Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Nieuw-Vennep

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75503 reviews
  Hovenier in Nieuw-Vennep

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Top mannen die de klus perfect en snel uitvoeren
 • Multiservice - Haarlemmermeer
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Nieuw-Vennep

  Maco-bestrating kan je helpen met je Stratenmaker klus in Nieuw-Vennep en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Multiservice - Haarlemmermeer om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Zeer vriendelijke en goed werk op geleverd.
 • DBIB
  DBIB
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Hovenier in Nieuw-Vennep

  Vanuit mijn passie van werken met hout realiseer ik tuinkamers/overkappingen/pergola’s/vlonders alsmede ontwerp en realisatie/bestraten van uw tuin. Mijn toegevoegde waarde komt voort uit mijn opvatting dat je alleen samen een mooi project kunt maken.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Dennis is tof. Hij is een harde werker, denkt met je mee (ook budgettechnisch) en doet soms wat extra (extra keer stort met snoeiafval is geen probleem). In de toekomst willen wij hem zeker weer benaderen voor andere klussen!
 • MK Tuinen & Schuttingen
  MK Tuinen & Schuttingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6548 reviews
  Hovenier in Nieuw-Vennep

  Mktuinen&schuttingen is gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen met kwaliteits hout .Zodat u een nette schutting krijgt die met poort en al netjes word afgewerkt . Vraag een vrijblijvende offerte aan binnen 24 u proberen we hierop te reageren

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Martin en zijn team hebben een hele mooie schutting geplaatst. Mooier dan verwacht, en ik ben er heel erg blij mee! Ook de communicatie ging lekker vlot.
 • Boom & Groen
  Boom & Groen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95358 reviews
  Hovenier in Nieuw-Vennep

  (Boom en groen hillegom ) is gespecificeerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Boom & Groen heeft hart voor bomen, planten en bloemen.dat ons telefoon nummer o zes drie zes een twee zes vijf een zeven Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Boom & Groen doen deze werkzaamheden via veilige klimtechnieken. Naast boomverzorging, helpen wij U ook graag met het winterklaar maken of het voorjaar klaarmaken van U tuin, zodat U lekker kunt genieten van uw bomen, planten en bloemen. We zijn gecertificeerd in klimtechnieken en machinale boomverzorging

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ik kan niets anders dan Kas aanbevelen. Aardige man met kennis van zaken. Heeft onze boom gerooid en heeft alles netjes afgevoerd. Omdat dat goed is bevallen hebben we hem ook opdracht gegeven om nog een aantal bomen te snoeien, wat de volgende dag al uitgevoerd kon worden. Ook dat is vakkundig gedaan en is al het snoeiafval netjes afgevoerd.
 • Tuinbedrijf Hans den Braber
  Tuinbedrijf Hans den Braber
  Beoordeling: 4.5 van 54.5534 reviews
  Hovenier in Nieuw-Vennep

  Sinds 2010 ben ik de eigenaar van Tuinbedrijf Hans den Braber. Service en klantvriendelijkheid zijn pilaren die ik erg belangrijk vind. De tuin wordt pas opgeleverd als de klant tevreden is. Voor al uw tuin- en straatwerk ben ik beschikbaar. Denk hierbij aan het uitgraven en uitvlakken van uw tuin, het leggen van straatwerk, het herbestraten van uw tuin, het plaatsen van schuttingen en/ of tuinhekjes, het aanleggen van verlichting en alles wat u verder nog wenst in uw tuin. Ook voor het bijhouden van uw tuin, het winterklaar maken en het snoeien van bomen en struiken kunt u mij bellen. Dit alles voor een redelijke prijs. Neemt u gerust contact met mij op, het laten maken van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Super tevreden. Alles volgens afspraak. Erg netjes gewerkt en ben er heel blij mee. Aanrader!
 • Zeegers Hoveniers
  Zeegers Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Nieuw-Vennep

  Zeegers Hoveniers FB: Zeegers hoveniers Insta: Zeegers_hoveniers Gediplomeerd hovenier

 • Green Renovation
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Nieuw-Vennep

  Groenrenovatie in uw tuin.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  We zijn erg tevreden
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95764 reviews
  Hovenier in Nieuw-Vennep

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Boom is prima gesnoeid. Harde werker, geen makkelijk klusje in zijn eentje. Zeer tevreden!
 • AZ Sierbestrating
  AZ Sierbestrating
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Hovenier in Nieuw-Vennep

  Wij zijn ervaren stratenmakers & hoveniers. Wij kunnen alle tuin werkzaamheden uitvoeren. Zoals: Bestraten Schuttingen plaatsen Bloembakken Opritten Afgraven Overkappingen Veranda bouwen Tuin verlichting

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  AZ en de boys van Mo hebben een mooi resultaat afgeleverd. Na een paar slechte ervaringen op werkspot, heeft Mo dit echt overtroffen. Het meedenken in oplossingen en ook een deel van de klus gunnen aan een andere specialist uit zijn netwerk (dus vooral doen waar hij en zijn team goed in zijn). Het was mooi om te zien hoe zij plezier in het werk hebben en daardoor ook kwaliteit geleverd hebben. Ze hebben bij mij herbestrating gedaan en een mooi terras gebouwd. Hiervoor was een speciale constructie nodig. Ik ben tevreden met het contact, tevreden met het resultaat en de prijs. Kortom een aanrader.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Nieuw-Vennep, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 985 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Nieuw-Vennep

Andere vakmensen in Nieuw-Vennep

Vind vakmensen bij jou in de buurt