Schilder Alkmaar gezocht? Vind professionals uit de regio

Als inwoner van de regio Kennemerland ben jij vast heel tevreden met jouw woning in een van de Alkmaarse wijken zoals Graftdijk, Oudorperpolder, Schermerhorn, De Horn of Overdie. En als je de komende jaren in jouw woning wilt blijven wonen, ontkom je niet aan regelmatig onderhoud, zoals het verven van de woning. Wil jij tijd besparen? Schakel dan een schilder uit Alkmaar in. De professional zorgt dat jouw huis weer in no-time strak in de verf zit. Al kun je de schilder natuurlijk ook gewoon inschakelen voor het schilderen van de muren in een andere kleur.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Alkmaar

 • Al Schilderwerken Krommenie
  Al Schilderwerken Krommenie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9593 reviews
  Schilder in Alkmaar

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Helemaal top!! Erg betrouwbaar! Alles snel en netjes gedaan. Helemaal tevreden.
 • Delta Klusbedrijf
  Delta Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85181 reviews
  Schilder in Alkmaar

  Delta Klusbedrijf is gespecialiseerd in renovatieprojecten, kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden en interieur renovatie en verbouw van woningen, bedrijfspanden en kantoren. Het streven is om deze werkzaamheden binnen de regio te realiseren. Ik bied complete service en uitstekend vakmanschap.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Het werk is perfect uitgevoerd, uitermate tevreden
 • Mrs. W. Wallpaper
  Mrs. W. Wallpaper
  Beoordeling: 4.9 van 54.95239 reviews
  Schilder in Alkmaar

  Mrs. Wallpaper voor het vakkundig aanbrengen van behang. Ik, Willy, heb na het vele behangen bij vrienden en familie de stap genomen en een behangservice dienst op gestart. Het verfraaien van woningen heeft mij altijd geboeid, nu is er de mogelijkheid om er mijn werk van te maken. Een huis geeft zoveel woonplezier als het er verzorgt uitziet. Ik wil dat de mensen graag bieden. Steeds meer mensen willen een frisse uitstraling geven aan hun interieur. Vaak geeft het behangen van één muur al een verrassend effect qua uitstraling in de woning. Behang is er in vele soorten: effen behang in alle denkbare kleuren, behang met een patroon, fotobehang, vliesbehang etc.. Voor elke smaak, elke woonstijl en elk budget is een passend behang te vinden. Een nieuw behang maar het ontbreekt u aan tijd of vakmanschap? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Mrs. Wallpaper, ik bied mijn diensten aan om dit te verwezenlijken. U haalt zelf uw favoriete behang in huis en ik neem alle overige materialen mee om het behang op een vakkundige manier te plaatsen. Indien gewenst kom ik vooraf bij u langs voor advies en bespreking van de behangwerkzaamheden zoals bv. het berekenen van het aantal rollen behang dat u nodig heeft. Bij een groot project kom ik altijd graag van te voren langs om een offerte op te maken. Kies voor uw gemak het vakkundig laten aanbrengen van uw behang door Mrs. Wallpaper

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fantastisch gezellig netjes
 • AJ Company
  AJ Company
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Schilder in Alkmaar

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Aleksandr en ik ben de eigenaar van AJ Company. Ik werk inmiddels al 6 jaar als ZZP-er en ik heb ruim 15 jaar ervaring in schilder- en stucwerk, kleine timmerklussen en laminaat leggen. Ook heb ik een schildersopleiding afgerond. Ik vind het belangrijk om mijn werk netjes te doen en ga niet weg voordat de klant tevreden is. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Aleksandr Kobylko AJ Company

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Omdat een andere het af liet weten en niet op kwam dagen moest ik snel handelen om een nieuwe klusser te regelen en deze meneer reageerde snel en kon de dag erna al mijn kamer behangen. Zeer kundige man met een goed werktempo en ook nog eens strak en naadloos op de muur. Niets meer dan lof!
 • Schildersbedrijf KL
  Schildersbedrijf KL
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Schilder in Alkmaar

  Bij Schildersbedrijf KL bent u aan het juiste adres voor al uw schilderwerken, wij zorgen gegarandeerd voor eersteklas schilderwerk en een prachtig eindresultaat met de hoogwaardigste materialen. Voorafgaand de werkzaamheden ontvangt u een heldere en uitgebreide offerte zodat u weet waar u aan toe bent. kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid staat bij ons op nummer een!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  buitenkant huis is geschilderd (voor, achter en zijkant). Netjes en mooi resultaat voor prima prijs. Hij loopt zijn werk nog na en als het nodig is, dan werkt hij het bij. Goede communicatie over het verloop van de klus. Kan snel beginnen of als je wilt later plannen. Aanrader.
 • Happy Ivana klussenbedrijf
  Happy Ivana klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7573 reviews
  Schilder in Alkmaar

  Mijn naam is boris, (eigenaar van Happy Ivana. Ik ben 20jaar ondernemer. We doen bijna van alles binnen en buiten zoals; schilder, stukadoor, slopen, sierpleister, timmeren, gipsplaat, elektriciteit en nog schoonmaken! In deze werkzaamheden heb ik inmiddels 20 jaar gewerkt. ik werk nog met mijn personeel. Met name de voorbereiding van het schilderwerk is essentieel om kwaliteit af te kunnen leveren, ik en mijn team geven u garant dat de geleverde werk zo vakkundig mogelijk af ronden. En natuurlijk de kwaliteit van de verf daarom werk ik met producten van Sigma en Sikkens 100% kwaliteit! Garandeert om jullie blij te maken! Met vriendelijke groeten, Happy Ivana Klussenbedrijf 👌👌👌👌👌

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  kwaliteit,goed koop en snelheid. 3in1 =echt blij me
 • Knot Dienstverlening
  Knot Dienstverlening
  Beoordeling: 4.1 van 54.1513 reviews
  Schilder in Alkmaar

  In het verleden voor verschillende grote opdrachtgevers gewerkt. Sinds 2 jaar een eigen schilder en klusbedrijf opgezet. Wij doen kleine schilderklussen in de regio Bennebroek en Alkmaar. Voor grotere schilderklussen komen wij ook buiten de regio naar u toe. De klant is altijd koning, wij kijken daarom graag naar de mogelijkheden voor u.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Initial work was done at the end of July 2022. After a few days, yellow spots started to appear. See the photo from Aug 2022. This was quickly fixed. However, the issue reappeared in the same spot. See photo from Sep 2022. On 19 October 2022, the painter came over to fix the issue. He put another layer of filler and because it had to dry, he said he would return the next day to finish the work. However, he never came back. 1 November 2022, I am still waiting for somebody to come to finish the work. Notice that the yellow spots reappeared again. See the photo from Nov 2022.
 • M schilderwerken
  M schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schilder in Alkmaar

  M schilderwerken kan je helpen met je Schilder klus in Alkmaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem direct contact op met M schilderwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  We hadden veel en verschillend schilderwerk: binnenkozijnen, muren, trappen en ook buitenwerk. Het regende erg vaak, dus de schilder moest steeds zoeken naar de meest efficiënte werkvolgorde. Alles ging in goed overleg. Michel nam niet gauw genoegen met het resultaat. Het moest perfect en dat was het ook! Het contact met Michel was heel soepel en prettig.
 • ZogeDaan totaal onderhoud
  ZogeDaan totaal onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Schilder in Alkmaar

  Jong, fris bedrijf met passie voor het vak. Goed ervaren en klantvriendelijk. Veel kantoorpanden opgefrist, monumentale panden gerestaureerd, grachtenpanden onderhouden en particuliere woningen opgeknapt onder milieu voorschriften. Gespecialiseerd in schilder- en -onderhoudswerk (zoals houtrotreparatie), maar ook voor overige werkzaamheden inzetbaar. Wij schilderen met A-merken zoals Sigma en Sikkens, maar indien u wenst een ander (milieuvriendelijk) product te gebruiken is dat uiteraard mogelijk. Voorwaarden ZogeDaan totaal onderhoud op Werkspot.nl: - Garantie geldt alleen indien de klant geaccepteerd heeft de klus naar richtlijnen van de Bouw -en -Arbo inspectie te laten uitvoeren. - Indien de klant, na het geven van zijn/haar persoonlijke gegevens, afziet van verder contact, het aanbod annuleert en/of besluit de werkzaamheden niet te laten uitvoeren, factureert ZogeDaan totaal onderhoud de leadprijs kosten door naar de klant op basis van de factuur van Werkspot. Deze zijn verschillend per project. Als ZogeDaan totaal onderhoud het contact 48 uur of meer heeft nagelaten en u heeft daarom geannuleerd, dan geldt deze voorwaarde niet. -Indien de klant de opdracht annuleert, nadien deze de offerte heeft geaccepteerd, factureert ZogeDaan totaal onderhoud de leadprijs én een tarief van 8 uur. á €45 excl. 9% btw. -De klant/opdrachtgever en ZogeDaan totaal onderhoud, zijn verplicht deze voorwaarden na te komen. *voor de volledige algemene voorwaarden kunt u het document opvragen. ZogeDaan komt goed uit de verf!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Helemaal top! Supervlot gecommuniceerd; had door slecht weer een gaatje en kon vrijwel direct aan de slag. Vriendelijk, denkt mee, werkt netjes en levert kwaliteit. Een eventuele volgende klus mag hij ook weer doen!
 • Schilders bedrijf Livia
  Schilders bedrijf Livia
  Beoordeling: 3.8 van 53.854 reviews
  Schilder in Alkmaar

  Ik ben Parviz.ik ben schilder en zzp'ers.ik heb eigen bedrijf.ik 15 jaar in mijn eigen land ervaren en in de Nederland 5 jaar. Ik doe binnen en buiten schilderwerk. Ik gebruik beste materiaal.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Klus vlot en netjes uitgevoerd door Parviz.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Alkmaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 464 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Alkmaar

Schilder Alkmaar kosten

Gemiddeld betaal je voor een schildersbedrijf uit Alkmaar een bedrag tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief btw en beslaat alleen de arbeidskosten. De materiaalkosten, zoals kwasten, verf en afplaktape worden dus nog apart in rekening gebracht. Hoeveel je precies betaalt is afhankelijk van de omvang en moeilijkheidsgraad van de klus én of de klus binnen of buiten is. Voor een buitenschilder uit Alkmaar betaal je in de regel meer dan voor een binnenschilder uit Alkmaar. Voor schilderklussen buiten betaal je gemiddeld een bedrag tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter. [Binnenschilderwerk](http://www.werkspot.nl/schilderen/prijzen-kosten/binnenschilderwerk) kost gemiddeld tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter. Wil je besparen op de totale klus? Dan kun je ervoor kiezen om een deel van de klus zelf uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het opvullen van eventuele gaten, het verwijderen van behang of trapbekleding en het leeg halen van de ruimte zodat de **schilder uit Alkmaar** goed kan werken. Bespreek dit soort voorbereidende werkzaamheden altijd goed met de professional in kwestie. Zo voorkom je dat je het verkeerd doet en dat de schilder alsnog kosten in rekening moet brengen.  Een andere manier om te besparen op het schilderwerk binnen is door een winterschilder uit Alkmaar in te huren. Deze professional werkt van oudsher in de winter tegen een gereduceerd tarief. Overigens kun je in de winter het beste alleen schilderwerk binnen laten uitvoeren. Door kou en regen loop je anders het risico dat de verf buiten niet goed droogt of zelfs bevriest. Dit heeft nadelige gevolgen voor het eindresultaat.

Btw-tarief oude(re) woningen

Een andere manier om te besparen is door een schilder uit Alkmaar in te schakelen voor een woning ouder dan twee jaar. Hiervoor geldt namelijk het lage btw-tarief van 9 procent. We snappen dat dit niet haalbaar is als je een schilder uit Alkmaar zoekt voor je nieuwbouwwoning in de Ringersfabriek, De Alkmaarse School of Cascade. Maar het is wel iets om mee te nemen als je nu bijvoorbeeld anderhalf jaar in een nieuwbouwwoning woont. Over een half jaar geldt dan het lage btw-tarief en dat kan enorm schelen op het totaalbedrag van de factuur.

Schilder Alkmaar vinden

Ben jij op zoek naar een deskundige schilder uit de regio Alkmaar? Zoek dan niet langer en plaats gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot. Zo krijg je toegang tot een uitgebreid aanbod schilders uit Alkmaar die allemaal zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wil je vooraf al een beeld hoe de schilder uit Alkmaar werkt? Neem dan zeker een kijkje op het profiel van de vakmensen en lees de reviews van eerdere klanten.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Alkmaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt