Vind Gevelreinigers in IJmuiden

Op zoek naar Gevelreinigers in IJmuiden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in IJmuiden

 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in IJmuiden

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Gevelreiniger in IJmuiden

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Fijne communicatie konden de klus snel doen. Gevel ziet er weer super uit!
 • RS Calamiteitendienst B.V.
  RS Calamiteitendienst B.V.
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelreiniger in IJmuiden

  RS Calamiteitendienst B.V. is je ideale partner voor specialistische ontruimingen in Velsen-Noord en omgeving. We zijn gespecialiseerd in ontmantelde hennep kwekerijen en de rest van de afval te ontruimen en afvoeren er van en de herstel en schoonmaak van uw woning of bedrijfspand, Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Daarnaast hebben we nog een gedeelte van onze werkzaamheden in het reinigen graffiti en van uw gevel en het impregneren van uw gevel wij reinigen uw gevel met een stoomcleaner op max 120 graden heet water waar u een mooie resultaat mee krijgt en geen schade aan uw gevel veroorzaakt, Om de prijs te bespreken is de noodzaak van foto's en de hoeveelheid vierkante meters van toepassing bij het uitkomen van een positief gesprek zullen wij een proefstuk zetten op uw gevel om te kijken naar het resultaat wij horen graag van u. Met Vriendelijke Groet Sinan Kulak Rs Calamiteitendienst B.v.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Dit bedrijf heeft 150m2 buitengevel gereinigd van een oude verflaag. Sinan kwam eerst een proefstuk zetten om te demonstreren en heeft toen een mooie offerte neergezet. Achteraf bleken delen van de gevel hardnekkiger dan het proefstuk. Maar deze tegenvaller in extra schoonmaaktijd, wilde hij voor eigen rekening nemen. Hieruit blijkt zijn werkwijze "afspraak is afspraak". Ik ben erg tevreden over het resultaat, zijn inzet, communicatie, prijs/kwaliteit en doorzettingsvermogen. Aanrader!
 • Bravo Multidiensten B.V.
  Bravo Multidiensten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelreiniger in IJmuiden

  Bravo Multidiensten Team Bravo is gespecialiseerd in Industriële reiniging Chemie reiniging all round schoonmaak Gevel reiniging Graffiti verwijderen Vloer reiniging Tuin onderhoud Badkamer onderhoud reinigen Wij hebben 12 jaar ervaring in de branche met hoge en lagedruk reinigingswerk. Wij beschikken over het juiste apparatuur en chemicaliën om uw klus waarmaken. Ons ervaring en kwaliteiten bieden natuurlijk garanties en zekerheid. Kom gerust in contact of kom langs op ons kantoor vestiging voor een kennis making. Groeten team Bravo bravomultidiensten

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Wat een snelle service en wat een geweldige werk afgeleverd. Kwaliteit/Prijs verhouding zeer scherp, ik weet volgende keer bij wie ik moet zijn ! Dank jongens.
 • Bearclean V.O.F.
  Bearclean V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in IJmuiden

  Wij bieden de juiste reinigingstechniek voor elke ondergrond, snel en tegen de laagste prijs. Onze toewijding aan kwaliteit en precisie voor uw eigendommen staat centraal in alles wat wij doen. Ons doel is om elke klant volledig tevreden te stellen met onze service.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Ik heb onlangs mijn balkon laten zandstralen door Bearclean en ben buitengewoon tevreden met hun service. Mijn balkon was eerder behandeld met betonverf en had een grondige reiniging nodig. De mannen van Bearclean hebben duidelijk kennis van zaken. Ze begonnen met het uitvoeren van een vrijblijvend proefstukje, waarna ik een definitief prijsvoorstel kreeg. Deze aanpak gaf me veel vertrouwen in hun professionaliteit en transparantie. Tijdens de werkzaamheden werkten ze hard en netjes. Hoewel zandstralen behoorlijk wat rommel met zich meebrengt, hebben ze alles keurig opgeruimd, zelfs binnenshuis. De communicatie vooraf, tijdens en na de werkzaamheden was duidelijk en helder. Dit zorgde voor een soepele samenwerking en een stressvrije ervaring. Al met al kan ik Bearclean ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar professionele en betrouwbare zandstraalservice. Hun vakkennis en klantgerichtheid zijn top!
 • BNP Multidiensten
  BNP Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Gevelreiniger in IJmuiden

  BNP Multidiensten is een jong dynamisch bedrijf dat in 2007 opgericht en gevestigd is in -stralen van alle soorten houten onderdelen -stralen van betonnen onderdelen -professionele hogedrukreinigers op 350 bar, 100 graden -kennis van kunststof en aluminium kozijn coating -gevels impregneren

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Uitstekend bedrijf, klus is perfect en snel uitgevoerd. Vriendelijk personeel. Ik zou BNP Multidiensten zeker aanbevelen!
 • AM Renovatie
  AM Renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Gevelreiniger in IJmuiden

  Hello, My name is Andrei, I work in constructions for 6 years, during these years I worked for numerous big contractors in Holland and England. I am specialized in woodworking, window frames, "dakkapellen", ceilings and others. I guarantee the best quality for the lowest price.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Leuke flexibele jongens. Spreekt goed engels. Goede partij om je dakkapel te laten plaatsen in het werk. Stukken fraaier dan prefab
 • HGV IJmuiden
  HGV IJmuiden
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Gevelreiniger in IJmuiden

  Hoogland Gevelrenovatie & Voegbedrijf is sinds 1999 actief in de reinigings en gevelrenovatiebranche en heeft een reeks aan tevreden klanten opgebouwd. Binnen het bedrijf zijn 3 man personeel actief welke allemaal hun kwaliteiten en vakmanschap hebben bewezen zowel in gevelreiniging en en renovatie als in de monumentenzorg. Er wordt regelmatig aan ons gevraagd of een gevelrenovatie alleen noodzakelijk is wanneer er reeds sprake is van vochtdoorslag of vorstschade, maar als deze problemen zich voordoen is het leed vaak al geschied, meestal met schimmelvorming aan de binnegevels als gevolg. Bijkomende voordelen van een gevelrenovatie zijn: Uw huis ziet er als nieuw uit en blijft problemen de baas. Een gegarandeerd verhoogde issolerende werking door droge gevels. Een aanzienelijke vermeerdering van de waarde van uw woning tegen een relatief kleine investering. Met vriendelijke groet, Edwin Hoogland H.G.V IJmuiden

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Renovatie buitenmuur. Snelle service. Eerlijkheid, ondanks vaste prijs afspraak ging er nog 50 euro van de prijs af omdat niet al het ingeplande materiaal gebruikt werd. Buitenmuur ziet er weer netjes uit. Alles wordt in goed overleg gedaan. Bij een evt volgende klus zullen wij zeker de mannen van HGV vragen!
 • Aya cleaning services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in IJmuiden

  • Schoonmaak • Glasbewassing • Vloer onderhoud • Specialistische reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Uitstekende service. Fantastische klus gedaan, perfect schoon met oog voor detail. Huis heeft er in tijden niet zo goed uitgezien. Echte aanrader!
 • V&GS
  V&GS
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Gevelreiniger in IJmuiden

  Voeg/Gevelrenovatie/onderhoud bedrijf. Gevelreinigen, stralen, hakken/slijpen, voegen / knipvoeg-snijvoeg, imprigneren en metselen. Ons bedrijf maakt van oude gevels weer prachtige stralende gevels. Wij streven naar kwaliteit en vakmanschap. Op al het werk krijgt u schriftelijke garantie tevens bied ik u klanttevreden garantie. Onze diensten zijn: Hakken-slijpen Reinigen-stralen Alle soorten voegwerk lood vervangen / aanbrengen Impregneren-hybroferen Metselen Reparatie metselwerk Daken en terras reiniging

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  De klus is netjes uitgevoerd. De gevel ziet er weer perfect uit.

4.8

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in IJmuiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 29 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in IJmuiden

Andere vakmensen in IJmuiden

Vind vakmensen bij jou in de buurt