Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind dakdekkers in Zaandam

Op zoek naar dakdekkers in Zaandam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Zaandam

 • Boyd Klussenbedrijf

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Ik ben werkzaam als dakdekker en heb voor dit beroep dan ook niveau 3. behaald dus als uw uw dak volgens de norm wilt laten uitvoeren dan bent uw bij mij bij het goede adres ik kan alles uitvoeren op en rond het dak.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Toppers!
 • Loodgietersbedrijf van Goudoever

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65118 reviews

  Zink, lood, bitumen, sanitair, centrale verwarming, leidingwerk, ontstoppen, impregneren van goten en schoorstenen, preventief onderhoud aan daken, zinken regenbuizen plaatsen, designkranen en meer...quookers installeren en repareren.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Roland is een prettig persoon, die breed inzetbaar is en zijn afspraken goed nakomt. Hij denkt goed mee en kijkt goed naar wat wel en niet nodig is (hierdoor hebben we veel geld kunnen besparen). Al met al zijn we blij!
 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Very Nice !! Quality , timely finishing ,nice communication and very Fridley
 • Klusbedrijf Netjes

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.8 van 54.85117 reviews

  Hallo ik ben Klusbedrijf “Netjes”. Een Binnenhuis Specialist met meer dan 12 jaar ervaring. Ik werk Netjes en denk met u mee en geef garantie zodat mijn klanten altijd tevreden zijn. Klussen die ik o.a. voor u kan uitvoeren zijn: -verlaagd plafond plaatsen - plaatsen van wanden - Netjes stucen -Netjes schilderen /sauzen - maken van een tv-wand - maken van inbouwkasten - vloer isoleren - wand isoleren - dak isoleren -renovatie - reparatie -onderhoud - aftimmeren -plinten plaatsen - dingen maken waar andere niet op kunnen komen. - mee denken -eerlijkheid -creatief -betrouwbaar - afspraak is afspraak En nog veeel meer om op te noemen. Graag kom ik met u in contact! Met vriendelijke groet, M. Lalouchi Klusbedrijf Netjes👌

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  De klus bestond uit het isoleren van de zolder. Klusbesrijf Netjes regelde alle werkzaamheden. Van slopen, isoleren tot stucen en verven De klus nam ongeveer 3 weken in beslag. Afspraken werden goed nagekomen en bij een volgende klus zullen we mo en zijn team zeker weer inschakelen .
 • Lifestyle Onderhoud&Renovatie

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews

  Goededag! Wij van Lifestyle Riooltechniek Zijn een sterk groeiend bedrijf dat zich steeds verder ontwikkeld met de nieuwste techniek Tevens hebben wij ruim 10 jaar ervaring. Ikontstophetwel onder deze naam verlenen wij met de nieuwste techniek en apparatuur de mogelijkheid om uw overlast en verstoppingen van uw riool aan te pakken. Tevens vervangen wij oude rioleringen of plaatsen wij een compleet nieuw rioolsyteem. Wij beschikken over een Riool hogedrukmachine waar we het leidingwerk met 130bar kunnen schoonspuiten! Ook kunnen wij uw leidingwerk na lopen met de nieuwste camera apparatuur! Ook kunnen wij rook inspecties uitvoeren om de kleinste openingen en lekkages van uw riool op te kunnen sporen. Wij zijn een bedrijf met inmiddels 4 monteurs om uw leidingwerk of verstopping te kunnen oplossen!

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Ben snel geholpen. Duidelijke uitleg gekregen en kreeg een bruikbare tip mbt de grondverzakking. Een aanrader!
 • Dak en vastgoed onderhoud GMK

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews

  Welkom op de pagina van Dak en Vastgoed Onderhoud GMK! Wij zijn gespecialiseerd in dakreparatie's, renovaties en nieuwbouw Projecten. Lekkage? Spoedaanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24 uursservice zorgt ervoor dat wij u altijd op korte termijn een oplossing kunnen bieden. Wij brengen de verwachtingen van onze klanten in kaart en geven een duurzame passende oplossing voor uw klus. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen die jarenlang ervaring hebben. De specialisaties zijn o.a. het leveren en aanbrengen van Bitumen, Epdm en Pannen daken. Maar ook het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten; Het materiaal dat wij gebruiken behoort tot de A klasse producten, dit zorgt voor een perfect eindresultaat. Daarnaast geven wij een garantie van minimaal 10 jaar op al onze projecten. Het doel is u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij leggen de lat hoog en streven naar het beste eindresultaat. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig; transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u verder te helpen. Dak en vastgoed onderhoud GKM uw specialist voor alle klussen in en rondom uw huis.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Eerste contact was heel snel en bevredigend, dientengevolge het werk ietsje uitgebreid. Alles was de volgende dag tot volle tevredenheid gedaan en klaar! Zeer tevreden.
 • Dakdekkersbedrijf Déka Dak

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8566 reviews

  Dakdekkersbedrijf Dékadak, is gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden o.a bitumendaken,shinglesdaken,zinkwerk,goten e.t.c. loodwerk,pannendaken,alle voorkomende dakwerkzaamheden. bel voor een vrijblijvende offerte,ik kom graag langs voor gratis advies. 10 jaar garantie op al u dakwerkzaamheden,geen voorrijkosten. ruim 35 jaar ervaring. Elders een offerte? vergelijken is zeker de moeite waard.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Gewoon top, hij reageerde snel met een nette prijs. Een dag later belde hij of hij even kon langskomen. Nog geen week later hadden wij een nieuw dak met 10 jaar garantie! Super!
 • M&R Bouwservice

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews

  Mijn naam is Michael Weeteling en ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de bouw. 10 jaar geleden heb ik mijn dakdekkers diploma gehaald. Sinds 2011 heb ik mijn bedrijf opgezet onder de naam M&R Bouwservice. Ik streef naar een goede en klantvriendelijke instelling en wil mijn klanten snel en vakkundig van dienst zijn. Voor al uw werkzaamheden op het dak, (bitumen, pvc en E.P.M.D en wédéflex en kleine pannendaken), sloopwerkzaamheden bied ik u mijn service aan tegen scherpe prijzen. Met vriendelijke groeten, Michael Weeteling M&R Bouwservice

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Prima contact Afspraak was snel gemaakt ! N week later konden ze al ivm n uitval ! Top ! Ziet er netjes de dakbedekking vd schuur ! Duidelijke afspraken kunnen maken Ze hebben netjes gewerkt vlot en kundig ! Ouwe troep ook opgeruimd ! Dank
 • E. Smit Timmerbedrijf

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 4.3 van 54.3525 reviews

  Wij zijn een dynamisch bedrijf die alle zorgen van U overnemen. Kortom wij gaan van A naar Z. Bijna tevreden met uw huis.. maar nog niet alle puntjes op de 'i' kunnen zetten? Dan bieden wij van Timmerbedrijf E. Smit de oplossing met onze gunstige prijzen en jarenlange vakmanschap. * Complete badkamers * Plaatsen van keukens * Dakkapellen * Plaatsen van schuttingen * Gevelbekleding ( o.a. Keralite) * Aanbouwen * Renoveren * Nieuwbouw * Ramen en deuren * Leggen van vloeren Kortom, alles is mogelijk. Bel voor een afspraak, waarna wij u een aantrekkelijke en geheel vrijblijvende offerte kunnen aanbieden! Timmerbedrijf E. Smit

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Erwin is een prima vakman die de klus snel en vakkundig kan klaren. Grote klasse dat hij met slecht weer toch het dak op ging om het rookkanaal te maken.
 • NL Funderingen

  Dakspecialist in Zaandam

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Dag mijn naam is D.A Durcan Ik ben gespecialiseerd in MS wanden en systeemplafonds en het maken van koofen. MvG NLFunderingen

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Ali is betrouwbaar, werkt snel en is prettig in de omgang. Ik ben erg tevreden over hoe hij een lastige klus als een loodzware oude piano omhoog sjouwen en naar de sloop brengen heeft uitgevoerd. Super!

Populaire lokale dakspecialisten in Zaandam

Informatie over dakdekkers in Zaandam

Dit zijn enkele Zaanse dakdekkers

Heb je een lekkage? Dan is het prettig wanneer een vakman uit Zaandam snel ter plekke is. Plaats je klus op Werkspot, dan vind je op korte termijn een vakkundige dakdekker uit Noord-Holland. Kies een dakdekker uit Zaandam. Je huurt in zo’n geval een dakwerker in die duurzaam resultaat boekt. Dat lek in het dak wordt gefikst en je dak kan voorlopig weer mee. Onze mannen nemen werk uit handen, ze ontzorgen en communiceren ondertussen helder met je over het project. We werken vanuit Werkspot veel met regionale partijen omdat deze snel ter plekke zijn. Zeker in het geval van dakdekkers is dat evident. Bovendien scheelt het in de voorrijkosten. Een andere reden waarom het een goed plan is om een dakdekker uit de omgeving van Zaandam in te zetten, is dat deze dakspecialisten vaak een naam hoog te houden hebben in hun omgeving. In veel gevallen zetten deze vakmannen dus een tandje bij. Kies een Werkspot dakspecialist uit Zaandam en omgeving zodat je klus snel en zorgvuldig geklaard wordt.

Dakdekkers uit Zaandam leveren vakwerk af

Moet het lek in je dak gedicht worden of mag je complete dak wel eens onder de loep worden genomen? Dakdekkers die je inhuurt via Werkspot werken snel en nauwkeurig. Ze verstaan hun vak en beschikken over een heleboel kennis en kunde. De dakspecialisten die via Werkspot in te huren zijn, zijn allemaal goed verzekerd en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast kun je via ons transparante reviewsysteem zien wat andere klanten over de eerder ingezette dakdekkers zeggen. We houden de beoordelingen van onze vakmannen zelf ook scherp in de gaten. Zo houden we onze kwaliteit hoog en kan jij met een gerust hart een Werkspot dakdekker uit Zaandam inschakelen.

Dakdekkers uit Zaandam klaren de klus

Uiteraard is een dakdekker uit de regio Zaandam snel ter plekke wanneer je met een lekkage kampt. Maar moet je dak onderhouden worden, totaal vervangen worden of ben je enkel geïnteresseerd in een controle? Ook dan zit je bij Werkspot goed. Wanneer je bijvoorbeeld een servicecontract afsluit, inspecteert een vakkundige dakwerker eens in de zoveel tijd je dak. Op deze manier voorkomt de dakspecialist mogelijke, toekomstige lekkages of slijtage. De dakwerker in kwestie repareert kleine beschadigingen direct en zo ontwijk je vervelende situaties in de toekomst. Dat scheelt op de lange termijn ook nog eens in de kosten. Wil je een eventuele lekkage dus voor zijn? Schakel een Zaandamse vakman via Werkspot in.

Je opdracht in Zaandam via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Zaandam, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Zaandam? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Zaandam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur