Vind stratenmakers in Wassenaar

Op zoek naar stratenmakers in Wassenaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Wassenaar

 • RS Bestratingen
  RS Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.65103 reviews
  Stratenmaker in Wassenaar

  Welkom op het profiel van RS Bestratingen. Met mijn ervaring en expertise kan ik u een goed advies geven. Onze specialisaties zijn oa bestrating met alle steensoorten en onze ervaring hierin is ruim 26 jaar.hierop geven wij standaard een garantie.Wij staan voor een goede Prijs/kwaliteit verhouding en de klant-tevredenheid staat dan hoog in de vaandel. Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Richard Schonewille

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super samenwerking. Niet alleen de planning van de klus, maar ook tijdens de uitvoering werd goed meegedacht. Fijne mensen om mee te werken. Erg tevreden!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65168 reviews
  Stratenmaker in Wassenaar

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam alleen even kijken en heeft het gelijk opgelost ..Ik ben tevreden !!
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85112 reviews
  Stratenmaker in Wassenaar

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Leek allemaal prima. Totdat hij zijn geld had. Heel slordig gewerkt. Afval achtergelaten. Zou hij paar dagen later ophalen...moet nog gebeuren. Heeft grind en grond op gemeentegrond gestort terwijl hij dit ook zou afvoeren. Kapotte tegels gebruikt terwijl er genoeg over waren. Slecht snijwerk. Tegels liggen er niet goed in. Voegwerk is mislukt. Rampzalige ervaring en meneer heeft mij nu geblokt. Geen contact mee te krijgen. Trap er niet in. Echt schandalig. Ik overweeg stappen te ondernemen. Update: Joey zegt nu de klus niet gedaan te hebben. Maar ik heb alle screenshots van onze overeenkomst. En zelfs de vraag van hem of ik een review wilde plaatsen. Toch Joey. Maar dat wilde je toch liever niet. De reden laat ik nog even in het midden....all about money. Je kunt echt niet ontkennen dat jij deze klus gedaan hebt. Heb nog een foto toegevoegd. En zo heb ik er meer.
 • M. van Vliet Grond-Weg-Waterwerken
  M. van Vliet Grond-Weg-Waterwerken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Wassenaar

  M. van Vliet Grond-Weg-Waterwerken, Jonge ondernemer. Werkzaam in Voorschoten en omstreken. Beschikt over divers groot en klein materieel. Te contacten voor o.a. grond/egalisatiewerk, tuinaanleg, straatwerk, beschoeiingswerk etc. In overleg is er veel mogelijk.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Met Mees kon snel 'geschakeld' worden zodat er snel gestart kon worden. Hij heeft de beschikking over 'state-of-the-art' machines. De souplesse en precisie waarmee hij die bestuurt, toont echt zijn vakmanschap. Ik ben bijzonder te spreken over interactie met hem en tevreden met het resultaat en kan hem daarom van harte aanbevelen!
 • Dvm bestratingen
  Dvm bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Stratenmaker in Wassenaar

  Dvm bestratingen Den Haag

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Donny heeft onze schuur betegeld. We zijn enorm blij met het resultaat. Super vriendelijk en ze hebben goed rekening gehouden met onze wensen!
 • THG Katwijk
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Stratenmaker in Wassenaar

  Ik ben Ton Heemskerk ZZP'ER. Voornaamste werkzaamheden zijn bestrating en grondwerk en rioolwerk(huisaansluitingen)

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede afspraken te maken en de uitvoering is gewoon prima.
 • D Redel Bestratingen
  D Redel Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stratenmaker in Wassenaar

  D Redel bestratingen heeft 20 jaar ervaring in de bestrating en tuinaanleg. Wij overleggen goed met de klant wat de wensen zijn en voeren deze vakkundig uit. Bij ons staat kwaliteit voorop

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Klus snel en netjes gedaan
 • B.M.S. Bouw en Montage Service
  B.M.S. Bouw en Montage Service
  Beoordeling: 5 van 55556 reviews
  Stratenmaker in Wassenaar

  B.M.S. bouw en montage service is een zelfstandig timmer/bestrating en onderhoudsbedrijf gevestigd in Zoeterwoude. Gespecialiseerd in vlonders/veranda’s / overkappingen. Tevens vrijwel alle tuinwerkzaamheden zoals: schuttingen en hekwerken Schuren/stallen Gevelbekleding BESTRATING Graszoden leggen. Onderhoud en timmerwerk in en buitenshuis Het belangrijkste is altijd de communicatie met de klant, duidelijke afspraken over de wensen en de verwachtingen is de basis voor uw tevredenheid. Flexibel en effectief zijn belangrijke speerpunten, hiermee kunnen we de tijd en daarmee de kosten onder controle houden. Indien u geïnteresseerd bent om een klus door mij te laten bekijken kunnen we altijd een afspraak maken zodat we een goed beeld krijgen van de klus en ik u dan een passende offerte kan aanbieden. Met vriendelijk Groet, Chris van Kampen, B.M.S

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bestrating met klinkers voortuin. Heldere en eerlijke prijsafspraak. Klus met professionaliteit en aandacht uitgevoerd. Verder ook gewoon een aardige vent.
 • Infra P.M.
  Infra P.M.
  Beoordeling: 3.5 van 53.554 reviews
  Stratenmaker in Wassenaar

  Diverse straatwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Onduidelijk bleef het uurtarief. Heb sterk het gevoel dat ik teveel heb betaald voor enkele m2 herstraten
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8576 reviews
  Stratenmaker in Wassenaar

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijk, duidelijk. Aangezien het werk voor hem niet uitvoerbaar was, in goed overleg afgezien van de opdracht.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Wassenaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 207 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Wassenaar

Andere vakmensen in Wassenaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt