Vind loodgieters in Heemskerk

Op zoek naar loodgieters in Heemskerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Heemskerk

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555169 reviews
  Loodgieter in Heemskerk

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prettige communicatie, op tijd en zorgvuldige aanleg van een quoteer kraan.
 • A-one Riolering Dienst
  A-one Riolering Dienst
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Loodgieter in Heemskerk

  Mijn bedrijf is een nieuwe bedrijf als een zzp man, ik kreeg mijn ervarengen als een loodgieter en riooleringen verstopper van RRS, ik Ben gespecialisserd in alle soorten verstopingen, keuken gets Afvoer, toilet , Grondleiding, wasmaschine Afvoer, douche afvoer, Hemel water Afvoer, sanibreuyou verstoping, Cv boiler Afvoer ,standleidinggen ,camera inspectie en kruipruimte leidingen reparaties ,Ik heb 4 jaar ervaringen.ik geef 3 manden garantie voor alle opdrachten. Nul zes acht vier een twee zeven negen een negen

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Super fast response, arrived on time, very friendly and fixed the problem in 15 min. Will definitely use then again!
 • Mesafro
  Mesafro
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Loodgieter in Heemskerk

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Heemskerk of omgeving? Mesafro kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. We doen alles. Gecertificeerd.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Helemaal top. Nette installatie incl. testen van een handdoek radiator!
 • Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Wallenburg Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9567 reviews
  Loodgieter in Heemskerk

  Wallenburg Loodgietersbedrijf

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Een verstopping onder de spoelbak in de keuken leidde tot fikse lekkage in het keukenkastje bij gebruik van de kraan en bij het wegpompen van het water door de vaatwasser. De verstopping werd m.b.v. een ontstoppingsveer vakkundig opgelost. De problemen lijken nu verholpen te zijn, al moeten we dit nog wel even afwachten. Heel af en toe ligt er namelijk toch nog een klein laagje water in de opvangbak die we voor de zekerheid onder de spoelbak geplaatst hebben. Gelukkig hebben we drie weken garantie op de reparatie, misschien moeten we daar wellicht nog een beroep op doen. We zullen zien. De loodgieter gaf ons ook nog wat tips om ervoor te zorgen dat de afvoer niet opnieuw dichtslibt.
 • Rijni Riooltechniek
  Rijni Riooltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews
  Loodgieter in Heemskerk

  Rijni- Riooltechniek is dé rioolspecialist in de Randstad. Al onze specialisten zijn heel ervaren met het ontstoppen, reinigen, onderhouden en inspecteren van leidingen en de riolering! Wij beschikken bovendien over de juiste apparatuur in de branche en lossen elke verstopping snel en vakkundig op. En dat altijd tegen een scherp tarief en een uitstekende service! De klant krijgt voorafgaand duidelijkheid over de kosten en het plan van aanpak. Wij zijn van maandag t/m zaterdag inzetbaar.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Great
 • Najjar ConstructieExperts
  Najjar ConstructieExperts
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Loodgieter in Heemskerk

  Met toewijding aan hoogwaardige dienstverlening zijn wij gespecialiseerd in schilder- en behangwerk, vloerinstallatie, tegelzetten, opruimingsdienst, elektra en loodgieterswerk. Bij elk project streven we naar excellentie, met een ervaren team dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Ons onderscheid ligt in betaalbaarheid zonder concessies aan kwaliteit. Klanttevredenheid staat centraal, en we streven ernaar verwachtingen te overtreffen. Kies ons voor betrouwbaar vakmanschap, transparante communicatie en duurzame resultaten.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Absolutely satisfied with the service. Najjar was very proactive in communication right from the beginning, to discuss the requirements and come up with a plan. The actual installation was performed smoothly despite some extra work needed due to unforeseen circumstances. Overall, thanks to the clear communication, I never felt worried during the entire process. They are very competent and affordable as well. I would definitely recommend them to anyone.
 • Klus Voordelig
  Klus Voordelig
  Beoordeling: 4.5 van 54.5576 reviews
  Loodgieter in Heemskerk

  Mijn naam is Ed ik heb 35 jaar ervaring als allround aannemer en heb de volgende kennis/vakmanschap in huis: Alle timmerwerkzaamheden,badkamers/wc renovaties,Schilderen/ witten, tegelen,Dakdekken, loodgieter werkzaamheden, cv aansluiten, specaliteit in kozijn aanpassingen en reparaties,traprenovaties dichte trappen, (upstairs treden) Ik sta voor me werk in daarom geef ik dan ook garantie! Klant is koning en wil dan ook deze service aanbieden. Hier sta ik voor, Huur me in en u kan dit ook bevestigen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Ivm de weersomstandigheden heeft het even geduurd, maar het was het wachten waard. Ed denkt mee en hij heeft de klus goed en netjes gedaan. Aanrader!
 • Bertus installatietechniek
  Bertus installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Loodgieter in Heemskerk

  Bertus Installatietechniek kent geen tijd! Een eenmanszaak in onder andere loodgieterswerk en 24/7 beschikbaar! Mijn naam is Roberto en ik ben sinds mijn 17e al aan het werk in de bouw. Ik heb werkervaring in onder andere waterleiding, gasleideiding, CV-installaties maar ook dakwerk, zinkwerk en loodwerk. Nu ben ik 11 jaar later, begonnen als zzper. Ik ben eerlijk, reageer snel en hou van een goede communicatie. Verder ben ik erg gemotiveerd, oplossingsgericht en kom altijd mijn afspraken na. Bent u niet tevreden? Dan is de klus nog niet geklaard! Tevens ben ik bereid om overal heen te rijden in Nederland. Ik ben woonachtig in noord Holland, Beverwijk maar geen afstand is mij te ver! Wie weet tot snel.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Fijn contact & super snel opgelost !
 • Blackmore Totaaltechniek
  Blackmore Totaaltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Loodgieter in Heemskerk

  Bent u op zoek naar een installateur gespecialiseerd in de installatietechniek die u kan voorzien van al u installatie wensen ? Dan bent u aan het juiste adres ! *NEN-3140 gecertificeerd *VCA gecertificeerd

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Ik heb een duidelijke en goede offerte ontvangen van Martyn. Hij heeft mijn oude gasfornuis met oven verwijderd en de nieuwe oven en kookplaat netjes geinstalleerd. Mijn groepenkast moest ook vervangen worden en ook het reservoir van mijn toilet heeft hij vervangen. Alles is heel netjes gedaan. Echt een goede vakman en heeft mij ook nog tips over andere technische probleempjes gegeven. Ik ben heel tevreden over de uitvoering door Blackmore totaaltechniek.
 • IJmond klussenbedrijf
  IJmond klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Loodgieter in Heemskerk

  8 jaar werkzaam als loodgieter, 5 jaar bij een aannemersbedrijf gewerkt, waarin ik verschillende werkzaamheden heb verricht, zoals timmerwerk, sloopwerk, en schilderwerk. Momenteel een eigen klussenbedrijf. Heb veel ervaringen opgedaan. Werk omgeving Noord - Holland, eventueel in overleg buiten Noord - Holland Loodgieter opleiding afgerond Gespecialiseerd in loodgieter werk

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snel en netjes uitgevoerd

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Heemskerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1374 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Heemskerk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heemskerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt