Vind dakdekkers in Heemskerk

De meeste huizen in de Waterakkers, Citadel en Oosterwijk hebben dakpannen op het dak. Wil jij een andere dakbedekking, of heb je last van lekkage? Dan ben je bij een dakdekker uit Heemskerk aan het juiste adres. De professional voert vakkundig de werkzaamheden uit aan je dak. Dus of het nu gaat om een dakinspectie of dakrenovatie in Heemskerk: onze vakmensen klaren de klus.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Heemskerk

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95543 reviews
  Dakdekker in Heemskerk

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snel, duidelijk, vriendelijk en betaalbaar. Helemaal top.
 • Amorf Diensten
  Amorf Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9586 reviews
  Dakdekker in Heemskerk

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 4 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Er was heel snel contact opgenomen, en volgende dag was de klus geklaard. Heel netjes gewerkt, en iedere stap had hij op foto gezet, zodat hij kon laten zien wat hij had gedaan. Hartelijk dank voor de goede service!
 • Aannemersbedrijf kennemerland
  Aannemersbedrijf kennemerland
  Beoordeling: 4.5 van 54.5526 reviews
  Dakdekker in Heemskerk

  Aannemersbedrijf kennemerland is in 2007 is het aannemersbedrijf ontstaan en is sindsdien uitgegroeid tot een vakkundig bedrijf met 4 medewerkers. Wij doen alle werkzaamheden zelf wij huren heel af en toe een extra man in Wij samen hebben jaren ervaring met alle werkzaamheden zakelijk en particulieren wij werken met personeel met verstand van zaken Onze krachten werken met moderne apparatuur en gereedschap en we hebben goed personeel Wij verlenen onze diensten voor alle werkzaamheden . Dat wij kwaliteit leveren komt niet alleen terug in onze werkzaamheden, maar ook in de communicatie met u als klant. Wij staan volledig achter onze werkzaamheden wij doen alles met garantie Met vriendelijke groet Aannemersbedrijf kennemerland

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  John reageerde snel op onze klus (lekkage bij dakterras) en ging voortvarend te werk. Al na 2 dagen was het probleem opgelost met een professionele aanpak. Met loodlappen, die ingefreesd werden is de lekkage definitief verholpen. Prettige bijkomstigheid was de de prijs van de uitgevoerde werkzaamheden redelijk was.
 • Chris Hendriks Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Heemskerk

  -Renovatie -Aanbouw -Onderhoud

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Heel fijn dat Chris de klus snel kon uitvoeren! Fijne communicatie en ondanks dat het wat tegenzat, is de klus prima afgerond. Wij bevelen Chris en zijn maat aan!
 • Bartek Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Dakdekker in Heemskerk

  -Nul zes acht vijf zes acht twee drie negen zeven-Wanden plaatsen, plafond verlagen, dak isoleren [ van binnen], houten kozijnen plaatsen, aftimmeren, vloer leggen, plinten plaatsen, schilderen,vloer egaliseren, latten wandpanelen plaatsen en nog meer.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Denkt mee om tot het beste resultaat te komen
 • VdV Multidiensten
  VdV Multidiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Dakdekker in Heemskerk

  Wij zijn een timmer- en tuinaanlegbedrijf, wij werken met gediplomeerde vaklieden en wij hebben ervaring in de volgende werkzaamheden: - Bestraten - Timmerwerk (nieuw en restauratie) - Plafonds/wanden/ plaatsen - Aanbouw realiseren - Dakkapellen plaatsen - Tuinen aanleggen - Vlonder/aanlegsteigers - Schuren bouwen - Graafwerkzaamheden - Schilder werkzaamheden Mocht u twijfelen of wij uw werkzaamheden uit kunnen voeren stuur ons dan gerust een bericht. Onze reviews zijn zorgvuldig samengesteld aan de hand van een vragenlijst van Werkspot die deze aan ons klanten gestuurd heeft.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Amazing work done at our house, replacing garden door. Fully committed, on time, work done as discussed and expected. Overall 5 stars from my side.
 • Wilko Koelewijn Klussenbedrijf
  Wilko Koelewijn Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Dakdekker in Heemskerk

  Bij Wilko - Algemene Dakwerken kunt u terecht voor het onderhouden en/of renoveren van uw dak , dakgoot of schoorsteen. Zowel voor grootschalige- als kleinschalige projecten en voor professionele- en particuliere opdrachtgevers. Alle dakwerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook verzorgen wij het verwijderen en afvoeren van oud dakbeschot . Bij uitzonderlijke klussen zullen wij eerst langskomen om een eerlijke berekening te kunnen maken van de klus. Dit omdat wij van tevoren niet kunnen zien waarmee we te maken kunnen krijgen. Wanneer u via het contact of offerteformulier een aanvraag doet zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een passende offerte uit te brengen. Wij voeren kleine reparaties uit maar ook complete renovaties. Wij beschikken over alle nodige materialen om uw lekkage of dak-probleem snel te kunnen verhelpen. Ook schromen wij niet om in het weekend uw probleem op te lossen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Wilko Klussenbedrijf heeft de klus geklaard, maar dit ging met vallen en opstaan. Vooral het nakomen van afspraken blijkt een moeilijke gegeven. Uitstel vanwege weersomstandigheden konden we uiteraard begrijpen, maar daarna bleek het zeer lastig om een nieuwe startdatum te vinden. Het afvoeren van oud materiaal liet ook op zich wachten zonder opgaaf van reden. Wilko nam z'n telefoon niet vaak op, reageerde niet op WhatsApp berichten en vanwege kenbare problemen in de privésfeer bleek communicatie in het algemeen een lastige opgave. Uiteindelijk is de klus geklaard en heeft hij netjes werk geleverd alhoewel er na regen nog wel water op het dak blijft staan. Afgesproken is ook dat we een garantiecertificaat zouden krijgen maar daar zitten we nu (inmiddels ruim een maand na afronden werkzaamheden) nog op te wachten.
 • Boed B.V.
  Boed B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Dakdekker in Heemskerk

  Boed b.v. Ons werkgebied beslaat regio noord-holland en zuid-holland. Onze werkzaamheden en producten bestaan uit: Kachels en haarden. Rookkanalen. Ventilatie systemen Dak: bitumen, pannen, zink, lood en koper. En het onderhoud van al het bovenstaande. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kachels en haarden en het onderhoud hiervan. Wij werken uitsluitend met opgeleide en gecertificeerde vakmannen. Onze werkzaamheden worden alleen uitgevoerd conform wetgeving. Op al onze werkzaamheden geven wij garantie, en zullen ten alle tijden volgens bouw/installatie voorschriften worden gebouwd. Producten en materialen waarmee gewerkt word is uitsluitend van gekwalificeerde producenten.

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Ik heb nog geen kontakt.
 • Valent Klussenbedrijf
  Valent Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7561 reviews
  Dakdekker in Heemskerk

  We zijn al vanaf 1992 actief op het dak . We hebben een eenmanszaak vanaf 1-4-1997. Wij nemen veel werken in onderaanneming van grote bedrijven Als het grote werken zijn hebben wij een vast aantal zzp 's waar wij mee samenwerken. Dus geen een klus is ons te groot. Wij geven altijd 10 jaar garantie op materialen en gedane werkzaamheden. Uw dak is bij ons in goede handen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Bitumen dak leggen en overkapping verstevigd
 • Bouwbedrijf Fleminks
  Bouwbedrijf Fleminks
  Beoordeling: 4.4 van 54.4524 reviews
  Dakdekker in Heemskerk

  Bouwbedrijf Fleminks is gespecialiseerd in nieuwbouw,verbouw, aanbouw, renovatie & turnkey-projecten. Wij nemen eigenlijk elke klus aan die binnen ons vak gebied ligt, de juiste manier van bouwen en het leveren van kwaliteit staat voorop. Voor het realiseren van grote projecten hebben wij contacten met andere aannemers denk aan Electriciens,loodgieters,tegelzetters,stukadoors etc. Maar ook voor kleinere klussen bent u bij ons aan het juiste adres. En wij zijn VCA gecertificeerd. Met vriendelijke groet, Bouwbedrijf Fleminks

  Laatste review:
  Dakterras aanleggen-
  Professioneel aangepakt door de mannen van Bouwbedrijf Fleminks. Niets is te min en werken hartstikke netjes. Dakluik en dakterras liggen er helemaal strak in. Bedankt!

4.8

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Heemskerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 366 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Heemskerk

Gemiddelde prijs voor een dakdekker uit Heemskerk

Voor je een dakdekker uit Heemskerk aan het werk zet, ben je vast benieuwd hoeveel budget je moet reserveren voor deze klus. Om hier antwoord op te geven, is een aantal zaken van belang. Zo speelt allereerst het soort klus een belangrijke rol. Het renoveren van een dak is arbeidsintensiever dan het repareren van een dakgoot. Dat zie je dan ook terug in de prijs. Ook het soort dakbedekking is van belang. Tot slot speelt natuurlijk ook het aantal vierkante meters en de hoogte van het dak een rol. Hoewel een dakdekkersbedrijf uit Heemskerk gewend is om op hoogte te werken, voor hen geldt ook: hoe hoger de klus, hoe hoger het risico.

Al deze factoren spelen een rol bij het bepalen van de prijs. Wil jij een prijsvoorstel op maat? Neem dan contact op met een dakdekker uit Heemskerk. Voor een indruk van de gemiddelde prijs, neem je een kijkje op onze themapagina. Daar vind je bijvoorbeeld dat het renoveren van een schuin dak tussen de € 75,- en € 130,- per vierkante meter kost en dat je voor het renoveren van een plat dak rekening moet houden met een vierkantemeterprijs tussen de € 75,- en € 100,-.

Klussen die een dakdekker uit Heemskerk kan uitvoeren

Eigenlijk kun je een dakdekker inzetten voor alle klussen op en rond je dak. Afhankelijk van de grootte van de klus stuurt het dakdekkersbedrijf uit Heemskerk één of meerdere dakdekkers. Schakel onze vakmensen onder andere in voor de volgende klussen:

 • Renoveren van je dak
 • Plaatsen van een dakopbouw
 • Schoonmaken van de dakgoot
 • Vervangen van dakpannen
 • Repareren van de nokvorsten

Wil je een dakdekker uit Heemskerk inschakelen?

Is het dak van jouw woning in Hoogdorp, Zuidbroek, Onderwijzersbuurt of een van de andere wijken in Heemskerk aan vervanging toe? Schakel dan een dakdekker uit Heemskerk in. Op Werkspot kom je eenvoudig in contact met professionals uit jouw regio. Plaats gratis en vrijblijvend klus en ontvang prijsvoorstellen op maat. Vind je het lastig om een keuze te maken? Lees dan ook zeker de reviews van andere klanten.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heemskerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt