Vind stukadoors uit Amstelveen

Op zoek naar stukadoors uit Amstelveen? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Amstelveen

 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45210 reviews
  Stukadoor in Amstelveen

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Klus geplaatst, prijsopgave gekregen. Daarna whatsapp contact. Ik wilde niet voor verrassingen komen te staan dus afgesproken dat ik foto's zou sturen zodra ik klaar was met mijn eigen voorbereidende werkzaamheden. Foto's gestuurd, prijs bleef hetzelfde. Op afspraak kwam de stucadoor die werkelijk een prachtig stukje heeft geleverd. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker onze volgende klussen aan dit bedrijf uitbesteden.
 • Ster Onderhouds- en renovatiebedrijf
  Ster Onderhouds- en renovatiebedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85277 reviews
  Stukadoor in Amstelveen

  Ster Onderhoud en Renovatie heeft ruim 20 jaar ervaring in stukadoors- en renovatiewerkzaamheden. Van grote projecten tot kleine verbouwingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij zullen uw opdracht met uiterste zorg uitvoeren en staan garant voor vakkundig en net werk volgens afspraak. Met concurrerende tarieven tegen een all in prijs of per m2 voeren wij met veel passie en enthousiasme o.a. de volgende werkzaamheden uit: - Stuccen binnen en buiten - Spachtelputz - Sierpleister - Glad stucwerk - Schuurwerk - Sausen - Schilderwerk Het aanvragen van een offerte en ons advies is uiteraard altijd vrijblijvend.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De mannen kwamen op de afgesproken tijd en begonnen direct. Er moesten flink wat grote gaten worden gedicht. Het eindresultaat is geweldig!
 • Bouwservice Charissma
  Bouwservice Charissma
  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews
  Stukadoor in Amstelveen

  Ik ben Charissma stucadoor uit Amsterdam heeft 20 jaar ervaring op het gebied van stucadoren bij particuliren en aannemers. Wij nemen alleen genoegen met 100% klanttevredenheid Door deze ervaring zal elke muur of plafond er na bewerking vlak en glad uitzien. Tevens leveren wij door onze ervaring de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! U zult zeer tevreden zijn over de geleverde werkzaamheden, des te meer tevreden u word, nadat u onze prijs heeft gehoord. We plakken alles netjes af en laten uw huis schoon achter Heeft u stucadoorswerkzaamheden en u wilt dat het goed gebeurd? Schakel dan een echte professional in! Charissma stucadoor levert kwaliteit. Door jarenlange ervaring en onze kennis leveren wij altijd kwaliteit. Charissma stucadoor is met recht een stucadoorsbedrijf waar u op kunt rekenen. Het is dan ook niet vreemd dat ons klantenbestand blijft groeien. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1. Overal goed afplakken 2. De vloer bedekken met stucloper. 3. Voorstrijken met voorstrijkmiddel. 4. Hoekprofielen en stucstopprofielen plaatsen. 5. Stuccen met de beste merk ''knauf Goudband'' of ''knauf MP75''. 6. Sponzen/afmessen (4x herhalen) (zeer glad). 7. Alle instekende en uitstekende hoeken keurig afhandelen. 8. wij werken landelijk zonder voorrijkosten 9. Overal goed schoonmaken. 10. Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen en garanderen * 5 jaar garantie op alle werkzaamheden. * betaling vind achteraf plaats. * er word alleen top kwaliteit geleverd aan de klant. * klus word na werkzaamheden schoon opgeleverd aan de klant. * geld volgende stap prioriteit klanttevredenheid. *Voor een strak gestuukte woning en een gerenoveerde woning bent u bij ons aan het goede adres.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  In de badkamer paar muurtjes stucen. Mannen waren op tijd. Werken snel en hebben de borl erg netjes achter gelaten. Erg tevreden over.
 • Creatief Stuc
  Creatief Stuc
  Beoordeling: 5 van 555103 reviews
  Stukadoor in Amstelveen

  LETOP!! Graag eerste onze offerte lezen voor het accepteren. Bij kiezen van accepteren betalen wij lege aan werkspot, ook al gaat de offerte niet door. Ik heb hart voor de zaak en oog voor de perfectie!! Wij kunnen ook, indien gewenst, voorafgaand een afspraak met u maken om de werkplek te bezichtigen en uw wensen te bespreken. De voorrijkosten hiervoor bedraagt 100 euro. Deze wordt bij het uitvoeren van de opdracht verrekend met de totale kosten Ik hoop op een fijne samenwerking met u. LET OP: Voor opdrachten minder als 20m2, wordt er een dagprijs doorberekend van €400. (Voorrijkosten en materiaal inbegrepen) Met vriendelijke groet, Creatief stuc

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ze hebben prachtig werk afgeleverd en het contact was heel prettig
 • Liyam's Klussenbedrijf
  Liyam's Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Stukadoor in Amstelveen

  Liyam’s klussenbedrijf zorgt er voor dat uw muren gestuukt worden. In de afgelopen 5 jaar zijn de klanten zeer tevreden met het resultaat wat geboekt is , wij werken zeer nauwkeurig en netjes. Heeft u een stukadoor nodig dan ben je bij mij in goede handen. Ik doe dus echt alleen stucwerk

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Heel snel gereageerd, flexibel, netjes in de communicatie een vakman die je een klus kan toevertrouwen. Ik wet zeker dat ik hem een volgende keer weer benader als dit nodig is
 • HBT Stukadoorsbedrijf
  HBT Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85162 reviews
  Stukadoor in Amstelveen

  Bij HBT Stukadoors staan klantgerichtheid,kwaliteit,vakkundigheid,netheid,professionaliteit en betrouwbare afspraken voorop! HBT maakt vakkundig stucwerk met hoogwaardige materialen, tegen scherpe prijzen en zijn actief door heel Nederland Wij verzorgen voor alle stucwerkzaamheden in en om het huis en we leveren ons werk elke dag netjes en schoon af Met meer als 20 jaren ervaring de vakman voor modern stuc- en traditioneel stucwerk. Naast stucwerk verzorgen wij ook alle voorkomende schilderwerkzaamheden Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De stukadoors stonden stipt op de afgesproken tijd voor ons neus. Direct aan de slag gegaan. Uiterst vriendelijke mensen. Vakkundig. Goede taakverdeling, waaruit je kon opmaken, dat ze zeer ervaren waren. Eindresultaat is uitstekend !! Aan te bevelen bij iedereen.
 • Stukadoorsbedrijf Ince
  Stukadoorsbedrijf Ince
  Beoordeling: 4.8 van 54.85101 reviews
  Stukadoor in Amstelveen

  Een ervaren jongen stukadoor die voor zich zelf werkt met ervaren vakmannen op het gebied van stukadoren en schilderen we zijn een grote ploeg en kunnen op korte termijn opdrachten uitvoeren! Als je echte gladde strakke wanden/plafonds in je woning wilt dan ben je hier voor de juiste stukadooor!! Wij doen ook schilderwerk 100% werkgarantie !

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Serkan heeft de klus begeleid en ons altijd goed op de hoogte gehouden. In 5 dagen het gehele huis glad gestreken. Ook na een kleine tegenvaller goed gehandeld en gelijk opgelost. Ince is zeker aan te raden!
 • Minsin stukadoorsbedrijf
  Minsin stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Stukadoor in Amstelveen

  Ik ben een ervaren en goed functioneert stukadoorsbedrijf Ik heb 7 jaar lang bij een grote stucadoor bedrijf gewerkt, en nu werk ik voor mij zelf. Ik zal u goed en netjes helpen met stucen

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Reactie kwam snel, en de mannen konden ook gelijk een dag later starten. Afgeleverd werk is heel netjes, de mannen waren snel en professioneel bezig, een aanrader!
 • Franky's Schilderwerken
  Franky's Schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.85106 reviews
  Stukadoor in Amstelveen

  FRANKY,S SCHILDERWERKEN is een schildersbedrijf met ruim 23 jaar ervaring zowel oud en nieuwbouw. kwaliteit en betaalbaarheid staat voor ons op nr 1 zodat het voor iedereen mogelijk is om zijn schilder en stucadoorswerk uit te besteden aan een professional. wij werken met sigma en sikkens tenzij de klant een andere voorkeur heeft. het werk wordt altijd strak en netjes opgeleverd. wat wij doen. schilderwerk binnen/buiten stucadoorswerk.. met vriendelijke groet FRANK FRANKYS SCHILDERWERKEN.

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Zeer behulpzame, flexibele en kundige vakman, en niet onbelangrijk: gezellig om over de vloer te hebben.
 • Erke Bouwbedrijf
  Erke Bouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Stukadoor in Amstelveen

  Heb je een Stukadoor, Schilder, Klusbedrijf, Tegelzetter en/ of Timmerman nodig in Amsterdam of omgeving? Met onze jarenlange ervaring (15 jaar) met erkende aannemers gewerkt te hebben, staan wij u graag van dienst als ‘ ERKE Bouwbedrijf ‘ ook op Werkspot. Graag helpen wij met uitvoeren van deze klussen, zoals Stucwerk (binnen & buiten) , Binnenschilderwerk, Latexspuiten, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Kitten... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top stukadoor!!

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Amstelveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1061 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Amstelveen

Informatie over stukadoros uit Amstelveen

Is je wand, muur of plafond toe aan een opfrisbeurt en ben je hiervoor op zoek naar betrouwbare een vakman uit de regio Amstelveen die goed werk kan afleveren? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. Op Werkspot vind je eenvoudig een stukadoorsbedrijf uit Noord-Holland die je kan helpen met je stucwerk. Betrouwbare vakmannen die kunnen ontzorgen, meedenken, plannen en strak werk kunnen afleveren. Wij brengen je graag in contact met vakmannen uit de regio die voor je klaarstaan.

De stukadoorsbedrijven uit Amstelveen

Onze stukadoors uit de regio helpen je graag bij je klus. Of je het nu gaat om het stucen van je muren, wanden of plafonds of je volledige woning; onze vakmannen uit Noord-Holland staan klaar voor je stukadoorswerk. Wanneer je een klus uitbesteed, wil je een resultaat waar je blij mee kunt zijn. Het loont daarom om een professionele vakman uit Amstelveen in te huren. Een stukadoor die ervaring heeft en zelfstandig aan de slag kan, zodat je zelf geen omkijken meer hebt naar de klus. Bovendien loont het om een vakman uit Noord-Holland in te huren. Niet alleen vanwege de voorrijkosten, maar ook omdat de vakman vaak een reputatie hoog te houden heeft in zijn eigen regio.

Onze stukadoors uit Amstelveen leveren topwerk af

Om te zorgen dat je huis op het allerhoogste niveau wordt gerenoveerd, werken we bij Werkspot uitsluitend met betrouwbare professionals. Al onze vakmannen uit Amstelveen moeten ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, beschikken over de juiste certificaten en moeten verzekerd zijn. En dankzij ons reviewsysteem kunnen alleen vakmannen uit Noord-Holland die kwalitatief werk afleveren, hun diensten blijven aanbieden op Werkspot. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Zet stukadoors uit Amstelveen in voor je klus

Wil je simpel stuc- of spachtelwerk of juist decoratief stucwerk of spachtelwerk met een kleur? Onze stukadoors uit Amstelveen kunnen het allemaal. Wil je de muur ook laten schilderen, behangen of betegelen? Ook hierbij kan een stukadoor vaak helpen. Huur je een vakman via Werkspot in? Dan komt deze eerst bij je thuis om je wensen te bespreken, een prijsvoorstel te maken en een planning te maken. Pas als het duidelijk is wat er moet gebeuren gaat de stukadoor aan de slag. Laat je je klus uitvoeren door een vakman via Werkspot, dan kun je dus uitgaan van een topresultaat.

Wil je stucwerk in Amstelveen via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Amstelveen, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Amstelveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt