Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind sloopbedrijven in Heemskerk

Op zoek naar sloopbedrijven in Heemskerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Heemskerk

 • TECH ENGINEERING

  Sloopbedrijf in Heemskerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews

  TECH ENGINEERING -Jaren lang ervaring in allround werkzaamheden -Erkend om zijn betrouwbaarheid en vakkennis -Van kleine klussen tot aan grote projecten -Binnen en buiten werk -Goede communicatie en goede prijzen en

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Prima, keurig en snel geregeld, kan dit bedrijf van harte aanbevelen
 • Schoen Zaandam Betonboringen B.V.

  Sloopbedrijf in Heemskerk

  Beoordeling: 4.6 van 54.65291 reviews

  Welkom bij Schoen Zaandam Betonboringen BV. Wij zijn een betonboor/zaag en sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het boren van gaten in vloeren en wanden van asfalt, beton en steen tot en met een diameter van 1000 mm. Onze Sloopwerkzaamheden zijn divers van precisiesloop tot totaal sloop. wij zijn VCA* gecertificeerd. onze opdrachtgevers zijn o.a.; - Aannemers - Loodgieters en elektra bedrijven - Centraleverwarming bedrijven - Ziekenhuizen - Banken - Particulieren - Weg en waterbouw Circa 70% van onze werkzaamheden gebeuren in het nettere beton boorwerk zoals in bewoonde woningen , ziekenhuizen en kantoren.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Zeer vriendelijk en netjes/schoon gewerkt
 • van Buuren

  Sloopbedrijf in Heemskerk

  Beoordeling: 5 van 55510 reviews

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Tim reageerde super snel en stond dezelfde dag nog voor ons klaar. De klus is netjes uitgevoerd en de omgeving is keurig schoon opgeleverd. We zien Tim graag nog eens terug en bevelen hem van harte aan!
 • D.A. de Kruif

  Sloopbedrijf in Heemskerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Dirk de Kruif van De Kruif Sloopwerken. Wij hebben ruim 8 jaar ervaring op het gebied sloopwerken, en in de afgelopen paar jaar hebben wij ons weten te specialiseren in het verwijderen van draagmuren. Daarnaast zijn we VCA gecertificeerd en goed verzekerd tegen mogelijke schade. Ons uurtarief is 35 euro p/u (exclusief btw). Er kan uiteraard ook een vaste prijs worden afgesproken. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend en het factuurtermijn is 14 dagen. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen verder te bespreken. Met vriendelijke groet, Dirk de Kruif De Kruif Sloopwerken

  Laatste review:

  Bint plaatsen of vervangen -

  Priema vakmensen goed werk geleverd en ook goed afgewerkt zware klus met onvoorzien bijwerk ,maar goed opgelost.
 • P. Deegenaars

  Sloopbedrijf in Heemskerk

  Beoordeling: 4.8 van 54.85532 reviews

  'Wij garanderen veiligheid en milieuverantwoordelijkheid' Deegenaars Sloopwerken is een toonaangevend betonbewerkings- en sloopbedrijf uit Lisse (Duin- en Bollenstreek) en werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Na het bespreken van de werkzaamheden worden de voorbereidingen in gang gezet. Wij inventariseren de risico's die de werkzaamheden met zich mee brengen en zorgen voor een vakkundige oplossing. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit koppensnellen, diamantboren- en zagen, sloop- en hakwerken en droogboren. Stuk voor stuk zware klussen die, mede door onze goede voorbereiding en professionele medewerkers, vakkundig worden uitgevoerd. Wij zijn VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor garanderen wij u dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Prima, snelle service. Meedenkend en klantvriendelijk. Echt een aanrader
 • MiKarol Cleaning Services

  Sloopbedrijf in Heemskerk

  Beoordeling: 4.5 van 54.5534 reviews

  I started my company to become more independent I am very professional and guarantee good service.. with 20 years experience of demolition work and waste disposal..we do demolition work from kitchens bathrooms to full demolition of buildings..we do cleaning and waste disposal all jobs taken garden and street work

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  They were excellent in demolishing and removing the fence, dispose it at the municipality garbage yard, and putting on new fence. There were right on time and finished their work in 1 day.
 • Mark Nijholt B.V.

  Sloopbedrijf in Heemskerk

  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews

  Gespecialiseerd in het slopen van Badkamers, Toiletten, Keukens, vloeren, wanden, schoorstenen en plafonds. Hierbij moet u ook denken aan het verwijderen van dekcement vloeren (ook inclusief vloerverwarming en stalen net). Ook doen wij het boren van gaten in beton zoals voor afzuiging en contactdozen. Wij werken indien nodig met stofafzuiging en ruimen ook tussentijds alles netjes op. Ook het afwerken besteden wij aandacht aan zodat alles netjes wordt achtergelaten. Heeft u vragen dan kunt u deze gerust stellen.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Klus een aantal keren aangepast door mij, maar zonder probleem is de klus gedaan. Heel blij met het resultaat. Goed materiaal en geen stof in huis
 • RvW MultiService

  Sloopbedrijf in Heemskerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews

  RvW MultiService Haarlem/IJmuiden en omgeving. Allround klussen en werkzaamheden. Diverse werkzaamheden, waaronder; -Sloopwerkzaamheden Vloeren verwijderen Tussenwanden verwijderen Plafonds verwijderen Badkamers slopen Dit alles is eventueel inclusief afvoer van materiaal -Meubelmontage (Incl.evt haal/afvoer service). Tuinmeubelen Woonkamer interieur Slaapkamer interieur enz. -Vloeren leggen Laminaat vloeren Houten ondervloeren Plinten leggen Badkamervloeren enz. -Tuinwerkzaamheden Leeghalen van de tuin en afvoer grond/bestrating Sloop en afvoer van schuttingen/schuren (Klein) straatwerk Snoeiwerkzaamheden Groen afvoer Tuinonderhoud -Ophangservice Lampen Schilderijen Planken Spiegels enz. Alle soorten achtergronden. -Timmerwerkzaamheden Klein timmerwerk Wanden metal stud of hout plaatsen en gipsen Plafonds metal stud of hout plaatsen en gipsen Plinten plaatsen -Schilderwerkzaamheden Muren en/of plafonds witten Schuren Diverse (buiten)schilderwerkzaamheden -Transport Bouwmaterialen ophalen of afvoeren. Meubels ophalen en/of afvoeren Goederen ophalen en/of wegbrengen Afval ophalen en/of wegbrengen enz. -Elektrawerk Aansluiten van internet/televisie Klein elektrawerk Buitenstopcontacten Aansluiten en plaatsen van witgoed Aansluiten en plaatsen van elektronica -Loodgieterswerk Aansluiten van kranen Rioleringswerkzaamheden Wastafels vervangen en/of plaatsen Toiletten vervangen en/of plaatsen

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Komt afspraken na werkt snel en netjes.
 • Mike's sloopbedrijf

  Sloopbedrijf in Heemskerk

  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews

  Een ervaren sloper, maar dan goedkoper! Ik ben Mike Luteyn en eigenaar van Mike's Sloopbedrijf. Wie zijn wij? - Een ervaren sloopbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het vak. - Werk afspraken worden altijd nagekomen. - Wij werken altijd netjes en zorgvuldig, al het afval voeren wij keurig af. Welke werkzaamheden voeren wij uit? - Sloopwerk. - Hakken. - Frezen. - Zagen in beton. - Gaten boren in beton. Werkgebied: Alkmaar, Bergen N-H, Schoorl, Egmond, Langedijk,Haarlem,Amsterdam,Zaandam, Amstelveen, Den Helder.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Mike heeft bij ons een oude betonnen buitenoven uit de tuin gesloopt. Hij heeft heel netjes gewerkt, zowel in de tuin als bij het opruimen van het puin via het huis (wij hebben geen achterom). Alles netjes met stucloper bedekt en alles weer helemaal opgeruimd. Het werk was ook nog eens boven verwachting snel opgeknapt en super uitgevoerd. Hij reageerde daarnaast snel op de opdracht en een afspraak was ook snel ingepland. Wij zijn erg tevreden!
 • L. Schuijt

  Sloopbedrijf in Heemskerk

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Welkom bij Klussenbedrijf L. Schuijt Bij mij kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden: - (Sier)bestrating aanleggen - Vlonders aanleggen - Schuttingbouw - Maken van plantenbakken - Graszoden aanleggen - Terras en/of vlonder reiniging - Riool aanleggen Ik heb ruim 12 jaar ervaring in het aanleggen van bestratingen etc. voor zowel bedrijven als particulieren. In 2013 heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen bedrijf op te zetten. Het leveren van kwaliteit en vakmanschap vind ik erg belangrijk. Hierdoor krijgt u de zekerheid dat ik pas weg ga als u 100% tevreden bent. Heeft u interesse? Neem gerust contact met mij op, voor nadere informatie, of een vrijblijvende offerte. Met vriendelijke groet, Leon Schuijt

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Wij hebben onze tuin aan laten leggen door Leon. We zijn erg blij met het resultaat! Precies zoals we het in gedachten hadden. Het contact met Leon verliep erg prettig. Hij kwam onze afspraken na en was goed bereikbaar voor vragen. En we hebben weer voor jaren een prachtige tuin, dankzij hem.

Populaire lokale sloopbedrijven in Heemskerk

Andere vakmensen in Heemskerk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur