Vind schoonmaakbedrijven in Nieuw-Vennep

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Nieuw-Vennep? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Nieuw-Vennep

 • CN Cleaning
  CN Cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep

  CN Cleaning een All Round schoonmaakbedrijf. Van Glazenwassen tot Gevelreiniging en op locatie reinigen van tapijt en meubels. CN Cleaning; Klantvriendelijk, Betrouwbaar en Betaalbaar. Als het schoon moet zijn, tot in de puntjes. CN Cleaning.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Reageert snel op berichten en komt afspraken na. Zeer tevreden over de 1ste keer ramen wassen!
 • Schone Club
  Schone Club
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep

  Wij zijn een trouwe schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland. Doen ons werk met passie. Onze doel is om de klant te vreden te maken. Wat de klant verwacht en meer. Wij kunnen indien van behoefte onze eigen schoonmaakmiddelen gebruiken of de gewenste schoonmaakmiddelen van de klant. Wij respecteren afspraken en houden er ook aan. Wij zijn in staat om gebouwen, huizen, bedrijven, kantoren, scholen, bejaardentehuis, hotels. Schoonmaken kan een enkel keer zijn of herhaalt. Volgens de klant zijn wensen. We maken ook gebruik van hogedrukreiniging. We hebben ervaring en hopen onze ervaring verder te ontwikkelen in de toekomst. Ook beschikken wij een professionele tapijtreiniger Die alles gloed nieuw maakt! Er kan ook auto's en banken mee worden vernieuwd (Indien deze datum en/of tijd u niet schikt, verzoeken wij u dan om minimaal 12 uur van te voren contact met ons te nemen, om extra kosten te vermijden.)

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hele fijne samenwerking. Huis goed schoon gemaakt en ook meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt. Dank jullie wel en tot snel!
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep

  Service op hoogte

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Super werk afgeleverd. Helemaal tevreden. Jordi zou ik echt aanbevelen als je een schoonmaak klus hebt!
 • DakDuif Schoon
  DakDuif Schoon
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam of omgeving? DakDuif Schoon kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Er was een afspraak ingepland om de werkzaamheden te bespreken en ineens stond meneer op de stoep met de mededeling ik kom uw ramen schoonmaken. Ik vroeg meteen wat kost het en meneer zei €35. en verder niks. Uiteindelijk heeft het mij €42,35 gekost. Absurd hoog bedrag voor het schoonmaken van 6 raampartijen. Geen samenwerkingen meer via werkspot. Geen duidelijke communicatie. Slechte reviews moet je nemen als een vent en niet lopen emmeren als het niet gaat zoals je wilt. Nare berichten naar mij sturen en mij hier uitmaken voor eenzaam neemt niet weg dat jij niet duidelijk bent geweest.
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65172 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Bilal is heel vriendelijk en werkt snel en netjes. Uiteindelijk heeft hij alle ramen van ons huis gedaan. Wij zijn er blij mee en zullen hem zeker weer vragen in de toekomst.
 • A-cleaning
  A-cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep

  A-cleaning kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hoofddorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met A-cleaning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Brizk Dienstverlening
  Brizk Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep

  Brizk is een eenmans bedrijf wat werkzaam is in en rondom de bollenstreek. Met jaren ervaring in schoorstenen & luchtventilatie maakt brizk het juiste adres om u professioneel te woord te staan, en om u een helpende hand uit te steken. Ventilatie: Reinigen: Voor reinigingen maken wij gebruik van een speciale elektrische borsteltechniek. Om het los geborstelde vuil uit de kanalen te halen beschikken wij over een krachtige afzuigunit. Deze wordt op de luchtkanalen aangesloten en vangt al het stof op in een speciale stofzak. Na een reiniging regelen wij het ventilatiesysteem altijd opnieuw in. Zo weten we zeker dat u weer in een gezond en optimaal leefklimaat kan leven. Vervangen: Voor het vervangen van ventilatieboxen maken wij gebruik van één van de stilste ventilatieboxen die op de markt te verkrijgen is. Er wordt vakkundig gewerkt, en wij gebruiken professioneel gereedschap. Kijk op onze website voor meer info. Brizk beschikt over een binnenklimaat branchediploma. Zo weet u zeker dat een professional de werkzaamheden uitvoert. Schoorsteenvegen: Na het schoorsteenvegen krijgt u altijd een bewijs voor de verzekering van Brizk. Dit is tevens ook gelijk de factuur voor de dienstverlening. Wij werken met elektrisch roterende schoorsteenveeg stokken. Hiermee gaan wij van onderaf het kanaal in, en halen een veel groter percentage roet en creosoot weg dan wanneer er van bovenaf wordt geveegd. Wij kijken ernaar uit om u snel van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Brizk.

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  Snelle reactie en actie! Binnen 2 dagen kwam hij langs en was onze schoorsteen weer netjes schoon.
 • A.N.P. Klussenbedrijf
  A.N.P. Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep

  A.N.P. Klussenbedrijf voor al uw schilderswerkzaamheden en stucwerk. Wij garanderen altijd kwaliteit en werken alleen met de beste merken. Kom in contact met ons om al uw wensen door te nemen. anpklussenbedrijf

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het contact was zeer prettig, duidelijke communicatie en komt afspraken na. De materialen zijn van goede kwaliteit en het hele team werkt goed samen en denkt mee. Wij hadden een klus om in de woonkamer/keuken en hal de plafonds, muren, deuren en kozijnen te schilderen. Het is heel mooi geworden en de ruimtes zijn netjes achter gelaten. Ik kan dit enthousiaste team van harte aanbevelen! Paul & Bianca uit Aalsmeer
 • Wolff Multi Diensten

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep

  Firstschoon Multi Diensten kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hoofddorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, , Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Wolff Multi Diensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Schoonmaak en klussenbedrijf Alyara
  Schoonmaak en klussenbedrijf Alyara
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep

  Onze liefde voor schoonmaken straalt ervan af! We zijn gek op schoonmaken, maar weten dat dit niet voor iedereen geldt. Toch houdt iedereen ongetwijfeld van een schone ruimte. Daarom richten wij ons fulltime op het creëren van schonere leefruimtes. We komen met een glimlach en een spons naar uw huis of bedrijf en vertrekken pas als uw ruimte zo schoon is als we onze eigen ruimte willen hebben. We behandelen elke ruimte met respect en integriteit, zodat u er aangenaam in kunt wonen en werken. Neem ook eens een kijkje op mijn website.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  I used this company for a total cleaning of my apartment after a renovation. They were on time, professional and did their work well. I would definitely use them again!

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Nieuw-Vennep, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 270 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Nieuw-Vennep

Andere vakmensen in Nieuw-Vennep

Vind vakmensen bij jou in de buurt