Vind Installatiebedrijven in Leiderdorp

Op zoek naar Installatiebedrijven in Leiderdorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Leiderdorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 783 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Leiderdorp

 • Warmte en Zo

  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.9571 reviews

  Wie ik ben Ik ben een jonge ondernemer die veel plezier beleeft bij alles waar creativiteit een rol speelt. Klussen is iets waar ik het liefst veel tijd aan besteed. Verder heb ik ruim 14 jaar ervaring opgedaan bij erkende installatiebedrijf (Eneco). Daar heb ik me bezig gehouden met het aanleggen van totale cv-installaties, ketels vervangen, gas- en waterleidingen, boilers, radiatoren, etc. Ik ben in het bezit van vakkundige diploma's binnen de CV installatie branch die mij bekwaam maken om veilig en betrouwbaar uw CV technische opdrachten uit te voeren. Waar ik voor sta Omdat ik mijn werk met plezier doe, is het voor mij vooral belangrijk dat ik een goed klantervaring achter laat. Ik denk met u mee en adviseer u voor een passende oplossing.

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Reageerde snel nadat ik mijn klus geplaatst had. Uitvoering kon op korte termijn en heeft uitstekend werk afgeleverd. Topper!
 • Hoonz Klusbedrijf

  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.95106 reviews

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Prima ervaring, zeer tevreden, aan te bevelen!;)
 • MBD ALLROUND KLUSBEDRIJF

  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews

  Wij zijn MBD Allround Klimaatbeheersing, Opgericht door 3 broers die al meer dan 10 jaar ervaring hebben in de klimaatbeheersing branche. Wij zijn in 2017 hier mee begonnen omdat wij als monteurs in het veld, meemaakten dat het van kantoor naar de werkvloer vaak mis ging. Hierdoor ontstonden onnodige stagnaties en ontevreden klanten. Nu doen wij het proces van begin tot eind, wij nemen de klus op maken de offerte en komen uiteindelijk ook installeren. Dit voorkomt veel problemen en brengt tevreden klanten, wij werken doel gericht en luisteren altijd naar de wensen van de klant en zullen altijd proberen deze te verwezenlijken. Rotterdamse mentaliteit niet lullen maar poetsen. Onze Monteurs zijn STEK gecertificeerd.

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Prima uitgevoerd en werkend. Ook bij enige problematiek wordt adequaat gehandeld.
 • MaDa Installatietechniek

  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Beoordeling: 4.7 van 54.7576 reviews

  MaDa installatietechniek voor al CV en loodgieter werkzaamheden staan wij klaar voor een goede service!

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Zeer professioneel werk geleverd, heel duidelijk in de communicatie en altijd op tijd! Vooral prettig hoe ze meedachten in nieuwe oplossingen voor onverwachte problemen.
 • Haard&zo

  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews

  Wie zijn wij en wat doen wij Haard&zo is een jong en professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in de haardenbranche, zowel in de verkoop als het installeren ervan. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van alles op het gebied van vuur, open haarden, open gashaarden, gesloten gashaarden, hoog rendement houtkachels, schouwen, plateau’s en alle voorkomende rookgasafvoeren, inclusief het renoveren van uw bestaande rookgaskanaal. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor diverse bijbehorende accessoires. Al onze haarden worden van kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten gemaakt. Bij de gesloten vuren kiezen wij voor merken met hoge rendementen. Dit zorgt voor een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Dit kan een enorme besparing op uw stookkosten zijn. Ook kunnen wij voor u het boren van gaten, het stuc-, timmer-, metsel- en tegelwerk verzorgen. Doordat wij lage overheadkosten hebben, kunnen wij u hoge kwaliteit en grote kennis van de sector bieden tegen een scherpere prijs dan de concurrent. Haard&zo beperkt zich niet alleen tot het samenstellen van uw haard, maar voorzien wij ook u van alle bijbehorende praktische en professionele adviezen. Zoals het onderhoud aan uw haard en rookkanaal alsmede het gebruik van de juiste brandstof. Wij installeren zowel in nieuwbouw als bestaande situaties en komen graag de situatie bekijken om u van juiste adviezen te voorzien. Indien uw woning nog in aanbouw is, dan kunnen wij u ook van advies voorzien middels de bouwtekening(en). In elke woning is het mogelijk een gezellig vuurtje te creëren, is het niet met hout dan wel met gas. Wij plaatsen in een straal van 50 km rondom Leiden. Buiten de regio is natuurlijk bespreekbaar.

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  De mannen van Haard&zo zijn kundig en gaan netjes te werk, Reageren snel en zijn vriendelijk.
 • GJ Noteboom Installatie techniek

  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Bedrijfs info: Gj noteboom installatie techniek Introductie: Ik ben op mijn 18de begonnen in de installatie techniek, en werk al 23 jaar met veel plezier in mijn vakgebied, en groei ook mee met de innovatie en vergroening doelstellingen van ons land, ik ben stek gecertificeerd (fgassen), ik heb door het behalen van mijn stek certificaat ook een expertise gekregen in de koeltechniek, en heb het sinds dien ook erg druk gekregen met het plaatsen van airco's, wat voor mij echt een hele nieuwe uitdaging gaf, en mij nog meer diversiteit geeft in de klimaat beheersing van huis en kantoor, met de nieuwe technieken van anno deze tijd en de steeds hogere gas rekeningen, geven de airco systemen ook tijdens de koude winter maanden een alternatief om de woning en kantoor ruimtes te verwarmen, ik kan u opmaat en wens een advies op de juiste klimaat beheersing aanbieden, als mijn vakmanschap en expertise u aan spreek hoor ik graag van u, mijn offertes zijn vrijblijvend en zonder verplichtingen. Vr groed Gertjan Noteboom

  Laatste review:

  Ventilatiesysteem installeren of vervangen -

  Topper. Net werk, snel, en een vriendelijke prijs. Ik ga Gertjan ook zeker voor andere klussen vragen.
 • Czernecki Bouwprojecten

  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Beoordeling: 4.2 van 54.2526 reviews

  Welkom, Wij verzorgen klussen in en rond uw huis, pand of bedrijf. Wij denken graag mee in goede en betaalbare oplossingen. U kunt bij ons onder andere terecht voor : Stukadoorswerk, Tegelwerk, Schilderwerk, Plafonds, Vloerbedekking, Sloopwerk, Waterleidingen, Electra, Gipscartoonwerken, Badkamers, Toiletten En noemt u maar op! Onze regels : Geen extra kosten achteraf. Duidelijke afspraken. Geen voorrijkosten. Altijd : binnen 3 werkdagen een afspraak. Altijd : binnen 1 week start datum van werkzaamheden. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven u zekerheid dat al uw klussen professioneel, snel en tegen een scherpe prijs uitgevoerd worden. Op al werkzaamheden geven wij garantie. Het door ons ontwikkeld werksysteem geeft ons de mogelijkheid om met uitstekend resultaat ons werk af te leveren. Wij zijn in staat om alle opdrachten, van een kleine klus tot een enorme grondige renovatie te realiseren. Wij zijn altijd portemonnee vriendelijk. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen!

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Wat fijn is aan dit bedrijf is dat ze op heel korte termijn kunnen starten. Er worden duidelijke afspraken gemaakt van te voren, tussentijds is er ook communicatie over de voortgang en ik heb advies gekregen over de te gebruiken materialen. Alles is keurig binnen de afgesproken tijd opgeleverd en het ziet er goed en afgewerkt uit. Vakmensen, vriendelijk en ook nog alles opgeruimd na afloop. De volgende klus komt er alweer aan !
 • Thokk

  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Marco heeft bij ons het toilet gerenoveerd en we zijn super tervreden. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Ook denkt hij mee over de beste oplossing als iets tegen zit en hij is ook nog erg aardig. Wij gaan hem zeker vaker inschakelen!
 • Richardson Installatiebedrijf

  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews

  Is uw oude cv-ketel aan vervanging toe? Stel vervanging niet te lang uit om onnodige kosten te voorkomen. Met een nieuwe hr-ketel bespaart u ook flink op uw energiekosten. Wij adviseren u vrijblijvend voor vervanging van uw cv-ketel. Met een team van ervaren monteurs plaatsen, vervangen en onderhouden wij cv-ketels van uitsluitend de beste merken. Wilt u gebruik maken van onze scherpe cv-ketel aanbiedingen, of wenst u een offerte op maat te ontvangen? Neem direct contact op. Met een team van jonge enthousiaste professionals schakelen wij als geen ander. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of de plaatsing van een nieuwe cv-ketel. U kunt altijd op ons rekenen en nemen onze betrouwbaarheid en servicelevel zeer serieus.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Goed en snel werk geleverd. Oude Remeha Tzerra ketel vervangen door nieuwe Remeha. Hoop dat deze Ace ketel beter is dan de vorige Tzerra maar Richardson houd zich netjes aan zn afspraken dus kan altijd op hem rekenen in geval van problemen en storingen.
 • Klusbedrijf schellingerhout

  Installatiebedrijf in Leiderdorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Goedendag, dit is klus bedrijf Schellingerhout. Een jongen jongen die nu na ongeveer 10 jaar ervaring in de bouw het voor me zelf ga doen. Opleiding installatie techniek. 6jaar cv monteur geweest in een familie bedrijf. En 4 jaar in dienst bij een aannemer. Geen klus is te gek of te klein. Mijn motto is er is geen probleem maar een uitdaging Vriendelijke groet Schellingerhout

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Reageerde snel en kwam ook vlot

Populaire lokale Installatiebedrijven in Leiderdorp

Andere vakmensen in Leiderdorp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur