Vind ontwerpers in Heerhugowaard

Op zoek naar ontwerpers in Heerhugowaard? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Heerhugowaard

 • Tekenburo Vreeker
  Tekenburo Vreeker
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Heerhugowaard

  Denkt u aan het plaatsen van een aanbouw, dakopbouw of dakkapel? Of het bouwen van een schuur of garage? Of wilt u een realistisch beeld van uw nog te bouwen woning? Dan bent u bij Tekenburo Vreeker aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig tekenwerk, het maken van 3D visualisaties en het aanvragen van omgevingsvergunningen. Ook voor bouwkundig advies kunt u ons benaderen. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op uw wensen te bespreken en dan kunnen wij een offerte voor u opstellen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Nick heeft mij heel goed geholpen. Hij reageert heel vlot en communiceert helder en duidelijk. Scherpe offerte en heeft de opdracht snel en zeer naar tevredenheid afgerond. Ik had daarna nog een vraag, welke hij kosteloos voor mij in orde heeft gemaakt! Ik raad Tekenburo Vreeker van harte aan.
 • Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.
  Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.
  Beoordeling: 4 van 54517 reviews
  Ontwerper in Heerhugowaard

  Als oprichter van het Atelier voor Architectuur en het Technisch Tekenburo Oemrawsingh heb ik brede ervaring in de bouw- van ontwerp tot technische uitwerking. Naast ontwerp- en tekenwerk, bied ik de volgende producten: visualisaties, begeleiden vergunningstraject en constructierapporten.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Snelle degelijke service
 • Atmospheric design
  Atmospheric design
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Heerhugowaard

  Atmospheric Design is een interieurontwerpstudio opererend vanuit Alkmaar en werkend met klanten in Noord-Holland en de Randstad. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met zowel woon-, horeca- als kantoorinterieurs. Onze full-service pakketten omvatten: 🔹️ Moodboards en schetsen 🔹️ Technische tekeningen en verlichting- en elektriciteitsplannen 🔹️ 3D-modellen en animaties 🔹️ Kleur- en materiaalkeuze 🔹️ Meubel- en verlichtingselectie, interieurstyling en shoplists 🔹️ Werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes en beordeling van offertes bij aannemers De standaardprijs voor ons full-service pakket is 200 euro per kamer exclusief kortingen en exclusief btw. Op projecten met 4 of meer kamers bieden wij een korting van 25%. (Belangrijk om te weten: een ruimte die de functie van woonkamer, eetkamer en keuken combineert, wordt geteld als 3 kamers.)

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Makkelijke en snelle communicatie. Egle heeft de praktische kennis die ik nodig heb en denkt goed mee met mijn ideeën.
 • T.A.Z. Styling

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Heerhugowaard

  Komt u kwa design er niet helemaal uit ik help u graag veder

 • AnSide
  AnSide
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Heerhugowaard

  Wilt u verandering in uw interieur of een geheel nieuw interieur, maar weet u niet waar te beginnen? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik help u graag waar nodig en maak voor ieder een passend advies. Pas als u zich weer thuis voelt in uw interieur is mijn taak volbracht. Mijn naam is Anoeska Boerdijk. Ik ben 21 jaar en kom uit Heerhugowaard. Twee Jaar geleden heb ik mijn opleiding tot interieuradviseur afgerond aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam. Een jaar later besloot ik mijn eigen bedrijf te starten in interieuradviezen. Ik doe mijn werk met veel passie en ben van mening dat mijn sterkste punt als interieuradviseur is, dat ik jong en spontaan ben, waardoor ik hou van een uitdaging en niet bang ben om out of the box te denken. Wilt u meer van mijn werk zien? Neem dan een kijkje op mijn website! anside .nl

  Laatste review:
  AnSide luisterd naar je wensen en kan een prachtig sfeerontwerp maken aan de hand van je eigen ideeën!
 • MV Interieurdesign
  MV Interieurdesign
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Heerhugowaard

  MV Interieurdesign is in 2018 opgericht door Merel Vriend. Een geboren Haarlemmer die sinds 2017 is verhuisd naar Obdam. Ik ben interieurarchitect en heb al van kinds af aan een passie voor interieur. Het continue schilderen en veranderen van mijn eigen slaapkamer zat er al vroeg in. Dit wilde ik later gaan doen, mijn gevoel voor interieur met andere mensen delen. Na het Hout- en Meubileringscollege te hebben afgerond als interieurstilist ben ik naar de Willem de Kooning academie in Rotterdam gegaan. Hier heb ik de opleiding tot interieurarchitect gevolgd en met succes afgerond. Met mijn titel Bachelor of Art, heb ik mij ingeschreven in het architectenregister. Direct na mijn studie ben ik bij het bedrijf All-In Living aan de slag gegaan. Hier heb ik 7 mooie jaren gewerkt en enorm veel ervaring opgedaan. Van projecten in de regio tot projecten over de grens. In januari 2018 heb ik mijn eigen bedrijf MV Interieurdesign opgericht. Met mijn bedrijf wil ik particulieren en bedrijven helpen tot het creëren van een nieuw en spraakmakend interieur. Je kunt bij mij terecht voor: Interieuradvies 2D en 3D tekeningen Kleur-, licht- en materialenplan Moodboards Ontwerp maatwerk meubilair. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot Met vriendelijke groet, Merel Vriend, Mvinterieurdesign

  Laatste review:
  Heel erg tevreden met resultaat en de manier hoe op het is gegaan. Ze werkt ook voor een zeer nette prijs! Ze heeft me eerst geholpen om mijn bedrijf in te richten vervolgens heeft zo ook mijn woning ingericht. Ben er echt super tevreden. Ze is echt een professionele vakvrouw.
 • Little Deer
  Little Deer
  Beoordeling: 4.7 van 54.751 review
  Ontwerper in Heerhugowaard

  Little Deer is een styling bureau voor particulieren en bedrijven. Ik kan je helpen met de inrichting van je huis of kantoorpand, maar je kan mij ook inhuren voor andere creatieve projecten. Little Deer is heel flexibel en creatief, ik kan elke stijl aan!

  Laatste review:
  Heeft onze nieuwe kantoor ingericht. Het eind resultaat is super. Van idee, concept tot de realisatie ons bij de hand genomen, ook op momenten dat we het eigenlijk niet verwachte. Doet nu ook maandelijkse updates voor ons om de inrichting op en top te behouden.
 • S. Groenland
  S. Groenland
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Ontwerper in Heerhugowaard

  De werkzaamheden van Projectbureau S.Groenland bestaan uit; bouwtechnische opnames, tekenwerk, en het begeleiden of uitvoeren van bouwprojecten.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Sjon is een vakman, komt zijn afspraken na en 1 week na de afspraak op locatie ontvingen wij de tekeningen voor onze dakkapel. Een aanrader!
 • Nice to be Trendy
  Nice to be Trendy

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Heerhugowaard

  Ik ben Liselotte eigenaar van Nice to be Trendy. We zijn een heel breed styling bedrijf op diverse vlakken. Zoals interieurstyling, kledingstyling en evenementstyling. Wij stylen naar ieder zijn persoonlijke wens, wat het beste bij de desbetreffende klant past. Dit vinden wij heel belangrijk!

 • Van Lunsen ingenieurs en adviesbureau
  Van Lunsen ingenieurs en adviesbureau

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Heerhugowaard

  Als je op zoek bent naar een bouwkundige, bouwkundig ingenieur, bouw manager, tekenaar of ontwerper in de omgeving van Alkmaar, dan kan Van Lunsen ingenieurs & adviesbureau je zeker verder helpen! Wij zijn een jong ingenieurs bureau die bestaat uit een vijftal (zeer kundige) medewerkers. Wij leveren bij elke opdracht maatwerk gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever. Heb je hulp nodig bij een aanvraag omgevingsvergunning voor renovatie, restauratie nieuwbouw of een verbouwing? Of een goede bouw manager voor de begeleiding van de gewenste bouw/verbouwing? Of heb je bouwtekeningen en/of een vertaling naar een 3D ontwerp van je woning/verbouwing dan heb je de juiste partij gevonden. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

4.4

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Heerhugowaard, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Heerhugowaard

Andere vakmensen in Heerhugowaard

Vind vakmensen bij jou in de buurt