Vind glaszetters in Noordwijk

Op zoek naar glaszetters in Noordwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Noordwijk

 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85386 reviews
  Glaszetter in Noordwijk

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marco was precies op tijd en klaarde het klusje razendsnel en goed.
 • MA Bouwwerkzaamheden
  MA Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9577 reviews
  Glaszetter in Noordwijk

  Goedendag, Wij zijn een proffesionele glaszettersbedrijf voor al uw glas en raamwerk. Zoekt U glaszetters die snel en proffesioneel te werk gaat en voor een eerlijke prijs, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Erg blij met deze aannemer. Het was allemaal zeer snel geregeld, met drie weken waren mijn ruiten van beide slaapkamers (19 m2 totaal) vervangen. Vriendelijke mannen, en behulpzaam mbt het aanvragen van isolatie subsidie. Tijdens de werkzaamheden wel een kleine schade opgelopen, maar dit was ook snel en zonder problemen opgelost. Aanrader!
 • Schildersbedrijf Schreuder B.V.
  Schildersbedrijf Schreuder B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.45151 reviews
  Glaszetter in Noordwijk

  Schildersbedrijf Schreuder heeft een opvallende ontwikkeling doorgemaakt. Noordwijker G.J. Schreuder is op 15 augustus 1994 in z�n eentje begonnen. Inmiddels is die eenmanszaak uitgegroeid tot een florerend bedrijf met negen personeelsleden. Een onderneming die volop aanzien geniet. Dat blijkt onder meer uit de nog steeds groeiende orderportefeuille.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Prima binnen schilderwerk geleverd, ik ben een tevreden klant!
 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Glaszetter in Noordwijk

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer tevreden over Rene. Schappelijke prijs, duidelijke communicatie, transparant en harde werker. Voor een volgende klus zal ik Rene weer benaderen!
 • Brehm Bouw & Onderhoud
  Brehm Bouw & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Glaszetter in Noordwijk

  Na ruim 22 jaar als allround glaszetter gewerkt te hebben ben ik in mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming Brehm Bouw & Onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van alle soorten glas. Zowel binnen als buiten. Enkel en dubbel glas. Ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speciaalglas, keukenachterwanden, glazen deuren, spiegels, douchewanden en badschermen. Wij leveren maatwerk. Voor klein onderhoud in en rondom uw huis kunt u ook bij ons informeren naar de mogelijkheden. Voor een offerte komen wij graag geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken en in te meten. Meer informatie is ook te vinden op onze website.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Glasraam vervangen met HR++. Zit er goed in, en vakkundige vakman die snelle service bood.
 • Klusbedrijf Glas&Zo
  Klusbedrijf Glas&Zo
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Glaszetter in Noordwijk

  Met meer dan 16 jaar ervaring als glaszetter richtte Sonny Manusama in 2011 het bedrijf op. Wij zijn werkzaam in de regio Zuid Holland ( Leiden, Katwijk, Den Haag etc) en in Zeeland (Vlissingen, Middelburg, Goes etc) en zijn door onze flexibele instelling bij diverse projecten inzetbaar. Alle offertes zullen op maat worden gemaakt en aan al uw verwachtingen voldoen; uw wens staat centraal. Tot op de dag van vandaag streven wij naar een snelle service voor een scherpe prijs!

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Top, goed werk geleverd en snel.
 • Tatpaint

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Noordwijk

  Mijn specialisaties zijn schilderen, behangen, muur- en houtreparatie, hout- en metaalconstructies. Laminaat houten vinylvloeren leggen. Meubels op maat maken vanaf nul. Kennis van elektrische systemen en montage van elektronische wissels

 • Glasservice van der Poel
  Glasservice van der Poel
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Glaszetter in Noordwijk

  Hallo, sinds enige jaren werk ik voor mij zelf als glaszetter. Om ervaring op te doen heb ik voor meerdere bedrijven gewerkt. Zodoende heb ik een hoop ervaring op gedaan om dat toe te passen in mijn eigen glasservice. Ik werk voornamelijk in de randstad, maar ook daar buiten is mij niet onbekend. Ik heb glasheldere prijzen en glasharde garantie. Mvg, Daan.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Na dat hij langs is geweest voor een offerte, niks van vernomen van hem, paar keer gebeld en whatsapp gestuurd geen reactie en nooit offerte ontvangen
 • Timmermans
  Timmermans
  Beoordeling: 4.4 van 54.4530 reviews
  Glaszetter in Noordwijk

  Timmer en onderhoudsbedrijf B Timmermans B.T.M afbouw & Timmerwerken. Al meer dan 35 jaar ervaring in de bouw. voor alle voorkomende werkzaamheden. renovatiewerk/ Timmerwerken / Restauratiewerk kozijnvervanging / ramen en deuren. kozijnen en ramen uit eigen fabricatie , het gaat dan om standaard kozijn diktes, zowel de kozijnen en draairamen zijn geschikt voor dubbelglas . draaikiep systemen zijn anders geprijsd dit kunnen wij wel verzorgen. het plaatsen van veranda's. schuttingen . tevens onze overige werkzaamheden /plaatsen isolatieglas / inbraakpreventie . keukenvervanging / tegelwerk / badkamers. referentielijst van bedrijven die ons regelmatig inhuren ,van ieperengroep ijsselstijn / toekomstbouw andijk / heijmansgroep / breijergroep huizen. Bruynzeel keukens / picus deurenfabriek /rendon groep / lenferink schilders referentielijst ; vereniging van eigenaren Amsterdam / div particulieren. div fotos aanwezig van verschillende projecten. op al onze werken geven wij garantie. alles is in overleg bespreekbaar.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Prettige mensen die erg goed werk hebben afgeleverd. Professioneel en duidelijk. En ook nog eens betaalbaar!
 • E. Smit Bouw
  E. Smit Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Glaszetter in Noordwijk

  Ik, Eric Smit, heb in 2012 mijn bedrijf E. Smit Bouw opgericht. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de vakschool en heb daar alle certificaten en diploma's behaald, waaronder ook mijn restauratie diploma. Aansluitend ben ik vijf jaar in dienst geweest bij grote organisatie. Ik ben gewend om kwaliteit te leveren, dit geldt voor de materialen maar uiteraard ook voor het geleverde werk. Belangrijk vind ik om het gesprek aan te gaan met de klant en samen tot de beste oplossing te komen. Ik ga graag voor u aan de slag!

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Opdracht via werkspot geplaatst. Snelle reactie en vlotte uitvoering van de werkzaamheden. De schuifdeuren zijn prachtig geworden.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Noordwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 98 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Noordwijk

Andere vakmensen in Noordwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt