Vind stukadoors uit Heerhugowaard

Op zoek naar stukadoors uit Heerhugowaard? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Heerhugowaard

 • Stukadoorsbedrijf Ince

  Stukadoor in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews

  Een ervaren jongen stukadoor die voor zich zelf werkt. Mijn werk hoef je niet na te lopen of achter mijn schoonmaken want ik laat het altijd strak schoon en netjes achter. Als je echte gladde strakke wanden/plafonds in je woning wilt dan ben je hier voor de juiste stukadooor!! 100% werkgarantie !

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Jongens met sleutelkluis binnen gelaten, werk geregeld gedaan en geen gedoe. Netjes achter gelaten, erg tevreden
 • HBB Klussenbedrijf

  Stukadoor in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.6 van 54.65123 reviews

  HBB KLUSSENBRDRİJF V.O.F is een erkend stucadoorsbedrijf met ruim 9 jaar ervaring . In 2010 is de oprichter Hamdi Buyukbektas begonnen als Stucadoorwerk en heeft zich gespecialiseerd in stucwerk. Zes jaar later in 2016 is het bedrijf als V.O.F gerealisiert .Ons bedrijf werkt met eigen vakteam samenwerkingsverband met 4 Bedrijfspartner en met diverse specialisten . We zijn Streng Schoon en op tijd met onze werk. Wij beschikken over alle certifikaaten. We geven 100 % garantie op onze werk . Hier vindt u onze proucten waar wij mee werken: -Knauf producten -Gyproc -Strikolith -Sps -Ardex -Sigma BEROEPEN : Buitengevels Cement gebonden Schuurwerk Sierpleister Spachtelputz Beton Cire Reparatie Schuurwerk Timmerwerk Stucwerk Met vriendelijke groeten HAMDİ BUYUKBEKTAS HBB KLUSSENBEDRİJF V.O.F

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Reageerde snel en was ook geduldig tot opdracht kon worden gegeven. Flexibel in maken van de afspraak. Werkt snel en netjes tegen een goede prijs. Ik zal HBB nog een keer vragen voor een klus.
 • Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

  Stukadoor in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.7 van 54.75326 reviews

  Stukadoors&Spuitbedrijf A.A.Tucconi. Al 23 jaar ben ik actief met het uitvoeren van stukadoors en spackspuit werkzaamheden niet alleen voor particulieren maar ook voor grote aannemers zoals het AZ Stadion,Hoftoren te Den Haag,Bedrijfsunits te Beverwijk,KPN te Amsterdam,58 vakantie woningen te Schoorl hebben wij onderhanden genomen. Wij gebruiken de beste materialen van brander en geven uiteraard 5 jaar schriftelijke NOA garantie op al ons uitgevoerde werkzaamheden. Met vriendelijke groet A.A.Tucconi.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super tevreden met Giancarlo zijn werk. Hij communiceert prettig, werkt netjes en hard. Zou hem zo weer bellen. 👍🏼
 • Stucadoorsbedrijf van der Laan

  Stukadoor in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews

  Mijn naam is Dirk Van der Laan. Ben werkzaam als stucadoor sinds 1975, dus vakkennis genoeg in huis. Ik ben goed in alles wat met stucen te maken heeft, tot heden eigen bedrijf. Gespecialiseerd in sierpleister werk, wanden en plafonds sausklaar opleveren. Begeleiding van begin van het stucen tot oplevering van het stucen. Service is het netjes opleveren van vloeren en kozijnen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Dirk heeft vele jaren ervaring in het vaak en dat is zeker terug te zien in zijn werk. Ziet er super strak uit. Niet verwacht dat het zo mooi zou worden. ongelijke muurtjes en plafonds zijn weer helemaal recht en strak. Top een echte aanrader. Foto's bijgevoegd, maar daar is helaas niet op te zien hoe mooi het in het echt is.
 • HBT Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.7 van 54.7595 reviews

  Bij HBT Stukadoors staan klantgerichtheid,kwaliteit,vakkundigheid,netheid,professionaliteit en betrouwbare afspraken voorop! HBT maakt vakkundig stucwerk met hoogwaardige materialen, tegen scherpe prijzen en zijn actief door heel Nederland Wij verzorgen voor alle stucwerkzaamheden in en om het huis en we leveren ons werk elke dag netjes en schoon af Met meer als 20 jaren ervaring de vakman voor modern stuc- en traditioneel stucwerk. Naast stucwerk verzorgen wij ook alle voorkomende schilderwerkzaamheden Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super strak werk afgeleverd. De communicatie met Magmoet vooraf, tijdens de klus en naderhand (toen nog een paar kleine dingen aangepast moesten worden) was heel professioneel en vlot. Ik zou ze zeker aanraden en direct weer inhuren bij een volgende klus!
 • kleve stukadoors

  Stukadoor in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews

  Welkom bij Kleve Stukadoors, Bent u op zoek naar een ervaren, professionele en flexibel stukadoors bedrijf en een scherpe prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervaring in alle facetten van stuc en schilderwerk onze werkzaamheden zijn o.a - Stucwerk binnen en buiten - Sierpleister - Lijstwerk - Raapwerk - Reparaties - Saus klaarmaken - Schilderen binnen en buiten - Spachtelputz - Latex spuiten - Onderhoudswerkzaamheden Uiteraard geven wij garantie op al ons werk. Neem contact met ons op voor een afspraak om bij u langs te komen en u krijgt altijd een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Vanaf het begin goed contact met Roald. Alles was bespreekbaar en goede communicatie over voortgang. Klus was uiteindelijk veel groter en heeft misschien wat slapeloze nachten bezorgd maar alles zit er super netjes uit. De schilder zei ook dat het er goed uit zat, en als een schilder dat zegt is het een groot compliment, heb ik me laten vertellen!
 • M. Bütün klussenbedrijf

  Stukadoor in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.5 van 54.55289 reviews

  Geachte heer/mevrouw, Zowel particulieren en aannemers willen op kwaliteit geleverde kluswerkzaamheden. Aangezien het functieprofiel volledig in de lijn zit met mijn interesse en werk, stel ik mijn bedrijf graag als kanditaat. Particulieren en aannemers zijn op zoek naar een klussenbedrijf die ze met ogen dicht een woning kunnen toe vertrouwen. Mijn interesse en enthousiasme voor de klussen komen voort uit het feit dat ik mijn kwaliteit flexibel kan tonen. Ter aanvulling wil ik jullie verwijzen naar de reviews dat ik destijds heb ontvangen van de klanten. Butun klussenbedrijf is gevestigd in Zaandam / Amsterdam en heeft meer dan 25 jaar ervaring. Door het verrichten van verschillende kluswerkzaamheden hebben wij met de jaren mee onze kwaliteit verbeterd. Van de klussen die ik heb vernomen en de ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd, maken het mogelijk om mijn opgedane kennis en werkzaamheden te verwerken in het bedrijfsleven. Op een analytisch manier complexe problemen aanpakken en oplossen zijn waardevolle vaardigheden die wij als bedrijf beschikbaar willen stellen en geven garantie op het uitgevoerde klus. Als bedrijf werken wij alleen met professionele werknemers die jaren ervaring hebben met verschillende kluswerkzaamheden zoals; stukwerk voor binnen/buiten, sierpleister, lijstwerk,sausklaar stuken, schilderen voor binnen stucwerk /buiten stucwerk , etc. Via deze weg wil ik mijn enthousiasme overbrengen en dat de toevoeging van waarde en kwaliteit gezien en erkend wordt. Graag zou ik een oriënterend gesprek willen met u waarin ik mijn interesse en geschiktheid als bedrijf voor de opgegeven klussen nader kan toelichten Met vriendelijke groeten, M. Butun Butun klussenbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer goed adres. Leveren vakwerk op korte termijn. Betrouwbaar, flexibel en vriendelijk
 • van der Haar Stukadoors

  Stukadoor in Heerhugowaard

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  Geachte opdrachtgever, Vanderhaarstukadoors is een jong bedrijf met passie voor het vak. U bent hier aan het juiste adres voor al uw stukadoor werkzaamheden. Ervaring in kleine klussen tot gehele woningen stucen. Ook hebben wij veel te maken gehad met het aan brengen van sierlijsten en sierpleister en tevens ook reparaties. Vanderhaarstukadoors werkt ten alle tijden met scherpe en eerlijke tarieven. Wanneer u met ons in contact treed zullen wij een afspraak maken met u om vervolgens een passende offerte uit te brengen. Wij werken altijd in overleg met onze klanten en denken graag mee over wensen en mogelijkheden. Wij als vanderhaarstukadoors kijken er naar uit om u van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Dennis van der Haar Eigenaar Vanderhaarstukadoors

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Dhr. Van der Haar heeft schitterend werk afgeleverd. Het ziet er keurig uit en alles op tijd klaar zoals afgesproken.
 • Wensveen Stucadoors Volendam

  Stukadoor in Heerhugowaard

  Beoordeling: 4.8 van 54.8579 reviews

  Wensveen Stukadoors, Voor al uw stuc en schilderwerk en vloeren al meer dan 25 jaar ervaring in renovatie en nieuwbouw werk gegarandeerd strak en glad stucwerk. Uw kunt altijd bellen of mailen om afspraak te maken Graag tot Ziens Wensveen Stukadoors Volendam voor al uw: -stucwerk -sierpleister -spachelputz -sierlijsten -schilder -reparatie -spackspuitwerk -sloopwerk -renovlies behang - vloer egaliseren

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Volgens afspraak uitgevoerd. Zeer tevreden. Ook goed meegedacht en voor een kleine meerprijs de muren ook 'gefinished' die al redelijk glad waren afgeleverd vanuit de bouw.
 • Stukadoorsbedrijf Bart

  Stukadoor in Heerhugowaard

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Stukadoorsbedrijf Bart uit Alkmaar levert strak stucwerk. Woont u in een karakteristieke woning? Dan wilt u die typerende kenmerken van uw huis waarschijnlijk zoveel mogelijk behouden of in ere herstellen. Strak en karakteristiek kunnen heel goed samen. Ik ben gespecialiseerd in traditioneel stucwerk voor bedrijven en particulieren. ik heb passie voor mijn werk.. Als onafhankelijke stukadoor voorzie ik in een snelle en efficiënte service waarin het beste stucwerk vooropstaat. Ik denk met u mee en geef u graag helder advies. Ik begrijpt dat het prettig is als u precies weet waar u aan toe bent, u hoeft dus geen rekening te houden met onverwachte kosten. Met een kritische blik kijk ik naar het te verrichten én opgeleverde stuc- en pleisterwerk. Ik Ben namelijk pas tevreden als u blij bent met het resultaat. Mijn stukadoorswerkzaamheden bestaan onder meer uit: het sausklaar maken van wanden en plafonds voor de perfecte afwerking. het aanbrengen van spachtelputz / alle ral kleuren mogelijk. lijstwerk en ornamenten aanbrengen. sierpleisters en luxe afwerkpleisters aanbrengen. schuurwerk plafonds en wanden. Buitengevels schuurwerk, glad pleisterwerk, sierpleisteren en blok motief stuken . Badkamers tegel klaar maken met gips of cement . Voor nieuwbouw - verbouw - renovatie Als u mij met ruim 13 jaar ervaring inschakelt, dan weet u zeker dat er op de wand- en plafondafwerking in uw woning of bedrijfspand niets aan te merken is. Vraag direct een offerte aan

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Communiceert duidelijk. Prettig in de omgang. Werkt netjes en snel. Duidelijke offerte, snel ingepland, prachtig resultaat.

Populaire lokale stukadoors in Heerhugowaard

Kom in contact met een stukadoor uit Heerhugowaard

Stucen is een specialistische klus en veel mensen vragen daarom een stukadoor om de werkzaamheden voor hen uit te voeren. Zo hebben ze de zekerheid dat het stucwerk netjes wordt aangebracht en dat er garantie is op het stucwerk. Wil jij dit ook voor jouw klus? Schakel dan een stukadoor uit de regio Heerhugowaard in.

Vind een stukadoor uit Heerhugowaard voor de volgende locaties:

 • Alkmaar
 • Koedijk
 • Sint Pancras
 • Broek op Langedijk
 • Veenhuizen
 • Oudkarspel
 • Noord-Scharwoude
 • Zuid-Scharwoude
 • Het Rak
 • Bergen
 • De Hoef
 • Overdie
 • Ursem
 • Obdam
 • Heiloo
 • Wognum

Stukadoor Heerhugowaard: veelgestelde vragen

Als je je woning wilt laten stucen, wil je goed voorbereid aan de klus beginnen. Zo ben je waarschijnlijk benieuwd naar de kosten en de manier waarop je de beste stukadoor vindt voor jouw klus. Je vindt hieronder antwoord op jouw vragen.

Wat kost een stukadoor uit Heerhugowaard?

De vraag hoeveel het stucen van de woning precies kost, is niet zomaar te beantwoorden. De prijs is namelijk sterk afhankelijk van een aantal factoren. Zoals bij veel andere klussen, speelt het aantal vierkante meters een belangrijke rol. Hoe groter de woning, hoe langer de stukadoor uit Heerhugowaard bezig is met de klus. Dit zie je terug in de prijs. Heb je een hele kleine ruimte om te laten stucen en verwacht je dat je daarom maar enkele tientjes kwijt bent? Bespreek altijd goed met de stukadoor uit Heerhugowaard of er een minimumprijs wordt gerekend. Vaak is dit namelijk het geval. 

Andere zaken die de prijs beïnvloeden is de moeilijkheidsgraad van de klus (zijn er bijvoorbeeld hoge plafonds) en het soort stuc. Sommige soorten stuc zijn namelijk veel duurder dan andere soorten. Om een gericht prijsvoorstel te krijgen, is het verstandig om in gesprek te gaan met een stukadoorsbedrijf uit Heerhugowaard. Om in contact te komen, plaats je de klus op Werkspot. 

Soort klusGemiddelde prijs per m2
Binnen stucwerk - stukadoor Schagen€ 10,- tot € 30,-
Buiten stucwerk - stukadoorsbedrijf Schagen€ 25,- tot € 75,-

Meer weten over de prijs voor stucwerk? Lees onze priceguide over stucwerk

Wat kosten verschillende soorten stuc?

Het soort stuc is bepalend voor de prijs die jij uiteindelijk betaalt voor het laten stucen van bijvoorbeeld je woonkamer, badkamer of buitengevel. Om een idee te krijgen welk prijsverschil er tussen stuc zit hebben we de verschillende prijzen voor je in een tabel gezet.

Soort klusGemiddelde prijs per vierkante meter
Spackspuitwerk€ 5,- tot € 15,-
Leemstuc€ 15,- tot € 50,-
Sierpleister€ 15,- tot € 25,-
Beton ciré€ 100,- tot € 200,-
Tadelakt€ 135,- tot € 200,-

Hoe selecteer je de beste stukadoor uit Heerhugowaard?

In Heerhugowaard en omgeving vind je tientallen professionele stukadoors die geschikt zijn voor jouw klus. Maar hoe maak je een keuze tussen de stukadoorsbedrijven uit Heerhugowaard? Het reviewsysteem van Werkspot is een eerste stap. Door reviews te lezen van andere klanten krijg jij een goed beeld van hoe de professional werkt. De reviews die professionals hebben verzameld zorgen samen voor een lijst met goede stukadoors uit Heerhugowaard. Zo vind je in een handomdraai de top-10 professionals voor jouw klus.

Andere vakmensen in Heerhugowaard

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur