Vind ontwerpers in Heemskerk

Op zoek naar ontwerpers in Heemskerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Heemskerk

 • Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom
  Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Ontwerper in Heemskerk

  Het bouwkundig tekenwerk voor uw verbouwingsplannen verdient de nodige aandacht. Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom heeft diverse opdrachten afgehandeld in de verbouwing en is in staat u volledig van het vergunningsproces te ontzorgen. Met mijn ervaring in de calculatie kan ik u vertellen wat een prima prijs is voor verschillende werkzaamheden, ook kan ik u uitstekend advies geven wat betreft het ontwerp voor uw uitbouw.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Goed contact en uitstekend geholpen. Erg vriendelijk
 • Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.
  Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.
  Beoordeling: 3.9 van 53.9519 reviews
  Ontwerper in Heemskerk

  Als oprichter van het Atelier voor Architectuur en het Technisch Tekenburo Oemrawsingh heb ik brede ervaring in de bouw- van ontwerp tot technische uitwerking. Naast ontwerp- en tekenwerk, bied ik de volgende producten: visualisaties, begeleiden vergunningstraject en constructierapporten.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Als je valse beloftes wilt aanhoren terwijl je in nood zit, dan moet je hier zijn.
 • Klus Montagefabriek
  Klus Montagefabriek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Ontwerper in Heemskerk

  ———————————- P.S directe aanvragen kunt u ook doen via onze vernieuwde webpagina klusmontagefabriek ———————————- Beste klant, Met ruim 15 jaar ervaring in Ikea keukens en interieur nemen wij graag uw zorg uit handen. Wij werken met strenge richtlijnen en follow me rules die IKEA op de keukens installatie eist om de garantie te waarborgen. Klanten krijgen garantie op onze werkzaamheden. Wat wij doen/ onze specialisme; - IKEA keuken installatie expert - IKEA icm fronten o.a Baboon, Reform, Noremax, Houtmerk, KNOET, K-14 - Keuken installatie overige merken en leveranciers; o.a kvik, nobilia, hornbach,en overige duits keukens. - Keuken service werkzaamheden Met vriendelijke groet, Team KMF

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Extreem goed uitgevoerd. Deskundige vakman die heel precies werkt. Alles werd twee keer nagemeten en er werd veel tijd besteed aan waterpas krijgen van alles. Heeft veel ervaring met IKEA keukens en kent de producten uit het hoofd. Zo bouwt hij snel alles zorgvuldig in elkaar. Prettig contact ook. Er werd zelfs nog even geappt dat men 10 min later zou aankomen, dan afgesproken tijdstip. Alle karton en plastic werd ook netjes opgeruimd. Daarna nog een finale inspectie van de keuken, waarbij sommige laadjes toch nog 1 mm bijgesteld werden om het helemaal perfect te krijgen. Ik ben zeer tevreden.
 • FOS Engineers
  FOS Engineers
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Ontwerper in Heemskerk

  FOS Engineers is een bedrijf dat in 2020 is opgericht. Het bedrijf bestaat uit een team van drie gedreven professionals die opdrachtgevers graag ondersteunen bij het realiseren van hun droombeeld. Het bedrijf komt voort uit een kennismaking tijdens de studies bouwkunde(architectuur) en bouwtechnische bedrijfskunde(assetmanagement) aan de Hogeschool van Amsterdam. Nadat wij onze bouwkundige opleiding hadden doorlopen, zijn wij allen voor ons zelf begonnen met als doel het opdoen van ervaring. In deze tijd hebben wij een breed scala aan opdrachten gehad waarvan het grootste deel vergunningsaanvragen en (nieuw)bouwontwerpen. Na enige tijd hebben wij besloten om onze kennis en krachten te bundelen zodat wij de opdrachtgever nog beter van dienst kunnen zijn. Als jong en ambitieus bedrijf focussen wij ons voornamelijk op de kleine bouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan dakkapellen, uitbouwen, verbouwingen maar bijvoorbeeld ook 3D impressies. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanvragen van (bouw)vergunningen. In feite kunnen wij vanaf het eerste contact tot de oplevering een rol spelen in uw project. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de Randstad (Amsterdam en Leiden), maar voor een opdracht buiten deze regio deinzen wij zeker niet terug. Als bedrijf hebben wij het milieu hoog in het vaandel staan. Wij sturen daarom graag aan op het gebruik van duurzame materialen en (bouw)methodes.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  FOS Engineers hebben het geweldig gedaan! Heel vlot en dik in orde voor de vergunning die ik aangevraagd heb.
 • Berg Architectuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Heemskerk

  Met meer dan 10 jaar ervaring als architect en een bouwkundig ingenieurs diploma op zak, breng ik een unieke blend van architectuur, interieur en techniek mee naar uw project. Bergarchitectuur

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Zeer tevreden. Prettig contact en snel geholpen! Absoluut een aanrader!
 • NSQ
  NSQ
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Heemskerk

  NSQ kan je helpen met je Ontwerper klus in Haarlem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met NSQ om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Super fijne man die echt top werk heeft afgeleverd! Zoveel meer ruimte nu en kwam met geweldige ideeën, denkt echt heel erg goed mee! Absolute aanrader!
 • Bureau-M2 B.V.
  Bureau-M2 B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Heemskerk

  Specialist in het uitwerken van omgevingsvergunningen voor zowel nieuwbouw als verbouw. Wij kunnen je helpen met bouwtekeningen, adviesrapporten, ontwerpen, visualisaties in 3D en nog veel meer. Wij kunnen vergunningen voor je indienen en zorgen dat je tekeningen kloppen met de eisen vanuit de gemeente en overheid. Dit doen wij voor particuliere en zakelijke klanten. Aanbouw. dakopbouw, bijgebouw, dakkapel, erker, veranda, zonnepanelen, verduurzaming van je woning en nog veel meer.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Heldere communicatie, goede afspraken en gedetailleerd werk. Word goed meegedacht in het proces. Aanrader.
 • Atmospheric design
  Atmospheric design
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Heemskerk

  Atmospheric Design is een interieurontwerpstudio opererend vanuit Alkmaar en werkend met klanten in Noord-Holland en de Randstad. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met zowel woon-, horeca- als kantoorinterieurs. Onze full-service pakketten omvatten: 🔹️ Moodboards en schetsen 🔹️ Technische tekeningen en verlichting- en elektriciteitsplannen 🔹️ 3D-modellen en animaties 🔹️ Kleur- en materiaalkeuze 🔹️ Meubel- en verlichtingselectie, interieurstyling en shoplists 🔹️ Werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes en beordeling van offertes bij aannemers De standaardprijs voor ons full-service pakket is 200 euro per kamer exclusief kortingen en exclusief btw. Op projecten met 4 of meer kamers bieden wij een korting van 25%. (Belangrijk om te weten: een ruimte die de functie van woonkamer, eetkamer en keuken combineert, wordt geteld als 3 kamers.)

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Makkelijke en snelle communicatie. Egle heeft de praktische kennis die ik nodig heb en denkt goed mee met mijn ideeën.
 • Merel in Huis
  Merel in Huis
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Heemskerk

  Merel in Huis kan je helpen met je Ontwerper klus in Amsterdam en omgeving. Ik help jou graag met jouw huis en jouw woonvragen. Ik kan ontwerpen maken voor een renovatie of een geheel inrichtingsplan, inkopen doen is ook mogelijk. Ik bied verschillende pakketen aan, laten we samen kijken wat het beste bij jouw klus past! Ik werk in 3D en in 2D. I am fluent in English and Dutch.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Merel heeft ons uitstekend geholpen met een interieuradvies! Ze was erg flexibel in haar offerte wat precies aansloot op onze wensen. Goede prijs/ kwaliteit, ik zou haar zeker aanbevelen!
 • db works
  db works
  Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews
  Ontwerper in Heemskerk

  Architect, designer en aannemer, met een team van gespecialiseerde en gemotiveerde vakmensen kunnen wij alle kleine en grote klussen aan. Ons werk betekent betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering die de verwachtingen van de klant overtreft. Wij bieden diensten van de eerste ideeën tot de oplevering van het werk op een methodologische en energetische manier. We zijn experts in complete renovaties en interieurontwerp, keukens, badkamers, uitbreidingen en meer. Heeft u plannen voor bouw of renovatie? Neem contact met ons op, we willen zo snel mogelijk deelnemen aan uw plannen. Als je meer over ons wilt weten zoek naar: "dbworks bouwbedrijf"

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Dario heeft bij ons twee klussen gedaan: eerst de gehele benedenverdieping (keuken, hal, wc). Helemaal opnieuw ingedeeld en verbouwd. Met een ontwerp wat we zelf nooit hadden kunnen bedenken! Dario begreep precies welke stijl we wilden en voegde er super mooie ideeën aan toe. Het eindresultaat is echt fantastisch. Het werk is heel secuur gedaan, met mooie materalen. Twee jaar later hebben we ook de badkamer boven laten verbouwen. Uitbreiding met douche en helemaal vernieuwd. Hier heeft Dario dezelfde stijl doorgevoerd als beneden in de wc. Beton Ciré op de muren geeft het echt een heel luxe uitstraling. Alsof we elke dag in een hotel wakker zijn geworden ;-)

4.5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Heemskerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 28 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Heemskerk

Andere vakmensen in Heemskerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt