Vind Installatiebedrijven in Leiderdorp

Op zoek naar Installatiebedrijven in Leiderdorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Leiderdorp

 • Interial Afbouw
  Interial Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55563 reviews
  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Ervaren afbouw & kitbedrijf voor de particuliere & zakelijke markt. Werkt uitsluitend met de beste materialen en bied scherpe prijzen. Diensten: Gipswanden, badkamer/toilet renovatie, loodgieterswerk, afbouw en kitwerk. Www interial . nl

  Laatste review:

  Kitten -

  Sympathiek en bekwaam. Strakke kitlijnen en goed advies!
 • Groen klimaat techniek
  Groen klimaat techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Groen klimaat techniek Wij leveren & monteren diverse airconditioning merken en modellen! Voor meer vragen en info neem dan contact met ons op!

  Laatste review:

  Airconditioning reparatie of onderhoud -

  Zeer vriendelijke nette man Het onderhoud van de airco is prima gedaan Ben zeer tevreden aanrader voor anderen
 • M.a.loodgieter en sanitair
  M.a.loodgieter en sanitair
  Beoordeling: 4.8 van 54.8571 reviews
  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Hallo, ik ben Mohammed en werk sinds 2017 als ZZP’er onder de naam M.A. Loodgieter en sanitair. Ik heb hiervoor 10 jaar gewerkt bij Freek van Os in Voorschoten.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Snel en accuraat. Vriendelijk.
 • Haard&zo
  Haard&zo
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Wie zijn wij en wat doen wij Haard&zo is een jong en professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in de haardenbranche, zowel in de verkoop als het installeren ervan. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van alles op het gebied van vuur, open haarden, open gashaarden, gesloten gashaarden, hoog rendement houtkachels, schouwen, plateau’s en alle voorkomende rookgasafvoeren, inclusief het renoveren van uw bestaande rookgaskanaal. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor diverse bijbehorende accessoires. Al onze haarden worden van kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten gemaakt. Bij de gesloten vuren kiezen wij voor merken met hoge rendementen. Dit zorgt voor een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Dit kan een enorme besparing op uw stookkosten zijn. Ook kunnen wij voor u het boren van gaten, het stuc-, timmer-, metsel- en tegelwerk verzorgen. Doordat wij lage overheadkosten hebben, kunnen wij u hoge kwaliteit en grote kennis van de sector bieden tegen een scherpere prijs dan de concurrent. Haard&zo beperkt zich niet alleen tot het samenstellen van uw haard, maar voorzien wij ook u van alle bijbehorende praktische en professionele adviezen. Zoals het onderhoud aan uw haard en rookkanaal alsmede het gebruik van de juiste brandstof. Wij installeren zowel in nieuwbouw als bestaande situaties en komen graag de situatie bekijken om u van juiste adviezen te voorzien. Indien uw woning nog in aanbouw is, dan kunnen wij u ook van advies voorzien middels de bouwtekening(en). In elke woning is het mogelijk een gezellig vuurtje te creëren, is het niet met hout dan wel met gas. Wij plaatsen in een straal van 50 km rondom Leiden. Buiten de regio is natuurlijk bespreekbaar.

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Vervangen rookkanaal Werk goed uitgevoerd. Hadden alle spullen bij hun, en waren in een ochtend klaar. Daarna nog advies gekregen hoe het beste de haard te kunnen gebruiken. Top
 • Azhari Klussenbedrijf
  Azhari Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Erkend Klusbedrijf en Schoonmaakbedrijf Azhari Onze klussenbedrijf en schoonmaakbedrijf heeft meer dan 12 jaar ervaring. Met onze vakmannen maken uw droomhuis Ook voor kleinere klussen kunt u ons benaderen. Schoonmaak: U als klant staat centraal. Wij stellen ons servicepakket exclusief voor u samen. Dat doen we aan de hand van uw wensen en uw verwachtingen. Dit in combinatie met onze deskundige kennis van schoonmaken en onze routine van een strakke en ervaren hand zorgen ervoor dat de eer en de kwaliteit van het werk hoog wordt gehouden. Een vakbekwaam team van vaste medewerkers. Afspraak is afspraak, wij zijn goed bereikbaar en zullen snel reactie geven op uw vragen en/of opmerkingen. Onze diensten: Onze specialiteiten, bestaat uit het onder andere loodgieter, vloerverwarming, schilder, lak, renovatie techniek, stucwerk, timmerwerk, badkamers, vloeren, keukens, groot en klein onderhoud. Maar voor alle klussen en verbouwingen in en rond uw woning staan wij voor u klaar. Heeft u verbouwing gepland staan maar twijfelt u of uw wensen uitvoerbaar zijn? ij denken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn.

  Laatste review:

  Wij zijn heel erg tevreden met dit bedrijf. Het zijn harde werkers, de mannen doen hun best om het allemaal netjes te doen, overleggen wat onze wensen zijn en geven advies. Aan het eind van iedere werkdag wordt alles opgeruimd zodat er geen rommel blijft liggen. De 2 mannen die bij ons waren kwamen steeds op de afgesproken tijd en maakten het werk af. Toen alles klaar was en wij toch nog vragen hadden kwamen ze op vrijdagavond zelfs nog terug. Kortom: wij zijn heel tevreden met het geleverde werk en nog blijer met het resultaat. Azhari Klussenbedrijf is een aanrader.
 • IM-Akhrif
  IM-Akhrif
  Beoordeling: 4.6 van 54.6543 reviews
  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Zelfbewuste, hardwerkende onderhoudsmonteur die bewezen heeft bij te kunnen dragen aan het soepel functioneren van ketels. Als zelfstandig ondernemer neem ik dit vak zeer serieus en wil ik niets liever dan een tevreden klant achterlaten. Het onderhouden van ketels is mijn dagelijks bezigheid en het wordt nooit saai omdat je elke dag iets bijleert. Ook kunt u mij benaderen omtrent het vervangen/plaatsen van zowel gas als water kranen/leidingen. Wilt u uw ketel goed laten onderhouden dan bent u bij ons bij het juiste adres.

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Vriendelijke meedenkende vakman. Klus is alleen nu nog open omdat er dure onderdelen moeten worden vervangen en het via een bij aangesloten Intergas installateur moet gaan ivm garantie op de ketel.
 • Loodgieters Zeker en Snel
  Loodgieters Zeker en Snel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7583 reviews
  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Website: zekerensnel .nl namens ons bedrijf loodgieters zeker en snel bieden wij altijd een goede en snelle service aan ons klanten. Ons bedrijf bestaat uit kwaliteit geven en ook betaalbaar zijn. Wij streven om één van de goedkoopste loodgieter bedrijf te worden, aangezien de loodgieters van deze tijd bijna niet te betalen zijn. Daarom zijn wij een hele goeie partner voor u. We geven altijd een goeie en snelle maar ook een betaalbaar service. Onze vakmensen en allround loodgieters hebben meer dan 10+ jaar werkervaring en zijn vca gecertificeerd. We zijn gespecialiseerd in het vinden van lekkages en/of oplossen van verstoppingen tot aan stankoverlast in u pand en/of in u huis. Onze team is gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van al u riool stelsels, ook al u water/gas leidingen leggen en/of trekken. Ook zijn we inzetbaar voor al u sanitaire werkzaamheden en verwarmingstoestellen. En ook alle Sanibroyeurs, pompen, boilers, binnen en buiten kranen, keuken kranen, binnenwerk van u toilet, niks is voor ons te gek! We werken voor bedrijfspanden en/of particulieren sectoren, voor al het onderhoud, gehele renovaties en uitleveren van projecten. Ons motto is ( pas weg gaan tot het goed is) en als de klant tevreden is, zijn wij ook tevreden! ons klanten hebben altijd recht op garantie en we zullen ons daarbij houden. bij terug komst van het probleem/storing word er nooit kosten meeberekend. Team loodgieters zeker en snel

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Snelle reactie. Alles volgens afspraak verlopen. Vrolijke en vriendelijke vakmannen! Bij de volgende klus zou ik ze zo weer uitnodigen!
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85156 reviews
  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Ferdi heeft mij prima geholpen. Kraan bleek een andere aansluiting te hebben dan gebruikelijk, moesten dus wat extra koppelingen en slangen tussen worden gezet. Die had hij gelukkig ook wel bij zich. Geen probleem, alleen wat meerkosten. Werk netjes uitgevoerd & vriendelijke man.
 • Antonio’s Installaties
  Antonio’s Installaties
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Antonio Installaties heeft 8 jaar ervaring voor al uw klus op het gebied van Werktuigkundig Installaties in Leiden en bollenstreek. Antonio Installaties is een vriendelijke zelfstandige die gericht is op het service en vakkundig resultaten. Antonio installaties heeft sterk ervaring op het gebied van: Centrale verwarming, Boilers en vloerverwarming installaties tot aan de onderhoud. Water installaties in Keukens, toilet en badkamers tot aan buitenkranen. Riolering installaties, in alle ruimtes. Van PE tot aan PVC verbindingen en Hemelwaterafvoeren tot aan dakinstallaties en onderhoud. Opleiding is ontzettend belangrijk voor ons dus we blijven elke jaar omscholen. Natuurlijk hebben we alle diploma’s die nodig zijn voor voldoende kennis. Wij werken met kwaliteit materialen van de leveranciers in Nederland. Wij lossen al uw problemen en vervullen al uw wensen heel vakkundig.

  Laatste review:

  Antonio is een echte vakman. Snel en vakkundig een nieuwe radiator geplaatst in een ruimte zonder radiator. Nieuwe leidingen aangelegd op een plek waar erg weinig ruimte beschikbaar was. Contact was goed en Antonio is duidelijk over de mogelijkheden en voortgang. Zeer goed!
 • Installatie & Loodgietersbedrijf Kluivers
  Installatie & Loodgietersbedrijf Kluivers
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Werk ervaring 32 jaar . vca vol.installatie techniek diploma. monteur cv keuring. montage cv ketels gas en elktra cv ketels.Warmtepompen Montage radiatoren .gas en water leidingen ..dak goten dakbedekking lood regen afvoeren riool montage sanitair .elektra. groepenkast

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  No Service mind at all. They installed the radiator in summer. It is not working. Radiator did not work in this cold weather. It was not possible to test in summer and it is now not working. Attitude to response to the request to check was just terrible. Will make sure that all expert communities know not to use this service. Wonder how they can continue the business this type of service. Radiator not working should be under guarantee but no proper feedback and hang up the phone durong the conversation. == Helemaal geen servicegeest. Ze hebben de radiator in de zomer geïnstalleerd. Het werkt niet. Radiator deed het niet bij dit koude weer. In de zomer kon niet getest worden en nu werkt het niet. De houding ten opzichte van de reactie op het verzoek om te controleren was gewoon verschrikkelijk.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Leiderdorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1492 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Leiderdorp

Andere vakmensen in Leiderdorp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur