Vind glaszetters in Nieuw-Vennep

Op zoek naar glaszetters in Nieuw-Vennep? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Nieuw-Vennep

 • De Ruiter Construction
  De Ruiter Construction
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Glaszetter in Nieuw-Vennep

  De Ruiter Construction Uw vertrouwde partner in verbouwen en renoveren. Heb jij een klus en wil je deze graag vakkundig uit laten voeren? De Ruiter Construction kan je helpen met nagenoeg al je klussen in en om het huis. Van grofbouw tot in afmontage, wij hebben de kennis en de tools om jouw project tot realisatie te brengen. Neem gerust een kijkje in ons portfolio. Ben je geïnteresseerd, neem dan direct contact op met De Ruiter Construction om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Wij helpen je graag verder!

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Plezierig contact, professioneel werk afgeleverd: dubbel glas plaatsen, schilderen, raamdecoratie. Op mijn vragen kwam prompt antwoord, de offertes waren to the point. Goede prijs kwaliteit verhouding, voor zover ik kan beantwoorden. Een aanrader. En voor alle helderheid: ik ben geen familie en behoor niet tot de kennissenkring. Bert Lam
 • glas in lood Aalsmeer
  glas in lood Aalsmeer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Glaszetter in Nieuw-Vennep

  Mijn naam is Marko en ben woonachtig in Amsterdam maar werk vanuit mijn atelier in Aalsmeer. Mijn bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring in glas en lood is gespecialiseerd in het repareren, restaureren en het maken van nieuwe ontwerpen. Ook het in dubbel glaszetten van uw glas in lood ramen is mogelijk. Tevens worden er ook cursussen / workshops gegeven en kan men er glas en de gereedschappen voor glas in lood kopen. Heeft u nog een mooie of uitdagende opdracht die opgepakt moet worden? Laat het me weten en dan gaan we samen kijken of we tot een goede oplossing kunnen komen. Met vriendelijk groet, Marko de Groote Glas in Lood Aalsmeer.

  Laatste review:
  Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren-
  Geweldig werk en communicatie! Het glas in lood in onze deur is als nieuw.
 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Glaszetter in Nieuw-Vennep

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Glas besteld, best snel geleverd. Kwamen stipt op de afgesproken tijd langs. Werkzaamheden werden goed uitgevoerd & afgeleverd.
 • Unlimited Bouw
  Unlimited Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Nieuw-Vennep

  Aannemers bedrijf

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Heldere communicatie, goed overzicht van kosten en houdt zich aan de afspraken. De gehele renovatie van ons huis is naar tevredenheid verlopen!
 • Bouw maxim

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Nieuw-Vennep

  hallo, mijn naam is max, ik kom uit Oekraïne, ik werk al 20 jaar in de bouw, ongeveer 8 jaar werk in Nederland, ik doe professioneel huisreparaties, ik deed ook uitbreidingen, installeerde trappen, verwarmingssystemen, vloerverwarming, badkamers, klinkers leggen, werken met hout en nog veel meer er zijn aanbevelingen Ik werk tegen redelijke prijzen

 • Timmer Onderhoudsbedrijf Peter Rossel
  Timmer Onderhoudsbedrijf Peter Rossel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Glaszetter in Nieuw-Vennep

  Timmer & Onderhoudsbedrijf Peter Rossel is een eenmansbedrijf die samen werkt met meerdere Ondernemers. Wij zijn gespecialiseerd in verbouwingen en renoveren van woningen, het plaatsen van dakkapellen, dakramen, kozijnen, isolatieglas, schilderwerken kortom alles. Wij werken samen met een stucadoorsteam, electriciens en loodgieters en andere timmerlieden zodat we alles onder één hand hebben. Wij staan voor kwaliteit.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Goed nadat duidelijk was waarom ik geen reactie had ontvangen is de klus keurig met goede communicatie uitgevoerd
 • Vivere - Verf Glas Behang & Wonen
  Vivere - Verf Glas Behang & Wonen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews
  Glaszetter in Nieuw-Vennep

  Ex-medewerkers van de failliete Haarlemse glashandel Tjade Petri begonnen begin 2013 hun eigen bedrijf, Vivere - Verf Glas Behang & Wonen Vivere is een toonaangevende winkel op het gebied van woondecoratie, verf en GLAS! FIGUURGLAS, ENKELGLAS, SPIEGEL, DRAADGLAS en VEILIGHEIDSGLAS kan direct in de winkel op maat gesneden worden. DUBBELGLAS wordt door ons ingemeten, geleverd en geplaatst. Uiteraard volgens de wettelijke normen die geleden voor ISOLATIEGLAS en HR++ ISOLATIEGLAS. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw glas-klus in de regio Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Santpoort, Driehuis, Velserbroek, IJmuiden.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Netjes gewerkt en allemaal conform afspraak
 • Schildersbedrijf Schreuder B.V.
  Schildersbedrijf Schreuder B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.45157 reviews
  Glaszetter in Nieuw-Vennep

  Schildersbedrijf Schreuder heeft een opvallende ontwikkeling doorgemaakt. Noordwijker G.J. Schreuder is op 15 augustus 1994 in z�n eentje begonnen. Inmiddels is die eenmanszaak uitgegroeid tot een florerend bedrijf met negen personeelsleden. Een onderneming die volop aanzien geniet. Dat blijkt onder meer uit de nog steeds groeiende orderportefeuille.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Perfect werk geleverd binnen de afgesproken tijd
 • Gembara Renovaties
  Gembara Renovaties
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Glaszetter in Nieuw-Vennep

  Ben jij op zoek naar een professionele glaszetter?Dan bent u bij mijn aan het goede adres. Ik ben ervaren glaszetter die uw enkele en dubbele beglazing vervangt door HR++dubbel glas. Ik kan uw lekkende en gebarsten ramen repareren en/of vervangen met nieuwe. Van mijn kant garandeer ik netjes, nauwkeurig en goed werk.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Mooi werk geleverd en vriendelijke mannen Communicatie kort en bondig, helder. Bij het inmeten gaf ik aan te twijfelen over het vervangen van 3 grote ruiten. Kamil adviseerde de ruiten niet te vervangen omdat het glas voldoende dik was. Dat gaf mij een goed gevoel. Zeker een aanrader
 • Duijf de Maker
  Duijf de Maker
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Glaszetter in Nieuw-Vennep

  Hallo, mijn naam is Vincent en ben al ruim 5 jaar een specialist in het plaatsen van diverse soorten glas. Ik werk als glaszetter in Leiden en omstreken. Ik kan u vakkandig helpen met het vervangen van uiteenlopende soorten glas, hierbij kunt u denken aan: *HR++ isolatie glas *Triple glas *Gelaagd glas (veiligheidsglas) *Gehard glas *Draadglas *Geluidswerend glas *Etc. Daarnaast kan ik u ook helpen met het restaureren van bestaand glas in lood en het isoleren hiervan in isolatieglas. Verder kunt u bij mij terecht voor al uw vragen omtrent de verschillende types glas, de toepasbaarheid daarvan en wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke geval. U kunt contact opnemen voor een vrijblijvende offerte waarbij ik uiteraard vrijblijvend bij u langs kom om de mogelijkheden te bekijken en bespreken. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Vincent Duijverman

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snelle service en zeer netjes uitgevoerd! Zeker een aanrader!!

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Nieuw-Vennep, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 169 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Nieuw-Vennep

Andere vakmensen in Nieuw-Vennep

Vind vakmensen bij jou in de buurt