Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Heemstede

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95621 reviews
  Dakdekker in Heemstede

  Stretch Services, voor 5 sterren service en kwaliteit. Lees wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround dakgoot schoonmaak- en reparatie, klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging, onderhoud en reparatie. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, geen vuil meer in de dakgoot en wij kunnen zonnepanelen volledig afsluiten tegen vogels. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. geen schimmels meer. ⭐ Terras en balkon reinigen en anti-duivennetten aanbrengen op uw balkon. ⭐ klus service, kranen vervangen, lampen ophangen en dergelijke. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met een betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Marcel heeft bij ons de dakgoten en dak van de serre schoongemaakt en ook een lekkage in het garagedak gerepareerd. De hele klus is zeer vakkundig uitgevoerd. Marcel communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na!
  Kom in contact
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Dakdekker in Heemstede

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Prettige communicatie en kon de klus op korte termijn uitvoeren. Top werk afgeleverd!
  Kom in contact
 • Zagorski Bouw
  Zagorski Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Dakdekker in Heemstede

  Zagorski Bouw - een bedrijf dat professionele en uitgebreide renovatie- en afwerkingsdiensten aanbiedt. Het belangrijkste doel is de hoge kwaliteit van het werk dat volledige klanttevredenheid garandeert. Het onderscheidt zich op de markt door een individuele benadering van elke klant, zoals blijkt uit een groot aantal bestellingen. Het bedrijf heeft een groot potentieel om eventuele projecten in korte tijd uit te voeren en voert de toevertrouwde werken betrouwbaar en op tijd uit. Wij zijn sinds 2017 actief op de markt. Zagorski Bouw staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel KVK: 69714789. De bedrijfs- en klantbeoordelingen zijn te controleren op Facebook / werkspot / Google / linkedin

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Hallo, Met veel genoegen kan ik commentaar geven op de samenwerking. Onlangs heeft Zagorski Bouw een algemene renovatie van mijn gehele huis uitgevoerd. Het contract is duidelijk en leesbaar, zonder verborgen kosten. Het gerenoveerde huis was netjes, er lag niets onnodigs onder de voeten. De renovatie begon op de vooraf afgesproken datum en eindigde zoals gepland. Kortom, het bedrijf is betrouwbaar, eerlijk, punctueel, gratis offerte, zeer goede kwaliteit van de afwerking, niet de laagste prijs, maar we beseffen dat je voor goede kwaliteit iets meer moet betalen.
  Kom in contact
 • Klus En Onderhoudsbedrijf Willemse
  Klus En Onderhoudsbedrijf Willemse
  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews
  Dakdekker in Heemstede

  Voor alles wel een oplossing; Algehele timmerwerkzaamheden, lekkage oplossingen en dakwerkzaamheden, cinewalls

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Dakdoorvoer was zo lek als een mandje, Nigel kon direct dezelfde dag nog langs komen om de boel waterdicht af te branden. Hij heeft de dakdoorvoer netjes waterdicht gemaakt en meegedacht met de rest van de verbouwing! Top shit!!! Nogmaals dank dat je zo snel langs kon komen.
  Kom in contact
 • Loodgietersbedrijf Juffermans
  Loodgietersbedrijf Juffermans
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Dakdekker in Heemstede

  Graag zou ik mijzelf even willen voorstellen, mijn naam is Ron Juffermans. Ik ben allround loodgieter en 55 jaar jong. Ik ben als loodgieter werkzaam vanaf mijn 25 ste,en dus al 30 jaar in het vakinmiddels run ik sinds jaren mijn eigen loodgietersbedrijf,voorheen als werknemer van een loodgietersbedrijf dat het onderhoud bij V&D en La Place verzorgde, zowel dak-,zink- &loodwerk, watervoorziening, sanitair & riool. Ook heb ik veel in opdracht gewerkt voor dakdekkersbedrijf Wildschut. Momenteel werk ik samen met een allround timmerman, om uw wens in vervulling te brengen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snel gedaan, alleen achteraf was een witte pijp mooier geweest.
  Kom in contact
 • Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Dakdekker in Heemstede

  Dakdekkersbedrijf Dékadak, is gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden o.a bitumendaken,shinglesdaken,zinkwerk,goten e.t.c. loodwerk,pannendaken,alle voorkomende dakwerkzaamheden. bel voor een vrijblijvende offerte,ik kom graag langs voor gratis advies. 10 jaar garantie op al u dakwerkzaamheden,geen voorrijkosten. ruim 35 jaar ervaring. Elders een offerte? vergelijken is zeker de moeite waard.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Nieuwe maatwerk dakgoot geplaatst . Top service, duidelijke communicatie en prijs
  Kom in contact
 • Onderhoudsbedrijf Waalewijn
  Onderhoudsbedrijf Waalewijn
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Dakdekker in Heemstede

  Hallo, Mijn naam is Sven Waalewijn. Vanaf mijn jeugd ben ik opgegroeid in het loodgieterswerk. Mijn opa en vader hebben jaren het familiebedrijf Waalewijn gedraaid waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan. In 2010 ben ik zelfstandig begonnen als zzp'er allround loodgieter, onderhoud en dakwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Afspraak gemaakt , is eerst komen kijken en opmeten daarna na een week weer contact en heeft daarna de klus gedaan , heeft alles netjes opgeruimd en meegenomen ben erg tevreden
  Kom in contact
 • Onderhoudsbedrijf K.Snoeks
  Onderhoudsbedrijf K.Snoeks
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Dakdekker in Heemstede

  Hallo allemaal, Ik ben een gemotiveerde loodgieter / onderhoud monteur met ongeveer 10 jaar ervaring in het loodgieters vak.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  K. Snoeks kwam snel met een offerte en kon de klus ook snel doen. Daarnaast wat extra werkzaamheden uitgevoerd. Tevreden klant.
  Kom in contact
 • Bouw- en Timmerbedrijf Johan van Dansik
  Bouw- en Timmerbedrijf Johan van Dansik
  Beoordeling: 4.6 van 54.6543 reviews
  Dakdekker in Heemstede

  Mijn naam is Johan van Dansik en heb sinds 1999 mijn eigen aannemersbedrijf in Haarlem. Ruim 35 jaar ervaring in renovatie projecten van woningen , grachtenpanden, hotels en nieuwbouw. Mijn specialisaties: Timmerwerken en Schilderswerken. -Inbouwkasten , schuifdeuren -Vloeren , balklaag , vocht en zwam -Dakkapellen , dakramen , draaikiep ramen - Kozijnen, ramen en deuren - Tochtvrij maken en isoleren -Tussenwanden -Sloten en inbraakpreventie -Schilderswerk , totaal onderhoud - Badkamer en toiletten - Uitbouw/ aanbouw / dakopbouw - Goten en daken vernieuwen - Wanden, plafonds en vloeren restauratie Daarnaast ben ik allround meester Schilder en Timmerman. Alle klussen werk ik af met liefde en passie voor het vak. Wilt u ook een vrijblijvende afspraak ? Google: Johan van Dansik Voor meer info en projecten

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  prima communicatie en snelle opvolging
  Kom in contact
 • De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.75106 reviews
  Dakdekker in Heemstede

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van De Veger. Mijn naam is Roman en zit al ruim 20 jaar in het vak. Ik ben op mijn 18de begonnen en ben uiteindelijk in 2008 voor mezelf begonnen. Ik heb een landelijk werkend bedrijf en ben werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb me gespecialiseerd in o.a.: ∎ Reparatie van dak, schoorsteen en dakgoten ∎ Aanleg van rookkanalen ∎ Dakinspectie ∎ Nesten verwijderen ∎ Lood- en zinkreparaties ∎ Voeg- en metselwerken van de schoorsteen Met vriendelijke groet, Roman Pattiruhu

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  6 meter zinken dakgoot met afvoer vervangen. Netjes, vlot en goed uitgevoerd.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Heemstede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 721 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Heemstede

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heemstede

Vind vakmensen bij jou in de buurt