Vind hoveniers in Hillegom

Op zoek naar hoveniers in Hillegom? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Hillegom

 • Boom & Groen
  Boom & Groen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95354 reviews
  Hovenier in Hillegom

  (Boom en groen hillegom ) is gespecificeerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Boom & Groen heeft hart voor bomen, planten en bloemen.dat ons telefoon nummer o zes drie zes een twee zes vijf een zeven Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Boom & Groen doen deze werkzaamheden via veilige klimtechnieken. Naast boomverzorging, helpen wij U ook graag met het winterklaar maken of het voorjaar klaarmaken van U tuin, zodat U lekker kunt genieten van uw bomen, planten en bloemen. We zijn gecertificeerd in klimtechnieken en machinale boomverzorging

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  bit of pricy but the outcome is good
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75462 reviews
  Hovenier in Hillegom

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Boom netjes gesnoeid, alles opgeruimd, zeer vriendelijk.
 • R. Rijsbergen Bestratingen
  R. Rijsbergen Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9569 reviews
  Hovenier in Hillegom

  Rijsbergen Bestratingen is de stratenmaker voor particulieren en bedrijven In de dynamische regio rond Zuid Holland voert Rijsbergen Bestratingen (sier)bestratingsprojecten uit. De kracht van is de kwaliteit waarmee de projecten worden uitgevoerd, want als gepassioneerd stratenmakersbedrijf doet Rijsbergen Bestrstingen geen concessies aan de kwaliteit bij de uitvoering van opdrachten. Daarbij proberen wij ons te onderscheiden op de volgende onderdelen: Gedegen voorbereiding Goede ondergrond, de basis voor jarenlang plezier van je bestrating Snelle en soepele uitvoering met eigen materieel Vakkundige afschotbepaling voor een goede afwatering Adequate verdichting van het zandbed voor een duurzaam eindresultaat Strakke afwerking door stenen niet te knippen, maar met de bandenzaag te zagen Rijsbergen Bestrating ook voor de grote klussen! Vraag vrijblijvend een offerte aan Advies nodig of direct een offerte opvragen? Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken en denken graag mee. Zo kunnen we je op juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super bedankt , ben heel erg blij met mijn tuin, keramische tegels strak gelegd, ben heel tevreden!
 • Jelle helpt
  Jelle helpt
  Beoordeling: 5 van 55560 reviews
  Hovenier in Hillegom

  Jelle Helpt is er voor het verwijderen van boomstronken en bomen, tuinonderhoud en schoonmaak werkzaamheden. In 2015 ben ik gestart met mijn onderneming als schoonmaakbedrijf omdat ik zag dat bij ons een hoop werkzaamheden efficiënter en beter uitgevoerd kunnen worden. Zo ben ik dan ook begonnen: Het kan beter, het moet beter, ik kan het beter, laat mij het maar doen. En dat is wat ik sindsdien bewijs bij mijn klanten en waarom zij elke keer weer dik tevreden zijn. En wat begon als schoonmaakbedrijf is nu uitgegroeid tot facilitaire dienstverlening waarbij we ook het buitenterrein aanpakken. En met een achtergrond in facility en groenvoorziening was dat een kleine en logische stap vooruit. Zo ben ik inmiddels ook gespecialiseerd in het verwijderen van boomstronken en heb ik al honderden stronken verwijderd. Maar ook de gehele boom kunnen we verwijderen voor u. De schoonmaakwerkzaamheden voer ik meestal alleen uit. Maar waar nodig huur ik hier mensen voor in. Voor meerpersoons klussen kunt u dan ook prima bij ons terecht. Hierin heb ik dan ook al meer dan 8 jaar ervaring. In de groenvoorziening werk ik zowel zelfstandig als met ervaren hoveniers die eenzelfde visie delen. In de boomverzorging en het kappen van bomen werk ik voornamelijk samen met mijn broer die volledig gecertificeerd en gespecialiseerd is als "boomchirurg"(dat is ruim boven het gemiddelde). Vele grote en kleine kleine klussen hebben wij inmiddels samen geklaard. En dat is slechts een fractie van zijn ervaring in de bomen. Met vriendelijke groet, Jelle Helpt

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hele goede ervaring. Prima klus afgeleverd.
 • Onderhoudsbedrijf Vervloed
  Onderhoudsbedrijf Vervloed
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Hillegom

  Ik ben Henk, een kleine zelfstandige ondernemer. Iemand die zowel kleine klussen als grote opdrachten uitvoert. Door mijn opgedane kennis, (werk)ervaring en vaardigheden ben ik breed inzetbaar om een opdracht vakbekwaam uit te voeren. Voor installatiewerkzaamheden zoals het aansluiten of verleggen van gas-, water- en elektra leidingen. Verbouwingen en schilderwerk. Wilt u een mooie en verzorgde tuin, maar heeft u niet de tijd of de juiste materialen om dit zelf te doen? Ik neem al het werk van u over. Ik doe het onderhoud veel kleine tuinen zoals het snoeien van struiken en bomen. Ik heb ik daarvoor snoeicursussen gevolgd. Mijn motto is: "Ik doe het goed of ik doe het niet"

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Henk is een allrounder, zeer professioneel, denkt met je mee en werkt super netjes. De tuin ziet er weer prima uit. Verder hebben we Henk gevraagd om nog andere klussen uit te voeren, die allemaal naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Wij raden Henk dan ook zeker aan!
 • DBIB
  DBIB
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Hovenier in Hillegom

  Vanuit mijn passie van werken met hout realiseer ik tuinkamers/overkappingen/pergola’s/vlonders alsmede ontwerp en realisatie/bestraten van uw tuin. Mijn toegevoegde waarde komt voort uit mijn opvatting dat je alleen samen een mooi project kunt maken.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Dennis is tof. Hij is een harde werker, denkt met je mee (ook budgettechnisch) en doet soms wat extra (extra keer stort met snoeiafval is geen probleem). In de toekomst willen wij hem zeker weer benaderen voor andere klussen!
 • Tuinbedrijf Hans den Braber
  Tuinbedrijf Hans den Braber
  Beoordeling: 4.5 van 54.5530 reviews
  Hovenier in Hillegom

  Sinds 2010 ben ik de eigenaar van Tuinbedrijf Hans den Braber. Service en klantvriendelijkheid zijn pilaren die ik erg belangrijk vind. De tuin wordt pas opgeleverd als de klant tevreden is. Voor al uw tuin- en straatwerk ben ik beschikbaar. Denk hierbij aan het uitgraven en uitvlakken van uw tuin, het leggen van straatwerk, het herbestraten van uw tuin, het plaatsen van schuttingen en/ of tuinhekjes, het aanleggen van verlichting en alles wat u verder nog wenst in uw tuin. Ook voor het bijhouden van uw tuin, het winterklaar maken en het snoeien van bomen en struiken kunt u mij bellen. Dit alles voor een redelijke prijs. Neemt u gerust contact met mij op, het laten maken van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Hans moest borders leeghalen en egaliseren. Er stonden aardig wat struiken, boompjes en hederaheg. Alles is netjes gedaan en het contact verliep erg prettig. Zeer tevreden, dus ik hou hem in mijn contacten voor een volgende klus!
 • AZ Sierbestrating
  AZ Sierbestrating
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Hovenier in Hillegom

  Wij zijn ervaren stratenmakers & hoveniers. Wij kunnen alle tuin werkzaamheden uitvoeren. Zoals: Bestraten Schuttingen plaatsen Bloembakken Opritten Afgraven Overkappingen Veranda bouwen Tuin verlichting

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Prima vaklui. Communicatie verliep erg soepel en snel. Aanvang werkzaamheden kon, na ontvangst en ondertekenen offerte, snel plaatsvinden. Alle werkzaamheden werden keurig uitgevoerd. Vriendelijke en hardwerkende mannen, die meedenken in de wensen. Tuin ziet er weer super uit!
 • Hoveniersbedrijf Diepstraten
  Hoveniersbedrijf Diepstraten
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Hovenier in Hillegom

  Hoveniersbedrijf met jaren lange ervaring met passie voor groen. Mocht u echt geïnteresseerd zijn en werkzaamheden willen laten uitvoeren door ons bedrijf mag u uiteraard ons vragen. Wij zeggen dit alleen maar omdat als u zomaar aanklikt het ons geld kost, tenslotte moeten wij allemaal op de centjes letten.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vriendelijk contact. Michel reageerde pijlsnel op Werkspot en kon ook op heel korte termijn langskomen. Was op tijd op de afspraak en heeft het werk correct uitgevoerd. Bedrag ook redelijk.
 • AC Cardol klusbedrijf
  AC Cardol klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Hillegom

  AC Cardol klusbedrijf gevestigd in Lisse, gespecialiseerd in klussen in en om het huis. denk hierbij aan straatwerk in de tuin tot aan een lamp instaleren in de woonkamer.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prettig contact. (Hele) snelle uitvoering van klus. Duidelijke prijs en mooi resultaat!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Hillegom, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 921 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Hillegom

Andere vakmensen in Hillegom

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt