Vind dakdekkers in Alkmaar

Op zoek naar dakdekkers in Alkmaar? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Alkmaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 93 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Alkmaar

 • Amorf Diensten

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 3 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Het bedrijf reageerde en handelde heel snel. Meneer is vriendelijk en heeft onze dakluifel gerepareerd. De communicatie verliep soepel en de prijs is goed. Wij zijn super blij dat ons probleem is verholpen. Een super bedrijf!
 • Tromp dakwerken

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  Mijn naam is Quinten tromp ik ben werkzaam als dakdekker (dakpannen) en ben tevens handig met alles rondom of op het dak, als wel platte daken etc etc Mocht u vragen hebben kunt u mij altijd bellen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  They did such a good job and were quick and efficient. We would definitely recommend to anyone looking to have their roof repaired.
 • Bess Dakwerken

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 5 van 55518 reviews

  Gespecialiseerd in bitumen daken

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Prettige communicatie en komt afspraken goed na. De dakbedekking was snel vervangen
 • Schouten schoorsteenveeg- en klussenbedrijf

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews

  wij werken in geheel Noord Holland en hebben meer dan 30 jaar ervaring wij renoveren u dak naar uw voorkeur en werken uitsluitend met a merken materialen

  Laatste review:

  Schoorsteenvegen -

  Prima gewerkt. Lekker vlot gereageerd en klus uitgevoerd. Ook netjes gewerkt binnen.
 • M. Beemster

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews

  goede dag ik ben dakbedekkings bedrijf m beemster de dakspacailst woon werk in noord Holland al 15 jaar en 4 jaar voor me zelf veel gezien meemaakt sta niet zo maar voor een raadsel we werken veilig beleefd netjes behulpzaam garanties en verzekering zijn wij verplicht werken op hoogte met vuur 3.500000 verzekerd bewijs altijd mogelijk ons materialen zijn Europese keur merkt garanties zijn natuurlijk voor elke dakbedekking verschillend keuze zijn groot

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Top
 • Dak en gevel concurrent B.V.

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.6 van 54.6576 reviews

  Goedendag, Ik ben Rick mijn bedrijf heet BOVERMO, bouw verbouw en montage een allround timmer/bouwbedrijf. werkend onder de naam DAK EN GEVEL CONCURRENT voeren wij dak en gevel werkzaamheden uit en focussen wij ons op de werkzaamheden die wij het leukst vinden en dus ook het plezierigst mee aan het werk zijn, het meest in gespecialiseerd zijn, en waar wij dus ook daardoor het best in presteren! Werkzaamheden zijn; - Dakgoten maak en monteer ik met of zonder houten betimmering uitgevoerd in het zink en koper en in beugels, aluminium, polyester, zink en koper verder lever en monteer ik ook zelf dragende kunstof dakgoten. - Gevels bekleed ik met aluminium, hout, zink, kunstof en vezelcement - Dakwerken voer ik uit in dakpannen, zinken dakbedekkingen. - Dakkapelbekledingen lever en monteer ik in het zink, kunstof, hout en vecelcement. - Boeideelbekledingen lever en monteer ik in het zink, kunstof, hout en vecelcement. Verder Leveren en monteren wij onderhoudsvrije en in het aluminium, zink, kunstof en vecelcement uitgevoerde gevel en dak producten, de mogelijkheden hierin zijn legio! Ook kunt u bij ons terecht, zoniet in combinatie met of voor bijvoorbeeld; - Zolder isolatie. - Verlaagde plafonds - Wc renovaties - Badkamer renovaties - Reiniging van gevels, dakkapellen, dakgoten en boeidelen/borden. - Houtrot sanering. - Montage/demontage van het e.a. wat op hoogte zit. - Complete gevel/woning renovaties al dan niet in samenwerking met. Bekijk onze referenties/fotos hier, Facebook of op onze eigen website voor meer informatie en deze geven een duidelijk beeld van wat wij allemaal doen.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Zeer tevreden over de aanpak, uitleg en werkwijze. Vakkundig en snel
 • RDL Loodgieters

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

  RDL Groep is al jaren een ervaren en vakbekwaam loodgieter & dakdekkersbedrijf in Alkmaar en omgeving. Met een eigen showroom kunt u bij ons alle werkzaamheden die wij uitvoeren bekijken. VLOERVERWARMING LOODGIETERS DAKDEKKERS BADKAMERS-TOILET-GAS-WATER-VLOERVERWARMING Wij loodgieters zijn allen (10 monteurs) vakkundig opgeleid en hebben vele jaren ervaring op het gebied van loodgieterswerk & dakwerk. Zo kunt u bij ons terecht voor de beste vakkundige service tegen een scherpe prijs. Op zoek naar een goede loodgieter of dakdekker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een daklekkage? Wij staan 24/7 voor u klaar om u van dienst te zijn. Wat doen wij : U kunt bij ons o.a. terecht voor aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering. Daarnaast bieden wij een 24-uur-service voor het oplossen en herstellen van lekkages en verstoppingen. U kunt contact opnemen met Loodgietersbedrijf RDL voor al uw problemen of vraagstukken rondom leidingen, riolering en sanitair. Hierbij kunt u denken aan lekkages, renovaties en onderhoudswerkzaamheden. Ook voor de installatie van uw CV ketel kunt u bij Loodgietersbedrijf RDL terecht. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstanties. Of u nu de sanitaire voorzieningen in uw woning wilt renoveren of een groter project heeft in een groot bedrijfspand, Loodgieter Alkmaar kan u helpen! Wij doen gewoon waar wij goed in zijn! Van pannen- of bitumen daken in Alkmaar tot grote verbouwingen van badkamers in Amsterdam. Van een zinken goot tot een vervelende verstopping. Onze loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zij zorgen dat u snel en vakkundig van bijvoorbeeld uw lekkage of verstopping in Alkmaar af bent! Al jaren verzorgen onze loodgieters werkzaamheden zoals het verhelpen van daklekkage. In Alkmaar en omstreken staan we bekend om een snelle en vakkundige spoed-service.

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  RDL nam direct zelfde dag contact op om te kijken, gelukkig zaten hun in de buurt dus konden we snel en makkelijk schakelen met de opname en offerte. Rene die de opname kwam doen is erg netjes en vriendelijk, (aanrader). Hier hou ik dus van een bedrijf die snel reageert, en de werkzaamheden goed en netjes hebben uitgevoerd! Wij gaan zeker in de toekomst nogmaals gebruik van jullie maken!
 • Eringaard Bouw

  Dakspecialist in Alkmaar

  Nog geen reviews

  Ik ben Ramon Eringaard, ik ben 24 jaar en ik woon in Alkmaar. Ik ben actief als ZZP'er in het dakwerk en zou graag via deze manier wat klusjes willen aannemen. Ik heb 3 jaar ervaring als dakdekker en ik volg een HBO bouwkunde opleiding.

 • H.L. metselwerken

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Mijn bedrijf is gespecialiseerd in metselwerk ,voegwerk en hovenierswerkzaamheden. Wij werken samen met een team van allemaal specialisten op hun vakgebied.

  Laatste review:

  Buitenmuur plaatsen -

  Topper
 • S. de Wit Timmerbedrijf

  Dakspecialist in Alkmaar

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  De volgende diensten worden door Timmerbedrijf S. de Wit aangeboden - geheel of gedeeltelijk vernieuwen van houtwerk aan uw huis, boeidelen, windveren, kozijnen, ramen, deuren - Houtrot herstel: wij werken met repairecaire expoxy, dit vulmateriaal voor uw kozijn of boeideel zorgt voor uitstekend herstel van uw hout - leveren en plaatsen van berging/ tuinhuis: op een betonnen vloer met houten kozijnen en met zweeds rabat of gepotdekselde delen - Het vergroten van uw woning : doormiddel van een aanbouw, dakkapel of dakramen Wij helpen uw bij de aanvraag voor bouwvergunning, constuctieve berekeningen - onderhouds vrij maken van uw buitenkant van uw woning, o.a Keralit sponningdelen, rockpannel/ trespa boeidelen - plaatsen van glas, hr ++ glas of enkel glas - Hang en sluitwerk vervangen van slot voor driepuntssluiting, raamboompjes, - geheel of gedeeltelijke renoveren van woonkamer, isoleren, gipsplafond, aftimmering kozijnen, lambrisering, vloerbalken, vloerdelen, - leveren en plaatsen van binnen deur- kozijnen op maat Dit is geen limitatieve opsomming, ook andere klussen kunnen worden aangenomen. Wij werken met een vaste club onderaannemers, zoals het metselen van een complete muur,het schilderen van een heel huis, of het installeren van een complete centrale verwarming. Daarvoor zijn meer de metselaar respectievelijke schilder en verwarmingsinstallateur de aangewezen personen. Timmerbedrijf S. de Wit wil zich profileren als een allround en divers bouw- en timmerbedrijf. Met vriendelijke groet, Stefan de Wit Timmerbedrijf S. de Wit

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Goed bedrijf met veel inzicht en geeft veel advies. Uitvoering werk was netjes en zag er goed uit.

Populaire lokale dakspecialisten in Alkmaar

Informatie over dakdekkers in Alkmaar

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker die je kan helpen met het onderhouden, repareren of renoveren van je dak? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. Bij Werkspot werken we met dakdekkersbedrijven uit Alkmaar en omstreken die vakkundig werk kunnen afleveren en je volledig kunnen ontzorgen. Plaats nu nog een klus op Werkspot en ontvang voorstellen van diverse Noord-Hollandse vakmannen.

Kom in contact met een dakdekker uit Alkmaar

Of je dak nou gerepareerd moet worden of je bent toe aan een compleet nieuw dak; onze vakmannen uit de regio Alkmaar staan voor je klaar. Plaats je een klus op Werkspot, dan brengen wij dakdekkers en dakspecialisten uit de regio Alkmaar op de hoogte. Wanneer de vakman beschikbaar is en de klus wil uitvoeren, kan hij een bericht met zijn contactgegevens naar je sturen. Je maakt zelf het besluit met wie je uiteindelijk wilt samenwerken. Het loont overigens om te werken met een vakman uit de regio. Deze kent de regio op zijn duimpje en dit scheelt in de voorrijkosten die de meeste vakmannen in rekening brengen.

Onze dakdekkers uit Alkmaar leveren vakwerk

Wanneer je een klus uitbesteed aan een vakman, dan mag je ook vakwerk verwachten. Daarom verwachten we van al onze dakdekkers dat ze aan een aantal kwaliteitseisen voldoen. Zo vragen we dat ze staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, een goede verzekering hebben en over de juiste branchegerelateerde certificaten voldoen. Daarnaast werken we met een reviewsysteem, waarbij iedere huiseigenaar na het uitbesteden van een klus een review kan achterlaten die voor iedereen zichtbaar is. Zien we een negatieve review? Dan pakken we dit meteen aan bij de bron. Zo ben je altijd verzekerd van een Alkmaarse dakdekker die goed werk aflevert.

Schakel dakdekkers uit Alkmaar in voor verschillende klussen

Naast het repareren van een lek, het vervangen van je complete dak of het afsluiten van een servicecontract, kun je onze vakmannen uit Noord-Holland vaak ook voor andere klussen inzetten. Onze dakdekkers zijn van alle markten thuis. Weten welke diensten een vakman precies levert? Vraag hier even naar bij de dakspecialist naar keuze. Onze vakmannen helpen je graag verder.

Wil je je dak in Alkmaar via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Alkmaar, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Alkmaar

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur