Badkamerspecialisten in Castricum

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde badkamerspecialisten in Castricum. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de badkamerspecialisten van Werkspot in Castricum

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Castricum

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95250 reviews
  Badkamer installateur in Castricum

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Thanks Richard for the quick professional service . Highly recommended.
  Kom in contact
 • Najjar ConstructieExperts
  Najjar ConstructieExperts
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Badkamer installateur in Castricum

  Met toewijding aan hoogwaardige dienstverlening zijn wij gespecialiseerd in vloerinstallatie, tegelzetten, opruimingsdienst, elektra en loodgieterswerk. Bij elk project streven we naar excellentie, met een ervaren team dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Ons onderscheid ligt in betaalbaarheid zonder concessies aan kwaliteit. Klanttevredenheid staat centraal, en we streven ernaar verwachtingen te overtreffen. Kies ons voor betrouwbaar vakmanschap, transparante communicatie en duurzame resultaten.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Yazan en team fantastisch werk geleverd bij ons. We hebben zowel het toilet als de badkamer volledig laten renoveren, inclusief het opnieuw betegelen en het verdiepen van de doucheput. Toilet: Yazan en zijn team hebben de leidingen perfect verlegd, een strak hangtoilet geïnstalleerd en een stijlvolle nieuwe fontein aangesloten. Het tegelwerk is werkelijk schitterend uitgevoerd. Badkamer: Alles is deskundig gedemonteerd en opnieuw betegeld. De nieuwe doucheput en opbouwdouche zijn met grote precisie geïnstalleerd. Tijdens de renovatie ontdekten ze een lekkage in de kraan. Na een kort overleg hebben ze dit probleem snel en tegen een zeer redelijke prijs opgelost. Alles verliep vlekkeloos volgens afspraak. Binnen zes dagen was alles piekfijn in orde, volledig volgens planning en binnen het budget. Het resultaat heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Absolute aanrader voor iedereen. Topkwaliteit werk, alles keurig in overleg en een zeer plezierige samenwerking! 1000x dank!
  Kom in contact
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35496 reviews
  Badkamer installateur in Castricum

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  De loodgieter kon de keukenkraan niet die ik had gekocht( Gröhe minta) Hij dacht dat er diverse onderdelen niet aanwezig waren. Maar die waren er wel in een andere vorm of het moest anders aangesloten worden. De keukenkraan is uiteindelijk goed aangesloten.
  Kom in contact
 • Y. Yollu Klussenbedrijf
  Y. Yollu Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4574 reviews
  Badkamer installateur in Castricum

  Beste opdrachtgever, Wij doen alle bouw werkzaamheden en renovatie werkzaamheden. Op alle wekzaamheden krijgt u garantie op. Mvg Yakup Yollu

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Het werk werd zeer snel gedaan (5 dagen), werd niet voltooid, ik moest een loodgieter inhuren om het gat in het verwarmingssysteem te dichten en om de gootsteen te repareren lekte omdat deze niet goed was opgesteld. Ik raad niet aan om deze aannemer in te huren tenzij u een onvoltooid werk wilt zonder garantie of garantie. The work was done very quickly (5 days), was not done in completion, I had to hire a plumber to close the heating systems gap and to fix the sink was leaking as it was not setup properly, I do not recommend hiring this contractor unless you want an unfinished work with no guarantee nor warranty.
  Kom in contact
 • Klus en door
  Klus en door
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Badkamer installateur in Castricum

  Klus en door is je ideale partner als je een Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter nodig hebt in Castricum en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Stopcontacten en schakelaars installeren, Verlichting installeren of verplaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, vakkundig en zeer prettig persoon. Naast een prima loodgieter ook een uitstekende Electricien. Meerdere klussen tegelijk opgelost. Ik kan Vincent van harte aanbevelen!
  Kom in contact
 • Hovenberg Klus en Montage
  Hovenberg Klus en Montage
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Badkamer installateur in Castricum

  Hovenberg Klus en Montage richt zich voornamelijk op kleine en middel grote klussen in en om het huis. Bv Laminaat leggen Behangen Schilderwerk Sauzen Vervangen van kranen Tuin onderhoud Schuttingen Maatwerk kasten Loodgieterswerk Toilet renovatie Facebook pagina hovenbergklusenmontage

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  John is super behulpzaam en heeft heel goed werk afgeleverd. Ik zou hem aan iedereen aanraden
  Kom in contact
 • Hullup
  Hullup
  Beoordeling: 4.6 van 54.6576 reviews
  Badkamer installateur in Castricum

  Hullup brengt mensen verder in de plannen en (samen) uitvoeren van renovatie of kleine vaak complexe werkzaamheden Hullup betekent nu vrijwel dagelijks aan het werk met houtkachels en rookkanaal aansluitingen Heeft u Hullup nodig?

  Laatste review:
  Openhaard plaatsen of renoveren-
  Klus verliep zonder probleem en was snel afgemaakt. Willem houdt zich aan zijn afspraken.
  Kom in contact
 • Golbouw V.O.F.
  Golbouw V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Badkamer installateur in Castricum

  Golbouw is een jong dynamisch bouwbedrijf met ervaren personel gevestigd in Heemskerk, Noord-Holland. We doen werkzaamheden voor particuliere opdrachtgevers en zakelijke opdrachtgevers. Wat we doen: -Complete badkamer renovaties -Tegelen alle soorten tegels -Drooge afbouw (wanden/plafonds) -Stucwerk/pleister

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wij zijn helemaal happy met onze badkamer! Het werk is vlot en naar tevredenheid gegaan, zo ontzettend fijn dat "iets mooi willen maken" vanzelfsprekend is. Het zijn de kleine dingen zoals het verlagen van de schakelaar of het meedenken wat het meest passend is. Golbouw BV is een echte aanrader, het team werkt top en levert niks dan kwaliteit.
  Kom in contact
 • Sanitair en Tegels Uitgeest
  Sanitair en Tegels Uitgeest
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Badkamer installateur in Castricum

  Hallo, mijn naam is Marcel. Ik heb 24 jaar ervaring als zelfstandig tegelzetter, en de laatste 16 jaar installeer ik complete badkamers en toiletten. Soms ook samen met een loodgieter verzorgen wij complete badkamer en toilet renovaties en installaties. Ik werk het meest in het midden en hoge segment van de markt. Tegelwerk met zorg en aandacht voor een strak en goed eindresultaat. Ik werk niet graag met bouwmarkt materiaal.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Aardige klusser en tevreden over zijn werk! Heeft een douchecabine en wastafelmeubel + spiegel gemonteerd. Keurig werk verricht.
  Kom in contact
 • Loodgietersbedrijf J.H. Beentjes
  Loodgietersbedrijf J.H. Beentjes
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Badkamer installateur in Castricum

  Loodgietersbedrijf JH Beentjes is een jonge eenmanszaak uit Heemskerk. Beschikbaar voor zowel de grote als kleine klus. Ik beloof u: Vakmanschap dankzij 18 jaar ervaring / Klein bedrijf, dus persoonlijk contact / Vooraf duidelijke prijsopgave, geen verborgen kosten / Altijd bereikbaar voor spoedgevallen / Alles in overleg

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Joey is kundig en flexibel !
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Castricum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 704 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Castricum

Populaire diensten

Andere vakmensen in Castricum

Vind vakmensen bij jou in de buurt