Vind vloerspecialisten in Heemstede

Op zoek naar vloerspecialisten in Heemstede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Heemstede

 • Lets'go Pro Plinten
  Lets'go Pro Plinten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews
  Vloerspecialist in Heemstede

  Lets'go Pro Services is sinds een jaar actief op Werkspot en staat klaar om al uw vragen over Plinten plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem contact op met Lets'go Pro Services om uw opdracht te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Bent u nog op zoek naar de juiste plint voor uw (nieuwe) woning of kantoor. Neem contact op en wij zoeken samen de meest geschikte plint voor u. Tenzij anders is besproken lever ik u plinten die zijn AFGELAKT op de gewenste kleur. Het plaatsen van architraven, deurlijsten en plint neuten kan ik ook voor u realiseren. Uiteraard is het leveren van de materialen mogelijk. Het plaatsen van aluminium profielen is ook mogelijk, in elke gewenste afmetingen en RAL kleuren. Het kitten van de onderkant van de plinten met siliconen kit is mogelijk. Ik ben uw plinten specialist en ga voor perfectie! Graag hoor ik van u om uw plinten vakkundig te monteren. Met vriendelijke groet, Lets'go Pro Services.

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Hugo heeft laatst bij ons hoge plinten geplaatst en komt nog terug om de klus helemaal af te maken, door lage plinten te plakken. Hij is een vakman, communiceert helder en komt zijn afspraken na. De kwaliteit van zijn werk is top! Ik kan iedereen aanraden om met hem in zee te gaan.
 • Pimp my floors
  Beoordeling: 4.3 van 54.3550 reviews
  Vloerspecialist in Heemstede

  Kwalitatief laminaat leggen al voor 7,5€ per m2 laminaat 7,5€ per Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat 2,5€ per m2 Hoog plinten We hebben ook een groothandel waar we samen meewerken en goedkoop kwaliteit laminaat regelen dus let me know

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Twee van de werkers van Murat kwamen vissengraat laminaat leggen bij ons in Gorinchem. Wij waren blij dat het zo snel kon voor een leuke prijs. Alleen blijkt goedkoop, duurkoop te zijn. Op sommige plekken zijn de laminaten niet goed geklikt, waardoor het verschoven lijkt, en nu je verschil zit tussen de andere laminaten die wel goed zijn geklikt. Ik heb Murat via WhatsApp netjes een berichtje gestuurd of het opgelost kan worden, of hoe het komt en of wij het eventueel kunnen oplossen. Geen reactie! Mijn man heeft paar keer gebeld, geen belletje terug. Schaam je, dit is geen service. Ik raad ook niemand aan om bij hem te laten leggen. Ik vind het oprecht jammer om het via deze weg te moeten doen, omdat we wel een klik hadden. Al met al, geen goeie service achteraf!!!!
 • Praxis vloeren
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Vloerspecialist in Heemstede

  -Het bewerken van houten vloeren (schrapen, schuren, polijsten). -Het afwerken van houten vloeren, met een - bescherming (olie of lak, meerdere lagen). -Het (periodiek) onderhouden van houten vloeren (intensief reinigen, reinigen, flanel politouren, pigmenteren, onderhoudsolie, bescherming). -Het uitvoeren van restauraties van houten vloeren. -Het uitvoeren van (kleine) reparaties. -Het vervangen van delen binnen een bestaande vloer. Werkzaamheden worden uitgevoerd aan zowel particulieren, als ook bedrijven.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  We wanted our floor renovated, Robert explained all the possibilities, pros and cons. He was thorough in his explanations. We decided to go for 3 layers of varnish and pay the little bit extra for better protection. We chose Robert because he had good reviews and uses good materials, knowing that he is not the cheapest. The sanding went very well. However, after the second layer of varnish, we saw the floor again and there was dirt trapped under the varnish. We told him, but we were ignored and he just proceeded to apply the third layer, instead of trying to correct these first. Now we have hair, little stones, fluff and drops of varnish which was not spread properly, stuck on our floor. For this price tag, we were expecting a more thorough job. Update:Dear Robert, we brought our plants in your presence and left them in the garden as you advised.We only saw the floor closeup the next day (after 2nd layer) when you said we could go, and noticed the defects. It is in your chat history.
 • N.I.A Stoffeer- en Klusbedrijf
  N.I.A Stoffeer- en Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95333 reviews
  Vloerspecialist in Heemstede

  Ik heb vijftien jaar ervaring van tapijt ,vinyl ,laminaat pvc click ,en lamelparket vloeren,als verkoper bij carpet-right gewerkt . Ik heb heel veel kennis van alle vloeren ,plinten en peroefielen plaatsen .Naast dat ik alle vloeren gestoffeerd heb,en door tevredenheid van alle klanten ,dacht ik !!!waarom niet mijn eigen bedrijf gaan starten?'' Als service ben ik altijd bereid om gratis advies te geven betreft het kwaliteit van alle vloeren ,ik kom ook gratis opmeten en klachten oplossen ,ik reken geen voorrijkosten en geen parkeer geld.Ik geef ook een jaar garantie op het leggen van alle vloeren . Met vriendelijke groeten van Mohamed el rhalfioui (en als u wilt zien hoe ik werk kunt u me YouTube abonneren en zien hoe ik werk mijn account is Mohamed El rhalfioui) https://youtu.be/fEWuiSgD-sA

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Zeer snel gewerkt en met het overige materiaal heeft hij nog even (gratis) de hal meegepakt. Betrouwbaar en op tijd.
 • Run Up Multiediensten
  Run Up Multiediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95114 reviews
  Vloerspecialist in Heemstede

  Runup Multiediensten: Is een Professioneel bedrijf en gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren zoals parket, spaanplaat, tegels, plavuizen, cementdekvloeren en alle soorten gelijmd vloerbedekking. Sterk in het ondersteunen van bouw en renovatie werkzaamheden. Doet alle sloop werkzaamheden, Woningstrippen, tot intensive sloopwerken. Ook zijn wij met ons professioneel materiaal goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteuning in verbouwing, opleveringen van woningen of gebouwen inclusief casco oplevering. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en professioneel uit te voeren.

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Reageert snel, nette prijs, binnen 24h kwamen ze, keurig op tijd de klus uitvoeren. Werken netjes. Aanrader!
 • Klussenbedrijf Bedel
  Klussenbedrijf Bedel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews
  Vloerspecialist in Heemstede

  Jaar27 Ervaring jaar garantie van alle soorten met KVK en BTW nummer ervaring zegt waarschijnlijk meer dan genoeg. preciesie en klant tevreden houden is onze doel en tot nu toe hebben we er geen een enkel probleem mee gehad, en hopen het ook niet te krijgen. Vooral uw klussen BEDEL!

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Mehmet is een vriendelijke man. In eerste instantie waren we niet helemaal tevreden maar hij is snel daarna terug gekomen om het e.e.a te herstellen en naar tevredenheid op te lossen.
 • Cingoz Klusbedrijf
  Cingoz Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Vloerspecialist in Heemstede

  Cingoz Klusbedrijf is opgericht door mijzelf. Ik ben sinds 2017 voor me zelf begonnen. Ik ben van jongs af aan al bezig met mijn handen omdat ik er van hou en heb het klussen mijn passie gemaakt. * Ik heb ervaring in laminaat ( Alle modellen ) werkzaamheden. * Alle Schilderwerkzaamheden binnen & buiten( Spuit etc.) * Stucwerkzaamheden * Kastmontage * Tegelwerk (Badkamer) * Trapbekleding (Tapijt, pvc, laminaat etc.) * Diverse elektra & loodgieters werkzaamheden Cingoz Klusbedrijf geeft altijd garantie voor de uitgevoerde werkzaamheden en ook garantie voor een glimlach op uw gezicht.

  Laatste review:

  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen -

  O wat zijn we blij met onze vloer! Op het laatste moment Cingoz Klusbedrijf benaderd omdat onze vloer snel gelegd moest worden. Ontzettend kundig gelegd, heel netjes gedaan en ook nog eens alleen gedaan en in 1 werkdag! Dankjewel, we zouden je zeker aanraden!
 • Ardania Bouw, Renovatie & Onderhoud
  Ardania Bouw, Renovatie & Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8563 reviews
  Vloerspecialist in Heemstede

  Al jarenlange ervaring met het leggen van vloeren, e.g. laminaat, pvc, parket, enzovoorts. Tevens gespecialiseerd in verf- en schilderwerken en het uitvoeren van kleine klussen rondom het huis.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Samir is heel vriendelijk, communiceert fijn en denkt mee over een mooie afwerking. Tevreden over eindresultaat, voor een redelijke prijs. Ik kan hem aanraden!
 • Alesso Allround
  Alesso Allround
  Beoordeling: 4.7 van 54.75211 reviews
  Vloerspecialist in Heemstede

  200 Reviews met een waardering van 4.7/5 sterren. Cementgebonden Gietvloeren. Floorcolouring d.m.v. pigment toevoeging. Egaliseren van Cementgebonden vloeren en Anhydriet vloeren. Egaliseren van tegelvloeren, garagevloeren en bedrijfsvloeren. Vullen van sleuven vloerverwarming met egaline i.p.v. tegellijm. Oppervlakte van 1m2 tot 1500m2 voor particulier en zakelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Ramon Alesso Allround Floors

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Top
 • heemstede.tegelwerk
  heemstede.tegelwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Vloerspecialist in Heemstede

  Alle tegels werk Alle soorten beste ervaring

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels repareren -

  Snelle reactie, vriendelijke man, nam tijd voor mijn klus, deskundig. Volgende tegelproject bel ik hem weer

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Heemstede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 843 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Heemstede

Andere vakmensen in Heemstede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur