Vind stoffeerders in Leiderdorp

Op zoek naar stoffeerders in Leiderdorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Leiderdorp

 • carpet expert
  carpet expert
  Beoordeling: 5 van 55571 reviews
  Stoffeerder in Leiderdorp

  BINNEN 1 DAG UW DROOMTRAP(PEN) Met onze 30 jarige ervaring verzorgen wij de stoffering van uw gehele woning in alle soorten vloeren/trapstoffering/traprenovatie incl. of excl. alle benodigde materialen. Voor een gericht offerte kunt u ons contacteren.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Excellent work! 14 stairs covered in carpet. Responded quickly and communicated clearly. We arranged the carpet selection via WhatsApp and the quality delivered is just too notch. Thank you!
 • MV stoffering
  MV stoffering
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stoffeerder in Leiderdorp

  Heb je een Stoffeerder nodig in Zoeterwoude of omgeving? MV stoffering kan je helpen met alle klussen die een Stoffeerder voor je kan uitvoeren, zoals Gordijnen (ver)maken, Meubels stofferen, auto en boot/caravan stofferingen, zeilmakerij werkzaamheden en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken, kijk ook eens op mijn website en vraag een vrijblijvende offerte aan!

  Laatste review:
  Gordijnen (ver)maken-
  Mijn gordijnen zijn Netjes en snel vermaakt.
 • Willem Kooreman Meubelstoffeerderij
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stoffeerder in Leiderdorp

  Vraag naar een offerte.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Onze banken zijn prachtig geworden. Wij raden Willem Kooreman zeker aan!
 • Ahstc

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Leiderdorp

  Ahstc kan je helpen met je de kleine klussen in huis, en is daarnaast gespecialiseerd in het op maat maken van meubels voor kleine en gekke hoekjes en ruimtes. Neem direct contact op met AHstc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • IKA Renovatie & Verbouw
  IKA Renovatie & Verbouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Stoffeerder in Leiderdorp

  Met ruim 25 jaar ervaring was ik retailer in hart en nieren. Ik was altijd met mijn werk bezig om net dat beetje extra te geven dat nodig was. Continue ontwikkelen, nieuwe acties, trends, het proeven van de behoefte van de klant en het presenteren van artikelen was een drukke bezigheid. Mijn werkweek ging dan ook ruim over de 40 uur. Altijd bezig met dat succes voor een ander maar niet voor jezelf. Je denkt aan je carrière en je toekomstplannen door steeds dat beetje extra te geven. Je wordt zelfs het boegbeeld van je werkgever. Maar toch steeds dat gevoel dat je iets niet goed hebt gedaan, het is niet voldoende. Na enige tijd heb ik toch de stap genomen om zelf te gaan ondernemen, iets wat ik altijd graag wilde. Ik had er in het verleden al vaker over nagedacht om mijn eigen onderneming op te starten, maar nooit eerder durfde ik deze stap aan. Ook nu was er twijfel. Ik heb me goed laten informeren, en de bekende kat uit de boom gekeken. Ik was aanvankelijk sceptisch. Dit was voor mij de uitdaging om mijn kennis en ervaring verder te ontwikkelen en mijn eigen bedrijf Renovatie en Verbouw neer te zetten,en verder onafhankelijk te zijn. Je eigen onderneming in Renovatie en Verbouw. Niet meer afhankelijk zijn van die werkgever. Met de in de praktijk ruime opgedane kennis en ervaring weet ik precies wat mij te wachten staat. Kortom voor schilderwerk binnen en buiten,timmerwerk binnen en buiten,veiligheid in en om het huis,sanitair plaatsen en aansluiten moet je gewoon bij ons zijn voor een vertrouwd en betrouwbaar resultaat. Na 3,5 jaar kan ik zeggen dat ik mijn toenmalige doelstelling aardig heb bereikt. Door hard te werken en eerlijk te zijn. Dat weten de klanten te waarderen! IKA Renovatie en Verbouw

  Laatste review:
  Zeer goed. Werkt nauwkeurig en zorgvuldig. Betrouwbaar in afspraken nakomen en legt de lat erg hoog voor wat betreft kwaliteit. Denkt ook goed mee. Prijzen zijn fair. Een aanrader!
 • Ray Benjamin

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Leiderdorp

  Altijd garantie. Inhuren is meemaken

 • rverburgbouw
  rverburgbouw

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Leiderdorp

  Ik ben timmerman. Allround inzetbaar diploma's timmerman 2 en 1 en niveau 4 assistent uitvoerder. Sinds Jan 2017 mijn eigen bedrijf waarbij ik verschillende klussen heb mogen maken.

 • B.T. Wonen
  B.T. Wonen
  Beoordeling: 4.1 van 54.159 reviews
  Stoffeerder in Leiderdorp

  Btwonen biedt u uitgebreide mogelijkheden. een woonkamervloer met tapijt, laminaat, parket, PVC. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring en een zeer groot assortiment tegen scherpe prijzen. Tevens kunnen wij ook timmer en schilderwerken voor u doen. Heeft u vragen of wilt u zich laten adviseren neem dan contact met ons op btwonen Leiden Wij doen ook complete ontruimingen na overlijden of overplaatsen van u dierbare personen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  prima
 • Kenan Diensten

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Leiderdorp

  Kenan Diensten kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Sloopbedrijf klus in Leiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Houten vloer of parketvloer leggen, Laminaat leggen, Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Kenan Diensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • DCV Stoffering

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Leiderdorp

  DCV Stoffering kan je helpen met je Stoffeerder klus in Leiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloerbedekking leggen of vervangen, Trappen stofferen te beantwoorden. Neem direct contact op met DCV Stoffering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.7

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Leiderdorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 99 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Leiderdorp

Andere vakmensen in Leiderdorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt