Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind dakdekkers in Alkmaar

Op zoek naar dakdekkers in Alkmaar? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Dakspecialist

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Alkmaar

 • Pannendekkersbedrijf R. Willemsen

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Rick Willemsen van Pannendekkersbedrijf R. Willemsen uit Alkmaar. Een pannendekker met inmiddels 20 jaar werkervaring en sinds 5 jaar voor mezelf begonnen. Ik doe alles met pannendaken: leggen, slijpen, vervangen. Graag kom ik met u in contact. Met vriendelijke groet, Pannendekkersbedrijf R. Willemsen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Na een lange zoektocht naar een pannendekkersbedrijf die van ons zadeldak de pannen zouden willen vervangen tegen een marktconform en betaalbare prijs, uitgekomen bij Rick Willemsen in Alkmaar. Klus was pannen vervangen, folie aanbrengen, pannen vastzetten, en opnieuw voegen van schoorstenen. Doordat nieuwe pannen in grootte afwijken van de bestaande 60 jarige pannen heeft Rick dit keurig met onderliggende goten weten op te lossen, zijn dus niet zichtbaar. Samen met zijn broer heeft hij de klus in drie dagen keurig weten te klaren, werken netjes, zeer betrouwbaar, ruimen alles keurig op, harde werkers! Dat we 9 maanden op hem (in IJmuiden) moesten wachten, kon hij niets aan doen. De drukte met klusaanvragen a.g.v. corona is gigantisch. Dank Rick en Michael voor de mooie kwaliteit en de snelheid waarbinnen jullie dit hebben gedaan!
 • Enkhuizer Dakwerken E.D.W.

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews

  Enkhuizer dakwerken is een dakdekkers bedrijf met ruim 20 jaar aan ervaringen in de dakdekkers branche,.. Wij kunnen u dan ook voor de meest uiteenlopende zaken van dienst zijn alles met betrekking tot uw dak plat, schuin, bitumen, kunstof, epdm en pannendaken... Als mede voor diverse lood en zink werken en voor hemelwater afvoer...kort samen gevat alles voor op en om uw dak.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Wat een verademing, een echte vakman die zich aan zijn afspraken houd, super communiceert, vriendelijk is, "the extra mile" gaat voor je en echt prachtig werk levert tegen een eerlijke prijs. Peter is mijn go-to-guy vanaf nu, nooit meer iemand anders op mijn dak.
 • S.R.M. Dakdekkersbedrijf

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.7 van 54.7596 reviews

  S.R.M. dakdekkersbedrijf staat voor netheid en efficiënt werk. Bij een nieuw dak geef ik standaard 10 jaar garantie. Ik werk met Bitumen, Sedum, EPDM Resitrix en doe al de zinken afwerking zelf dus voor een nieuwe goot kunt u ook bij mij terecht. Graag geef ik u persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Bel mij gerust voor meer informatie. Ik ben VCA VOL gecertificeerd. Op mijn zestiende ben ik in Engeland begonnen als cv monteur / loodgieter, dit heb een aantal jaar gedaan totdat ik in 2000 verhuisde naar Nederland. Hier heb ik het vak van dakdekker geleerd. Nu specialiseer ik mij in daken maar doe hiernaast tevens loodgieterswerk. Het werkgebied ligt, voor zowel nieuwbouw als renovatiewerkzaamheden, hoofdzakelijk in Noord-Holland. Straatwerk, Verandas bouwen, badkamers, tegelwerk en zand cement vloeren smeren doen wij ook. Bij ons kan je eigenlijk alles laten doen. 7 dagen in de week bereikbaar.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Een beetje rommelig met afspraken. Het afgeleverde werk is goed
 • Loodbouw

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews

  Loodbouw klusbedrijf sinds 2019, met veel ervaring in : Allround Loodgieters werk Allround Dak werk Diversen Timmer werk Diversen Elektrisch werk Complete tuin aanleg en renovatie Voor al u klussen binnen en buitenshuis, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Barry is heel vriendelijk en duidelijk. Komt op tijd en is een prettig persoon om over de vloer - of op je dak ;-) - te hebben.
 • Dak en gevel concurrent B.V.

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.6 van 54.6574 reviews

  Goedendag, Ik ben Rick, de Dak en gevelconcurrent. Een jonge, sociale en hardwerkende jongen gespecialiseerd in dakgoten, dakwerk, gevelbekleding, afdekkers, muurkaders, boeidelen en dakkapel renovaties. Mijn hoofd werkzaamheden zijn; - Dakgoten maak en monteer ik met of zonder houten betimmering uitgevoerd in het zink en koper en in beugels, aluminium, polyester, zink en koper verder lever en monteer ik ook zelf dragende kunstof dakgoten. - Gevels bekleed ik met aluminium, hout, zink, kunstof en vezelcement - Dakwerken voer ik uit in zowel bitumen alsmede dakpannen, zinken dakbedekkingen en dakcoating. - Dakkapelbekledingen lever en monteer ik in het zink, kunstof, hout en vecelcement. - Boeideelbekledingen lever en monteer ik in het zink, kunstof, hout en vecelcement. Verder Leveren en monteren ik onderhoudsvrije en in het aluminium, zink, kunstof en vecelcement uitgevoerde ggevoelens dak producten zoals bijvoorbeeld: afdekkers, dakranden, deklijsten, boeidelen, kaders en nog veel meer, de mogelijkheden hierin zijn legio! Ook kunt u bij mij terecht, zoniet in combinatie met of voor bijvoorbeeld; - Zolder isolatie. - Reiniging van gevels, dakkapellen, dakgoten en boeidelen/borden. - Houtrot sanering. - Montage/demontage van het e.a. wat op hoogte zit. - Complete gevel/woning renovaties al dan niet in samenwerking met. Bekijk onze referenties/fotos hier, Facebook of op onze eigen website voor meer informatie en deze geven een duidelijk beeld van wat wij allemaal doen.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Kwam z’n afspraak na. Heeft uitstekend werk geleverd en was prettig om mee te communiceren.
 • Boyd Klussenbedrijf

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Ik ben werkzaam als dakdekker en heb voor dit beroep dan ook niveau 3. behaald dus als uw uw dak volgens de norm wilt laten uitvoeren dan bent uw bij mij bij het goede adres ik kan alles uitvoeren op en rond het dak.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Toppers!
 • Amorf Diensten

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.3 van 54.352 reviews

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 2 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Price was accurate and delivered exactly what was need to repair our roof. Would recommend.
 • Eringaard Bouw

  Dakspecialist in Alkmaar

  Nog geen reviews

  Ik ben Ramon Eringaard, ik ben 24 jaar en ik woon in Alkmaar. Ik ben actief als ZZP'er in het dakwerk en zou graag via deze manier wat klusjes willen aannemen. Ik heb 3 jaar ervaring als dakdekker en ik volg een HBO bouwkunde opleiding.

 • H.L. metselwerken

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Mijn bedrijf is gespecialiseerd in metselwerk ,voegwerk en hovenierswerkzaamheden. Wij werken samen met een team van allemaal specialisten op hun vakgebied.

  Laatste review:

  Buitenmuur plaatsen -

  Topper
 • S. de Wit Timmerbedrijf

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  De volgende diensten worden door Timmerbedrijf S. de Wit aangeboden - geheel of gedeeltelijk vernieuwen van houtwerk aan uw huis, boeidelen, windveren, kozijnen, ramen, deuren - Houtrot herstel: wij werken met repairecaire expoxy, dit vulmateriaal voor uw kozijn of boeideel zorgt voor uitstekend herstel van uw hout - leveren en plaatsen van berging/ tuinhuis: op een betonnen vloer met houten kozijnen en met zweeds rabat of gepotdekselde delen - Het vergroten van uw woning : doormiddel van een aanbouw, dakkapel of dakramen Wij helpen uw bij de aanvraag voor bouwvergunning, constuctieve berekeningen - onderhouds vrij maken van uw buitenkant van uw woning, o.a Keralit sponningdelen, rockpannel/ trespa boeidelen - plaatsen van glas, hr ++ glas of enkel glas - Hang en sluitwerk vervangen van slot voor driepuntssluiting, raamboompjes, - geheel of gedeeltelijke renoveren van woonkamer, isoleren, gipsplafond, aftimmering kozijnen, lambrisering, vloerbalken, vloerdelen, - leveren en plaatsen van binnen deur- kozijnen op maat Dit is geen limitatieve opsomming, ook andere klussen kunnen worden aangenomen. Wij werken met een vaste club onderaannemers, zoals het metselen van een complete muur,het schilderen van een heel huis, of het installeren van een complete centrale verwarming. Daarvoor zijn meer de metselaar respectievelijke schilder en verwarmingsinstallateur de aangewezen personen. Timmerbedrijf S. de Wit wil zich profileren als een allround en divers bouw- en timmerbedrijf. Met vriendelijke groet, Stefan de Wit Timmerbedrijf S. de Wit

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Goed bedrijf met veel inzicht en geeft veel advies. Uitvoering werk was netjes en zag er goed uit.

Populaire lokale dakspecialisten in Alkmaar

Informatie over dakdekkers in Alkmaar

Kom in contact met een dakdekker uit Alkmaar

Of je dak nou gerepareerd moet worden of je bent toe aan een compleet nieuw dak; onze vakmannen uit de regio Alkmaar staan voor je klaar. Plaats je een klus op Werkspot, dan brengen wij dakdekkers en dakspecialisten uit de regio Alkmaar op de hoogte. Wanneer de vakman beschikbaar is en de klus wil uitvoeren, kan hij een bericht met zijn contactgegevens naar je sturen. Je maakt zelf het besluit met wie je uiteindelijk wilt samenwerken. Het loont overigens om te werken met een vakman uit de regio. Deze kent de regio op zijn duimpje en dit scheelt in de voorrijkosten die de meeste vakmannen in rekening brengen.

Onze dakdekkers uit Alkmaar leveren vakwerk

Wanneer je een klus uitbesteed aan een vakman, dan mag je ook vakwerk verwachten. Daarom verwachten we van al onze dakdekkers dat ze aan een aantal kwaliteitseisen voldoen. Zo vragen we dat ze staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, een goede verzekering hebben en over de juiste branchegerelateerde certificaten voldoen. Daarnaast werken we met een reviewsysteem, waarbij iedere huiseigenaar na het uitbesteden van een klus een review kan achterlaten die voor iedereen zichtbaar is. Zien we een negatieve review? Dan pakken we dit meteen aan bij de bron. Zo ben je altijd verzekerd van een Alkmaarse dakdekker die goed werk aflevert.

Schakel dakdekkers uit Alkmaar in voor verschillende klussen

Naast het repareren van een lek, het vervangen van je complete dak of het afsluiten van een servicecontract, kun je onze vakmannen uit Noord-Holland vaak ook voor andere klussen inzetten. Onze dakdekkers zijn van alle markten thuis. Weten welke diensten een vakman precies levert? Vraag hier even naar bij de dakspecialist naar keuze. Onze vakmannen helpen je graag verder.

Wil je je dak in Alkmaar via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Alkmaar, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Alkmaar

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur