Vind gevelspecialisten in IJmuiden

Op zoek naar gevelspecialisten in IJmuiden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

4.4

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in IJmuiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in IJmuiden

 • Voeg- en Klusbedrijf de Noordkop

  Gevelspecialist in IJmuiden

  Beoordeling: 4.2 van 54.2522 reviews

  Voegbedrijf De Noorkop is een zelfstandig werkend voeg- en klusbedrijf gevestigd in Heerhugowaard. Wij bieden 35 jaar ervaring. Renovatie deskundigheid dragen wij uit en bieden een enthousiast en goed team van zelfstandig werkende voegers die dagelijks klaar staan om met zorg uw gevel(s) te verfraaien. Dit is natuurlijk niet het enige dat telt. Een goede voeg helpt u ook energie te besparen. Daarnaast heeft uw gevel veel te doorstaan. Het in Nederland continue wisselende weer zorgt voor een aanslag op uw gevel. Wanneer uw gevel achterstallig onderhouden is dan kan dat leiden tot het doorslaan van muren, schimmel, lekkages en andere ongemakken. Het kan zijn dat uw voegwerk gewoon op is door aantasting gedurende de jaren. Vooral de kant van de gevel waar de wind en regen altijd op staan. Wanneer uw gevel ernstige gebreken vertoont zoals slechte voegen, vochtdoorslag, alg, mosvorming of zelfs scheuren dan is renoveren DE oplossing! Onder de noemer klusbedrijf hebben wij ook vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van schilderen, loodgieter/dakbedekking, timmeren, metselen, reparatiewerkzaamheden etc, etc. Sloopwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Betrof een relatief kleine klus die ik niet zelf kon uitvoeren. Voeg- en klusbedrijf de Noordkop reageerde onmiddellijk. Aanvankelijk bleek het moeilijk om een afspraak te maken en werd de afspraak meerdere keren afgezegd of verschoven. Uiteindelijk is het gelukt om een eerste af te spreken. Daarna verliep alle communicatie prettig en snel. Zijn eerlijk over het uit te voeren werk en de bijhorende kosten. Na afloop van de werkzaamheden wilde ik graag het geplaatste muurtje nog iets hoger hebben dan hoe het was uitgevoerd. Hier werd niet moeilijk over gedaan en de werkzaamheden werden op korte termijn weer uitgevoerd. Mocht ik weer een vakman nodig hebben voor een dergelijke klus, dan zou ik opnieuw Noordkop inschakelen.
 • Wiltan Allround Schilder -en Onderhoud

  Gevelspecialist in IJmuiden

  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews

  Wiltan schildersbedrijf heeft jarenlange ervaring in binnen- en buitenschilderwerk. Wiltan heeft goede referenties van opdrachtgevers en particulieren. Wiltan maakt uitsluitend gebruik van de juiste materialen en gerenommeerde merken zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol. Geen klus is te groot of te klein met wiltan schilderr in huis voelt u zich weer fijn. Wiltan hanteert een lage prijs maar wel levert wel vakwerk, daarnaast is Wiltan ook specialist in optrekkend vocht en kelderafdichting in samenwerking met specialisten in vocht .Wiltan levert geen rommelwerk, alleen kwaliteit. De juiste service en afspraak is afspraak. Voor meer informatie kunt contact met mij opnemen via Werkspot.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Perfect werk geleverd. Klus zeer snel en naar mijn tevredenheid uitgevoerd.
 • Gevel Techniek

  Gevelspecialist in IJmuiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar iemand die gespecialiseerd is in gevelonderhoud? Dan staan wij voor u klaar, heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Gevel of tegels voegen -

  Reageerde binnen 1 dag op offerte-verzoek, jongens kwamen afspraken na en communiceren goed (appje als het iets later wordt). Het werk was zelfs sneller klaar dan verwacht en het muurtje ziet er strak weer strak uit. Prijs was ook marktconform. Ik kan gevel techniek dan ook v harte aanbevelen.
 • De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud

  Gevelspecialist in IJmuiden

  Beoordeling: 4.6 van 54.6580 reviews

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van De Veger. Mijn naam is Roman en zit al ruim 20 jaar in het vak. Ik ben op mijn 18de begonnen en ben uiteindelijk in 2008 voor mezelf begonnen. Ik heb een landelijk werkend bedrijf en ben werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb me gespecialiseerd in o.a.: ∎ Vegen en reinigen van rook- en ventilatiekanalen ∎ Dak- en dakgootreiniging ∎ Reparatie van dak, schoorsteen en dakgoten ∎ Aanleg van rookkanalen ∎ Dakinspectie ∎ Nesten verwijderen ∎ Lood- en zinkreparaties ∎ Voeg- en metselwerken van de schoorsteen Met vriendelijke groet, Roman Pattiruhu

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Roman heeft uitstekend werk geleverd en was prettig in omgang. Schoon gewerkt!
 • HGV IJmuiden

  Gevelspecialist in IJmuiden

  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews

  Hoogland Gevelrenovatie & Voegbedrijf is sinds 1999 actief in de reinigings en gevelrenovatiebranche en heeft een reeks aan tevreden klanten opgebouwd. Binnen het bedrijf zijn 3 man personeel actief welke allemaal hun kwaliteiten en vakmanschap hebben bewezen zowel in gevelreiniging en en renovatie als in de monumentenzorg. Er wordt regelmatig aan ons gevraagd of een gevelrenovatie alleen noodzakelijk is wanneer er reeds sprake is van vochtdoorslag of vorstschade, maar als deze problemen zich voordoen is het leed vaak al geschied, meestal met schimmelvorming aan de binnegevels als gevolg. Bijkomende voordelen van een gevelrenovatie zijn: Uw huis ziet er als nieuw uit en blijft problemen de baas. Een gegarandeerd verhoogde issolerende werking door droge gevels. Een aanzienelijke vermeerdering van de waarde van uw woning tegen een relatief kleine investering. Met vriendelijke groet, Edwin Hoogland H.G.V IJmuiden

  Laatste review:

  Gevel of tegels voegen -

  Renovatie buitenmuur. Snelle service. Eerlijkheid, ondanks vaste prijs afspraak ging er nog 50 euro van de prijs af omdat niet al het ingeplande materiaal gebruikt werd. Buitenmuur ziet er weer netjes uit. Alles wordt in goed overleg gedaan. Bij een evt volgende klus zullen wij zeker de mannen van HGV vragen!
 • Re-Life Concrete

  Gevelspecialist in IJmuiden

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ik ben sinds 2011 zzp er in de bouw. Begon als sloper en opruimer, daarna ben ik gerold in de betontechniek. Ik doe vanaf 2014 beton reparatie, injectie en coaten. Laatste tijd ben ik met kelders bezig om de injecteren en te afdichten.

  Laatste review:

  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden -

  Reliable and flexible
 • V&GS

  Gevelspecialist in IJmuiden

  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews

  Voeg/Gevelrenovatie/onderhoud bedrijf. Gevelreinigen, stralen, hakken/slijpen, voegen / knipvoeg-snijvoeg, imprigneren en metselen. Ons bedrijf maakt van oude gevels weer prachtige stralende gevels. Wij streven naar kwaliteit en vakmanschap. Op al het werk krijgt u schriftelijke garantie tevens bied ik u klanttevreden garantie. Onze diensten zijn: Hakken-slijpen Reinigen-stralen Alle soorten voegwerk lood vervangen / aanbrengen Impregneren-hybroferen Metselen Reparatie metselwerk Daken en terras reiniging

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Harde werkers, keurig werk zeker aan te bevelen.
 • Bouwonderneming Teeuwen

  Gevelspecialist in IJmuiden

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Goedendag, Beste Heer/Mevrouw, Wij zijn Bouwonderneming Teeuwen Een jong team gespecialiseerd in dakgoten, dakbedekking, gevelbekleding, afdekkers, muurkaders, boeidelen en dakkapel renovaties. waar staan wij voor en wat doen wij? Onze Hoofdmoten zijn; - Dakgoten maken en monteren wij met of zonder houten betimmering uitgevoerd in het zink en koper en in beugels, aluminium, polyester, zink en koper verder leveren en monteren wij ook zelf dragende kunstof dakgoten. - Gevels bekleden wij met aluminium, hout, zink, kunstof en vezelcement - Dakwerken voeren wij uit in zowel bitumen alsmede dakpannen, zinken dakbedekkingen en dakcoating. - Dakkapelbekledingen, zink, kunstof, hout en vecelcement. - Boeideelbekledingen, zink, kunstof, hout en vecelcement. Verder Leveren en monteren wij onderhoudsvrije en in het aluminium, zink, kunstof en vecelcement uitgevoerde gevel producten zoals bijvoorbeeld: afdekkers, dakranden, deklijsten, boeidelen, kaders en nog veel meer, de mogelijkheden hierin zijn legio! Ook kunt u bij ons terecht, zoniet in combinatie met of voor bijvoorbeeld; - Montage/demontage van het e.a. wat op hoogte zit. - Complete gevel/woning renovaties al dan niet in samenwerking met. - U kunt het altijd vragen, nee heeft u, ja kunt u krijgen. Bekijk onze referenties/fotos hier of op onze eigen website voor meer informatie. Neemt u ook gerust een kijkje op onze facebook waar wij diverse referenties posten.

 • gevelreinging kars

  Gevelspecialist in IJmuiden

  Nog geen reviews

  gevelreiniging kars bied verschillende diensten, gevelreiniging, dakreiniging, terrasreiniging ,impregneren, graffiti verwijderen, kauwgom verwijderen, zonnen panelen reiniging, dakreparatie, voegwerk, schilderwerk, en nog veel meer! neem snel contact met ons op voor een afspraak.

 • G.D.T. Reinigingstechniek

  Gevelspecialist in IJmuiden

  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews

  Wij zijn een familie bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring op gebied van Gevel Dak enTerras Reinigen/Renoveren/Impregneren.Wij werken met de nieuwste technieken.Bijvoorbeeld Stoomplus 0.2.Hiermee kunnen wij reinigen zonder de ondergrond te beschadigen en zonder gebruik van reinigingsmiddelen of chemicalién. Met deze techniek wordt water onder hogedruk oververhit tot 200 graden in de brander en 150 aan de spuitnozzle.Vervolgens wordt water en zuurstof (lucht) toegevoegd waardoor er een combinatie van stoom water en lucht ontstaat. En je dus reinigt met een stoom/water/luchtmengsel. dit heeft veel minder impact dus is de kans op beschadigingen minimaal. Maar heeft toch 25 tot 100% meer reinigingskracht dan andere methodes. Ideaal voor gevels maar ook daken en terrassen.Ook zijn wij gespecialiseerd in voegwerk vervangen/repareren. En impregneren met 10 jaar garantie.

  Laatste review:

  Muren of gevels reinigen of zandstralen -

  Een zeer vervuilde gevel van een jaren 30 woning moest worden gereinigd. Een schoorsteen moest worden gevoegd en graffiti en stuk geverfde muur worden gereinigd. Ze waren de goedkoopste met het reinigen met stoom, en wekten ook het meeste vertrouwen. Dat is ook helemaal uitgekomen. Snel in communicatie ; zorgvuldig in de afwerking. Top!

Populaire lokale gevelspecialisten in IJmuiden

Andere vakmensen in IJmuiden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur