Vind verhuisbedrijven in Heemskerk

Op zoek naar verhuisbedrijven in Heemskerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Heemskerk

 • Mape logistics
  Mape logistics
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Verhuisbedrijf in Heemskerk

  Mape logistics biedt transport, logistiek en verhuizingen aan voor u op maat. Of het nu gaat om witgoed, kasten, banken, meubels of andere inventaris. Wij kunnen alles regelen voor een scherpe prijs. Daarnaast vervoeren wij uw spullen met beleid en zijn wij hier uiteraard voor verzekerd. Tarieven 2023/2024 - Prijs is op aanvraag. Wij maken de juiste offerte voor de verhuisopdracht. - Daarnaast bieden wij ook een all-in prijs. -Informeer hiervoor na de mogelijkheden. - Minimale afname is 2 uur incl bakwagen - Eventueel meerdere bakwagens (21m3) ter beschikking. - In bezit van aansprakelijkheidsverzekering , vervoerdersaansprakelijkheid en verhuisverzekering. - Transport & Logistiek in overleg qua prijs. Afmetingen laadbak +hydraulische laadklep : 413 cm x 212 cm x 212cm Werkzaamheden: - Transport - Koeriersdiensten - Opslag & logistiek - Particuliere verhuizingen - Bedrijfsverhuizingen - Kantoorpanden - Ontruimingen - Meubels & witgoed - (Spoed) zendingen - Palletvervoer KVK: 83918394

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Snel, goede communicatie, perfect uitgevoerd. Leuke mensen!
 • Klusbedrijf Benny
  Klusbedrijf Benny
  Beoordeling: 3.8 van 53.8513 reviews
  Verhuisbedrijf in Heemskerk

  Verhuizen en Klussen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet alleen bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met klanten. Dat geldt zowel voor, tijdens, als na uw Klussen Wij Verhuizen en Klussen in heel Nederland en zijn dagelijks actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Heel teleurstellend. 40 euro vooruit betaald en na herhaaldelijk een afspraak gemaakt te hebben om een bed van de tweede naar de eerste verdieping te tillen (klusje van nog geen 15 minuten voor 2 sterke mensen), kwam er niemand opdagen. Eerst een bericht dat een collega ziek was en daaropvolgend met het mooie weer nog eens 2 dagen thuis gewacht, gewacht en gewacht, maar geen klussers te bekennen. Uiteindelijk gevraagd of de 40 euro terug gestort kon worden (nu zo'n 2 weken geleden), maar tot op heden niks terug gekregen ondanks belofte terug te storten. Ontzettend onprofessioneel en spijtig! Update: Na het plaatsen van dit bericht is de 40 euro teruggestort. Jammer dat het nodig is om een negatieve review te plaatsen alvorens het geld terug te krijgen, maar fijn dat het gebeurd is.
 • Handy Movers B.V.
  Handy Movers B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Verhuisbedrijf in Heemskerk

  Informatie over Handy Movers: Handy Movers is een verhuisbedrijf dat bestaat uit een team van ervaren verhuizers. Ons doel is om verhuizingen een nieuwe draai te geven door opdrachten uit te voeren met liefde en aandacht. Werkgebied en Regio: Handy Movers biedt haar hoogwaardige verhuisdiensten aan in heel Nederland, waardoor iedereen kan profiteren van onze professionele en betrouwbare service. Of u nu verhuist naar een nieuwe stad of slechts enkele straten verderop, ons ervaren team van verhuizers staat voor u klaar om uw verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. We zijn gespecialiseerd in het zorgvuldig en veilig verhuizen van kwetsbare en waardevolle goederen. Vertrouw op Handy Movers voor een zorgeloze verhuizing, waar u ook naartoe gaat in Nederland. Bedrijfsgeschiedenis: Handy Movers is opgericht door een groep ervaren verhuizers met een passie voor het vak. Sinds onze oprichting hebben we ons gericht op het bieden van hoogwaardige verhuisdiensten met persoonlijke aandacht voor elke klant. Relevante ervaring, werkzaamheden en specialisaties: Ons team heeft uitgebreide ervaring met het verhuizen van particulieren en bedrijven van verschillende groottes en complexiteit. We hebben ons gespecialiseerd in het zorgvuldig verhuizen van kwetsbare en waardevolle goederen. Relevante opleidingen en certificaten: Ons team van verhuizers is getraind en gecertificeerd om verhuizingen veilig en efficiënt uit te voeren. We blijven ons voortdurend bijscholen en trainen om onze vaardigheden te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de verhuisindustrie. Garanties en verzekeringen: We zijn volledig verzekerd voor alle verhuizingen die we uitvoeren.Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we hun goederen veilig en op tijd zullen leveren. Overige informatie: Bij Handy Movers werken we alleen met hoogwaardige verhuisuitrusting en materialen om ervoor te zorgen dat uw spullen veilig en efficiënt worden verhuisd.Ons bedrijfsmotto is "Zorgeloos verhuizen met liefde en aandacht".

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Goed voorbereid, ze hebben een showroom keuken netjes ingepakt en ingeladen in de verhuiswagen welke door mijzelf was verzorgd door de afstand naar huis.
 • VDW Verhuizingen
  VDW Verhuizingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.65147 reviews
  Verhuisbedrijf in Heemskerk

  Professioneel Verhuisbedrijf Gespecialiseerd in Particuliere Verhuizingen sinds 1978 Wij beschikken over 3 verhuiswagens, 5 vaste en gediplomeerde verhuizers 2 x verhuislift en diverse verhuis- en verpakkingsmaterialen. Wij werken binnen de regio's Amsterdam, Haarlem, Leiden en de Zaanstreek en binnen deze regio's naar elke plaats in Nederland en de Belgische en Duitse grensstreek. Verhuisprijzen zijn inclusief 21 % Btw + Verhuisverzekering. De verhuisdozen worden aan u gratis in bruikleen verstrekt in combinatie met een verhuizing. Eventuele inpak en de- en montage werkzaamheden zijn bespreekbaar en graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende zichtofferte. Een afspraak voor een offerte kunt u maken met ons via Werkspot. De verhuisadviseur komt dan bij u langs en spreekt de verhuiswensen met u door ! VDW is aangesloten bij de NKEV ( Nederlands Keurmerk voor Ervaren Verhuizers ), dit biedt voor u als klant extra zekerheden zoals opgeleide verhuizers en een aanvullende verhuisverzekering. Hopende u hier mee voldoende te hebben geinformeerd. Met Vriendelijke Groet, Patrick Van De Weerd VDW Verhuizingen Amsterdam

  Laatste review:
  Verhuizing zakelijk-
  Snel en efficiënt!
 • Trans-Flex Verhuisdiensten
  Trans-Flex Verhuisdiensten
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Verhuisbedrijf in Heemskerk

  Trans - Flex Verhuisdiensten Wij doen in veel gevallen veel meer dan alleen verhuizen. Natuurlijk verhuizen wij niet alleen particulieren, ook Bedrijfsverhuizingen kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Gaat u op korte termijn verhuizen, of bent u op zoek naar een verhuisbedrijf? TRANS-FLEX VERHUISDIENSTEN biedt voor u uitgebreide pakketen die u volledig ondersteuning bieden bij uw verhuizing; Of u nou een paar straten verder verhuist of naar een ander land; het maakt ons allemaal niet uit. Wij nemen al uw zorgen uit handen en gaan op een professionele wijze te werk; Onze verhuispakketen zijn speciaal samengesteld voor zowel particulieren als bedrijven. Hierbij kunt u denken aan het verhuizen van kleine studentenwoningen tot grote bedrijven;

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Prima uitgevoerd
 • Delta Facilities B.V.
  Delta Facilities B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Verhuisbedrijf in Heemskerk

  Delta Facilities BV Regio Amsterdam en omgeving, wij doen verhuizingen en schoonmaak. Wij bestaan al 5 jaar en doen verhuizingen voor bedrijven en particulieren. Ons werk is gegarandeerd en verzekerd, voor het uitvoeren van de klus word er altijd verzekerd gewerkt. We werken met bedrijfswagen en indien nodig lift. Ons kracht is dat wij dag en nacht beschikbaar zijn, dat omdat we ook Schoonmaak na calamiteiten doen, dat zorgt er voor dat we dag en nacht klaar staan.

  Laatste review:
  Verhuizing zakelijk-
  Goed werk, beetje valse start want de uitvoerders waren best wel te laat omdat ze het niet konden vinden en hebben niet gewoon even gebeld, ik moest er zelf achter aan. Uiteindelijk hebben ze dat goed gemaakt door het werk heel goed uit te voer en snel dus de klus kwam ruim op tijd af! Bedankt, al met al ben erg tevreden :-)
 • Edmon Transport
  Edmon Transport
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Heemskerk

  Wij zijn een jong verhuisbedrijf en beschikken over 3 verhuisbussen.

 • WeTakeCareMover
  WeTakeCareMover
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Verhuisbedrijf in Heemskerk

  Gaat u binnenkort verhuizen? Dan wilt u natuurlijk dat uw spullen met de grootste zorg naar uw nieuwe woning vervoerd worden. En u wilt natuurlijk niet teveel betalen, want verhuizen kost al veel geld. Bent u op zoek naar een betrouwbaar én goedkoop verhuisbedrijf? Dan bent u bij WeTakeCareMover aan het juiste adres! WeTakeCareMover kan naast het verhuizen van uw (kostbare) spullen ook helpen met het inpakken van uw spullen. Wij doen dit netjes en zorgvuldig met de juiste materialen. Wij zorgen ervoor dat al uw spullen snel en vakkundig van het oude adres naar het nieuwe adres worden verhuisd. Een wasmachine aansluiten of het demonteren van een kledingkast en het in elkaar zetten van deze kast in uw nieuwe woning is voor ons ook geen probleem. Stevige verhuisdozen kunt u bij ons in bruikleen krijgen. U betaald hiervoor alleen de voorrijkosten voor het afleveren en ophalen van de dozen. Door onze jarenlange ervaring in de verhuiswereld werken bij netjes, efficiënt en snel. Werkelijk, geen enkele verhuizing is ons te gek!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Hele fijne en snelle afhandeling. Super vriendelijk ook. Zou iedereen deze service aanraden!
 • WeTakeCareMover
  WeTakeCareMover

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Heemskerk

  Wij zijn een voordelige, vakkundig verhuisbedrijf! De verhuizingen die door ons worden uitgevoerd, worden uitgevoerd door professionele verhuizers. Deze jongens zijn sterk, vakkundig en werken nauwkeurig. Door de jarenlange ervaring die ze hebben opgebouwd, kunnen onze verhuizers uw verhuizing in goede banen leiden. Daardoor kan WeTakeCareMover de kwaliteit beloven die we nastreven en tegelijkertijd de kosten van de verhuizing laag houden.

 • yora transport

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Heemskerk

  Houd mijn klanten altijd blij en tevrede met mijn diensten.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Heemskerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 125 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Heemskerk

Andere vakmensen in Heemskerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt