Vind een schoonmaakbedrijf in Haarlem

Is jouw woning in het Haarlemmerhoutkwartier, de Amsterdamse wijk of Vogelenwijk in Haarlem net verbouwd door één van de vakmensen van Werkspot? Dan vind je het vast fijn als na die verbouwing de boel weer even goed stofvrij en schoongemaakt wordt. Ook dan kun je terecht op Werkspot. De beste schoonmaakbedrijven uit Haarlem vind je bij ons.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Haarlem

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95548 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haarlem

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Marcel kwam snel langs, volgens afspraak. Communicatie verliep snel en goed. Heeft inspectie uitgevoerd en probleem van verstopte regenpijp snel verholpen. Zeer tevreden.
 • CN Cleaning
  CN Cleaning
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haarlem

  CN Cleaning een All Round schoonmaakbedrijf. Van Glazenwassen tot Gevelreiniging en op locatie reinigen van tapijt en meubels. CN Cleaning; Klantvriendelijk, Betrouwbaar en Betaalbaar. Als het schoon moet zijn, tot in de puntjes. CN Cleaning.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goede service ben er blij mee
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haarlem

  Service op hoogte

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Jordy heeft bij ons de dakgoten schoongemaakt. Prettig in het contact en professioneel. Ondanks stromende regen zorgvuldig te werk gegaan met goed resultaat.
 • Sammy’s Cleaningservice
  Sammy’s Cleaningservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haarlem

  Sammy’s Cleaningservice is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Haarlem en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Perfect contact, great service, everything is nice and shiny.
 • Schoonmaak en klussenbedrijf Alyara
  Schoonmaak en klussenbedrijf Alyara
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haarlem

  Onze liefde voor schoonmaken straalt ervan af! We zijn gek op schoonmaken, maar weten dat dit niet voor iedereen geldt. Toch houdt iedereen ongetwijfeld van een schone ruimte. Daarom richten wij ons fulltime op het creëren van schonere leefruimtes. We komen met een glimlach en een spons naar uw huis of bedrijf en vertrekken pas als uw ruimte zo schoon is als we onze eigen ruimte willen hebben. We behandelen elke ruimte met respect en integriteit, zodat u er aangenaam in kunt wonen en werken. Neem ook eens een kijkje op mijn website.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  I used this company for a total cleaning of my apartment after a renovation. They were on time, professional and did their work well. I would definitely use them again!
 • A-cleaning
  A-cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Haarlem

  A-cleaning kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hoofddorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met A-cleaning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Aya cleaning services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haarlem

  • Schoonmaak • Glasbewassing • Vloer onderhoud • Specialistische reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Uitstekende service. Fantastische klus gedaan, perfect schoon met oog voor detail. Huis heeft er in tijden niet zo goed uitgezien. Echte aanrader!
 • Cleanforyou NL
  Cleanforyou NL
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haarlem

  Cleanforyou staat klaar om u te helpen met een schone omgeving. We doen dat door betrouwbare medewerkers te sturen. We richten ons voornamelijk op particulieren en zakelijke diensten. Bij Cleanforyou houden we ervan dat we duidelijkheid krijgen en dat u problemen snel opgelost worden, daarom werken we met 4 stappen. Bekijk hieronder hoe we te werk gaan. Stap 1: We ontvangen de aanvraag Stap 2: We nemen telefonisch contact op over de werkzaamheden Stap 3: U ontvangt een prijsopgave Stap 4: Bij akkoord voeren wij de opdracht uit :)

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Erg fijn bedrijf die goed communiceert en afspraken nakomt. Het huis was snel schoongemaakt, we zijn erg tevreden!
 • DakDuif Schoon
  DakDuif Schoon
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haarlem

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam of omgeving? DakDuif Schoon kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Er was een afspraak ingepland om de werkzaamheden te bespreken en ineens stond meneer op de stoep met de mededeling ik kom uw ramen schoonmaken. Ik vroeg meteen wat kost het en meneer zei €35. en verder niks. Uiteindelijk heeft het mij €42,35 gekost. Absurd hoog bedrag voor het schoonmaken van 6 raampartijen. Geen samenwerkingen meer via werkspot. Geen duidelijke communicatie. Slechte reviews moet je nemen als een vent en niet lopen emmeren als het niet gaat zoals je wilt. Nare berichten naar mij sturen en mij hier uitmaken voor eenzaam neemt niet weg dat jij niet duidelijk bent geweest.
 • Bravo Multidiensten B.V.
  Bravo Multidiensten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haarlem

  Bravo Multidiensten Team Bravo is gespecialiseerd in Industriële reiniging Chemie reiniging all round schoonmaak Gevel reiniging Graffiti verwijderen Vloer reiniging Tuin onderhoud Badkamer onderhoud reinigen Wij hebben 12 jaar ervaring in de branche met hoge en lagedruk reinigingswerk. Wij beschikken over het juiste apparatuur en chemicaliën om uw klus waarmaken. Ons ervaring en kwaliteiten bieden natuurlijk garanties en zekerheid. Kom gerust in contact of kom langs op ons kantoor vestiging voor een kennis making. Groeten team Bravo bravomultidiensten

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Wat een snelle service en wat een geweldige werk afgeleverd. Kwaliteit/Prijs verhouding zeer scherp, ik weet volgende keer bij wie ik moet zijn ! Dank jongens.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Haarlem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 313 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Haarlem

Welke klussen doet een schoonmaakbedrijf uit Haarlem?

Na een verbouwing zoek je waarschijnlijk een bedrijf dat een eenmalige schoonmaak in Haarlem voor je kan uitvoeren. Maar je kunt voor nog veel meer klussen bij een schoonmaakbedrijf uit Haarlem terecht. Hieronder sommen we een aantal veel voorkomende klussen voor je op, inclusief de gemiddelde prijzen voor deze klus.

Kosten: Gemiddeld uurtarief tussen de € 16,- en € 30,-.

 • Ramen wassen

Kosten: € 20,- tot € 50,- voor de buitenzijde van goed bereikbare ramen.

 • Dakgoten schoonmaken

Kosten: Circa € 100,- tot €150 ,- voor 10 meter dakgoot.

 • Zonnescherm schoonmaken

Kosten: € 70,- tot €80,- per zonnescherm.

Aan welke eisen moet een professioneel schoonmaakbedrijf uit Haarlem voldoen?

Heb je net een kantoorpand geopend op Haarlem Business Park Waarderpolder of Polanenpark en zoek je een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat de facilitaire zaken voor jou uit handen neemt? Voor een kantoor schoonmaak in Haarlem is het nog belangrijker dat je zeker weet dat je met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat. Er zijn niet echt eisen waar ieder schoonmaakbedrijf aan moet voldoen. Wel zijn er zaken waar je zelf op kunt letten en die jou meer zekerheid geven over het schoonmaakbedrijf in kwestie. Voldoet het schoonmaakbedrijf uit Haarlem bijvoorbeeld aan normen en/of keurmerken? Voor schoonmaakbedrijven zijn met name de NEN 4400-1 norm, het Keurmerk Schoon en het SIEV-keurmerk van belang. Ook geven de reviews van andere mensen jou een goed beeld van de kwaliteit en professionaliteit van een schoonmaakbedrijf uit Haarlem.

Vind de beste schoonmakers in Haarlem

De beste vakmensen uit de regio Haarlem vind je op Werkspot. Hoe je dat doet? Je plaatst je klus gratis en vrijblijvend op ons platform. De schoonmaakbedrijven uit Haarlem die interesse hebben in jouw klus kunnen hierop reageren. De eerste reacties ontvang je vaak al binnen 24 uur. Je hoeft dus nooit lang te wachten. Uit de schoonmaakbedrijven die reageren, maak jij vervolgens een keuze. Die kun je natuurlijk baseren op de prijs, maar ook de beschikbaarheid en de ervaringen van andere mensen kun je laten meespelen. Lees daarom ook altijd de reviews die bij het profiel van het schoonmaakbedrijf voor particulieren uit Haarlem vermeld staan. Zo weet je beter wat je kunt verwachten van professional.

Andere vakmensen in Haarlem

Vind vakmensen bij jou in de buurt