Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Koog aan de Zaan

 • Dakzaken
  Dakzaken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Dakdekker in Koog aan de Zaan

  Dakzaken is een dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring waarbij kwaliteit gaat voor kwantiteit. 24/7 bereikbaar Wij geven garantie op het geleverde werk. U bent altijd welkom om vrijblijvend contact op te nemen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Aernoud heeft prima werk geleverd met zijn team.eerlijk transparant. Goed in de omgang. Mensen mocht u een goeie betrouwbaar dakdekker.zoek dan niet verder.maar neem contact met Dakzaken.nl Aernoud bedankt voor alles 👍
 • JCB Ventilatie
  JCB Ventilatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55219 reviews
  Dakdekker in Koog aan de Zaan

  Welkom bij JCB Ventilatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met ventilatie en rookkassystemen te maken heeft. Ook leveren/monteren en verplaatsen wij de bijbehorende dak doorvoeren. JCB is CO gecertificeerd en werkt alleen met VCA gecertificeerde collega's. Ons bedrijf is werkzaam door heel Nederland. Zoekt u een betrouwbaar partner die zeer klant gericht te werk gaat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u vooraf duidelijk wat de kosten zijn en berekenen nooit onverwachte kosten achteraf! Ook bieden wij op alle materialen en de montage hiervan 5 jaar garantie. Graag tot ziens. JCB Ventilatie

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Even op mooi weer moeten wachten, maar de jongens waren vakkundig en snel voor elkaar.
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Dakdekker in Koog aan de Zaan

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  TOp, snel en goed resultaat!
 • RJG dakbeheer
  RJG dakbeheer
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Dakdekker in Koog aan de Zaan

  Welkom op de pagina van RJG Dakbeheer Wij zijn gespecialiseerd in dakreparatie's, renovaties en nieuwbouw Projecten. Heeft u Lekkage? Spoedaanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24 uursservice zorgt ervoor dat wij u altijd op korte termijn een oplossing kunnen bieden. Wij brengen de verwachtingen van onze klanten in kaart en geven een duurzame passende oplossing voor uw klus. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen die jarenlang ervaring hebben. De specialisaties zijn o.a. het leveren en aanbrengen van Bitumen, Epdm en Pannen daken. Maar ook het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten: Het materiaal dat wij gebruiken behoort tot de A klasse producten, dit zorgt voor een perfect eindresultaat. Daarnaast geven wij een garantie van minimaal 10 jaar op al onze projecten. Het doel is u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij leggen de lat hoog en streven naar het beste eindresultaat. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig: transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u verder te helpen. RJG Dakbeheer uw specialist voor alle klussen in en rondom uw huis.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Echt een vakman die op korte termijn langs kon komen. De opdracht bleek in het werk toch wat anders te zijn dan vanaf de foto ingeschat en daar zijn we in goed overleg uitgekomen. Als er in de toekomst nog werk aan het dak moet gebeuren bel ik Ricardo.
 • Amorf Diensten
  Amorf Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Dakdekker in Koog aan de Zaan

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 5 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Netjes en snel 3 zinken dakgoten vernieuwd
 • Prodakraam B.V.
  Prodakraam B.V.
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Dakdekker in Koog aan de Zaan

  Een specialist in het monteren van dakramen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Fijne communicatie en de klus kon snel worden geklaard! Zeker een aanrader!
 • Aquaproof Dakwerken V.O.F.
  Aquaproof Dakwerken V.O.F.
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Dakdekker in Koog aan de Zaan

  Met jarenlange ervaring bent u Voor waterdicht vakmanschap bij ons op het juiste adres! Voor meer informatie www.aquaproofdakwerken.nl!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Great service. Very thorough and diligent. Discussed additional work and costs up front and then carried out that work. Nice young men, very polite and accommodating. Can definitely recommend them
 • Diamant Dakbedekkingen
  Diamant Dakbedekkingen
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Dakdekker in Koog aan de Zaan

  Diamant Dakbedekkingen. gespecialiseerd in -Bitumen Dakbedekkingen. -Lood & Zink 10jaar garantie

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Gewoon zoals het eigenlijk hoort: Netjes, attent, informatief, open, prettig om mee samen te werken. Kortom werd ik er wel blij van.
 • Klusbedrijf RT
  Klusbedrijf RT
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Dakdekker in Koog aan de Zaan

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in Zaandijk, dan kan Klusbedrijf RT je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle reactie. Lekker vlot klaar! Goede communicatie. Moet nog een kleine aanpassing gedaan worden. Maar dat komt vast wel goed.
 • Bouwbedrijf Mark Woltheus
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Dakdekker in Koog aan de Zaan

  Bouwbedrijf Mark Woltheus is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker nodig hebt in Zaandam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Top

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Koog aan de Zaan, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 601 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Koog aan de Zaan

Populaire diensten

Andere vakmensen in Koog aan de Zaan

Vind vakmensen bij jou in de buurt