Vind Installatiebedrijven in Oegstgeest

Op zoek naar Installatiebedrijven in Oegstgeest? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Oegstgeest

 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Installatiebedrijf in Oegstgeest

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, goed, betrouwbaar. Aanrader dus! :)
 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Installatiebedrijf in Oegstgeest

  English below Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in keuken en badkamerverstoppingen en het vervangen van alle kranen. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in kitchen and bathroom blockages and replacing all taps. ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Vriendelijk alles in goed overleg en hij is netjes. Gr.frans
 • RVE installatietechniek & dakwerken
  RVE installatietechniek & dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Installatiebedrijf in Oegstgeest

  .

  Laatste review:
  Kitten-
  Richard is een aardige jongeman die onze douche weer keurig gekit heeft. Hij nam er de tijd voor om het goed te doen en heeft ook zonder aarzeling de keukenwasbak gedaan👍🏻 Wij raden deze jonge aardige en vooral vakkundig jongeman zeker aan😉
 • Van der Steen Klimaat Techniek
  Van der Steen Klimaat Techniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Installatiebedrijf in Oegstgeest

  CO Gecertificeerd (nieuwe gasketel wet) Zoekt u een goedkope beunhaas die uw klus kan doen voor een paar tientjes? Gelieve GEEN directe aanvragen bij mij te doen. Scheelt tijd en geld voor beide partijen. Ik lever goed werk conform regelgeving voor een normale prijs. Kwaliteit vakman voor uw klussen op gebied van verwarmingstechniek. Na 10 jaar in loondienst te werken ben ik sinds eind 2023 voor mijzelf begonnen. Ik werk secuur en veiligheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Onderhoud CV €75 exclusief de onderhoud setjes (de kosten hiervan verschillen per merk)

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Super snel geholpen en heeft kennis wat de beste oplossing is.👍 Van der Steen heeft er een nieuwe klant bij!
 • Groen klimaat techniek
  Groen klimaat techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Installatiebedrijf in Oegstgeest

  Groen klimaat techniek Wij leveren & monteren diverse airconditioning merken en modellen! Voor meer vragen en info neem dan contact met ons op!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  I needed to remove an A/C unit and it went very well. They did a great job, removed it, isolated the hole that was left on the outside, and then took the unit for recycling. I recommend Green klimaat techniek.
 • Airco-Force
  Airco-Force
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Installatiebedrijf in Oegstgeest

  AIRCO-FORCE is een airco installatie bedrijf dat u volledig ontzorgt bij de keuze en installatie van uw klimaatsysteem. Wij zijn gericht op zowel de zakelijke klant als de particuliere eindgebruiker. Belangrijk om te weten is dat koeltechnische handelingen bij de montage van een airconditioning alleen door gecertificeerde installateurs uitgevoerd mogen worden. Met ons grote assortiment kunnen wij u altijd helpen en hebben we het niet? Dan doen wij ons uiterste best om u alsnog te helpen met uw wens. Bent u benieuwd naar hoe ons werk er nou echt uit ziet? Neem gelijk een kijkje op onze Instagram: aircoforce Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Uitstekende en meedenkend waar het beste de airco plaatsing kan vinden. Prijs-kwaliteit top !
 • Haard&zo
  Haard&zo
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Installatiebedrijf in Oegstgeest

  Wie zijn wij en wat doen wij Haard&zo is een jong en professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in de haardenbranche, zowel in de verkoop als het installeren ervan. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van alles op het gebied van vuur, open haarden, open gashaarden, gesloten gashaarden, hoog rendement houtkachels, schouwen, plateau’s en alle voorkomende rookgasafvoeren, inclusief het renoveren van uw bestaande rookgaskanaal. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor diverse bijbehorende accessoires. Al onze haarden worden van kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten gemaakt. Bij de gesloten vuren kiezen wij voor merken met hoge rendementen. Dit zorgt voor een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Dit kan een enorme besparing op uw stookkosten zijn. Ook kunnen wij voor u het boren van gaten, het stuc-, timmer-, metsel- en tegelwerk verzorgen. Doordat wij lage overheadkosten hebben, kunnen wij u hoge kwaliteit en grote kennis van de sector bieden tegen een scherpere prijs dan de concurrent. Haard&zo beperkt zich niet alleen tot het samenstellen van uw haard, maar voorzien wij ook u van alle bijbehorende praktische en professionele adviezen. Zoals het onderhoud aan uw haard en rookkanaal alsmede het gebruik van de juiste brandstof. Wij installeren zowel in nieuwbouw als bestaande situaties en komen graag de situatie bekijken om u van juiste adviezen te voorzien. Indien uw woning nog in aanbouw is, dan kunnen wij u ook van advies voorzien middels de bouwtekening(en). In elke woning is het mogelijk een gezellig vuurtje te creëren, is het niet met hout dan wel met gas. Wij plaatsen in een straal van 50 km rondom Leiden. Buiten de regio is natuurlijk bespreekbaar.

  Laatste review:
  Pelletkachel plaatsen of vervangen-
  Goed geholpen, goede Communicatie, eerlijke mannen
 • Loodgietersbedrijf Waterproef
  Loodgietersbedrijf Waterproef
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Installatiebedrijf in Oegstgeest

  Hallo, Mijn naam is Michael Dom. Mijn bedrijf heet loodgietersbedrijf Waterproef. Het bestaat nu 10 jaar en zit zelf 22 jaar in het vak. Ben bij verschillende werkgevers en opdrachtgevers aktief geweest zoals, Denie,Kersten Retail,Hoogendoorn,van Nes. Heb veel leiding gegeven over div projecten zoals de Bijenkorf Rotterdam,Primark Wuppertal,zink renovatie NH hotel in Gent,NH hotel Amsterdam enz,enz Zink project op de Sting in de Kalverstraat. Werkzaam geweest in het AMC Amsterdam,Artis,Nike worldtrade center,verschillende utilliteits panden kantoren. Mijn huidige klanten nu zijn;Golden Tulip Hotel noordwijk,vve 24,aannemersbedrijf Jv d AA in Wassenaar op de baronielaan Wassenaar en vele particulieren Ben vroeger begonnen bij Piet van de Niet en Daarna Jonker in Wassenaar. Heb een Mts dioloma installatie techniek,certificaat van Nefit,Remeha specialist,ben al een jaar bezig voor service koelmonteur koeltechniek in Ede.Ik heb mijn theorie afgerond met een 8 en hoop in april geslaagd te zijn. Ik heb mijn theorie voor mijn co certificering gehaald en 28 maart mijn praktijk. Ik ben allroundmonteur. Ik ben gespecialiseerd in het dakdekken,zinkwerken,cv installaties,cv ketel plaatsing en onderhoud. In april hoop ik afgerond te zijn met mn opleiding F gassen 1,dan ben ik service monteur airco systemen. Dan ben ik ook inzetbaar om airco systemen,warmtepompen te plaatsen en te onderhouden. Dakdekken is ook 1 van mijn specialisme. U vraagt zich af hoe kan het zoveel diciplines maar dat komt omdat ik nog ouderwets ben opgeleid,opgevoed en leergierig ben. Ik werk veilig en volgens de regels. Ik ben een monteur die een mooi goed werkend product afleverd en ben graag tot u dienst. Met vriendelijke groet Loodgietersbedrijf Waterproef.

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  Michael was snel beschikbaar en dacht steeds mee wat de beste oplossing voor onze situatie was. Heel blij met zijn hulp..
 • Thokk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Installatiebedrijf in Oegstgeest
  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Marco heeft bij de lekkage in oktober 2023 goed gemaakt. Het waren inderdaad de voegen.
 • Platinum Contacts
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Installatiebedrijf in Oegstgeest

  Amsterdam, Leiden, Den Haag , Utrecht

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  OK

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Oegstgeest, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1763 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Oegstgeest

Populaire diensten

Andere vakmensen in Oegstgeest

Vind vakmensen bij jou in de buurt