Vind dakdekkers in Zaandam

Op zoek naar dakdekkers in Zaandam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Zaandam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 346 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Zaandam

 • Amorf Diensten

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 3 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Goede service, goede communicatie. Snelle oplossing voor het probleem. Sterk aanbevolen
 • Clean+

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

  Al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in Schoonmaak en Dakreparatie.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Harde werkers ziet er mooi uit houden zich aan hun afspraken vakwerk! Ten zeerste aanbevolen
 • Dak en vastgoed onderhoud GMK

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews

  Welkom op de pagina van Dak en Vastgoed Onderhoud GMK! Wij zijn gespecialiseerd in dakreparatie's, renovaties en nieuwbouw Projecten. Lekkage? Spoedaanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24 uursservice zorgt ervoor dat wij u altijd op korte termijn een oplossing kunnen bieden. Wij brengen de verwachtingen van onze klanten in kaart en geven een duurzame passende oplossing voor uw klus. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen die jarenlang ervaring hebben. De specialisaties zijn o.a. het leveren en aanbrengen van Bitumen, Epdm en Pannen daken. Maar ook het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten; Het materiaal dat wij gebruiken behoort tot de A klasse producten, dit zorgt voor een perfect eindresultaat. Daarnaast geven wij een garantie van minimaal 10 jaar op al onze projecten. Het doel is u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij leggen de lat hoog en streven naar het beste eindresultaat. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig; transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u verder te helpen. Dak en vastgoed onderhoud GKM uw specialist voor alle klussen in en rondom uw huis.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Uitstekend! Op alle onderdelen 5 sterren.
 • DB Klussenbedrijf

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Meer dan 15 jaar ervaring in dak en zinkwerk

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snelle respons en prettig contact. Ons lekkende dak was snel weer gerepareerd!
 • Polly Moes dak en zinkwerken

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  Voor al het dakwerk, zinkwerk, koperwerk, plattedaken, loodwerk, bitumen, epdm, leien, dakgoten en pannedaken. We kunnen altijd komen kijken voor een prijsopgave en om u te informeren over de mogelijkheden. Op alle werkzaamheden krijgt u 10 jaar garantie.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede vakman en aardige gast!
 • Coolwijk Onderhoud

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  De heren van Coolwijk Onderhoud hebben ons heel fijn geholpen! Alle werkzaamheden naar wens uitgevoerd. Onderhoud aan drie platte daken en nieuwe opbouwen van keukendakje. Tevens nog aantal tips gegeven omtrent toekomstig onderhoud. Heel fijn om mee te werken en ik raad ze graag aan! Tot de volgende klus heren!
 • Webster-Bouw

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews

  Gespecialiseerd in lekkages oplossen. zinkwerk,dakwerk en loodgieterswerk. werken vooral in en rondom Amsterdam, altijd veilig en netjes, flexibel met afspreken en snel ter plaatsen.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  De klus kon lekker snel tussendoor uitgevoerd worden en de heren waren binnen een mum van tijd weer klaar. En dat was precies de bedoeling.
 • M&R Bouwservice

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews

  Mijn naam is Michael Weeteling en ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de bouw. 10 jaar geleden heb ik mijn dakdekkers diploma gehaald. Sinds 2011 heb ik mijn bedrijf opgezet onder de naam M&R Bouwservice. Ik streef naar een goede en klantvriendelijke instelling en wil mijn klanten snel en vakkundig van dienst zijn. Voor al uw werkzaamheden op het dak, (bitumen, pvc en E.P.M.D en wédéflex en kleine pannendaken), sloopwerkzaamheden bied ik u mijn service aan tegen scherpe prijzen. Met vriendelijke groeten, Michael Weeteling M&R Bouwservice

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  M&R Bouwservices heeft de klus uitgevoerd. Met Michael Weeteling zijn prima afspraken te maken. Hij geeft ook tips hoe eea beter of mooier kan.
 • Klusbedrijf Netjes

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.8 van 54.85134 reviews

  Hallo Wij zijn Klusbedrijf “Netjes”. Binnenhuis Specialist met meer dan 15 jaar ervaring. Wij werken Netjes en denken met u mee, Wij geven garantie zodat onze klanten altijd tevreden zijn. Klussen die wij o.a. uitvoeren : -totaal renovatie -plafonds - wanden - Netjes stucen -Netjes schilderen /sauzen - loodgieters werk - electra werk - vloer isoleren - wand isoleren - dak isoleren -totaal zolderbouwing - vliering plaatsen - timmerwerken Graag komen wij met u in contact!! Met vriendelijke groet, M. Lalouchi Klusbedrijf Netjes

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Klusbedrijf Netjes heeft bij ons 63m2 zolder isolatie geplaatst inclusief stucwerk, verven en plaatsen van led spotjes. Het werk is keurig gedaan en ziet er prachtig uit. Mo en zijn team zijn erg vriendelijk. Ik zou mijn volgende klus weer door Netjes laten doen. Aanrader.
 • Verheij Freelance

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews

  Verheij Freelance biedt verschillende dakdiensten aan. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren en vakkundige dakdekkers. Lekkage's verhelpen, dakisolatie, dakrenovaties, schoorsteenrenovaties en lood- en zinkwerk vallen allemaal onder ons vakgebied. - 24/7 bereikbaar - Alle materialen worden geleverd door de Zinkunie - Alle producten bevatten een fabrieksgarantie van 10 jaar - Alle materialen worden afgevoerd - Er wordt verzekerd gewerkt - Extra werkzaamheden worden van te voren besproken Communicatie en transparantie is voor ons heel belangrijk, dus mochten er vragen zijn kunt u ons 24/7 bereiken!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  De heer Verheij heeft een afgewaaide dakpan op ons dak vervangen. Hij kon al op dezelfde dag komen en heeft het snel en vlekkeloos opgelost, absolute aanrader!

Populaire lokale dakspecialisten in Zaandam

Informatie over dakdekkers in Zaandam

Komt er water in je Zaanse woning naar binnen via het dak? Schakel in dat geval een dakdekker in. Zo’n vakman spoort een lek snel op en verhelpt het binnen afzienbare tijd, zodat jij straks weer droog zit. Werkspot kiest ervoor om te werken met een selectie dakspecialisten uit de provincie Zaandam. We hebben dakwerkers in ons bestand die je klus nauwkeurig en met zorg uitvoeren. Dus ben je op zoek naar een professional die ervaren en vakkundig is? Schakel een dakspecialist uit Zaandam in via Werkspot.

Dit zijn enkele Zaanse dakdekkers

Heb je een lekkage? Dan is het prettig wanneer een vakman uit Zaandam snel ter plekke is. Plaats je klus op Werkspot, dan vind je op korte termijn een vakkundige dakdekker uit Noord-Holland. Kies een dakdekker uit Zaandam. Je huurt in zo’n geval een dakwerker in die duurzaam resultaat boekt. Dat lek in het dak wordt gefikst en je dak kan voorlopig weer mee. Onze mannen nemen werk uit handen, ze ontzorgen en communiceren ondertussen helder met je over het project. We werken vanuit Werkspot veel met regionale partijen omdat deze snel ter plekke zijn. Zeker in het geval van dakdekkers is dat evident. Bovendien scheelt het in de voorrijkosten. Een andere reden waarom het een goed plan is om een dakdekker uit de omgeving van Zaandam in te zetten, is dat deze dakspecialisten vaak een naam hoog te houden hebben in hun omgeving. In veel gevallen zetten deze vakmannen dus een tandje bij. Kies een Werkspot dakspecialist uit Zaandam en omgeving zodat je klus snel en zorgvuldig geklaard wordt.

Dakdekkers uit Zaandam leveren vakwerk af

Moet het lek in je dak gedicht worden of mag je complete dak wel eens onder de loep worden genomen? Dakdekkers die je inhuurt via Werkspot werken snel en nauwkeurig. Ze verstaan hun vak en beschikken over een heleboel kennis en kunde. De dakspecialisten die via Werkspot in te huren zijn, zijn allemaal goed verzekerd en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast kun je via ons transparante reviewsysteem zien wat andere klanten over de eerder ingezette dakdekkers zeggen. We houden de beoordelingen van onze vakmannen zelf ook scherp in de gaten. Zo houden we onze kwaliteit hoog en kan jij met een gerust hart een Werkspot dakdekker uit Zaandam inschakelen.

Dakdekkers uit Zaandam klaren de klus

Uiteraard is een dakdekker uit de regio Zaandam snel ter plekke wanneer je met een lekkage kampt. Maar moet je dak onderhouden worden, totaal vervangen worden of ben je enkel geïnteresseerd in een controle? Ook dan zit je bij Werkspot goed. Wanneer je bijvoorbeeld een servicecontract afsluit, inspecteert een vakkundige dakwerker eens in de zoveel tijd je dak. Op deze manier voorkomt de dakspecialist mogelijke, toekomstige lekkages of slijtage. De dakwerker in kwestie repareert kleine beschadigingen direct en zo ontwijk je vervelende situaties in de toekomst. Dat scheelt op de lange termijn ook nog eens in de kosten. Wil je een eventuele lekkage dus voor zijn? Schakel een Zaandamse vakman via Werkspot in.

Je opdracht in Zaandam via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Zaandam, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Zaandam? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Zaandam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur