Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Leiderdorp

 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45247 reviews
  Metselaar in Leiderdorp

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prima stuc werk geleverd
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75303 reviews
  Metselaar in Leiderdorp

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed werk
 • J.meijers onderhoudsbedrijf
  J.meijers onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Metselaar in Leiderdorp

  J.meijers onderhoudsbedrijf Justin_meijers@hotmail.co m Gevestigd in Leiderdorp Werkuitvoering Regio Zuid Holland Voor al u onderhoud aan huis bent u bij ons aan het juiste adres met jaren lang ervaring in onderhoudswerken

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snel, netjes en alles volgens afspraak. Top!
 • Gashi Stuc- en Onderhoudsbedrijf
  Gashi Stuc- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8567 reviews
  Metselaar in Leiderdorp
  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De stukadoor was geweldig! Communicatie was vlot, en het werk was van topkwaliteit. Mijn spachtelputz ziet er weer als nieuw uit. Hij was vriendelijk, professioneel en leverde perfect vakmanschap. Een absolute aanrader voor spachtelputz-reparaties!
 • Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn
  Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn
  Beoordeling: 4.9 van 54.95143 reviews
  Metselaar in Leiderdorp

  Mijn naam is Jeffrey van Rhijn. Ik ben al 24 jaar actief in de stucadoorsbranche waarvan 16 jaar als zelfstandige onder de bedrijfsnaam Stucadoorsbedrijf J.vanRhijn. Inmiddels ben ik sinds 2011 actief op Werkspot en heb dan ook in de afgelopen jaren heel veel tevreden nieuwe klanten via dit netwerk erbij gekregen gezien de vele positieve reviews. Wij verzorgen voornamelijk werkzaamheden in de Regio Zuid-Holland in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven, nieuwbouw, verbouw of renovatie, van een kleine ruimte tot een gehele woning aanpakken hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres. Belangrijk!!! U heeft de zekerheid dat de gewenste werkzaamheden ten alle tijden naar tevredenheid uitgevoerd zullen worden, door hiervoor gespecialiseerde vakmensen. (Garantie aangesloten bij de Noa Branchevereniging) Ik kom graag en uiteraard geheel vrijblijvend bij u op locatie advies geven over de mogelijkheden die er zijn om uw woning een mooie afwerking te geven. Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn staat voor vakmanschap, deskundig advies, kleinschallig dus persoonlijk en snel contact, verstand van zaken en het nakomen van vooraf gemaakte afspraken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Echte vakman, komt afspraken na, werkt snel maar toch nauwkeurig. Plafondje extra was geen probleem.
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95105 reviews
  Metselaar in Leiderdorp

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Netjes alle afspraken nagekomen, kan ze iedereen aanbevelen.
 • True gardener vision
  True gardener vision
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Metselaar in Leiderdorp

  - True gardener vision, hovenier - Zuid-holland - Gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin, het buitenleven en ontwerp Creëer jouw droomtuin Welkom bij True Gardener Vision - uw partner voor droomtuinen. Ontdek onze passie voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Laat uw tuindromen werkelijkheid worden!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Great job, happy with the results.
 • marcelis projecten
  marcelis projecten
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Metselaar in Leiderdorp

  Marcelis projecten BV Bied het totaalplaatje aan voor uw aanbouw en de daarbij behorende totaal renovatie aan. Of het nu gaat om de fundering, geveldoorbraak staalconstructie. Metsel en Dakwerken. Isoleren, afbouw, tegel, stuc en schilderwerken Verleggen infra structuur voor uw nieuwe keuken , vloerverwarming zandcementvloeren. Alles geheel volgens het bouwbesluit. Nemen wij al uw zorgen uit handen en heeft u 1 aanspreek punt zodat u kan focussen op wat voor u belangrijk is.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Goede ervaring met Jaap, vanaf het eerste contact vriendelijk. Professioneel in de uitvoering en afspraak is afspraak werkt erg prettig! Absolute aan te bevelen. Bij ons is er ruim 3 meter uitgebouwd en van binnen alles gerenoveerd. We bevelen Jaap van harte aan! Dank voor de prettige samenwerking en het fantastische resultaat!
 • J.Treur Dienstverlening
  J.Treur Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.95138 reviews
  Metselaar in Leiderdorp

  John en Giovanni Treur doen werkzaamheden in beton boren en zagen. Hierbij word gewerkt met boren en zaagbladen met diamant. Het bedrijf bestaat inmiddels 9 jaar en is sinds november 2021 met zijn zoon erbij. Gaten voor ventilatie of airco boor wij droog met stofafzuiging. Heeft u een gat nodig voor afzuiging of een nieuwe sparing voor kozijnen. Neem contact op.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Alles vlgs afspraak, netjes gewerkt.
 • Afwerkingsbedrijf Rene van der steen
  Afwerkingsbedrijf Rene van der steen
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Metselaar in Leiderdorp

  kan je helpen met je Stukadoor klus in leiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, badkamer cement gebonden/gips stucwerk , schuurwerk , Stucwerk buiten, te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Rene heeft vakwerk afgeleverd. Wij zijn heel tevreden over zijn werk. Hij levert ook goede nazorg.

4.8

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Leiderdorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1803 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Leiderdorp

Andere vakmensen in Leiderdorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt