Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Koog aan de Zaan

 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85289 reviews
  Kozijnspecialist in Koog aan de Zaan

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Great communication. Job was completed quickly and we are very happy with the results.
 • matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55274 reviews
  Kozijnspecialist in Koog aan de Zaan

  ons bedrijf bestaat sinds 1989 en wij zijn gespecialiseerd in het afhangen van alle soorten deuren . Voor alles op het gebied van deuren en deurkozijnen bent u bij ons aan het goede adres , tevens plaatsen wij sloten, en veiligheidsbeslag .bijkomend timmerwerk kan ook worden uitgevoerd

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Matthijs is aardig, de nieuwe buitendeur is prima, en hij komt zijn afspraken na. Geen gedoe. Een aanrader aldus.
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75796 reviews
  Kozijnspecialist in Koog aan de Zaan

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Uitstekend werk, goede communicatie, prima tarief. Vakman!
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Kozijnspecialist in Koog aan de Zaan

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Geweldig werk afgeleverd! Voordeur is nog nooit zo gemakkelijk open en dicht gegaan. Echt toppers! Scharnier bleek geheel afgebroken te zijn in de deur van mijn rijksmonument en is keurig vervangen. Goed overleg, let op details, werkt snel en netjes en ik zou David zeker weer vragen bij een nieuwe klus 👌
 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Kozijnspecialist in Koog aan de Zaan

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  René heeft super werk geleverd, komt op tijd en werkt netjes. Heel blij met het nieuwe glas!
 • Buurman2020
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Kozijnspecialist in Koog aan de Zaan

  Timmerwerk en reparaties

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Csego was zeer netjes en vriendelijk in zijn communicatie en was snel beschikbaar. Hij heeft de klus goed uitgevoerd en alles super netjes achtergelaten. Kan hem zeker aanbevelen!
 • Renoval
  Renoval
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Kozijnspecialist in Koog aan de Zaan

  Sinds 1998 actief als zelfstandig timmerbedrijf,voor grote en kleine timmerklussen, en dan vooral interieurbouw, renovaties en verbouwingen. Heldere en duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken en het leveren van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs zijn dingen die voorop staan. Positieve referenties, zowel op werkspot als daarbuiten, zijn volop aanwezig, en een kleine(re) klus is net zo belangrijk als een grote. Plezier in en toewijding aan het vak zijn terug te zien in de resultaten! Offerte of overleg gratis en zonder verplichtingen. Graag tot ziens!

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Op vrij korte termijn zeer vakkundig een afwijkende deur geplaatst. Volgende keer bel ik weer!
 • Bouwbedrijf Mark Woltheus
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Kozijnspecialist in Koog aan de Zaan

  Bouwbedrijf Mark Woltheus is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker nodig hebt in Zaandam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Top
 • Bouwbedrijf Andries Petersen
  Bouwbedrijf Andries Petersen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Kozijnspecialist in Koog aan de Zaan

  Bouwbedrijf Andries Petersen Voor al uw timmer- en onderhoudswerk in Zaandam en omstreken. Wij staan klaar om al uw vragen over warmte- en/of geluidsisolatie, renovatie of verbouw van uw huis, op- en/of aanbouw, badkamer renovaties, dakrenovatie of -vervanging en loodgieterswerk te beantwoorden. Neem direct contact op met Bouwbedrijf Andries Petersen om uw klus te bespreken, en een vrijblijvende offerte op te vragen.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Het contact met Andries verliep prima en hij kwam ook op tijd en ook toen er problemen waren met een reparatie kwam hij relatief vlot weer terug op het probleem op te lossen. De kwaliteit van het werk valt helaas erg tegen, zeker gezien de kosten hadden wij wel verwacht dat het kit werk mooier afgewerkt zou zijn. Er zijn stukken vergeten en de kit laat na een aantal weken al op meerdere plekken los.
 • Montage, en timmerwerken Smit Zaandam
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Koog aan de Zaan

  Heb je een Timmerman nodig in Zaandam of omgeving? Montage, en timmerwerken Smit Zaandam kan je helpen met alle klussen die een Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Super tevreden. Wouter denkt mee en klaart de klus (jes).

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Koog aan de Zaan, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 709 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Koog aan de Zaan

Populaire diensten

Andere vakmensen in Koog aan de Zaan

Vind vakmensen bij jou in de buurt