Vind gevelspecialisten in Oegstgeest

Op zoek naar gevelspecialisten in Oegstgeest? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Oegstgeest

 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45186 reviews
  Gevelspecialist in Oegstgeest

  ..

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Onze gevel is perfect hersteld, ben er heel blij mee. De originele stenen voorzichtig verwijderd en daarna weer keurig teruggeplaatst. Voegen is ook netjes gebeurd en ik ben blij dat er nu ook een loodslab is geplaatst (foutje bij de bouw). Zeer professioneel bedrijf. Bedankt Ton (ehm, heer van Yperen) !!
 • Heppener facility service
  Heppener facility service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Gevelspecialist in Oegstgeest

  Heppener gevel services Staat voor restauratie en renovatie aan u gevel Wij doen onder andere Metselwerk Voegwerk Reinigen Impregneren Ankerplan Constructie aan u gevel Met HGS ziet u gevel er weer stralend uit

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Heeft het werk netjes opgeleverd. Alles volgens afspraak!
 • Puchito Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Gevelspecialist in Oegstgeest

  Ruim 15 jaar ervaring

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Wat een droevig bedrijf is dit zeg. Heel slecht (knip) voegwerk (250m2), mij laten zitten met een aanzienlijke schadepost doordat door hun toedoen een 10.20mtr huur rolsteiger over 3 auto's is gevallen, en als klap op de vuurpijl is mijn klant achtergelaten met een schadepost van +/- €25.000 en nooit meer iets van hun vernomen na enkele appjes, telefoontjes en mailtjes... Dan maar toch die nare review schrijven. Ik raad dit bedrijf echt af ook al zullen er mensen zijn met goede ervaringen met dit nare bedrijf.
 • van Kuijk GevelOnderhoud
  van Kuijk GevelOnderhoud
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelspecialist in Oegstgeest

  van Kuijk GevelOnderhoud kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Zoetermeer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen en/of zandstralen, Schoorsteen voegen of repareren, Gevel voegen, Gevel reparatie of behandeling. Neem direct contact op met van Kuijk GevelOnderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Op al onze werkzaamheden geven wij een minimale garantie van 10 jaar.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  We zijn heel erg tevreden met het werk van Jack en zn mannen. Fijne, snelle communicatie. Duidelijke uitleg hoe de offerte in elkaar zat en uiteindelijk een heel mooi eindresultaat! Ze hebben erg hard gewerkt en waren binnen no-time klaar. Top!
 • K.Stigter gevelwerken
  K.Stigter gevelwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Gevelspecialist in Oegstgeest

  Mijn bedrijf bestaat uit een 1 manszaak de werkzaamheden die ik uitvoer zijn - uithakken van de gevel - voegen -scheurherstel -impregneren -Gevel reiniging - klein metselwerk Alles wat uw aan de gevel gedaan wil hebben of als uw een probleem heeft aan de gevel daar zoek ik samen met uw naar de beste oplossing Voor vragen of interesse kunt uw contact opnemen om een goede en fijne samenwerking op te starten 👍

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Kevin is een enthousiaste jongen die meedenkt met de klant. Werkt netjes volgens afspraken en heeft onze gevel weer in topstaat gebracht! Prijs/kwaliteit een 10. Bedankt.
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Gevelspecialist in Oegstgeest

  Wij zijn een fris bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Hij is een rustige jongeman die zijn vak verstaat en netjes werkt.Komt zijn afspraken na en overlegt als het niet uitkomt.
 • van der linden gevelrenovatie & onderhoud
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Gevelspecialist in Oegstgeest

  van der linden gevelrenovatie & onderhoud is je ideale partner als je een Gevelspecialist nodig hebt in Den Haag en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Stucwerk buiten, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen... en nog veel meer diensten die wij als Gevelspecialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Helaas is dit een onbetrouwbare ondernemer gebleken.
 • Schildersbedrijf laurens van houten
  Schildersbedrijf laurens van houten
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Gevelspecialist in Oegstgeest

  Als sociaal en maatschappelijk betrokken ondernemer (milieu vriendelijke verf) en genomineerd voor de duurzaamheidsprijs 2018 bollenstreek. Wij zijn een jong schilders en onderhoudsbedrijf met 30 jaar (gediplomeerd) ervaring op (ambachtelijk) schilder en onderhoudswerken. Wij zijn hoofdzakelijk werkzaam in de regio Wassenaar en bollenstreek. Aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de Betere schilder. Wij geven zeer gemotiveerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om terug te keren, voor ambachtelijk schilder/onderhoud werk. (SROI). En op deze manier een aanvulling te zijn voor deze doelgroep. Om aan tekort aan goede kwalitatieve schilders te voldoen in de toekomst. Of het nu gaat om een monument of jacht, en alles wat daar tussen zit. Wij stralen schilderen en spuiten alle objecten zowel binnen als Buiten. Decoratie oa roest,marmer. Tevens voegwerk gevelrenovatie,epoxy/ Pu gietvloer/ coatings. Advies en levering en plaatsing isolatie en of dubbel glas. Tevens kunt u gebruik maken van een volledige of gedeeltelijke renovatie of restauratie plan met begeleiding en uitvoering met verschillende partijen in ons bestand. Indien nodig kunnen wij een architect benaderen om uw nieuwbouw Verbouwing te realiseren in overeenstemming met gemeentelijk monument beheer. Voor ons is het belangrijkste dat de klant tevreden is. Wij leveren altijd professioneel werk en geclassificeerd en aangesloten bij branchevereniging schilderwerk.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Ik schrijf eigenlijk nooit een negatieve review maar in dit geval vind ik dat ik pot. opdrachtgevers moet waarschuwen. In maart heeft Laurens de intiele planning afgegeven om in juni of juli ons huis te schilderen. In april gaf hij aan dat hij 'nog aan het stoeien was met de planning'. In mei werd de planning naar eind mei gezet. Vervolgens kreeg ik midden juni te horen dat het half aug werd. Begin aug werd het weer veranderd naar de 3e of 4e week aug. Uiteindelijk is de de laatste week aug geworden, start maandag. Echter de vrijdagmiddag ervoor werd het toch weer geannuleerd, het zou niet maandag maar donderdag worden. Toen ik om bevestiging vroeg voor deze donderdag reageerde hij gepikeerd per mail, dat ik hem een ultimatum stelde (absoluut niet!) en dat ik maar beter een ander bedrijf moest vinden. Als excuus heeft hij altijd het slechte weer gegeven. Echter voor mij is het overduidelijk dat het organiserend en communicerend vermogen van Laurens van Houten zwaar te wensen overlaat.
 • MH Totaalrenovatie

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Oegstgeest

  Wij zijn gespecialiseerd in plaatsen en leveren van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien , wij plaatsen ook dakkappellen en renoveren deze . Wij heb ook veel ervaring in gevelrenovatie dit houd in dat wij ook voor u een nieuwe sparing kunnen maken, vergroten of verkleinen voor eventuele nieuwe kozijn .

 • Cargio Diensten
  Cargio Diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.85269 reviews
  Gevelspecialist in Oegstgeest

  Welkom bij Cargio Diensten, De volgende diensten kunnen wij voor u uitvoeren: - Gevelreiniging met diverse technieken - Schilderwerkzaamheden (dakkapel/boeideel, enz) - Plaatsen van diverse gootdrains, tegen vogels & blad - Plaatsen van complete vogelnetten gespannen in staalkabel - Reparatie tot vervanging van houten gevelbekleding (dakkapel) - Tapijtreiniging met diverse technieken - Gevel/kozijnen reiniging met verwarmd osmosewater tot 70 graden - Machinale vloerreiniging met 3m pad of harde borstel - Graffiti verwijdering - Plaatsen van draadbolroosters - Opleveringsschoonmaak - Vervangen van kapotte dakpannen Onze specialiteiten zijn ontwikkeld om de opdrachten chronologisch te laten verlopen, stapsgewijs tot het verwachte eind resultaat. Cargio Diensten heeft vakmensen op het gebied van reguliere schoonmaak diensten en is de specialist op het gebied van specialistisch reiniging. Er is ook een erkende schilder werkzaam binnen onze organisatie. Door meer dan 27 jaar ervaring in diverse reinigingstechnieken, deze technieken worden indien nodig gebruikt in reguliere schoonmaakopdrachten zoals: koolaanslag, vetaanslag, kalkaanslag en diverse vervuilingen, zo verhogen wij de schoonmaak kwaliteit, ten opzichten van onze concurrent. Ons uitgangspunt en lijfspreek is, we gaan pas weg als u tevreden bent! De meeste regulierschoonmaakbedrijfjes werken vaak op basis van optische schoonmaak, wat qua resultaat en hygiënische oogpunt niet voldoende is. Cargio diensten heeft dieptereinigingstechnieken verweven in het reguliere schoonmaak programma om voor uw het maximale beoogde schoonmaak resultaat te behalen. In de keuken, doucheruimte en toilettenruimten werken wij met professionele reinigingsmiddelen, ontkalker en desinfecterende middelen. Dat betekent voor u echt schoon, minder storingen, schades en daardoor betere resultaten.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Vlotte en doeltreffende communicatie vooraf. Rob heeft onze muur, die op het westen staat, geïmpregneerd met pasta. Overstek gerenoveerd en kitwerk aangebracht. Prima werk geleverd. Ongeveer zoals ik het zelf zou doen, maar dan beter -). Als we weer eens iemand nodig hebben voor een klus , weten we je te vinden. We hadden voor Cargio diensten gekozen door de vele lovende revieuws op werkspot. Dat moet wel een vakman zijn. En hij heeft ons niet teleurgesteld. Nogmaals bedankt Rob.

4.4

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Oegstgeest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 112 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Oegstgeest

Andere vakmensen in Oegstgeest

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt