 • Rick in de tuin
  Rick in de tuin
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Hovenier in Oegstgeest

  Ik ga graag voor je aan de slag in je tuin. Onderhoud, beplanting, en verzorging zijn mijn basiswerkzaamheden. Daarnaast denk ik graag met je mee over de opzet, structuur en indeling van je tuin. Bij onderhoud kun je denken aan snoeien (elk seizoen), verwijderen van overtollige, oude of afgestorven planten, je grond bewerken en voeden. Bestrating, betegeling doe ik in principe niet, tenzij het kleine reparaties en aanpassingen betreft. Ook je beplanting krijgt de nodige aandacht. Ik kijk, eventueel samen met jou, of je huidige bloemen en planten nog een beetje blij zijn, of hoe we ze weer blij kunnen maken. Misschien is een flinke knipbeurt nodig, is het tijd om ze eens ergens anders neer te zetten, of als het echt niet anders kan, weghalen. Ik denk met je mee over nieuwe planten, en zet deze ook voor je in de grond. En bollen? Tuurlijk, die ook. En heb je al eens aan een 'groen' dak gedacht? Over het algemeen is een sedumdak snel en makkelijk te leggen, en ook daar help ik je graag mee. Heb je een nieuwe tuin, serieus achterstallig onderhoud, of wil je de hele boel omgooien? Dan kunnen we op basis van jouw wensen en omstandigheden samen kijken wat er mogelijk is en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Oh ja, ik doe jouw tuin het liefst groen, dus zoveel mogelijk handmatig, natuurlijk en organisch; Geen hogedrukspuit, geen chemische toevoegingen, tuinvoeding of bestrijdingsmiddelen. En ik haal liever tegels úit je tuin dan dat ik ze erin leg. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Rick is een vriendelijke en kundige man. Heeft mijn tuin netjes afgewerkt, het tuinafval ook afgevoerd. Ik laat hem volgend jaar zeker weer terugkomen !
 • Jelle helpt
  Jelle helpt
  Beoordeling: 5 van 55559 reviews
  Hovenier in Oegstgeest

  Jelle Helpt is er voor het verwijderen van boomstronken en bomen, tuinonderhoud en schoonmaak werkzaamheden. In 2015 ben ik gestart met mijn onderneming als schoonmaakbedrijf omdat ik zag dat bij ons een hoop werkzaamheden efficiënter en beter uitgevoerd kunnen worden. Zo ben ik dan ook begonnen: Het kan beter, het moet beter, ik kan het beter, laat mij het maar doen. En dat is wat ik sindsdien bewijs bij mijn klanten en waarom zij elke keer weer dik tevreden zijn. En wat begon als schoonmaakbedrijf is nu uitgegroeid tot facilitaire dienstverlening waarbij we ook het buitenterrein aanpakken. En met een achtergrond in facility en groenvoorziening was dat een kleine en logische stap vooruit. Zo ben ik inmiddels ook gespecialiseerd in het verwijderen van boomstronken en heb ik al honderden stronken verwijderd. Maar ook de gehele boom kunnen we verwijderen voor u. De schoonmaakwerkzaamheden voer ik meestal alleen uit. Maar waar nodig huur ik hier mensen voor in. Voor meerpersoons klussen kunt u dan ook prima bij ons terecht. Hierin heb ik dan ook al meer dan 8 jaar ervaring. In de groenvoorziening werk ik zowel zelfstandig als met ervaren hoveniers die eenzelfde visie delen. In de boomverzorging en het kappen van bomen werk ik voornamelijk samen met mijn broer die volledig gecertificeerd en gespecialiseerd is als "boomchirurg"(dat is ruim boven het gemiddelde). Vele grote en kleine kleine klussen hebben wij inmiddels samen geklaard. En dat is slechts een fractie van zijn ervaring in de bomen. Met vriendelijke groet, Jelle Helpt

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Netjes gedaan, maar planning en agendabeheer zijn een aandachtspunt.
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8567 reviews
  Hovenier in Oegstgeest

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Ontzettende lieve rustige man. Kon meteen de klus klaren. Werkt zorgvuldig en prijs is prima . Ben zeer tevreden
 • R. de Roo Bouw en Bestrating B.V.
  R. de Roo Bouw en Bestrating B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7558 reviews
  Hovenier in Oegstgeest

  Ik ben een ervaren allround hovenier, mijn expertise is sierbestrating aanleggen, ook heb ik een groot netwerk van ervaren vakmannen waar ik mee samen werk om altijd het beste resultaat te kunnen behalen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Helemaal top! Komen op tijd, werken door en erg aardig ook. Voor de volgende klus weet ik bij wie we zijn moeten :)
 • True gardener vision
  True gardener vision
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Hovenier in Oegstgeest

  - True gardener vision, hovenier - Zuid-holland - Gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin, het buitenleven en ontwerp Creëer jouw droomtuin Welkom bij True Gardener Vision - uw partner voor droomtuinen. Ontdek onze passie voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Laat uw tuindromen werkelijkheid worden!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  een heel prettig bedrijf om je tuinwerkzaamheden te laten doen. Heeft bij ons een schutting geplaatst. zijn erg mee denkend maar laten je in alles de vrije keus. de 2 jonge mannen die de klus hebben uitgevoerd niets dan lof hard gewerkt prima in de omgang alles bij alles een bedrijf wat zeer aan te bevelen is.
 • MW (sier) bestratingen bouw&service
  MW (sier) bestratingen bouw&service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Hovenier in Oegstgeest

  MW sierbestrating bestaat uit een jong en gedreven team, waar de klant tevredenheid en vakmanschap hoog in het vaandel staat. Met al ruim 10 jaar ervaring in bestrating en tuinaanleg, weten wij wat u nodig heeft om uw tuin een nieuw leven in te blazen. MW sierbestrating werkt dagelijks aan een grote diversiteit van buitenprojecten, zowel voor particulier als zakelijke opdrachtgevers. U bent dus voor vele professionele werkzaamheden bij MW sierbestrating aan het juiste adres! Voordat wij een offerte opstellen komen wij graag eerst bij u langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. Op deze manier komt u niet voor onvoorziene kosten te staan en weet u gelijk waar u aan toe bent. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking. Gespecialiseerd in: -het aanleggen van (Sier)Straatwerk -het aanleggen van opritten en/of pleinen/erven - Het realiseren van tuinen -blokken lijmen- schuttingen plaatsen - vlonders .ect.

  Laatste review:
  MW (sier)bestrating heeft mijn voortuin en achtertuin gedaan. Ik geniet elke dag van mijn tuin. Mooi werk geleverd. Ze zijn flexibel, vriendelijk en harde werkers. Ik bevel ze van harte.
 • Schoonmaakbedrijf Spik&Span
  Schoonmaakbedrijf Spik&Span
  Beoordeling: 4.1 van 54.1525 reviews
  Hovenier in Oegstgeest

  Wij zijn een gedreven groep die met passie uw zorgen uit handen neemt. Wij werken netjes, secuur en laten het spik en span achter. Tuinonderhoud, schoonmaakwerk, kleine klussen etc, wij staan tot uw beschikking. Doormiddel van duidelijke communicatie vervullen wij altijd de klant zijn wensen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel blij met Marvin. Tuin schoon en nu weer gezellig. Dank je en indien weer nodig bel ik jullie Groetjes Marcella
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Oegstgeest

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Tot nu toe correcte beleefde man afspraak gemaakt voor as vrijdag rest van de beoordeling na as vrijdag keurige nette beleefde mensen vanmorgen om 8 uur aanwezig zamen met zijn maatje eerst prijs afspraak gemaakt. De prijs was wel inclusief gebak Hihihi straatje keurig gelegd 2 x afgetrild voor en na dat klinkers waren geplaatst alles schoon opgeleverd. Heer van Rijsbergen komt zijn afspraken na. Een echte stratenmaker van zijn vader geleerd wat een vakman Bert van Middelkoop uit Bodegraven

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Oegstgeest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 924 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Oegstgeest

Andere vakmensen in Oegstgeest

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt