Vind schoonmaakbedrijven in Heemstede

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Heemstede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Heemstede

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95566 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Heemstede

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak-dakgootreparatie en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging, onderhoud en reparatie. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  De klus is prima uitgevoerd en snel. Zeker aan te raden.
 • CN Cleaning
  CN Cleaning
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Heemstede

  CN Cleaning een All Round schoonmaakbedrijf. Van Glazenwassen tot Gevelreiniging en op locatie reinigen van tapijt en meubels. CN Cleaning; Klantvriendelijk, Betrouwbaar en Betaalbaar. Als het schoon moet zijn, tot in de puntjes. CN Cleaning.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Reageert snel op berichten en komt afspraken na. Zeer tevreden over de 1ste keer ramen wassen!
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Heemstede

  Service op hoogte

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Super werk afgeleverd. Helemaal tevreden. Jordi zou ik echt aanbevelen als je een schoonmaak klus hebt!
 • Schoonmaak en klussenbedrijf Alyara
  Schoonmaak en klussenbedrijf Alyara
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Heemstede

  Onze liefde voor schoonmaken straalt ervan af! We zijn gek op schoonmaken, maar weten dat dit niet voor iedereen geldt. Toch houdt iedereen ongetwijfeld van een schone ruimte. Daarom richten wij ons fulltime op het creëren van schonere leefruimtes. We komen met een glimlach en een spons naar uw huis of bedrijf en vertrekken pas als uw ruimte zo schoon is als we onze eigen ruimte willen hebben. We behandelen elke ruimte met respect en integriteit, zodat u er aangenaam in kunt wonen en werken. Neem ook eens een kijkje op mijn website.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  I used this company for a total cleaning of my apartment after a renovation. They were on time, professional and did their work well. I would definitely use them again!
 • A-cleaning
  A-cleaning
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Heemstede

  A-cleaning kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hoofddorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met A-cleaning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Sammy’s Cleaningservice
  Sammy’s Cleaningservice
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Heemstede

  Sammy’s Cleaningservice is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Haarlem en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Helaas... Goed contact vooraf. Uiteindelijk een afspraak gemaakt dat Samantha langs zou komen maar ze is nooit geweest, zonder afbericht. Op de app is ze niet meer te bereiken. Als mijn opdracht toch niet interessant genoeg voor haar was had ze dat ook gewoon kunnen zeggen. Maar niks laten weten en vervolgens niet meer bereikbaar zijn is erg kinderachtig. Kennelijk moet ze nog een hoop leren. Als ze zo omgaat met mogelijke klanten wens ik haar veel succes met haar schoonmaakbedrijf.
 • DakDuif Schoon
  DakDuif Schoon
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Heemstede

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam of omgeving? DakDuif Schoon kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Er was een afspraak ingepland om de werkzaamheden te bespreken en ineens stond meneer op de stoep met de mededeling ik kom uw ramen schoonmaken. Ik vroeg meteen wat kost het en meneer zei €35. en verder niks. Uiteindelijk heeft het mij €42,35 gekost. Absurd hoog bedrag voor het schoonmaken van 6 raampartijen. Geen samenwerkingen meer via werkspot. Geen duidelijke communicatie. Slechte reviews moet je nemen als een vent en niet lopen emmeren als het niet gaat zoals je wilt. Nare berichten naar mij sturen en mij hier uitmaken voor eenzaam neemt niet weg dat jij niet duidelijk bent geweest.
 • Clean Home IC
  Clean Home IC
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Heemstede

  We will clean Your office, hotel or vacation park. Since 5 years we are working for you with the greatest attention to details, we heard a lot of times that we are the best in the Netherlands. Every space is important for us and Your wishes are a priority for us. We can cooperate for the long term or only once. We are friendly to any animals. We have references and photos about our work. We are waiting for You. KvK - 75370859

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Alles verliep goed. Ik gun ze het beste. Harde werkers en komen hun belofte na! Zeker voor herhaling vatbaar
 • MKE Dienstverlening
  MKE Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Heemstede

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, met ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Cruquius maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Stoomreinigen • Zandstralen / Natstralen • Impregneren • Graffiti verwijderen • Gevelreiniging • Glasbewassing tuckerpole systeem ( Veranda/Serre/zonnepanelen etc.) • Rolluiken schoonmaken • Hogedrukreiniging / Terras, Balkon etc. • Woningschoonmaak Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Ingeschakeld voor het stoomreinigen van enkele muren en opnieuw voegen. Het stoomreinigen en frezen van de voegen is prima uitgevoerd maar de voegen zijn bijzonder lelijk/slordig gedaan waardoor de muren eigenlijk niet opgeknapt zijn.
 • Brizk Dienstverlening
  Brizk Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Heemstede

  Brizk is een eenmans bedrijf wat werkzaam is in en rondom de bollenstreek. Met jaren ervaring in schoorstenen & luchtventilatie maakt brizk het juiste adres om u professioneel te woord te staan, en om u een helpende hand uit te steken. Ventilatie: Reinigen: Voor reinigingen maken wij gebruik van een speciale elektrische borsteltechniek. Om het los geborstelde vuil uit de kanalen te halen beschikken wij over een krachtige afzuigunit. Deze wordt op de luchtkanalen aangesloten en vangt al het stof op in een speciale stofzak. Na een reiniging regelen wij het ventilatiesysteem altijd opnieuw in. Zo weten we zeker dat u weer in een gezond en optimaal leefklimaat kan leven. Vervangen: Voor het vervangen van ventilatieboxen maken wij gebruik van één van de stilste ventilatieboxen die op de markt te verkrijgen is. Er wordt vakkundig gewerkt, en wij gebruiken professioneel gereedschap. Kijk op onze website voor meer info. Brizk beschikt over een binnenklimaat branchediploma. Zo weet u zeker dat een professional de werkzaamheden uitvoert. Schoorsteenvegen: Na het schoorsteenvegen krijgt u altijd een bewijs voor de verzekering van Brizk. Dit is tevens ook gelijk de factuur voor de dienstverlening. Wij werken met elektrisch roterende schoorsteenveeg stokken. Hiermee gaan wij van onderaf het kanaal in, en halen een veel groter percentage roet en creosoot weg dan wanneer er van bovenaf wordt geveegd. Wij kijken ernaar uit om u snel van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Brizk.

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  Snelle reactie en actie! Binnen 2 dagen kwam hij langs en was onze schoorsteen weer netjes schoon.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Heemstede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 330 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Heemstede

Andere vakmensen in Heemstede

Vind vakmensen bij jou in de buurt