Vind ontwerpers in IJmuiden

Op zoek naar ontwerpers in IJmuiden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

3.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in IJmuiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.8 op 5 op basis van 11 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in IJmuiden

 • Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom

  Ontwerper in IJmuiden

  Beoordeling: 4.2 van 54.258 reviews

  Het bouwkundig tekenwerk voor uw verbouwingsplannen verdient de nodige aandacht. Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom heeft diverse opdrachten afgehandeld in de verbouwing en is in staat u volledig van het vergunningsproces te ontzorgen. Met mijn ervaring in de calculatie kan ik u vertellen wat een prima prijs is voor verschillende werkzaamheden, ook kan ik u uitstekend advies geven wat betreft het ontwerp voor uw uitbouw.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Zeer slecht! Afgesproken om te starten met een grove schets. Echter na een week nog niets te hebben ontvangen, hebben wij contact opgenomen. Kregen te horen dat er iets tussen was gekomen en wij de schets een week later zouden ontvangen. Weer 1,5 week voorbij en ook nu niets ontvangen/vernomen. Als er iets tussenkomt zijn wij de moeilijkste niet maar er wordt niet eens moeite gedaan om dit te communiceren. Uiteindelijk hebben wij de samenwerking na 2,5 week gecanceld. oja en het mooiste stukje, de reactie op ons laatste mail : ''ik dacht het tekenwerk al opgestuurt te hebben.''
 • Klus Montagefabriek

  Ontwerper in IJmuiden

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  P.S Voor een snelle offerte kunt u direct via onze homepage( klusmontagefabriek)een aanvraag indienen. Wij hebben  ruim 15 jaar ervaring in het monteren en installeren van IKEA (METOD) voorheen FAKTUM keukens. Wij werken met de strenge richtlijnen en follow me rules die IKEA op deze producten hanteert om de garantie te waarborgen. Prijs/kwaliteit verhouding is relatief goed in vergelijking met andere keukenmerken in dezelfde segment. Het enige waar u zich zorgen over moet maken is de correcte montage en installatie van deze keukens. Wij nemen die zorg graag uit uw handen met onze ervaring en kennis van het materiaal. Ook kunt u bij ons terecht voor voorwerk, zoals leidingwerk,elektra en timmerwerkzaamheden. Met veel passie en zorg zullen we uw droomkeuken installeren, zodat u snel kunt genieten van uw mooie aanwinst! Neem gerust contact op voor een offerte of kijk op onze homepagina Met vriendelijke groet

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Onze IKEA method keuken is heel netjes gemonteerd door Umut. Alle kastjes hangen recht en er was sprake van heldere communicatie. Ook dacht hij met ons mee in oplossingen, er zaten namelijk een paar uitdagingen aan onze montage. Zo hadden we een tijdelijk noodblad nodig en moesten we puzzelen met onze inbouw wasmachine. Dat is uiteindelijk allemaal gelukt tegen de vooraf afgesproken prijs!
 • BUST V.O.F.

  Ontwerper in IJmuiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  BUST is een dynamisch en energiek architectenbureau waar u terecht kunt voor verbouw of nieuwbouw  plannen. BUST verzorgt het ontwerp en de begeleiding van het hele bouwproces en geeft desgewenst duurzaamheidsadvies op maat. BUST kiest voor een persoonlijke, deskundige en actieve aanpak, die naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Snel van begrip en heeft goed advies gegeven en inzichtelijk gemaakt wat er kan/moet gebeuren.
 • 3/2 Engineering

  Ontwerper in IJmuiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews

  Constructeur voor staal-, beton- en houtconstructies in de woning- en utiliteitsbouw. Staat garant voor laagdrempelige communicatie, korte doorlooptijden en scherpe prijzen! Constructieberekening- en tekening: - Doorbraak draagmuur - Aanbouw - Dakopbouw - Nieuwbouw huis - Carport - en nog veel meer

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Very quick turnaround in responding to my job and completing work on time, though he has vacation plan ahead, good guidance in removing support wall and suggesting beam with details construction calculation cost.
 • De Verbouwing Constructiebureau

  Ontwerper in IJmuiden

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  De Verbouwing Constructiebureau maakt volgende berekeningen: Gewichtsberekening Stabiliteitsberekening Wapeningsberekening Stalen ligger berekening t.b.v. doorbraak Betonnen latei berekening t.b.v. doorbraak Nieuwbouw woning/Villa aanbouw achtergevel en of zij erker en of voor erker. Houten balklaag berekening Wij maken alle berekeningen die voldoen aan de regelgeving/Eurocode. Daarnaast wilt u dat de aannemer precies weet wat hij moet bouwen en wilt u de constructieberekening gebruiken voor uw verzekering. Alles is mogelijk! Naast berekeningen maken wij ook constructie tekeningen 2d en ook 3d. Heeft u de berekening snel nodig? Dan kan dat ook, wij leveren al binnen 48 uur!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  De Verbouwing Constructiebureau werkt deskundig en is heel flexibel. Nadat onze plannen deels veranderde heeft ze nog aanpassingen voor ons gedaan. Super tevreden over het resultaat!
 • We Build 4 You B.V.

  Ontwerper in IJmuiden

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  ∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎GRATIS KORTING∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎ Als u bij ons op de website het contact formulier invult en aangeeft dat u via Werkspot komt dan geven wij u 5% korting op het tekenwerk. Beste Lezer, Welkom op onze pagina, hier komt u iets meer over ons te weten. We Build 4 You is een ervaren tekenbureau dat al zijn werk voor u in 3D uitwerkt zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat en zeker weet dat het goed voelt. Dit alles doen wij daarnaast ook nog eens voor een scherpe prijs dankzij onze geautomatiseerde en geoptimaliseerde processen. Wat u bij ons kunt afnemen: - Bouwtekening Dakkapel - Bouwtekening Aanbouw - Bouwtekening Dakopbouw - Bouwtekening Garage/Schuur/Carport/Veranda - Bouwtekening Nokverhoging - Bouwtekening Splitsingen - Bouwtekening Nieuwbouw - Bouwtekening Renovatie Maar ook: - Ontwerptekeningen; - Constructie berekeningen; - Bouwbegeleiding (bespaar 7 tot 10% op de bouwkosten); - Bouwkosten berekeningen; ★★★★★ Klanten zijn allemaal erg tevreden over onze aanpak, duidelijkheid en snelheid waarmee wij de zaken begeleiden. Bezoek ons bij voorkeur online en vul ons contact formulier in, hiervandaan kunnen wij u snel van een offerte voorzien. Met vriendelijke groet, Sven Teeuwen (Directeur WB4U)

  Laatste review:

  Voor een klant van mij dit bedrijf gevonden voor een bouwtekening die nodig was voor een verbouwing aan zijn woonhuis. Na een kort en zeer prettig telefonisch contact met Sven, heeft zijn bedrijf dit voor ons verzorgd en kregen we direct toestemming van de gemeente om de verbouwing af te ronden zoals gepland. Binnenkort start een verbouwing bij mij thuis en zal ook tekeningen nodig hebben, dus Sven ik hoop dat ik straks nog een keer gebruik mag maken van jullie diensten. Ook niet onbelangrijk om te vermelden. De prijzen zijn zo scherp, dat het niet eens nodig was om te shoppen!
 • Interieur Dirigent

  Ontwerper in IJmuiden

  Beoordeling: 2 van 5251 review

  Ik zal mij even voorstellen, ik ben Anton Smit de Interieurdirigent , ik adviseer en begeleid cliënten van A tot Z. De begeleiding wordt geheel kosteloos gedaan tot een mooi en een wenselijk woonresultaat . Lekker makkelijk, u heeft een aanspreekpunt waar u alle vragen aan kunt stellen. Zelf heb ik een groot netwerk waardoor ik al uw woonwensen in vervulling kan laten gaan, u heeft er zelf geen omkijken meer naar. Het netwerk bestaat uit zaken panters waar ik nauw mee samenwerk . Wandmeubelen en linnenkasten en eetkamertafels geheel op maat laten maken in overleg met de cliënt. Ik zal altijd proberen om met de klant een mooi eind resultaat te maken. Dat betekent eerst alles doornemen en bespreken met de cliënt en later wordt er een 3-D tekening gemaakt om alles nog een keer door te nemen. Veel controles dus, zodat er niets mis kan gaan. . Ik kom bij u thuis in de tijd dat het u schikt of op de betreffende locatie. De begeleiding bestaat uit: U helpen met alles er om heen, waar u misschien tegen aanloopt . Zelf ben ik jaren actief bij diverse makelaars om woonadvies te geven en woningen verkoop-klaar te maken. Een persoonlijke benadering en 24/7 bereikbaar voor al uw vragen . Ook aangesloten bij diverse zorgorganisatie,s om mensen te helpen die geen kans zien om zelf er op uit te gaan. De interieurdirigent doet ook aan veiligheid in en om het huis. Zoals beugels in de badkamer of op het toilet. De interieurdirigent maakt ook opritjes op maat voor rollators. Hij is ook gespecialiseerd in trapliften waar hij de klant een mooi advies geeft en helemaal begeleid van A/Z . We moeten trouwens langer blijven wonen in de oude woon omgeving. De Interieurdirigent staat voor : advisering - verkoop - uitvoering Vriendelijke groet : Anton Smit Interieurdirigent .

  Laatste review:

  Mij ervaring waar ik tegen aanloop is dat de klant een totale mis opvatting heeft qua prijsopbouw.
 • De Kastenmeester B.V.

  Ontwerper in IJmuiden

  Beoordeling: 4.6 van 54.6553 reviews

  Een leuk tv-meubel? Een grote boekenkast? Of toch misschien een ensuite? U vraagt, wij creëren! Door onze kleinschalige opzet is een hoge mate van flexibiliteit een normaal onderdeel van onze werkwijze. U kunt bij ons terecht voor de realisatie van al uw ideeën. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kasten op maat in iedere gewenste ruimte. Bezoek onze site tmcinterieurbouw U kunt ons ook direct bereiken (O zes5 5 8 6 7 5 3 4) voor informatie of het maken van een afspraak

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Erg mooi TV-meubel laten maken door the making company! Mooi bedrijf met zeer kundige vakmensen. Leuk ook om de werkplaats te zien. Een aanrader!
 • HMS-Projecten

  Ontwerper in IJmuiden

  Nog geen reviews

  HMS-Projecten biedt werkzaamheden m.b.t.: - Bouwkundig ontwerp - Bouw Informatie Model (BIM) - Kosten calculatie

 • Tekenbureau Berkani

  Ontwerper in IJmuiden

  Beoordeling: 2.4 van 52.453 reviews

  om Mijn ervaring als bouwkundige tekenaar te kunnen voortzetten, wil ik mijn specialiteiten verder ontwikkelen. Ik lever verschillende soorten diensten. Mijn sterkste punten zijn: vergunning aanvragen, plattegronden, ontwerptekeningen, toevoegingen aan de woningen in kaart brengen, daglicht berekeningen, ventilatie berekeningen etc. Ik ben daarnaast ook een handige persoon en hou ervan om bezig te zijn met mijn handen. De diensten die ik lever wil ik op zijn best leveren, hierdoor overleg ik veel met de klant en luister goed naar zijn behoeftes en wensen.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Na initieel goed contact en overleg was ik hoopvol dat ik spoedig tekeningen zou ontvangen. Echter zijn deze nooit geleverd en krijg ik, na veelvuldige pogingen, op geen enkele manier contact meer met hem. Ik ben inmiddels juridische stappen aan het ondernemen om mijn geld terug te krijgen.

Populaire lokale ontwerpers in IJmuiden

Andere vakmensen in IJmuiden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur