Badkamerspecialisten in Heemskerk

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde badkamerspecialisten in Heemskerk. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de badkamerspecialisten van Werkspot in Heemskerk

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Heemskerk

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95248 reviews
  Badkamer installateur in Heemskerk

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Richard was amazing! Timely response, professional, attentive, available, clear communication, fair price. Thank you so much!!!
  Kom in contact
 • Najjar ConstructieExperts
  Najjar ConstructieExperts
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Badkamer installateur in Heemskerk

  Met toewijding aan hoogwaardige dienstverlening zijn wij gespecialiseerd in vloerinstallatie, tegelzetten, opruimingsdienst, elektra en loodgieterswerk. Bij elk project streven we naar excellentie, met een ervaren team dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Ons onderscheid ligt in betaalbaarheid zonder concessies aan kwaliteit. Klanttevredenheid staat centraal, en we streven ernaar verwachtingen te overtreffen. Kies ons voor betrouwbaar vakmanschap, transparante communicatie en duurzame resultaten.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Yazan and his team did a full renovation on my bathroom with speed and care. The tiles are looking as imagined and all the details are nicely in place too.
  Kom in contact
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35491 reviews
  Badkamer installateur in Heemskerk

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Duidelijke communicatie over prijs en voortgang klus. Denkt goed mee. Ik ben tevreden over het eindresultaat.
  Kom in contact
 • Y. Yollu Klussenbedrijf
  Y. Yollu Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4573 reviews
  Badkamer installateur in Heemskerk

  Beste opdrachtgever, Wij doen alle bouw werkzaamheden en renovatie werkzaamheden. Op alle wekzaamheden krijgt u garantie op. Mvg Yakup Yollu

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Er is nog geen overeenkomst gesloten. Het bedrijf reageert totaal niet meer, zowel niet op e-mail (2 adressen), niet meer via werkspot en ook niet via whatsapp. Ik weet niet meer, wat ik hier mee aan moet. Correctie : Hr. Jollu geeft aan, dat hij een auto-ongeluk heeft gehad en in het ziekenhuis ligt. Dan is e.e.a. buiten zijn schuld om.
  Kom in contact
 • Mesafro
  Mesafro
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Badkamer installateur in Heemskerk

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Heemskerk of omgeving? Mesafro kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. We doen alles. Gecertificeerd.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie en goede service! Met spoed moest ik een radiator vervangen en was binnen 1 dag alles geregeld! Echte aanrader met veel kennis! Indien je een loodgieter nodig heb - hijs is best!
  Kom in contact
 • Golbouw V.O.F.
  Golbouw V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Badkamer installateur in Heemskerk

  Golbouw is een jong dynamisch bouwbedrijf met ervaren personel gevestigd in Heemskerk, Noord-Holland. We doen werkzaamheden voor particuliere opdrachtgevers en zakelijke opdrachtgevers. Wat we doen: -Complete badkamer renovaties -Tegelen alle soorten tegels -Drooge afbouw (wanden/plafonds) -Stucwerk/pleister

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wij zijn helemaal happy met onze badkamer! Het werk is vlot en naar tevredenheid gegaan, zo ontzettend fijn dat "iets mooi willen maken" vanzelfsprekend is. Het zijn de kleine dingen zoals het verlagen van de schakelaar of het meedenken wat het meest passend is. Golbouw BV is een echte aanrader, het team werkt top en levert niks dan kwaliteit.
  Kom in contact
 • Bouwwensen
  Bouwwensen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75145 reviews
  Badkamer installateur in Heemskerk

  Bouwwensen Groep BV is een universeel bouwbedrijf met ruime ervaring in de bouw, actief in Nederland, België en Duitsland. Bij Bouwwensen Groep BV kunt u rekenen op de professionele hulp van onze vakmensen en bent u zeker van de kwaliteit van de dienstverlening. Als u contact met ons opneemt, plannen we binnen 1-3 dagen een gratis advies afspraak. Wij maken daarna zo snel mogelijk een offerte op. Diensten en werken die wij leveren: - Het schoonmaken van de tuin, verfraaiing van het terrein, landschapswerkzaamheden, het leggen van straatstenen en borders. - Reinigen van oude kasseien en dakpannen. - Volledige of gedeeltelijke renovatie van de badkamer, toilet, keuken, woonkamer en de woning als geheel. - Uitgebreide reparatie van appartementen en huizen, kantoren, commerciële gebouwen, restaurants en uitgaansgelegenheden. - Complexe constructie van huizen, garages of magazijnen vanaf nul. - Dakdekkerswerkzaamheden, dakonderhoud. - Installatie, service en reiniging van zonnepanelen. - Afwerking en gevelwerken. - Installatie van vloerverwarming. - Waterdicht maken van gebouwen. - Ook met het verhuizen of bezorgen van spullen kunnen wij u helpen.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Georgios en zijn team hebben geweldig werk geleverd! Ze zijn snel, werken secuur en hanteren ook nog eens een scherpe prijs. Ze denken met je mee zodat er een prachtig eindresultaat gerealiseerd wordt. Erg bedankt George.
  Kom in contact
 • Tom-Tech Montage
  Tom-Tech Montage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Badkamer installateur in Heemskerk

  Tom-Tech Montage de Beste Partner voor al het Thuis en Buitenwerk.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Nette beleefde man. Houdt zich keurig aan afgesproken tijd. Werkt zeer netjes. Zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Loodgietersbedrijf J.H. Beentjes
  Loodgietersbedrijf J.H. Beentjes
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Badkamer installateur in Heemskerk

  Loodgietersbedrijf JH Beentjes is een jonge eenmanszaak uit Heemskerk. Beschikbaar voor zowel de grote als kleine klus. Ik beloof u: Vakmanschap dankzij 18 jaar ervaring / Klein bedrijf, dus persoonlijk contact / Vooraf duidelijke prijsopgave, geen verborgen kosten / Altijd bereikbaar voor spoedgevallen / Alles in overleg

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Joey is kundig en flexibel !
  Kom in contact
 • Winter Badkamers
  Winter Badkamers
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Badkamer installateur in Heemskerk

  Welkom bij Winter Badkamers. Wij maken uw nieuwe badkamer niet voor u, maar mét u. Dit is een groot verschil. Juist doordat we samen uw wensen verkennen en uitwerken, ontstaat een resultaat waaraan u jarenlang plezier beleeft. Zo vertrouwd en persoonlijk mogelijk, dat is ons doel. En dat merkt u aan alles. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website Vakwerk, kwaliteit en een goede service staan hoog bij ons in het vaandel, daarom bent u bij ons op het juiste adres. Wilt u er echt iets moois van maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Rick heeft bij ons de badkamer en toilet gerenoveerd. Rick werkt netjes, hij denkt goed mee en hij komt zijn afspraken na. De uitgevoerde werkzaamheden zijn ook conform de offerte. Kortom ik kan Rick van harte aanbevelen!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Heemskerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 743 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Heemskerk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heemskerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt