Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind keukenmonteurs in Noordwijk

Op zoek naar keukenmonteurs in Noordwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Noordwijk

 • FT Solutions

  Keukenmonteur in Noordwijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.85344 reviews

  Een van de betere klusbedrijven. Net niet de allerbeste, maar wel een goede tweede. Redelijk geprijsd en komt altijd de gemaakte afspraken na. Werk alleen, dus niet zo snel als bedrijven met personeel, maar als er iets meer tijd te besteden is, ben ik een uitstekende keus. Heb ruime ervaring met allerhande klussen in en om uw woning en/of bedrijf. Ruime ervaring opgedaan in het bedrijf van mijn zwager, die voor makelaarskantoren in Amsterdam het onderhoud en de kleine verbouwingen in beheer heeft en uitvoert. Breng ook alle soorten/maten afbeeldingen aan op muren van baby en/of kinderkamers. Schroom niet om voor nadere informatie contact met ons op te nemen via Werkspot. Misschien treffen we elkaar ooit.

  Laatste review:

  Keukenkastjes repareren -

  Duidelijke communicatie en hij kon snel komen om de de kast te repareren. Duidelijk iemand met verstand van keukens.
 • Cartexklus

  Keukenmonteur in Noordwijk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews

  Bij Cartexklus heb je zelf de controle en bepaal je door de keuken of je slaapkammer woonkamer naar je eigen wens samen te stellen zelf de prijs. Wij geloven niet in kortingen maar direct een scherpe en transparante prijs, dat is Cartexklus team. U kunt bij ons terecht voor een kleine klus, of een groet klus . Bij groet klus zullen wij samen met u een plan uitwerken, om vervolgens het huis naar uw wens te verbouwen, stroompunten verleggen, waterleidingverlgen wij regelen het allemaal voor u. Wij kunnen ook de volgende klussen voor u uitvoeren: - KEUKEN monatge (de)monatge - MEUBELLS Annpassin (Opmaat) - Meubel montage en/of demontage onder andere van Ikea, Nolta, en meer - Inbouwkasten plaatsen, zowel met roedes als planken, schuifdeuren of openslaande deuren of spiegeldeuren. Keukenś montage / renovatie Is uw keuken toe aan vernieuwing? Bevalt de kleur niet meer, zijn de lades kapot, of voldoet hij simpelweg niet meer aan uw wensen? Dan helpen wij u graag! Cartexklus is gespecialiseerd in het installeren van IKEA keukens, maar ook andere merken keukens kunnen wij installeren. Wij helpen u graag al vanaf het ontwerp (met behulp van de online IKEA keuken planner). Ook kunnen wij u adviseren en tevens kan de keuken voor u gehaald worden, zo bent u niet gebonden aan de bezorgtijden van IKEA of andere leveranciers. Cartexklus installeert uw keuken en zal met de grootste zorg de deuren en fronten afhangen en instellen. Ook het plaatsen van inbouwapparatuur, zoals de vaatwasser, koelkast, oven en de afzuiginstallatie is geen probleem. Wij sluiten uw water en afvoer aan en zorgen voor het tegelwerk. Als het kleine of grote klussen zijn ,schrikken we absoluut niet van!! Wie ons kent zoekt echt niet meer, wij zijn flexi wij zijn cool en we werken hard met als doel de klant tevredenheid. Onze klanten kunnen gerust zijn omdat we GARANTIE van 2 JAAR bieden op alle verrichte werkzaamheden. Dat houd in dat u verzekerd bent dat als er iets niet naar wensen of afspraak en/of niet vakkundig uitgevoerd is.Staan we aansprakkelijk als dat werkelijk zo is!! Op gebiedt van renovatie en onderhoud hebben we +2 jaar ervaring en als all around klussers hebben we +6 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Ik kan Diya en zijn collega’s van harte aanbevelen! Ze hebben volgens afspraak sloop- en installatiewerk geleverd. Communicatie was goed en de planning was helemaal in orde. We zijn erg tevreden met het resultaat en zouden Cartexklus voor elke volgende opdracht vragen.
 • P. Deegenaars

  Keukenmonteur in Noordwijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.85536 reviews

  'Wij garanderen veiligheid en milieuverantwoordelijkheid' Deegenaars Sloopwerken is een toonaangevend betonbewerkings- en sloopbedrijf uit Lisse (Duin- en Bollenstreek) en werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Na het bespreken van de werkzaamheden worden de voorbereidingen in gang gezet. Wij inventariseren de risico's die de werkzaamheden met zich mee brengen en zorgen voor een vakkundige oplossing. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit koppensnellen, diamantboren- en zagen, sloop- en hakwerken en droogboren. Stuk voor stuk zware klussen die, mede door onze goede voorbereiding en professionele medewerkers, vakkundig worden uitgevoerd. Wij zijn VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor garanderen wij u dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Afzuigkap installeren of vervangen -

  Peter communiceert heel fijn, werkt vlot en netjes!
 • Zantec

  Keukenmonteur in Noordwijk

  Beoordeling: 4.6 van 54.65256 reviews

  De Klussenbus Zantec is al 8 jaar een vertrouwd begrip in Haarlem en wijde omgeving. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met specialisten op alle vakgebieden biedt Zantec een totaaloplossing voor alle klussen. Dus kunt u uw complete klus met een gerust hart toevertrouwen aan Hans. Gespecialiseerd in Ikea-keukens.

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Op korte termijn kon Hans de oude keuken verwijderen en de nieuwe keuken installeren, dit heeft hij echt super gedaan. Kleine issues die naar voren kwamen van de oude keuken werd goed over gecommuniceerd en meegedacht over een oplossing die dan vakkundig uitgevoerd werd. Heel blij met het resultaat!
 • Voet Verbouw en Advies

  Keukenmonteur in Noordwijk

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Voet Verbouw en Advies bestaat al vanaf 1995, en persoonlijk doe ik al veel langer werkzaamheden in de bouw. In al die jaren heb ik niet alleen bijzonder veel ervaring opgedaan, maar ook gezorgd voor een duidelijke meerwaarde. Voor een vakkundige verbouwing kunt u op veel plekken terecht. Ik biedt u echter meer dan dat. Voor elke verbouwing is Voet Verbouw en Advies een totaalpartner: van het eerste idee tot de laatste afwerking. Als onderscheidende dienst in deze branche, bied ik ook advies. Bent u op zoek naar een partner die met u meedenkt, dan staat Voet Verbouw en Advies voor u klaar. U bent van harte welkom om uw verbouwplannen te bespreken. Of u nu vragen hebt over kleine details, haalbaarheid wil toetsen of een expert zoekt die met u meedenkt, omdat u nog niet precies weet wat u wilt en wat er mogelijk is: ik help u en geef vorm aan concrete plannen voor uw bouwproject. Heeft u al een verbouwing gepland staan en wilt u er zeker van zijn dat deze perfect wordt uitgevoerd en soepel verloopt? Dan kunt u mij ook inschakelen voor bouwbegeleiding en als opzichter. Ik adviseer, communiceer, ondersteun en draag zorg voor een perfect bouwtraject.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  René en zijn mannen hebben uitstekend werk afgeleverd. Komt zijn afspraken na en denkt goed mee bij eventuele ideeën. Wij zijn erg blij met het resultaat en als wij ooit weer een klus hebben contacten we René gewoon weer!!
 • Arek Bouw

  Keukenmonteur in Noordwijk

  Nieuw op Werkspot

  We hebben 10 jaar ervaring als aannemer in Nederland. We zijn gespecialiseerd in klussen van A t/m Z. Renovaties doen wij met ons team vanaf de sloop tot volledige stofvrije aflevering. We geven altijd garanties en hebben een aansprakelijkheidsverzekering. De materialen waarmee wordt gewerkt, zijn altijd in afstemming met de klant. De klant bepaalt het uiterlijk en wij leveren de diensten. Ons motto: klant is de koning moet ALTIJD tevreden over onze diensten zijn. Referenties kunt u via ons opvragen bij voormalige klanten en natuurlijk op den duur op dit profiel lezen.

 • Klusbedrijf Sander Bos

  Keukenmonteur in Noordwijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Welkom op ons profiel. Wij zijn klusbedrijf Sander Bos, werkzaam vanuit Noordwijk. Wij richten ons op klussen in en rond uw huis, werken zeer nauwkeurig en zijn pas klaar als u 100% tevreden bent. Of het nu gaat om het leggen van een vloer, het verlagen van uw plafond, het renoveren van een toilet of uw gehele woning, wij zorgen voor een prachtig resultaat. Voor ons is kwaliteit en klanttevredenheid zeer belangrijk! Wij werken elke dag met de grootste passie aan onze projecten, en hopen u dan ook een prachtig eindresultaat te mogen tonen. Klantcontact is erg belangrijk. In overleg met u als klant komen wij goed te weten wat uw wensen zijn. Wij kunnen u voor we beginnen advies geven mocht dit nodig zijn. Wij zullen er voor gaan dat u net zo tevreden bent als onze voorgaande opdrachtgevers. Met Vriendelijke Groet, Team Klusbedrijf Sander Bos

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Erg fijn was mijn ervaring met Sander en zijn compagnon. 2 harde werkers, die bereid zijn een stapje extra voor de klant te doen. Fijn!
 • Kleijn Montage Dienst

  Keukenmonteur in Noordwijk

  Beoordeling: 4.6 van 54.65451 reviews

  Zelfstandig, gespecialiseerd in het plaatsen en aansluiten van keukenapparatuur. Tevens kleine aanpassingen hiervoor, alsmede reparaties. Meedenken en oplossingen verzinnen/creeren is een vak! Werkt veelvuldig in opdracht van een aantal gerenommeerde fabrikanten.

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  We zijn snel en perfect geholpen.
 • Oké Timmerwerk

  Keukenmonteur in Noordwijk

  Nog geen reviews

  Welkom op de pagina van Oké Timmerwerk. Mijn naam is Edwin van Dooren en timmerman is mijn beroep. Ik doe werk al jaren met liefde en passie en dat ziet u terug in mijn werk. Daarnaast sta ik voor openheid en vertrouwen. U kunt bij mij terecht voor diverse klussen in- en rondom het huis, denk bijvoorbeeld aan installeren van uw nieuwe keuken, het plaatsen van wanden, dakkapel plaatsen maar ook kitten, schuifpuien en verschillende objecten ophangen behoren tot mijn werkzaamheden.

 • BT Professional Services

  Keukenmonteur in Noordwijk

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  Professional actief in de regio Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Alphen aan de Rijn, Hoofddorp. Mijn naam is Bryan, Zoekt u een professionele respectvolle klusser? Ik werk als ZZP'er in de bouw, installatietechniek en meubel montage. Voornamelijk werk ik met hout,gips,staal. Ik beschik over bedrijfsverzekering en ben ingeschreven bij de kvk. Ik woon in de regio Leiden en ben flexibel beschikbaar. Als ondernemer vind ik het belangrijk dat de klant tevreden is over mijn werk. Alles wat redelijkerwijs mogelijk is is bespreekbaar. Er wordt naar u geluisterd en ik zal mijn uiterste best doen om het tot een mooi resultaat te brengen. Beschikbaar voor diverse klussen zoals: Laminaat en ondervloeren leggen; Plinten leggen; Schilderwerk; Houtwerk, deuren, kozijnen; Kleine reparaties; Muren egaliseren; Muren en plafonds schilderen, latex; Gipsplaat werk; Raggelwerk plaatsen; Sloopwerk; Keukens; Badkamers; Kitwerk; Kranen aansluiten; Kasten en meubels monteren; Audio en TV aansluiten; Lampen en elektronische apparaten aansluiten; Tuin klussen; Heggen snoeien Tuinafval verwijderen etc.

  Laatste review:

  Bryan is een vakman met oog voor detail. Hij denkt mee en komt met waardevolle suggesties voor de uitvoering en afwerking. Hij is prettig in de omgang en heeft zich steeds aan afspraken gehouden. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en beveel hem van harte aan.

Populaire lokale keukenmonteurs in Noordwijk

Andere vakmensen in Noordwijk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur