Stukadoor Haarlem: vind de stukadoor voor jouw klus

Wil jij de wanden in jouw gezellige eengezinswoning in de Bomenbuurt eens flink onder handen nemen? Is jouw jaren dertig woning in de Kleverparkbuurt toe aan een grondige renovatie? Of ga jij binnenkort in een nieuwbouwwoning in het Slachthuisdistrict wonen? Waar jouw woning ook staat, voor mooie strakke wanden is stucwerk vaak de beste keuze. Stucen is alleen best een ingewikkelde klus en bijna iedereen kiest er daarom voor om deze klus uit te besteden aan een professional. Zo weet je zeker dat de muren netjes worden opgeleverd en misschien nog wel belangrijker: dat je garantie krijgt op de klus. Ben jij op zoek naar een professionele stukadoor in Haarlem? Op Werkspot vind je professionals.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Haarlem

 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45191 reviews
  Stukadoor in Haarlem

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle reactie, en de volgende dag stond er al iemand op de stoep. Klus is goed verlopen
 • Bouma Stucadoorsbedrijf
  Bouma Stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Stukadoor in Haarlem

  BOUMA STUCADOORSBEDRIJF, DÉ STUCADOOR IN HAARLEM EN OMSTREKEN. Met bijna 20 jaar ervaring en regelmatige bijscholing is er geen opdracht die wij niet kunnen uitvoeren. We werken uitsluitend met hoogwaardige en waar mogelijk milieuvriendelijke producten en de wens van de klant staat uiteraard voorop. Met oog voor detail en een probleemoplossend vermogen leveren wij vele opdrachten professioneel en kwalitatief hoogwaardig af. Bouma Stucadoorsbedrijf is een klein bedrijf waardoor u altijd 1 aanspreekpunt heeft, de communicatielijnen daardoor kort zijn en u zorgenvrij de opdracht uit handen kunt geven. Na een inventarisatie van de opdracht kunnen wij u een vrijblijvende offerte geven. Na akkoord zorgen wij voor het vakmanschap en een goed resultaat! Bouma, dé stucadoor in Haarlem en omstreken.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Na een afspraak ingepland te hebben, niks meer gehoord. Ook op de dag zelf was hij niet bereikbaar en voicemail ingesproken. Dagen erna geporbeerd te bellen, maar telkens niet bereikbaar. Helaas nooit meer wat gehoord, dus klus niet uitgevoerd.
 • Ster Onderhouds- en renovatiebedrijf
  Ster Onderhouds- en renovatiebedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85268 reviews
  Stukadoor in Haarlem

  Ster Onderhoud en Renovatie heeft ruim 10 jaar ervaring in stukadoors- en renovatiewerkzaamheden. Van grote projecten tot kleine verbouwingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij zullen uw opdracht met uiterste zorg uitvoeren en staan garant voor vakkundig en net werk volgens afspraak. Met concurrerende tarieven tegen een all in prijs of per m2 voeren wij met veel passie en enthousiasme o.a. de volgende werkzaamheden uit: - Stuccen binnen en buiten - Spachtelputz - Sierpleister - Glad stucwerk - Schuurwerk - Sausen - Schilderwerk Het aanvragen van een offerte en ons advies is uiteraard altijd vrijblijvend.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Isa is zeer kundig, vriendelijk en professioneel. Hij werkt hard voor een supermooi resultaat en is flexibel. Isa dacht met ons mee en zorgde ervoor dat alles ondanks tijdsdruk op tijd af was. Echt een aanrader!
 • Regenboog klussenbedrijf
  Regenboog klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Stukadoor in Haarlem

  Bent u op zoek naar een Stukadoor en/of Schilder? Voor een grote of kleine klus? Wij maken graag tijd om uw wensen te bespreken en u van goed advies te voorzien. Dit advies kan via de mail, telefonisch of ter plekke met een bezichtiging. U kunt bij ons terecht voor : - Stukadoorswerkzaamheden waaronder: glad pleisterwerk op plafond en wanden, spachtelputz, spackspuitwerk, Italiaanse glanspleisters, beton-look en kaleien. - Buitengevel-isolatie en Buitengevel-stucwerk - Schilderwerken binnen en buiten Of wilt u uw huis opknappen/restylen? En ziet u op tegen al het geregel en gedoe? Laat ons dit van u overnemen. Uiteraard verzorgen wij de stukadoors-, schilder-, en afbouwwerkzaamheden zelf. Daarnaast hebben we een samenwerking met ervaren betrouwbare bedrijven die o.a. het timmerwerk, elektra en loodgieterswerk perfect kunnen uitvoeren. Voordeel voor u: slechts 1 persoon waar u afspraken mee hoeft te maken en alle werkzaamheden lopen vloeiend in elkaar over.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Ontzettend fijne communicatie! Heel snel geregeld. Konden de dag na het plaatsen van de klus al aan de slag. Netjes op tijd en prachtig werk opgeleverd, wij zijn super blij!
 • Schilders- en Stucadoorsbedrijf SR
  Schilders- en Stucadoorsbedrijf SR
  Beoordeling: 4.8 van 54.8594 reviews
  Stukadoor in Haarlem

  Ik heb zelf 20 jaar ervaring stucwerk Ons bedrijf bestaat uit 6-9 personeel, en alle personelen hebben tenminste 10 jaar ervaring (stukadoor / sierpleister / spachtelputz / verf (latex) / / glad stukwerk) Wij gebruiken alleen materialen die goed kwaliteit zijn en wij geven ook garantie voor werkzaamheden die door ons gevoerd wordt Alle voorkomende stucwerkzaamheden kunnen door ons verzorgd worden. Zoals wanden, plafonds, spachtelputz, sierpleisters sierlijsten etc. . Voor een offerte of voor een intake afspraak kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij kunnen ook langskomen naar werkplek zodat wij beter inzicht hebben. (KOSTELOOS) De gegeven prijs is gebaseerd op: 1. Overal goed afplakken 2. De vloer bedekken met stucloper. 3. Voorstrijken met voorstrijkmiddel (vb ardex). 4. Hoekprofielen en stucstop profielen plaatsen. 5. Stuccen met de beste merk ''knauf Goudband'' of ''knauf MP75''. 6. Sponzen/afmessen (3a4x herhalen) (zeer glad). 7. Alle instekende en uitstekende hoeken keurig afhandelen. 8. Zonodig insmeren met ''Brander'' voor onevenheden. 9. Overal goed schoonmaken. 10. Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen en garanderen). Contact gegevens: email : sr-2001@hotmail.nl S.Eser Mobiel 0684235009 Werkzaam in: Heel Nederland

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prettig in de omgang, Snel en direct, komen afspraken na. Werken zeer netjes en leveren superstrak werk af! Ik kan je dit bedrijf aanraden!
 • Petronela Paraschiv
  Petronela Paraschiv
  Beoordeling: 4.4 van 54.4554 reviews
  Stukadoor in Haarlem

  Service Renovatie Wij kunnen uw woning helemaal renoveren. Geen enkele klus is voor ons te gek. Van A tot Z kunnen wij uw woning verbouwen. Wij kijken samen met u wat uw ideeën zijn. Aan de hand van onze expertise geven wij u een advies op maat. Van de aanleg van elektra tot timmerwerkzaamheden wij kunnen het allemaal voor u aanpakken. Onze vaklieden zijn allemaal uitgebreid getraind, ervaren en opgeleid in hun vakgebied. Vliesbehang Met vliesbehang creëert u snel en eenvoudig een strak behangen wand. Vliesbehang wordt steeds meer toegepast. Zowel in woningen, kantoren als instellingen biedt dit veelzijdige materiaal vele mogelijkheden. Vliesbehang is sterk, krimpvrij en bestaat uit meerdere lagen en geschikt voor elk interieur. De populariteit van vliesbehang neemt steeds meer toe. Bovendien zijn er tal van varianten leverbaar, zodat er altijd een geschikt vliesbehang voor uw toepassing is. Schilderwerk Advies op maat is bij binnen- en buitenschilderwerk van cruciaal belang. Keuze van kleuren en materialen spelen een belangrijke rol aan het bijdragen van de juiste sfeer en uitstraling. Bij ons kunt u terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Het is een gegeven dat kwalitatief goed schilderwerk de levensduur van de behandelde oppervlakken verlengt. Door tijdig onderhoud uit te voeren voorkomt u onnodige zorgen in de toekomst. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Diensten Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Airless spuiten Sausen Deuren Trappen Kozijnen Offerte Beton Ciré De kleur Beton Ciré die u wenst en de soort afwerking, glad of met reliëf, hebben invloed op de prijs van uw Beton Cire stucwerk. Als u doorgeeft wat uw wensen zijn, leveren wij u een Beton Ciré offerte. Ook als u niet exact weet wat voor Beton Ciré stucwerk u wilt, kan Grau u hierover adviseren. ......................................................... Beton Cire is een waterafstotende type stuc, net zoals Tadelakt. Het verschil met Tadelakt is dat dit type stuc erg duur is, terwijl Beton Cire betaalbaar is. werkt dan ook met Beton Cire. Beton Cire is een cementstuc en is uiteramte geschikt voor het stucen van bijvoorbeeld badkamers en keukens. Ook meubels kunt u van Beton Cire voorzien, zodat de gehele woning een dezelfde uitstraling krijgt. U kunt er zelfs voor kiezen om Beton Cire te verwerken op een keukenvloer of zelfs als een woonkamervloer.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Taal een beetje problematisch, werk goed.
 • Stukadoorsbedrijf Globaal
  Stukadoorsbedrijf Globaal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9597 reviews
  Stukadoor in Haarlem

  Welkom bij Stukadoorsbedrijf Globaal!! Bent u op zoek naar een ervaren, professionele en flexibele stukadoor of schilder? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf Globaal aan het juiste adres. Mijn naam is Erhan en ik heb jaren actief gewerkt als stukadoor en schilder. Mijn doel is om al mijn werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren met de beste kwaliteit materialen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met mij opnemen via Werkspot. Ik kom graag bij u kosteloos en vrijblijvend langs om te bezichtigen. Met vriendelijke groet, Stukadoorsbedrijf Globaal

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Erhan en zijn collega zijn super vriendelijk, eerlijk en hard werkende mannen. Het was prettig om met hen een samenwerking aan te gaan. Het resultaat was ook perfect! Er was zelfs ruimte om meer te stucen dan vooraf afgesproken (uiteraard tegen een meerprijs). We waren zo tevreden dat we er ook voor hebben gekozen om het te laten schilderen door hen. Zeker een aanrader!
 • Stukadoorsbedrijf Ince
  Stukadoorsbedrijf Ince
  Beoordeling: 4.8 van 54.8594 reviews
  Stukadoor in Haarlem

  Een ervaren jongen stukadoor die voor zich zelf werkt met ervaren vakmannen op het gebied van stukadoren en schilderen we zijn een grote ploeg en kunnen op korte termijn opdrachten uitvoeren! Als je echte gladde strakke wanden/plafonds in je woning wilt dan ben je hier voor de juiste stukadooor!! Wij doen ook schilderwerk 100% werkgarantie !

  Laatste review:
  Wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen! Het contact verloopt snel en soepel en de communicatie is top. Alles wordt goed uitgelegd zodat je weet wat je krijgt voor je geld en er wordt met je meegedacht aan oplossingen, zodat je weet waar je aan toe bent. Serkan is een uiterst vriendelijke en professionele jongeman die zijn vak goed verstaat en vlot en duidelijk communiceert. We houden dit bedrijf zeker in ons achterhoofd voor eventuele toekomstige klussen. Nogmaals bedankt voor het prachtige resultaat!
 • diamant stukadoors
  diamant stukadoors
  Beoordeling: 4.4 van 54.4531 reviews
  Stukadoor in Haarlem

  Welkom bij Diamant 💎 stukadoors en Schildersbedrijf. Wij zitten jarenlang in dit vak en voeren onze werkzaamheden met liefde uit , wij garanderen op superstrakke muren en geven garantie ook na het uitvoeren van de opdracht. Wij werken met een officiële offerte met duidelijke afspraken naar onze klanten toe. Werken professioneel en ronden het netjes af . Ook bij u komen wij graag langs , als u ook interesse in ons heeft ……

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Communicatie loopt soepel, er wordt snel gereageerd. Op korte termijn super snel geholpen. Mannen hebben super netjes gewerkt. De muren zijn mooi geworden en alles is weer strak achter gelaten. Mochten we weer een stukadoor nodig hebben zullen we zeker diamant stukadoor weer vragen
 • Onderhoudsbedrijf D.J. Zwart
  Onderhoudsbedrijf D.J. Zwart
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Haarlem

  Graag geen interesse in me tonen als mijn profiel niet is wat je zoekt. Worden anders kosten bij mij in rekening gebracht. M2 prijs is doorgaans €19 p/m2 Aangenaam ik ben Dion Zwart (28) en ben sinds 7 jaar stukadoor. Afgelopen jaren ben ik met veel verschillende stukadoors mee geweest en heb ik verschillende grote maar ook kleine projecten gedraaid. Ik ben nu meer opzoek naar eigen klanten en hoop deze via Werkspot te vinden. Ik ga geen uitdaging uit de weg en wil graag hard werken. Ik ben misschien niet de goedkoopste maar ik lever wel altijd A kwaliteit. U betaalt pas wanneer u tevreden bent en krijgt altijd garantie Met vriendelijke groet Dion zwart

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Best een lastige klus maar Dion heeft t perfect afgeleverd ! Zeker aan te raden.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Haarlem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 907 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Haarlem

Stukadoor Haarlem prijzen

Een stukadoor uit de omgeving Haarlem rekent voor binnen stucwerk een prijs tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Voor buiten stucwerk moet je rekening houden met een prijs tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Welke prijs een stukadoor uit Haarlem precies rekent, verschilt per professional. Wel zijn er altijd een aantal zaken die de prijs bepalen. Hierbij kun je denken aan het aantal vierkante meters en de staat van de muur. Heb jij een muur vol gaten en oneffenheden? Dan moet de stukadoor de muur vaak eerst nog egaliseren voor aan het stucen begonnen kan worden. Daarnaast is de moeilijkheidsgraad van de klus ook bepalend voor de prijs die jij betaalt. Voor een hoog plafond rekent de stukadoor uit Haarlem vaak een extra tarief en moeilijke hoekjes en nisjes kosten extra, omdat de professional hier langer mee bezig is. Tot slot beïnvloedt ook het soort stuc de totaalprijs. Stucwerk zoals spackspuitwerk en sierpleister zijn voordeliger geprijsd dan bijvoorbeeld tadelakt en leemstuc.

Wil jij een klein oppervlakte laten stucen? Hou er dan rekening mee dat veel stukadoorsbedrijven een minimumprijs hanteren. Deze prijs betaal je altijd, hoe klein de klus ook is. Wil je meer weten over de prijs voor stucwerk? Lees ons artikel over stucwerk.

Welke soorten stuc gebruiken stukadoorsbedrijven uit Haarlem?

De ene stuc is de andere niet, toch kun je voor het meeste stucwerk bij verschillende stukadoors uit Haarlem terecht. Een stukadoor kan over het algemeen spackspuitwerk, sierpleister, leemstuc en beton ciré aanbrengen op de muren. Wil jij de traditionele Marokkaanse stuc, tadelakt, op de wanden? Bespreek dan vooraf met de stukadoor uit Haarlem op welke manier de tadelakt wordt aangebracht op de muren. Vind je het belangrijk dat dit op de traditionele manier gebeurt? Bespreek dit dan vooraf met de stukadoor.

Stukadoor Haarlem gezocht?

Zoek jij een stukadoor uit de omgeving Haarlemmermeer of Haarlem? Dan kun je kiezen uit een groot aanbod van professionele stukadoors. De stukadoors op Werkspot leveren vakwerk, maar ben je benieuwd of de stukadoor specifiek geschikt is voor jouw klus? Lees dan vooral de reviews van eerdere klanten. Zo krijg jij een goed beeld hoe het stukadoorsbedrijf uit Haarlem werkt, wat het specialisme is en welke betaaltermijn het bedrijf bijvoorbeeld hanteert. Zo voorkom je dat je achteraf voor verrassingen komt te staan.

Andere vakmensen in Haarlem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt