Vind dakdekkers in Heerhugowaard

Woon jij in de moderne emissieneutrale woonwijk Stad van de Zon? Of staat jouw woning in een van de oudere wijken van Heerhugowaard, zoals de Planetenwijk, Schilderswijk of Heemradenwijk? Waar je ook woont, soms heb je een dakdekker uit Heerhugowaard nodig om een reparatie uit te voeren of (een deel van) je dak te vervangen. Ben jij op zoek naar een ervaren dakdekker voor jouw klus? Je vindt er snel een op Werkspot.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Heerhugowaard

 • Amorf Diensten
  Amorf Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9581 reviews
  Dakdekker in Heerhugowaard

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 3 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Geweldig werk afgeleverd! Een voorbeeldig vakman. Zo netjes en professioneel.
 • Bess Dakwerken
  Bess Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Dakdekker in Heerhugowaard

  Gespecialiseerd in bitumen daken. Samen met mijn collega beschikken we over meer dan 40 jaar ervaring. Elk dak weer een nieuwe uitdaging . Een goed dak is een dak dat niet lekt. Werkgebied: Friesland/Flevoland/Noord-Holland/Gelderland/ Overijssel Kwaliteit en service gegarandeerd

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Erg prettig contact met Roel. Werkzaamheden ietsjes later gestart dan afgesproken maar dit kwam door een periode van slecht weer. Roel kwam telkens precies op tijd of iets eerder. Dit maak je zelden mee met Werkspot professionals. Dak is weer netjes en na afloop hebben Roel en zijn collega alles opgeruimd. De duurzaamheid van het dak moet natuurlijk nog blijken, maar ik heb er alle vertrouwen in.
 • dak- en woningonderhoud oranje
  dak- en woningonderhoud oranje
  Beoordeling: 4.2 van 54.2538 reviews
  Dakdekker in Heerhugowaard

  We hebben ons eigen website kunt u via google vinden. dakenwoningonderhoudoranje .com Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie. -Dak-en woningonderhoud Oranje bestaat uit een sterk team hard werkende mensen die altijd hard willen werken voor uw dak - We zijn voornamelijk gespecialiseerd in pannen- en platte daken, schoorstenen en goten. Complete renovaties. -Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan, we zijn het bedrijf dat een lach van de klant wilt zien. - We zijn erg flexibel en kunnen een spoed klus altijd verwerken in onze agenda. - Al ons personeel is intern opgeleid en heeft daarbij een brand certificaat. - Bij Dak- en woningonderhoud Oranje is uw dak altijd in goede handen. + garantie altijd in overleg Indien u na akkoord gaan afzegt kost het u 20% van de gehele offerte

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Dak is mooi waterdicht. Zeker een aanrader!! Vriendelijk gozer met lachende team.
 • Dahchi Timmerwerk
  Dahchi Timmerwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Dakdekker in Heerhugowaard

  Wij helpen bij uw klus: ● RENOVATIE ● VERBOUWING ● DAKKAPELLEN ● DAKWERKEN Bij Dahchi Timmerwerk vinden wij het belangrijk dat uw klus van begin tot eind goed wordt begeleid en gerealiseerd. Door de tijd te nemen om uw wensen te bespreken, kunnen wij meedenken en advies geven. Aan de hand van uw keuzes maken wij duidelijke afspraken; zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Mijn naam is Jeroen Dahchi en ik heb 10 jaar ervaring als timmerman. Door de jaren heen heb ik divers timmerwerk gedaan, zoals: ruwbouw, verandabouw, houtskaletbouw en aftimmering. Ik ben gespecialiseerd in dakkapellen, dakramen en complete zolderverbouwingen. Uiteraard kunt u voor alle soorten timmerwerk bij mij terecht: neem gerust contact met mij op.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  2 super dakkapellen laten plaatsen door Jeroen komt afspraken na hier en daar wat hobbels op de weg geweest netjes opgelost denkt oplossings gericht werkt netjes gr thijs
 • Haanraads Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Heerhugowaard

  15 jaar geleden ben ik begonnen als dakdekker, vervolgens heb ik bij Tectum mijn diploma all-round dakdekker gehaald en ben ik mij gaan specialiseren in platte daken. U kunt mij benaderen voor het vervangen van uw complete dak maar ook een lekkage of het plaatsen van een doorvoer voor bijvoorbeeld zonnepanelen. Op de werkzaamheden geef ik 5 jaar garantie, m.u.v. noodreparaties. Al deze informatie zal ik vooraf ook netjes vermelden in mijn prijsopgave. Er wordt alleen gewerkt met KOMO-gecertificeerde materialen zodat u ook verzekerd bent van de beste kwaliteit! Heeft u de perfecte klus voor mij? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vanaf het eerste contact helder en duidelijke afspraken. De klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het ziet er keurig uit nogmaals bedankt 😀
 • Flex allround services
  Flex allround services
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Dakdekker in Heerhugowaard

  10 jaar garntie voor al mijn werkzaamheden. VCA gecertivicerd. Ruim ervaring in dak branche. Lekages opsporen en repareeren. Gebruik dakbedekingen van verschillende merken. Zinken deklijsten dakgoten. Mastgoten M37 / M 44 Bakgooten B44 / B 55 Felsdaken Roefendaken Koperen daken Licht koepels

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Tien sterren voor deze vakman! Hij denkt mee, geeft deskundig advies en heeft de klus professioneel en precies volgens de gemaakte afspraken uitgevoerd. Behalve de dakbedekking zijn ook de dakgoten en de regenpijpen vervangen en zijn er deklijsten aangebracht. Ik ben er erg blij mee en foto's volgen nog. Ontzettend bedankt en heel graag tot een volgende keer!
 • HaGe dakonderhoud
  HaGe dakonderhoud
  Beoordeling: 3.8 van 53.8527 reviews
  Dakdekker in Heerhugowaard

  HAGE Dakonderhoud is een professioneel bedrijf met oog voor detail. Onze professionals met jarenlange ervaring gaan de daken op door heel Nederland. We gebruiken uitsluitend de beste materialen en de modernste technieken, ook geven wij altijd garantie op de werkzaamheden. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteitswerk tegen een eerlijke prijs. Al onze dakdekkers zijn gecertificeerd en hebben meerdere jaren ervaring. Mocht u meer willen weten, neem dan contact op met ons voor vrijblijvend advies!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Erg fijne ervaring om met deze partij in zee te gaan. Bij de eerste bezichtiging van het dak is meteen goed gekeken en werd ik vriendelijk te woord gestaan. Alles werd helder uitgelegd. De kosten waren vooraf duidelijk (en viel relatief gezien mee). De uiteindelijke uitvoering kon op korte termijn en ging lekker vlot. Alles is netjes afgewerkt en schoon achtergelaten. Voor het volgende project aan mijn dak bel ik zeker nog een keer.
 • S. Meijer Dakwerken
  S. Meijer Dakwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Dakdekker in Heerhugowaard

  S. Meijer Dakwerken kan je helpen met je Dakdekker klus in Alkmaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, vervangen / plaatsen dakramen, Dakterras aanleggen, Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen, Schoonmaak daken of dakgoten... te beantwoorden. Neem direct contact op met S. Meijer Dakwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Klussenbedrijf Faissal
  Klussenbedrijf Faissal
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Dakdekker in Heerhugowaard

  Dakdekker bedrijf

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Harde werkers. Wat je afspreekt, voeren ze ook uit. Ziet er mooi uit. Zijn vriendelijk.
 • Dak en gevel concurrent B.V.
  Dak en gevel concurrent B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Dakdekker in Heerhugowaard

  Goedendag, Ik ben Rick, werkend onder de naam DAK EN GEVEL CONCURRENT voer ik voornamelijk dak en gevel werkzaamheden uit, neem contact met mij op voor een vrijblijvende, reële en prijs correcte offerte! Werkzaamheden die ik voornamelijk uitvoer zijn; - Dakgoten maak en monteer ik met of zonder houten betimmering uitgevoerd in het zink en koper en in beugels, aluminium, polyester, zink en koper verder lever en monteer ik ook zelf dragende kunstof dakgoten. - Gevels bekleed ik met aluminium, hout, zink, kunstof en vezelcement - Dakwerken voer ik uit in dakpannen, zinken dakbedekkingen. - Dakkapelbekledingen lever en monteer ik in het zink, kunstof, hout en vecelcement. - Boeideelbekledingen lever en monteer ik in het zink, kunstof, hout en vecelcement. Verder Lever en monteer ik onderhoudsvrije en in het aluminium, zink, kunstof en vecelcement uitgevoerde gevel en dak producten, de mogelijkheden hierin zijn legio! Ook kunt u bij mij terecht, zoniet in combinatie met of voor bijvoorbeeld; - Zolder isolatie. - Verlaagde plafonds - Wc renovaties - Badkamer renovaties - Reiniging van gevels, dakkapellen, dakgoten en boeidelen/borden. - Houtrot sanering. - Montage/demontage van het e.a. wat op hoogte zit. - Complete gevel/woning renovaties al dan niet in samenwerking met. Bekijk mijn referenties/fotos hier, op Facebook of op mijn eigen website voor meer informatie! deze geven ook een duidelijk beeld van wat ik allemaal doe.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  First to respond, quickly arrived and fixed, perfecto!

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Heerhugowaard, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 215 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Heerhugowaard

Dakrenovatie Heerhugowaard: zelf doen of uitbesteden?

Wanneer er iets mankeert aan je dak, overweeg je wellicht om zelf de trap te pakken en de klus uit te voeren. Dat is alleen niet zonder risico's. Als je op hoogte werkt, is er altijd een kans dat je valt. En als je niet precies weet wat je doet, is de kans op lekkages groot. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Het is daarom slim om voor klussen aan het dak een dakdekker uit Heerhugowaard in te schakelen. Deze professional heeft de juiste spullen in huis en heeft kennis van verschillende soorten dakbedekking in Heerhugowaard. Zo kan de professional je goed adviseren over wat de beste oplossing is in jouw situatie. Een ander voordeel is dat je zelf geen omkijken hebt naar de klus en je er zeker van kunt zijn dat jouw dak weer jaren vooruit kan.

Gemiddelde kosten dakdekker Heerhugowaard

Wil je een dakdekkersbedrijf uit Heerhugowaard inschakelen voor jouw klus, dan ben je vast nieuwsgierig naar de kosten. Zo divers als de klussen zijn die je aan het dak kunt laten uitvoeren, zo divers zijn ook de kosten ervan. Het is daarom lastig om een gemiddeld uurtarief of vierkantemeterprijs te geven. Op onze speciale themapagina vind je veel informatie én de gemiddelde kosten van wat een professionele dakdekker voor je kan doen. Om je vast een beeld te geven, vind je hieronder een aantal veel voorkomende klussen inclusief de gemiddelde prijzen.

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Dakdekker in Heerhugowaard gezocht?

Nu je weet wat een dakdekker uit Heerhugowaard voor je kan doen en met welke kosten je ongeveer rekening kunt houden, kun je bepalen of je een dakdekker inschakelt voor jouw klus. Op Werkspot heb je de beste dakdekkers uit de regio zo gevonden. Je plaatst je klus online en komt snel in contact met de beste dakdekkers uit Heerhugowaard en omgeving. Je kunt de reviews van anderen gebruiken om een keuze te maken. Wel zo makkelijk!

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heerhugowaard

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt