Vind vloerspecialisten in Haarlem

Op zoek naar vloerspecialisten in Haarlem? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Haarlem

 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Richard's Tuin- en Vloerbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.35339 reviews
  Vloerspecialist in Haarlem

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 30 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Richard werkt heel netjes en komt zijn afspraak goed na. Hij heeft bij ons het laminaat op zolder perfect gelegd. Zou hem zeker aanbevelen. Richard bedankt👍🏻👊🏻
 • Cingoz Klusbedrijf
  Cingoz Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Vloerspecialist in Haarlem

  Cingoz Klusbedrijf is opgericht door mijzelf. Ik ben sinds 2017 voor me zelf begonnen. Ik ben van jongs af aan al bezig met mijn handen omdat ik er van hou en heb het klussen mijn passie gemaakt. * Ik heb ervaring in laminaat ( Alle modellen ) werkzaamheden. * Alle Schilderwerkzaamheden binnen & buiten( Spuit etc.) * Stucwerkzaamheden * Kastmontage * Tegelwerk (Badkamer) * Trapbekleding (Tapijt, pvc, laminaat etc.) * Diverse elektra & loodgieters werkzaamheden Cingoz Klusbedrijf geeft altijd garantie voor de uitgevoerde werkzaamheden en ook garantie voor een glimlach op uw gezicht.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Netjes en snel geregeld en mooi gelegd.
 • Lets'go Pro Plinten
  Lets'go Pro Plinten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9575 reviews
  Vloerspecialist in Haarlem

  Lets'go Pro Plinten is sinds 3 JAAR ACTIEF op WERKSPOT en ik sta klaar om al uw vragen over het MONTEREN, KITTEN en het LEVEREN van de PLINTEN en andere materialen te beantwoorden. PLAKPLINTEN, oftewel de platte plinten monteer ik NIET!!!!!!! Het KITTEN van de vloerzijde/plinten met SILICONEN kit behoord tot de mogelijkheden. Het monteren van architraven, deurlijsten en plint neuten kan ik ook voor u realiseren. Tenzij anders besproken lever ik u plinten e.d. die zijn AFGELAKT..... Montage van aluminium profielen is ook mogelijk, in elke gewenste afmetingen en RAL kleuren. Ik biedt een totaal pakket als het gaat om de montage, het leveren van de materialen en het kitten. Vaak op 1 dag gerealiseerd en inrichten maar.... Ik ben uw plinten specialist en ga voor perfectie! Neem contact op met Lets'go Pro Plinten om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, Lets'go Pro Plinten

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Het was geen grote klus maar is door Hogo perfect uitgevoerd! Als ik ooit nog eens met plinten te maken krijg, dan weet ik waar ik heen moet! Martin.
 • Klusbedrijf Vieleers
  Klusbedrijf Vieleers
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Vloerspecialist in Haarlem

  Hallo, Mijn naam is Max Van Klusbedrijf Vieleers. Wij kunnen u verder helpen met bijna alle werkzaamheden in en rondom huis zoals: Divers schilderwerk Divers timmerwerk Meubel montage Elektra werk Loodgieterswerk Diverse vloeren diverse Transporten (ook spoedjes) verhuizingen begeleiden Bestratings klussen tuin onderhoud ( snoeien/onkruid verwijderen) Let op! Wij vegen ook uw looppad sneeuw vrij en schoon van de winter. wij zijn zeer flexibel en denken altijd met u mee. Onze prijzen zijn altijd in overleg en uiterst transparant. Kortom, ik ben allround en als ik iets niet kan dan weet ik voor u de juiste specialist in mijn team te vinden. 7 dagen per week beschikbaar, ook in de avond uren in overleg. Vergeet niet een kijkje te nemen in mijn portfolio.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goed, naar tevredenheid uitgevoerd.
 • M de Jongh
  M de Jongh
  Beoordeling: 3.7 van 53.7512 reviews
  Vloerspecialist in Haarlem

  Mijn naam is M de jongh doe al geruime tijd sloop grond en hoveniers werkzaamheden dus heb al heel wat ervaring Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om een mooie prijs te maken en eventueel te komen kijken eerst

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Z
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews
  Vloerspecialist in Haarlem

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Goede communicatie, komt zijn afspraken na en heeft de klus (verwijderen tapijt en laminaat) keurig uitgevoerd en alles netjes achtergelaten.
 • Plint solutions
  Plint solutions
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Vloerspecialist in Haarlem

  Wilt u uw hoge plinten laten monteren door een professional dan bent u aan het goede adres. Heeft u liever een all in prijs zonder verrassingen dat kan, wij leveren ook alle gangbare MDF plinten, deze zijn voor gelakt, vochtwerend en waterafstotend. Geen verrassingen de prijzen zijn inclusief lijm, btw en wij kitten de bovenkant standaard af. Snelle levering en montage zijn mogelijk. wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van plinten.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Friendly , fast and professional!
 • Run Up Multiediensten
  Run Up Multiediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95137 reviews
  Vloerspecialist in Haarlem

  Runup Multiediensten: Is een Professioneel bedrijf en gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren zoals parket, spaanplaat, tegels, plavuizen, cementdekvloeren en alle soorten gelijmd vloerbedekking. Sterk in het ondersteunen van bouw en renovatie werkzaamheden. Doet alle sloop werkzaamheden, Woningstrippen, tot intensive sloopwerken. Ook zijn wij met ons professioneel materiaal goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteuning in verbouwing, opleveringen van woningen of gebouwen inclusief casco oplevering. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en professioneel uit te voeren.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Professioneel en snel uitgevoerd. Lijmresten van vloerbedekking in huurwoning zijn verwijderd.
 • Dmd Support
  Dmd Support
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Vloerspecialist in Haarlem

  Wie zijn wij DMD Support is een professionele aannemer met ruim 15 jaar ervaring voor al uw opdrachten in en rondom het huis, tegen een betaalbare prijs. Wat ons bouwbedrijf uniek maakt, is dat wij beschikken over een groot netwerk van professionals. Hierdoor zijn wij in staat om veel soorten klussen aan te nemen en garant te staan voor kwaliteit. Zoekt u een professioneel, betrouwbaar en ervaren aannemer? Dan bent u bij DMD Support aan het juiste adres. U kunt ons inhuren voor een aanbouw, het verbouwen van uw badkamer, keuken, maar ook voor schilderwerk of werk op het gebied van elektrotechniek of domotica. Kortom een echte allrounder! Wij calculeren met 40 euro per uur. Momenteel is ons werkgebied Haarlem en omstreken. Waar wij voor staan De verbouwing van een huis is een persoonlijke zaak. Zekerheid van kwaliteit en een heldere communicatie staan voorop. Bij DMD Support heeft u één contactpersoon waarmee u al uw wensen en ideeën bespreekt. U wordt op persoonlijke wijze geadviseerd en begeleid, waarbij de overlast en inbreuk op uw woonomgeving tot het minimale wordt beperkt. Naast een scherpe prijs bieden wij u kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid! ● Alle expertise onder 1 dak ● Kwaliteit staat voorop! ● Professioneel team, met kennis van zaken ● Eén contactpersoon ● Betrouwbaar ● Flexibel ● Altijd advies op maat ● Vooraf prijsopgave of uurtarief Wat wij bieden Hieronder treft u een overzicht van onze diensten ● Onderhoud ● Afwerking ● Installaties ● Electra ● Keukens ● Badkamers ● Aanbouw / Opbouw ● Kasten ● Schilderwerk ● Tuinwerkzaamheden ● Standbouw ● Netwerken ● Leidingen ● Afvoeren ● Hang- en sluitwerk ● Stucwerk ● Domotica/ beveiliging ● Vloeren leggen ● PC hulp ● Uitvoering en vormgeving ● Plaatsen van grotere machinerie of gewoonweg een extra hand bij uw werkzaamheden Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wat ik niet wist, was dat de straatstenen/bakstenen die had, niet allemaal hetzelfde formaat hadden. Ondanks deze tegenslag heeft het team van DMD support dit keurig opgelost en het resultaat mag er zijn. Als kers op de taart hebben de heren ook de overkapping verplaatst wat nog best een pittige klus bleek.
 • Burghout Timmer- en Klusbedrijf
  Burghout Timmer- en Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Vloerspecialist in Haarlem

  Bij timmer- en klusbedrijf Burghout kunt u makkelijk en voordelig uw klus laten uitvoeren. Door onze ervaring en netwerken in de regio Haarlem e.o. kunnen wij u vakkundig en professioneel helpen. Onze doelstellingen zijn:  Oog voor kwaliteit gecombineerd met eerlijke prijzen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Heeft zeer goed werk verricht. Uiteindelijk hebben wij Jeffrey voor een groot gedeelte van onze verbouwing ingehuurd wat hij zeer goed heeft gedaan. Zonder hem was dit niet gelukt.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Haarlem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 941 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Haarlem

Infomatie over vloerspecialisten uit Haarlem

Wil je je vloer repareren of vervangen en ben je hiervoor op zoek naar een betrouwbare vloerspecialist uit Haarlem die vakkundig te werk gaat? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. Werkspot werkt uitsluitend met vakmannen die veel ervaring en kennis in huis hebben. Zo weet je zeker dat je wordt gekoppeld aan een specialist uit Noord-Holland die ervoor zorgt dat je vloer er straks weer mooi bij ligt. Plaats je een klus op Werkspot? Dan kun je erop rekenen dat onze vakmannen voor je klaar staan.

Onze vloerspecialisten uit Haarlem

Is je vloer toe aan een reparatie of zelfs een gehele renovatie? Werkspot werkt met een groot aantal vloerspecialisten uit Haarlem en omstreken die je hierbij kunnen helpen. Het is verstandig om het repareren, onderhouden of leggen van een vloer uit te besteden aan een vakman uit de regio Haarlem. Deze heeft vaak een reputatie hoog te houden en zal daarom zijn best doen om de klus tot in de puntjes te klaren. Bovendien is een vloerspecialist uit Noord-Holland snel ter plaatse en kent hij de omgeving op zijn duimpje, wat behoorlijk in de voorrijkosten kan schelen.

Je klus wordt kwalitatief uitgevoerd door vloerspecialisten uit Haarlem

Wanneer je een vloerenlegger inhuurt, reken je op vakwerk. Dat begrijpen we bij Werkspot als geen ander. Daarom staan al onze vakmannen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn ze goed verzekerd en beschikken ze over de nodige branche gerelateerde certificaten. En met ons reviewsysteem houden wij de openbare reviews van onze vakmannen goed in de gaten. Komt er een negatieve reactie binnen over een van onze vakmannen? Dan pakken we dit direct bij de bron aan. Zo weet je zeker dat je kunt rekenen op een vloerspecialist van kwaliteit.

Vloerspecialisten uit Haarlem zijn voor verschillende klussen inzetbaar

Of het nu gaat om een kleine reparatie of om het renoveren of vervangen van een vloer; de meeste vloerspecialisten op Werkspot draaien hun hand er niet voor om. Ook wanneer je beschadigingen of slijtage juist op voorhand wil voorkomen en hier advies over wil inwinnen, zit je bij onze vloerspecialisten uit Haarlem goed. Weten wat de exacte mogelijkheden zijn? Neem contact op met een van onze vakmannen; zij helpen je graag verder.

Wil je je vloer in Haarlem via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende vakmannen in Haarlem, kun je op zoek naar een vloerenlegger die aansluit op jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele vloerspecialist in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het leggen van laminaat, het schuren, oliën of lakken van een vloer, het leggen van vloertegels of het aanbrengen van een gietvloer.
Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Haarlem

Vind vakmensen bij jou in de buurt