Vind domotica specialisten in Heemskerk

Op zoek naar domotica specialisten in Heemskerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Heemskerk

 • Domota
  Domota
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Domotica specialist in Heemskerk

  Domota doet onder andere: - Installatie van slimme deurbellen - Installatie van camera's - Installatie van slimme lampen - Installatie van een slimme dashboard met al je apparaten - installatie van slimme thermostaten

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Domota heeft bij mij de Nest geïnstalleerd. Uitstekende service en goede communicatie
 • KE Consultancy Services
  KE Consultancy Services
  Beoordeling: 4 van 5458 reviews
  Domotica specialist in Heemskerk

  KE Services kan je helpen met je Installatiebedrijf, Domotica specialist, Elektricien klus in Beverwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Thermostaat plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met KE Services om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Goed werk, heldere communicatie en meedenkend.
 • Fentech
  Fentech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95111 reviews
  Domotica specialist in Heemskerk

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Snel en goed geholpen. Was binnen 25 minuten gefixt!
 • SDH Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Domotica specialist in Heemskerk

  SDH Diensten is een bedrijf die klaar staat voor u voor Elektra en Netwerk klusjes.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Ari en collega hebben ons uitstekend geholpen. Goed advies, goede communicatie, snelle uitvoering en netjes afgewerkt. Top gedaan mannen!
 • SNL allround service
  SNL allround service
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Domotica specialist in Heemskerk

  SNL Allround Service verleend dienst in elektrotechniek. - Meterkast (vervangen/uitbreiden) - Stopcontacten (verplaatsen/aansluiten) - diverse Schakelaars (verplaatsen/aansluiten) - Wandlampen installeren - lampen ophangen - led spotjes en dimmers - Perilex aansluiting - Storingen opsporen en oplossen - Rookmelders plaatsen - Freeswerk. Daarnaast SNL Allround Service is al ruime tijd werkzaam als installatie expert bij de grootste kabel/internet aanbieder van Nederland. Werkzaamheden o.a. -LAN/COAX bekabeling aanleggen -LAN/COAX bekabeling management -Metingen Signaal waardes op verschillende punten -RJ45/RJ11 connectoren afmonteren -F-Connectoren/IEC Connectoren afmonteren -Plaatsen/vervangen WCD zowel UTP als COAX -Modems/switches plaatsen -Wifi(Mesh)-extenders plaatsen, controleren of eventueel verbeteren Voor meer informatie, neem gerust contact.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Snelle service, duidelijke communicatie en denkt mee naar een oplossing.
 • The Cable Guy
  The Cable Guy
  Beoordeling: 4.5 van 54.5540 reviews
  Domotica specialist in Heemskerk

  Wij installeren Tv, Hifi, Bose, Ziggo,Horizon,KPN, Sonos, CI+,Chromecast, Universele Afstandbedieningen, Kodi, Apple, Router, Mediabox en nog veel meer. Voor Aankoopadvies, installatie, Kalibratie en Reparatie van uw Tv, Inclusief haal en breng service bij u thuis. (20 jaar ervaring) Tevens zijn wij gespecialiceerd in de Reparatie van allerhande tv's met haal en Breng service.En sinds kort ook gespecialiseerd in het Kalibreren van uw Tv volgens de ISF norm. Informeer naar de prijzen. Met vriendelijke groet: The Cable Guy

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  netjes snel en vakkundig
 • SAM Engineering
  SAM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Domotica specialist in Heemskerk

  Mijn bedrijf SAM Engineering heb ik in het jaar 2016 opgericht met het idee om klanten te helpen met het zoeken naar oplossingen voor hun elektra vraagstukken, hierbij staat de kwaliteit hoog in het vaandel waarbij de klant en zijn/haar wensen centraal staan. Het vakgebied waarin ik sterk ben zijn: • Ontwerpen van elektrische installaties (StabiCAD) • Elektrische installaties • KNX-systemen programmeren • Brandmeldinstallaties • Datanetwerken testen en plaatsen • Groepenkasten vernieuwen uitbreiden • Stroringen zoeken en verhelpen Bij al deze vakgebieden ga ik accuraat te werk met het in acht nemen van alle voorschriften (NEN1010, NPR 5310, NEN1890 en NEN3140). Als de klant tevreden is, ben ik dat ook en dit geeft mij meer energie om door te gaan met mijn bedrijf. Tevens is SAM Engineering aangesloten bij kamer van koophandel. Tot snel bij uw vraagstuk.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Samir komt snel langs, en lost het probleem voor je op. Absoluut aanrader
 • De Theater Combinatie
  De Theater Combinatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Domotica specialist in Heemskerk

  Al 30 jaar ben ik als technicus werkzaam in het culturele veld. Ik installeer en programmeer elektrische installaties en data netwerken in theaters, concertzalen en musea. Sinds kort is er tijd en ruimte om dit ook aan te bieden aan reguliere consumenten. U kunt denken aan domotica, it & wifi, en alle mogelijke elektrische toepassingen en uitbreidingen. Uiteraard NEN3140 gecertificeerd. Daarnaast ben ik ook bevoegd om behalve installaties ook apparaten te keuren en te certificeren.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Uitstekend werk geleverd! Prima communicatie! Aan te bevelen!
 • Duindam ICT Solutions
  Duindam ICT Solutions
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Domotica specialist in Heemskerk

  Sinds 2010 zelfstandige en een zeer handige klusser die van vele markten thuis is. Ik heb een elektrotechnische en telecom achtergrond en heb mijn inkomsten altijd uit andere bronnen gehaald. Nu wil ik mijn kennis en ervaring ook gaan toepassen op deze werkspot en heb er zin in! Ik ben zeer perfectionistisch en ga geen enkele uitdaging uit de weg! Omdat ik startende ben op werkspot ben ik druk bezig om recensies te krijgen. Ik kijk zeer uit naar leuke klussen! Groeten, Derek

  Laatste review:
  Zeer tevreden.
 • M.S.A. Infra
  M.S.A. Infra
  Beoordeling: 4.6 van 54.6541 reviews
  Domotica specialist in Heemskerk

  Welkom bij MSA Infra • Wilt U internet, telefonie en digitale TV aangesloten hebben? • Heeft U storing bij een van deze diensten? • Heeft U blokkerig beeld op uw TV, of een internetverbinding die regelmatig uitvalt? • Kunt u geen gebruik maken van interactieve diensten die Uw kabelprovider aanbiedt? Laat het door een professionele monteur doen! Wilt U gaan verbouwen/verhuizen en wilt U de bekabeling/elektra gelijk goed gedaan hebben? Ook dan helpen wij u graag. Wij hebben monteurs in dienst die U graag vrijblijvend advies kunnen geven. Voor eenvoudige installaties of storingen hebben wij vast gunstige tarieven. Wil je helemaal geen omkijken hebben naar het aansluiten van je provider diensten ? Dan kun je ook de aansluiting van je installatiepakket door ons laten verzorgen. De prijzen voor werkzaamheden bestaan uit twee delen: de materiaalkosten en de benodigde tijd van de monteur voor de installatie. De monteur bespreekt met jou zijn tijdsplanning naar aanleiding van de situatie bij je thuis en spreekt een prijs voor de extra installatiewensen met je af. U kunt vrijblijvend online offerte aanvragen voor de meest voorkomende installatiewensen, alle prijzen zijn inclusief BTW.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Prima communicatie, alles netjes conform afspraak. Aanrader!

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Heemskerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 48 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Heemskerk

Andere vakmensen in Heemskerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt