Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Zaandam

 • lommersdienstverlening
  lommersdienstverlening
  Beoordeling: 3.8 van 53.8525 reviews
  Dakdekker in Zaandam

  Heb je een dakdekker nodig J.L. Dakwerkzaamheden. Wij bieden ervaring een goede en snelle service en een scherpe prijs voor alle diensten op of rond het dak beschikbaar maak gebruik van onze specialiteit We hebben 15 ervaring en bieden 15 garantie op onze werkzaamheden We beschikken over een bitumen brander met 25 jaar bitumen ervaring

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Zijn snel gekomen en hebben het dak netjes opgeleverd. Hebben ook wat extra werk gedaan omdat we daar zelf niet aan toekwamen voordat ze zouden komen. Heel netjes! Communicatie over de wijze en het moment van betaling liep wat minder soepel. Uiteindelijk zijn we daar goed uitgekomen, maar het kan helpend zijn daar vooraf afspraken over te maken. Al met al erg tevreden!
 • Aquaproof Dakwerken V.O.F.
  Aquaproof Dakwerken V.O.F.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Dakdekker in Zaandam

  Met jarenlange ervaring bent u Voor waterdicht vakmanschap bij ons op het juiste adres! Voor meer informatie www.aquaproofdakwerken.nl!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Dit bedrijf kwam langs voor offerte. Eerlijk meegedacht, geenszins dwingend, prettige bejegening en service.
 • JCB Ventilatie
  JCB Ventilatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55225 reviews
  Dakdekker in Zaandam

  Welkom bij JCB Ventilatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met ventilatie en rookkassystemen te maken heeft. Ook leveren/monteren en verplaatsen wij de bijbehorende dak doorvoeren. JCB is CO gecertificeerd en werkt alleen met VCA gecertificeerde collega's. Ons bedrijf is werkzaam door heel Nederland. Zoekt u een betrouwbaar partner die zeer klant gericht te werk gaat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u vooraf duidelijk wat de kosten zijn en berekenen nooit onverwachte kosten achteraf! Ook bieden wij op alle materialen en de montage hiervan 5 jaar garantie. Graag tot ziens. JCB Ventilatie

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Snel en netjes uitgevoerd!
 • Amorf Diensten
  Amorf Diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.85107 reviews
  Dakdekker in Zaandam

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 7 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Goede vakman, Aan alle afspraken gehouden. Zeer tevreden.
 • RJG dakbeheer
  RJG dakbeheer
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Dakdekker in Zaandam

  Welkom op de pagina van RJG Dakbeheer Wij zijn gespecialiseerd in dakreparatie's, renovaties en nieuwbouw Projecten. Heeft u Lekkage? Spoedaanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24 uursservice zorgt ervoor dat wij u altijd op korte termijn een oplossing kunnen bieden. Wij brengen de verwachtingen van onze klanten in kaart en geven een duurzame passende oplossing voor uw klus. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen die jarenlang ervaring hebben. De specialisaties zijn o.a. het leveren en aanbrengen van Bitumen, Epdm en Pannen daken. Maar ook het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten: Het materiaal dat wij gebruiken behoort tot de A klasse producten, dit zorgt voor een perfect eindresultaat. Daarnaast geven wij een garantie van minimaal 10 jaar op al onze projecten. Het doel is u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij leggen de lat hoog en streven naar het beste eindresultaat. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig: transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u verder te helpen. RJG Dakbeheer uw specialist voor alle klussen in en rondom uw huis.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle reactie en het broddelwerk van een andere dakdekker hersteld. Fijne communicatie en binnen 24 uur na eerste gesprek lekkage aangepakt. Aan te raden.
 • Dakzaken
  Dakzaken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Dakdekker in Zaandam

  Dakzaken is een dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring waarbij kwaliteit gaat voor kwantiteit. 24/7 bereikbaar Wij geven garantie op het geleverde werk. U bent altijd welkom om vrijblijvend contact op te nemen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Aernoud heeft prima werk geleverd met zijn team.eerlijk transparant. Goed in de omgang. Mensen mocht u een goeie betrouwbaar dakdekker.zoek dan niet verder.maar neem contact met Dakzaken.nl Aernoud bedankt voor alles ­čĹŹ
 • Sterren Dakbedekker
  Sterren Dakbedekker
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Dakdekker in Zaandam

  Sterrendak is een bedrijf met vakmanschap, service, klantgerichtheid en kwaliteit. Onze dakdekkers luisteren naar uw wensen en komt met een passend voorstel. Een dakdekker van ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met allerlei verschillende typen dakbekleding. Zo monteren wij vele soorten dakbedekkingen op zowel hellende als platte daken. We zijn altijd beschikbaar voor deskundig advies. Zo vertellen we u graag over de mogelijkheden. Wij leggen niet alleen nieuwe daken aan, maar voorzien ook in onderhoud en reparaties. Tijdens inspecties kunnen onze dakdekkers kleine reparaties verrichten waarmee ernstige schade of lekkage kan worden voorkomen. Naast jarenlange expertise met dakwerk soorten, zijn we ook werkzaam als aannemer. Dus voor al uw klussen op het gebied van nieuw bouw, renovatie en onderhoud kunt u onze vakmanschap inschakelen. Een dakdekker voor al uw dakwerkzaamheden Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: EEN NIEUW DAK, DAKRENOVATIE ONDERHOUD HULP DAK ISOLATIE REPARATIE BESTAANDE BOUW OF NIEUWBOUW

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel beschikbaar, goed uitgevoerd. Anderhalf uur Later gekomen dan afspraak. Eigenlijk te weinig tijd hij was alleen. Hebben zelf meegeholpen, maar kon geen bedankje af. Dat was wel jammer. Maar verder netjes in werk en communicatie. Goede prijs ook.
 • Untech Technisch Bureau
  Untech Technisch Bureau
  Beoordeling: 4.4 van 54.45184 reviews
  Dakdekker in Zaandam

  UNTECH technisch bureau bied een scala van technische diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. De belangrijkste kernactiviteiten zijn het ontwerpen, berekenen, onderhouden en installeren van: - Cv-installaties: diverse dun- en dikwandige installaties. - Sanitairtechniek: Warm- en koudwaterinstallaties, Sanitaire toestellen, Binnenriolering, Hemelwaterafvoeren. - Gasinstallatie: gehele binnengasinstallatie vanaf de gasmeter, inclusief toestellen en appendages. - Ventilatie: ventilatoren, ventilatieroosters, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallatie - Service en onderhoud - Elektra - Aanbouw & nieuwbouw - Gevels, metselen & voegen - Design, Bouw, Renovaties, Verbouwingen, Bouwconstructies. - Heiwerken en Funderingstechniek, Heipalen, Staal. - Dakkapellen, Serres, Kozijnen, Ramen, Deuren. - Schilder & afwerking - Timmerwerken - Keukens - Badkamer, sanitair & toiletten - Tegelzetten & tegelzetter - AutoCAD Tekenaar

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Top werk afgeleverd. Mijn douchecabine is erg mooi geworden. Imad let goed op de details en heeft alles netjes gedaan. Dankjewel!
 • Hottentot Bouw
  Hottentot Bouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4516 reviews
  Dakdekker in Zaandam

  Hottentot bouwbedrijf uit Oostzaan, 27 jaar ervaring in bijna alle onderdelen van bouw, verbouw en onderhoud. Zeer goede referenties, op aanvraag bechikbaar. De laatste zes jaar zijn wij ook zeer actief in het verhelpen van daklekkage,s en loodproblemen. Ik kan wel stellen dat wij daar op dit moment zeer gespeciliseerd in zijn.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Cor is een ontzettend hard werkende en fijne klusser. Levert heel goed werk af en denkt van begin tot eind mee. We bevelen hem ook sterk aan. Cor staat opgeslagen in m'n telefoon en wij gaan hem zeker vaker bellen als er iets moet gebeuren.
 • APPEL BOUW
  APPEL BOUW
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Zaandam

  Appel Bouw&Renovatie Appel Bouw is al jaren betrouwbare partner in de bouw . Realiseren&Verduurzamen Ieder project kent zijn eigen dynamiek en complexiteit. Of het nu gaat om een lastige constructie, een hoog bouwtempo, ingewikkelde logistiek, of al die problemen tegelijkertijd. Appel Bouw garandeert een volledige beheersing van het proces. Dit kan zomaar betekenen dat uw verbouwing nog breder kan worden uitgevoerd of zomaar ineens haalbaar is. Vraag bij Appel Bouw naar de voorwaarden en mogelijkheden. Wij doen dit graag voor u !!!!

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Carl and his partner built two fantastic decks for us. His professionalism was outstanding, always on time and great communication. He provided expert advice throughout, improving the design and materials. The craftsmanship is impeccable, and the project stayed on budget and schedule. We highly recommend him for any home improvement project!

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Zaandam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 805 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Zaandam

Informatie over dakdekkers in Zaandam

Komt er water in je Zaanse woning naar binnen via het dak? Schakel in dat geval een dakdekker in. ZoÔÇÖn vakman spoort een lek snel op en verhelpt het binnen afzienbare tijd, zodat jij straks weer droog zit. Werkspot kiest ervoor om te werken met een selectie dakspecialisten uit de provincie Zaandam. We hebben dakwerkers in ons bestand die je klus nauwkeurig en met zorg uitvoeren. Dus ben je op zoek naar een professional die ervaren en vakkundig is? Schakel een dakspecialist uit Zaandam in via Werkspot.

Dit zijn enkele Zaanse dakdekkers

Heb je een lekkage? Dan is het prettig wanneer een vakman uit Zaandam snel ter plekke is. Plaats je klus op Werkspot, dan vind je op korte termijn een vakkundige dakdekker uit Noord-Holland. Kies een dakdekker uit Zaandam. Je huurt in zoÔÇÖn geval een dakwerker in die duurzaam resultaat boekt. Dat lek in het dak wordt gefikst en je dak kan voorlopig weer mee. Onze mannen nemen werk uit handen, ze ontzorgen en communiceren ondertussen helder met je over het project. We werken vanuit Werkspot veel met regionale partijen omdat deze snel ter plekke zijn. Zeker in het geval van dakdekkers is dat evident. Bovendien scheelt het in de voorrijkosten. Een andere reden waarom het een goed plan is om een dakdekker uit de omgeving van Zaandam in te zetten, is dat deze dakspecialisten vaak een naam hoog te houden hebben in hun omgeving. In veel gevallen zetten deze vakmannen dus een tandje bij. Kies een Werkspot dakspecialist uit Zaandam en omgeving zodat je klus snel en zorgvuldig geklaard wordt.

Dakdekkers uit Zaandam leveren vakwerk af

Moet het lek in je dak gedicht worden of mag je complete dak wel eens onder de loep worden genomen? Dakdekkers die je inhuurt via Werkspot werken snel en nauwkeurig. Ze verstaan hun vak en beschikken over een heleboel kennis en kunde. De dakspecialisten die via Werkspot in te huren zijn, zijn allemaal goed verzekerd en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast kun je via ons transparante reviewsysteem zien wat andere klanten over de eerder ingezette dakdekkers zeggen. We houden de beoordelingen van onze vakmannen zelf ook scherp in de gaten. Zo houden we onze kwaliteit hoog en kan jij met een gerust hart een Werkspot dakdekker uit Zaandam inschakelen.

Dakdekkers uit Zaandam klaren de klus

Uiteraard is een dakdekker uit de regio Zaandam snel ter plekke wanneer je met een lekkage kampt. Maar moet je dak onderhouden worden, totaal vervangen worden of ben je enkel geïnteresseerd in een controle? Ook dan zit je bij Werkspot goed. Wanneer je bijvoorbeeld een servicecontract afsluit, inspecteert een vakkundige dakwerker eens in de zoveel tijd je dak. Op deze manier voorkomt de dakspecialist mogelijke, toekomstige lekkages of slijtage. De dakwerker in kwestie repareert kleine beschadigingen direct en zo ontwijk je vervelende situaties in de toekomst. Dat scheelt op de lange termijn ook nog eens in de kosten. Wil je een eventuele lekkage dus voor zijn? Schakel een Zaandamse vakman via Werkspot in.

Je opdracht in Zaandam via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Zaandam, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Zaandam? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je v├│├│r het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zaandam

Vind vakmensen bij jou in de buurt