Vind behangers in Leiderdorp

Op zoek naar behangers in Leiderdorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Leiderdorp

 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75365 reviews
  Behanger in Leiderdorp

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Duidelijke en snelle communicatie, goede prijs en mooi werk! Bedankt Rudi!
 • Klus- en onderhoudsbedrijf Bledder
  Klus- en onderhoudsbedrijf Bledder
  Beoordeling: 5 van 55553 reviews
  Behanger in Leiderdorp

  Een klein bedrijf met een jarenlange ervaring aangaande schilderwerk binnen en buiten, het sauzen van plafonds en muren en een zeer ruime ervaring met het behangen van Renovlies, Glasvezelbehang, Fotobehang, Patroonbehang en ARTE behang. Met ons gemaakte afspraken worden ook echt nagekomen en wij hebben een hekel aan haastwerk! Wij nemen nog echt de tijd voor u en voor uw opdracht! Degene met wie u de opdracht bespreekt is ook degene die de opdracht komt uitvoeren! Wij werken NOOIT met verborgen of extra kosten achteraf. Alles wordt vooraf duidelijk en helder met u afgesproken.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Rico was geweldig! Hij heeft voor ons in een week in een huis van 150m2 alle muren afgewerkt met renovlies. Alles ziet er heel strak uit! Hij heeft vanaf het begin goed advies gegeven, ook voor andere onderwerpen die niet met de muren te maken hadden en hij is ook heel transparant geweest met zijn communicatie. Zeker een aanrader!
 • Shirwan
  Shirwan
  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews
  Behanger in Leiderdorp

  Shirwan is geïnteresseerd in je opdrachtklus en wil graag met je daar over bespreken :)

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Sherwan heeft een prachtig werk afgeleverd bij ons! Slaapkamer volledig met behang afgewerkt (met patroon en zonder), hij is enorm zorgvuldig en vakkundig te werk gegaan. Heldere communicatie, erg prettige man om samen te werken. We kunnen Sherwan alleen maar aanbevelen!
 • MKA Klusservice
  MKA Klusservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95154 reviews
  Behanger in Leiderdorp

  Welkom bij MKA Klusservice. MKA Klusservice werkt klantgericht, staat voor kwaliteit en stelt een tevreden klant als hoogste doel. MKA klusservice is gespecialiseerd in wand en plafondafwerking en behangwerkzaamheden. Of het nu gaat om uw hele woning, een kamer of een enkele wand, bij ons bent u aan het juiste adres. Tevens kunnen wij alle soorten glasweefsel of renovlies leveren en aanbrengen tegen scherpe prijzen, alles van uitstekende kwaliteit en met garantie. Leest u onze referenties en kijkt u eens onder onze projecten, dan zult u zien dat vele tevreden klanten u voor gingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden in en om uw woning, neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fijne vakman: goede communicatie en onwijs snel!
 • Klusaannemer
  Klusaannemer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Behanger in Leiderdorp

  Vertrouwd, verzorgd en volgens afspraak. Met 40 jaar kluservaring en hoog klandizie gevoel, vindt u bij mij de persoon die netjes werkt, maar ook nee durft te zeggen als mij iets boven de pet gaat. Als de werkzaamheden zich er voor lenen, ben ik door heel Nederland beschikbaar. Persoonlijk kom ik uit de regio Den Haag/Rotterdam.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super! Fred is iemand die netjes zijn werk doet. Hij denkt met je mee en is eerlijk tegen je. Hij heeft bij ons in 2 slaapkamers fotobehang gezet en de rest van de muren geverfd. Beide kamers zien er prachtig uit. Daarnaast heeft hij een stukje gang behangt wat hij dat ook heel netjes heeft gedaan. In 1 kamer heeft hij plinten gezet waarmee we ook zeer tevreden mee zijn. Mochten we ooit andere klussen willen laten doen dan zullen we eerst aan Fred denken.
 • Onderhouds- en Aannemersbedrijf Ge-Ge
  Onderhouds- en Aannemersbedrijf Ge-Ge
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Behanger in Leiderdorp

  Mijn naam is George,ik heb een bedrijf Onderhoudsbedrijf Ge-Ge en woon in Zoetermeer. Ik ben al 15 jaar stukadoor en 7 jaar schilder. Het belangrijkste voor mij is de tevredenheid van de klant.Mijn grootste pluspunten zijn mijn beloften nakomen en eerlijk zijn...

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Alles liep goed. Kwam afspraken na. Vrolijke gezellige man. Je moet wel duidelijk zijn met wat je wilt. Als er iets extra gedaan moet worden dan maakt hij er tijd voor. Hij heeft bij ons het oude glasvezel behang weggehaald en renovlies erop gedaan en daarna gesausd. Plafond gesausd. Ziet er keurig uit. Dank je wel George
 • Pavalova
  Pavalova
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Behanger in Leiderdorp

  Ik ben Feras kom uit Syrie en ben sinds vijf jaar in Nederland, ben altijd al handig geweest en ben gespecialiseerd in het aanleggen van bestrating in tuinen, daarnaast doe ik timmerwerk, heb ik ervaring met stucen en heb ik een hoop handige vrienden die me helpen bij de dingen die ik niet zo goed kan. Ben eerlijk, werk hard en probeer hier een toekomst op te bouwen. Hoop dat ik u kan helpen u huis een fijnere plek te maken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De klus zat flink tegen, maar ondanks de tegenslagen alles netjes opgelost en een prachtige voortuin afgeleverd. Dik tevreden.
 • Van Scheppingen Schilderwerken
  Van Scheppingen Schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Behanger in Leiderdorp

  Van Scheppingen Schilderwerken is een bedrijf wat gevestigd is in het groene hart. Met meer dan 20 jaar ervaring in het schildersvak. Ons schildersbedrijf zet zich in voor de zakelijke en particuliere markt. Ons bedrijf is gespecialiseerd in Binnenschilderwerk. Waaronder Renovlies behangen en latex spuiten. Tevens kunnen wij ook uw houtwerk voorzien van een frisse verf laag. Communicatie en kwaliteit is voor ons erg belangrijk. U heeft altijd 1 aanspreek punt tijdens de werkzaamheden. Maar we zijn wel breed inzetbaar omdat ons bedrijf bestaat uit meerdere vakmensen. Dus de doorlooptijd is nooit onnodig lang bij ons. Neem een kijke op onze website om te zien wie wij zijn. Ook telefonisch staan we u graag te woord. Wij hopen dat wij iets voor u kunnen betekenen. Jeffrey van Scheppingen Van Scheppingen Schilderwerken

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Heel mooi werk afgeleverd
 • Bouwbedrijf Memo
  Bouwbedrijf Memo
  Beoordeling: 4.7 van 54.75200 reviews
  Behanger in Leiderdorp

  Beste heer/mevrouw, Mijn naam is Mehmed en ik ben sinds 36 jaar werkzaam als zelfstandig vakman in behang,stuc,schilder/sauzen. Wij werken samen met VOF MAK. Lees onze referenties en kijk eens onder onze projecten, dan zult u zien dat vele tevreden klanten u voor gingen. Met vriendelijke groeten

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Super mooi werk geleverd! Bouwbedrijf Memo was op korte termijn beschikbaar en flexibel. Ze werkten erg snel en nauwkeurig. Binnen een paar uur de muren van mijn appartement met renovlies behangen en in één dag alle muren gesausd. De muren zien er strak uit en ze hebben alles netjes achtergelaten. Erg goede communicatie met Mehmed via WhatsApp. Ik raad Bouwbedrijf Memo zeker aan! Heel erg bedankt!
 • Renovliesbehangexpert.nl
  Renovliesbehangexpert.nl
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Behanger in Leiderdorp

  Heeft u een nieuwbouw woning/appartement gekocht en heeft u strakke wanden op u wensenlijstje staan, neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Gehele woning laten behangen, Communicatie was prima. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken, erg blij met het resultaat van de woning. Prettige ervaring

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Leiderdorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 332 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Leiderdorp

Andere vakmensen in Leiderdorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt