Vind keukenmonteurs in Wassenaar

Op zoek naar keukenmonteurs in Wassenaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Wassenaar

 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8566 reviews
  Keukenmonteur in Wassenaar

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  I find him very gentle man. The price is very reasonable with high quality of work. I will 100% recommend. Simply - Humble personality, high quality of work done and very reasonable Price!
 • SaalSal Techniek
  SaalSal Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Keukenmonteur in Wassenaar

  Electricient en loodgieter, cinnewall, badkamer renovatie

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Vriendelijk en verstand van zaken
 • Mobisonderhoud
  Mobisonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Keukenmonteur in Wassenaar

  Veel ervaring met keuken monteren. Kasten / inloopkasten. En diverse meubels. Lampen / spotjes.sanitair

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Keuken laten installeren in Den Haag en omstreken? Dan moet je bij Mo en zijn team zijn. Professionals met veel ervaring. Ze hebben de keuken keurig geïnstalleerd, denken goed mee en laten alles netjes achter. Dingen die ze tegenkomen lossen ze goed op. Daarnaast ook gewoon aardige gasten. Zeker een aanrader!
 • PKW Bouw
  PKW Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews
  Keukenmonteur in Wassenaar

  Ik houd me bezig met de assemblage van keukenapparatuur, vaatwassers, koelkasten, ovens, inductie. Ook monteer ik allerlei meubels.Ik heb een VCA

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Goed, op tijd, snel werk.advies: eerst goed Nederlands leren
 • AELG Allround Klussen
  AELG Allround Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Keukenmonteur in Wassenaar

  Kan veel kleine allround klussen verrichten. Goede duidelijke afspraken.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Heel goed
 • Wilk
  Wilk
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Keukenmonteur in Wassenaar

  Wilk opende in 2012 in Nederland deals met timmerwerk afwerken meubelmontage verlaagde plafonds scheidingswanden montage van deurkozijnen vloerpanelen Regio den Haag 20-/+ Ik heb een bedrijfsverzekering

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  10 sterren. 5 sterren zijn te weinig. Ik heb een complexe en vooral grote ikea keuken laten plaatsen en meubels in elkaar laten zetten. Piotrek en zijn collega Rafael zijn hardwerkend, betrouwbaar, heel vriendelijk en secuur. Ze communiceren helder en kwamen alle afspraken na. Waar ik tevreden was met versimpelde oplossingen, gingen zij door tot iets perfect geplaatst was. Ongeacht dit ze extra werk zou opleveren die ze in hun eigen tijd moesten oplossen, ze bleven doorgaan tot iets goed gelukt was. Ook heb ik ze gevraagd voor allround klussen: Lampen en spiegels ophangen, elektra aansluiten, ze draaien hun hand er niet voor om om service te leveren. Dankjewel heren! In de toekomst zal ik jullie zeker weten weer aannemen.
 • MN TOTAALONDERHOUD
  MN TOTAALONDERHOUD
  Beoordeling: 4.6 van 54.6552 reviews
  Keukenmonteur in Wassenaar

  MN TOTAALONDERHOUD,

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Goede service en prachtig werk geleverd We zijn er erg blij mee!
 • Frank Van Der Rol Klus & Onderhoudsbedrijf
  Frank Van Der Rol Klus & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Keukenmonteur in Wassenaar

  Soms heb je van die klussen die te groot zijn om zonder vakkundige hulp te realiseren. Frank van der Rol allround onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in renovatie en verbouw aan woningen, winkels en kantoren. Vakkundige onderhoud in Den Haag en omgeving, voor onder andere badkamer- keuken- toiletrenovatie, loodgieterswerk, wandafwerking, elektrische aansluitingen en binnenschilderwerk.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Frank van der Rol heeft het probleem vakkundig opgelost.
 • RB Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55552 reviews
  Keukenmonteur in Wassenaar

  Wij zijn actief als allround specialist voor alle werkzaamheden mbt keukens plaatsen, loodgieterswerkzaamheden, werken aan elektrische installaties etc.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Top. Snel, goede prijs, duidelijke afspraken. Ook communicatie ging goed.
 • Klusbedrijf De Kroon
  Klusbedrijf De Kroon
  Beoordeling: 4.8 van 54.85121 reviews
  Keukenmonteur in Wassenaar

  Klussenbedrijf de Kroon is een professioneel klusbedrijf waar de klant centraal staat met al haar wensen. Wij doen al uw klussen in en rond uw woning, winkel of bedrijfspand . Bent u particulier of zakelijk … geen probleem voor ons klusbedrijf! Wij staan altijd voor u klaar! Wij leveren de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs. Onze klussen lopen uiteen van installatiewerk, timmerwerk, loodgieterswerk tot zelfs complete verbouwingen. Kleine klusjes doen wij ook voor u.Er is bij ons klusbedrijf veel mogelijk! Klussenbedrijf de Kroon staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw! Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op geleverde materialen en arbeid. Kortom, Klusbedrijf de Kroon is de ideale partner voor uw klus of verbouwing. Klusbedrijf de Kroon is gecertificeerd door: Klus bedrijf de Kroon heeft het keurmerk voor zelfstandige vakmannen in de bouw, hout en techniek dat staat voor kwaliteit en garantie. Zelfstandige vakmannen kunnen zich ermee onderscheiden en klanten krijgen zekerheid. Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman heeft het Keurmerk opgezet in goed overleg met zelfstandigen uit de bouw, hout en techniek en hun klanten. Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman is volledig onafhankelijk. Om het keurmerk te krijgen moet je aan hoge eisen voldoen zoals 5 jaar werkervaring en een vakdiploma beschikken Met het Keurmerk Kwaliteitsvakman bent u voor uw (potentiële) klanten duidelijk herkenbaar als dé vakman die kwaliteit en garanties biedt. Zodra u het Keurmerk Kwaliteitsvakman heeft, duidelijk en rechtsgeldig, dus dat geeft rust. Daarmee is voor iedereen duidelijk welke kwaliteit u biedt. Klusbedrijf de Kroon

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Vanaf het begin was de communicatie met Hicham erg prettig en duidelijk, hij is een vakman die zijn afspraken nakomt en alles goed ook duidelijk uitlegt, dus geen verassingen achteraf. Bedankt Hicham!

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Wassenaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 364 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Wassenaar

Andere vakmensen in Wassenaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt