Vind dakdekkers in Nieuw-Vennep

Krijg jij binnenkort de sleutels van een prachtig huis aan de Twist, Nabuccosingel of een van de andere straten in Nieuw-Vennep? Dan heb jij ongetwijfeld ook een bouwkundig rapport in handen. Blijkt daaruit dat je het dak binnen nu en enkele jaren moet vervangen? Ga voor kwaliteit en neem contact op met een dakdekker uit Nieuw-Vennep. Je vindt deze vakmensen eenvoudig op Werkspot.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Nieuw-Vennep

 • Loodgietersbedrijf Juffermans
  Loodgietersbedrijf Juffermans
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Dakdekker in Nieuw-Vennep

  Graag zou ik mijzelf even willen voorstellen, mijn naam is Ron Juffermans. Ik ben allround loodgieter en 55 jaar jong. Ik ben als loodgieter werkzaam vanaf mijn 25 ste,en dus al 30 jaar in het vakinmiddels run ik sinds jaren mijn eigen loodgietersbedrijf,voorheen als werknemer van een loodgietersbedrijf dat het onderhoud bij V&D en La Place verzorgde, zowel dak-,zink- &loodwerk, watervoorziening, sanitair & riool. Ook heb ik veel in opdracht gewerkt voor dakdekkersbedrijf Wildschut. Momenteel werk ik samen met een allround timmerman, om uw wens in vervulling te brengen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snel gedaan, alleen achteraf was een witte pijp mooier geweest.
 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.7 van 54.75112 reviews
  Dakdekker in Nieuw-Vennep

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Gekozen voor Roof Prestige. Zeer goede communicatie en uitmuntend werk. Een aanrader voor iedereen die zich wil onderbrengen voor zijn dak werkzaamheden.
 • DvG Timmerwerk
  DvG Timmerwerk
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Dakdekker in Nieuw-Vennep

  Hallo! Ik heb meerdere jaren ervaring in het plaatsen van boeidelen, gootbodems, gootbeugels, regelwerk en het maken van tuinhuizen, vlonders en veranda’s. Ook hebben wij een prima stratenmaker ter beschikking voor al uw straatwerk! Ik hoop u graag verder te helpen met uw klus. Bekijk mijn foto’s om mijn kwaliteiten te zien

  Laatste review:
  Dakconstructie plaatsen of vervangen-
  Vakkundig en op korte termijn beschikbaar. Communiceert goed, levert goed werk af voor een goede prijs.
 • Loodgietersbedrijf S. de Graaf
  Loodgietersbedrijf S. de Graaf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Dakdekker in Nieuw-Vennep

  Loodgietersbedrijf S. de graaf is een zelfstandige onderneming en is opgericht in 2019 als eenmansbedrijf met allround ervaring in loodgieterswerk, dit geld van dak tot aan de fundering. waar wij in gespecialiseerd in zijn is: - Dak- en Zinkwerk - Groen daken - Water - Centrale Verwarming - Gas leiding - Riolering

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Werk is netjes en in goed overleg uitgevoerd.
 • Timmerbedrijf Casper Hensen
  Timmerbedrijf Casper Hensen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Dakdekker in Nieuw-Vennep

  Het bedrijf bestaat sinds 2007 en is in tien jaar tijd gegroeid van een éénmanszaak die zich hoofdzakelijk bezig hield met kleine klusjes bij particulieren naar een hoofdaannemer voor de kleine en middelgrote verbouwingen aan uw woning en of bedrijfs- /kantoorruimte. Wij verzorgen verbouw & timmerwerkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van kleine verbouwingen aan uw huis, kantoor en bedrijfsruimte. Het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw, een uitbouw of een zolderverbouwing, dit alles behoort tot de mogelijkheden bij Timmerbedrijf Casper Hensen. Maar ook voor de kleinere werkzaamheden, het afhangen van een nieuwe deur of het renoveren van uw badkamer bent u nog altijd aan het juiste adres bij Timmerbedrijf Casper Hensen. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden voornamelijk in de provincie’s Noord- en Zuid-Holland. Wij zijn voornamelijk werkzaam in een straal van 30 km in en om Nieuw-Vennep. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Het is ons streven om al de projecten naar volle tevredenheid uit te voeren.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Snelle reactie Duidelijke offerte Goede communicatie
 • M. Geerlings Onderhoud
  M. Geerlings Onderhoud

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Nieuw-Vennep

  M. Geerlings Onderhoud kan je helpen met je Dakdekker klus in Nieuw-Vennep en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met M. Geerlings Onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Unlimited Bouw
  Unlimited Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Nieuw-Vennep

  Aannemers bedrijf

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Heldere communicatie, goed overzicht van kosten en houdt zich aan de afspraken. De gehele renovatie van ons huis is naar tevredenheid verlopen!
 • Amigo Bouw
  Amigo Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Dakdekker in Nieuw-Vennep

  Catana Services

  Laatste review:
  Goeie ervaring gehad met ze, hebben de woning helemaal onder handen genomen. hebben goeie prijzen en leveren daar ook kwaliteit voor!
 • Timmerbedrijf Siemelink

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Nieuw-Vennep

  Ben je op zoek naar een Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf? Dan kun je in Nieuw-Vennep bij Timmerbedrijf Siemelink terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • WijSch Multidiensten
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Dakdekker in Nieuw-Vennep

  WijSch Multidiensten is een allround gespecialiseerd klusbedrijf die elke klus of project voor u tot in de details perfect kan realiseren. Schoorsteenrenovaties, alle voorkomende Bouw/Sloopwerkzaamheden, schilderen, behang verwijderen, vloeren leggen/repareren, tuinaanleg/onderhoud. Voor al uw klussen, groot of klein, kunt u het beste bij WijSch Multidiensten zijn! Gevestigd in De Kwakel en werkzaam door heel Nederland. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact op met WijSch Multidiensten om je klus of project te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Afspraak eind van maand, ging snel

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Nieuw-Vennep, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 676 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Nieuw-Vennep

Wat kost een dakdekker uit Nieuw-Vennep gemiddeld?

Als een daklekkage in Nieuw-Vennep de oorzaak is van een vochtprobleem in je woning ligt het vaak voor de hand om een dakdekker in te schakelen. Maar dit is niet de enige klus waarvoor het inschakelen van een professional een goed idee is. Denk bijvoorbeeld ook aan het plaatsen van een groendak op je schuur, of het creëren van extra ruimte door het plaatsen van een dakopbouw. Ben je benieuwd naar de gemiddelde prijs van een dakdekker uit Nieuw-Vennep voor deze en andere klussen? Bekijk onderstaand overzicht of bezoek de speciale themapagina.

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Waarop baseert de dakdekker uit Nieuw-Vennep het tarief?

Nu je een goed beeld hebt wat het gemiddelde dakdekkersbedrijf uit Nieuw-Vennep kost, ben je misschien ook benieuwd hoe de professional tot dat tarief komt. Allereerst speelt het soort klus een rol, en de tijd die de professional hiermee bezig is. Zo is een dakdekker uit Nieuw-Vennep sneller klaar met een dakinspectie dan met het plaatsen van een zinken dak. Ook speelt het soort dak (plat of schuin) en dakbedekking een rol. En hoewel de dakdekker gewend is om op hoogte werken, speelt ook de hoogte van jouw dak wel degelijk een rol. Ook voor een professional geldt namelijk; hoe hoger het dak, hoe hoger het risico. Dat zie je terug in de prijs.

Wil je een dakdekkersbedrijf uit Nieuw-Vennep inschakelen?

Op Werkspot plaats je gratis en vrijblijvend je klus, en kom je eenvoudig in contact met vakmensen uit jouw regio. Wil je een prijsvoorstel op maat? Zorg dan dat je de klus duidelijk omschrijft. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, het soort dak(bedekking) en de staat van het dak. Voor een complete beschrijving is het handig om ook enkele foto's toe te voegen, mits je die veilig kunt maken van je dak.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nieuw-Vennep

Vind vakmensen bij jou in de buurt