Vind schilders in Koog aan de Zaan

Op zoek naar schilders in Koog aan de Zaan? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Koog aan de Zaan

 • AJ Company
  AJ Company
  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews
  Schilder in Koog aan de Zaan

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Aleksandr en ik ben de eigenaar van AJ Company. Ik werk inmiddels al 6 jaar als ZZP-er en ik heb ruim 15 jaar ervaring in schilder- en stucwerk, kleine timmerklussen en laminaat leggen. Ook heb ik een schildersopleiding afgerond. Ik vind het belangrijk om mijn werk netjes te doen en ga niet weg voordat de klant tevreden is. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Aleksandr Kobylko AJ Company

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Echte vakman en erg vriendelijk. Ook bereid even te helpen en denken bij ander klusje.
 • Al Schilderwerken Krommenie
  Al Schilderwerken Krommenie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Schilder in Koog aan de Zaan

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Klein stukjes maar zat snel en strak op. Verteld goed wat je kan verwachten als het droogt. Blij mee
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Schilder in Koog aan de Zaan

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Aardige man snel geholpen. Op het eerste gezicht zag het er goed uit helaas toch aardig wat pitjes in het behang maar al met al best tevreden
 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75357 reviews
  Schilder in Koog aan de Zaan

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snel en goed gedaan
 • Feriya
  Feriya
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Schilder in Koog aan de Zaan

  altijd met goed en betrouwbaar werk

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Lekker doorwerken en komen afspraken na, bedankt mannen
 • Leader Onderhoud
  Leader Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85110 reviews
  Schilder in Koog aan de Zaan

  Ik ben LeaderOnderhoud. Ik ben een nieuw en jong bedrijf sinds 2014, en gespecialiseerd in schilder, stuccen en issolatie werkzaamheden. Ik lever gegarandeerd werk en streef altijd naar de tevredenheid van mijn klanten.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Ali is heel vriendelijk, heeft ons heel snel geholpen en de klus supernetjes uitgevoerd, wij zijn meer dan tevreden!
 • Moesker schilderwerken
  Moesker schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Schilder in Koog aan de Zaan

  Moesker schilderwerken kan je helpen met je Schilder klus in Wormerveer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels) te beantwoorden. Neem direct contact op met Moesker schilderwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Snelle reactie en kwam langs om te kijken wat de klus was. Meteen dezelfde week had hij tijd om te beginnen. Ik was zelf helaas ziek geworden maar Willem is gewoon zijn gang gegaan en heeft alleen iets gevraagd als het om een beslissing ging. Het was snel klaar en ziet er prima uit.
 • Kaän Bouwdiensten
  Kaän Bouwdiensten
  Beoordeling: 5 van 555127 reviews
  Schilder in Koog aan de Zaan

  Goedendag, Mijn naam is Kaän, ik ben 35 jaar geboren en getogen in Amsterdam. Eigenaar van Kaän Bouwdiensten voor al uw renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Passie voor mijn werk is kwaliteit, aandacht en de gemaakte afspraken te realiseren in het professioneel afwerken van al uw werkzaamheden. 5 jaar garantie op het geleverde werk. Vrijblijvend offerte aanvragen? Advies nodig voor uw verbouwing? Wij gaan graag bij u aan de slag!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Er staan al vele reviews over Kaän, maar ook hier een zeer tevreden klant. Hij is erg vriendelijk, ontzettend vakbekwaam en het advies dat hij gaf over enkele keuzes die gemaakt moesten worden, hebben geleid tot een top resultaat. 100% aanbeveling!
 • Bright Klussenbedrijf
  Bright Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55571 reviews
  Schilder in Koog aan de Zaan

  Welkom op mijn profiel. Ik ben een allround schilders en klusser met meer dan 10 jaar ervaring heb. Ik breng vakmanschap en het beste resultaat. Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar schilder en klussenbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit, dan bent u bij mij aan het goede adres. Bij Bright Klussenbedrijf kunt u terecht voor : - binnenschilderwerk - buitenschilderwerk Naast schilderswerkzaamheden ben ik ook gespecialiseerd in andere bijeenkomstige werkzaamheden zoals: stucken, laminaat leggen Ik werk netjes, heb ik ruime ervaring in het schilderen en zorg dat alles tot in detail wordt afgewerkt. Kan ik u helpen? Neem dan contact op middels onderstaande gegevens: 0641622920 Brightklussen@gmail.com Bright Klussenbedrijf Ik hoop van u te horen!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Baha levert echt geweldig werk met oog voor detail alsof het zijn eigen huis is, echt top!
 • Qschilders+
  Qschilders+
  Beoordeling: 4.6 van 54.6587 reviews
  Schilder in Koog aan de Zaan

  Welkom bij Qschilder+werken. Qschilders+ zijn gemotiveerde vakmensen die plezier hebben in hun werk.Qschilders+ wordt een verftechnisch advies opgesteld. Een verftechnisch advies wordt voorafgaand aan de werkzaamheden opgesteld door een onafhankelijke adviseur.De adviseur beoordeelt de huidige staat van onderhoud en legt mogelijke gebreken vast in het advies. Hierna wordt voor het geheel een passend verfsysteem opgesteld en indien gewenst een meerjaren onderhoudsplanning gemaakt.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het was een positieve chat en een goed gesprek thuis met Sebastian,op een maandagmiddag, over de klus. Sebastian beloofde een offerte te maken, die ik dan de woensdagavond erop zou ontvangen op mijn emailadres. Niet ontvangen. Daarna gevraagd of hij nog wel interesse had in de klus. Dat was zeker zo, bevestigde de schilder. Daarna niets meer gehoord. Deze manier, om af te zien van een klus, is niet bepaald professioneel. En had ik ook zeker niet verwacht van Sebastian.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Koog aan de Zaan, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 793 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Koog aan de Zaan

Populaire diensten

Andere vakmensen in Koog aan de Zaan

Vind vakmensen bij jou in de buurt