Vind keukenmonteurs in Hillegom

Op zoek naar keukenmonteurs in Hillegom? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Hillegom, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 167 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Hillegom

 • FT Solutions
  FT Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.85375 reviews
  Keukenmonteur in Hillegom

  Een van de betere klusbedrijven. Net niet de allerbeste, maar wel een goede tweede. Redelijk geprijsd en komt altijd de gemaakte afspraken na. Werk alleen, dus niet zo snel als bedrijven met personeel, maar als er iets meer tijd te besteden is, ben ik een uitstekende keus. Heb ruime ervaring met allerhande klussen in en om uw woning en/of bedrijf. Ruime ervaring opgedaan in het bedrijf van mijn zwager, die voor makelaarskantoren in Amsterdam het onderhoud en de kleine verbouwingen in beheer heeft en uitvoert. Breng ook alle soorten/maten afbeeldingen aan op muren van baby en/of kinderkamers. Schroom niet om voor nadere informatie contact met ons op te nemen via Werkspot. Misschien treffen we elkaar ooit.

  Laatste review:

  Keukenkastjes repareren -

  Prima opgelost door Frans. Zeker omdat de onderdelen niet meer te bestellen waren en hij zelf ea heeft laten maken. Complimenten
 • Olly's Agency
  Olly's Agency
  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews
  Keukenmonteur in Hillegom

  Deze klusser is een allround vakman en een echte professional. Wat uw wensen ook zijn, deze klusser helpt u snel. Gun u zelf het gemak en schakel hem in voor klussen waar u geen weet van hebt, of simpelweg niet aan toekomt.

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  Olly did great work with hanging the light to the ceiling and hanging a couple of paintings! Very friendly, nice and honest person! Highly recommend!
 • Klusbedrijf Bert Joosten
  Klusbedrijf Bert Joosten
  Beoordeling: 4.7 van 54.75337 reviews
  Keukenmonteur in Hillegom

  Per direct beschikbaar voor particulieren en zakelijke klanten. Vakkundig in alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende klussen, de werkzaamheden die ik verricht bestaan uit alle klussen in en om het huis. Behangen, vloeren leggen plinten plaatsen, Ikea meubels monteren, ander soort meubels monteren, plaatsen van kattenluik en diversen uiteenlopende klussen. U kunt ook bij mijn terecht voor schilderwerk. Ook kunt u bij mijn terecht voor de eind schoonmaak van u woning of voor een periodieke schoonmaak. Werkzaam tussen Beverwijk, Amsterdam, Nieuw-vennep buiten de regio eventueel ook mogelijk. Mijn visitekaartje naar u toe is kwaliteit en netheid.

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  De kast staat mooi in de slaapkamer. Bert heeft zijn werk goed verricht en was aardig :-)
 • Zantec
  Zantec
  Beoordeling: 4.6 van 54.65275 reviews
  Keukenmonteur in Hillegom

  De Klussenbus Zantec is al 11 jaar een vertrouwd begrip in Haarlem en wijde omgeving. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met specialisten op alle vakgebieden biedt Zantec een totaaloplossing voor alle klussen. Dus kunt u uw complete klus met een gerust hart toevertrouwen aan Hans. Gespecialiseerd in Ikea-keukens.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Hans was a pleasure to work with. Right from the start, he helped scope the job, gave practical estimates, and advised on choices to make that could impact the setup of the kitchen. The entire IKEA kitchen has been installed in a very professional manner, and the results are excellent. I'd highly recommend Hans for any such projects.
 • Cartexklus
  Cartexklus
  Beoordeling: 4.9 van 54.9596 reviews
  Keukenmonteur in Hillegom

  GOED VOORBEREID, IS HET HALVE WERK! Welkom op de site van "" Cartexklus "" montage&Renovatie . Als u overweegt een nieuwe keuken aan te schaffen, kunnen wij u precies vertellen hoe de ruimte die u daarvoor in gedachte heeft, voorbereid dient te worden op de keukenmontage. Dit kan gaan om aanpassingen aan het leidingwerk, de elektra, stucwerk, timmerwerk of een complete verbouwing van de ruimte. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, wij zijn u graag van dienst! Waar dient u rekening mee te houden voordat u uw nieuwe keuken kunt laten monteren? Het demonteren, verwijderen en afvoeren van uw bestaande keuken Uw bestaande keuken dient gedemonteerd, verwijderd en afgevoerd te worden. De werkzaamheden die dit met zich mee brengt zijn onder andere afhankelijk van de grootte van uw oude keuken. Vaak dient hiervoor een container gehuurd te worden. De kosten hiervan kunnen wij transparant maken. Het verplaatsen en aanpassen van leidingwerk. Elektra- en loodgieterswerk ten behoeve van uw nieuwe keuken De aansluitingen van apparatuur (gas, elektra), de kraan (waterleiding) en de afvoer van uw oude keuken zullen bijna nooit op dezelfde plek zitten als bij uw nieuwe keuken. De kosten die het met zich mee brengt om dit aan te passen, zullen in hoge mate afhangen van de nieuwe inbouwapparaten en de verschillen t.o.v. de bestaande situatie. Wij brengen deze kosten vooraf voor u in kaart, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Het aanbrengen / aanpassen van voorzieningen ten behoeve van de afzuigkap Op het gebied van afzuiging is veel veranderd. Er zijn tegenwoordig vele mooie en verschillende mogelijkheden. Uw nieuwe keuken kunnen we hier op aanpassen. Bijvoorbeeld door het timmeren van een koof of het aanbrengen van een dakdoorvoer. Deze kosten zijn vaak niet meegenomen in de keukenmontage zelf. Uitbreiding van de meterkast Vooral de overstap op een inductiekookplaat levert vaak capaciteitsproblemen op in de meterkast. Een extra oven kan ook leiden tot uitbreiding van het aantal groepen. Soms, in oude woningen, blijkt dat u toe bent aan een totale vernieuwing van uw meterkast, de kosten zullen dan uiteraard hoger zijn. Onze klanten kunnen gerust zijn omdat we GARANTIE van 2 JAAR bieden op alle verrichte werkzaamheden. Dat houd in dat u verzekerd bent dat als er iets niet naar wensen of afspraak en/of niet vakkundig uitgevoerd is.Staan we aansprakkelijk als dat werkelijk zo is!! Op gebiedt van renovatie en onderhoud hebben we +8 jaar ervaring en als all around klussers hebben we +12 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Prima werk. Ben zeer tevreden. Keurig opgeleverd.
 • ETAZ Montage
  ETAZ Montage
  Beoordeling: 5 van 555153 reviews
  Keukenmonteur in Hillegom

  Bij ETAZ Montage bent u aan het juiste adres voor: - Meubelmontage van alle merken meubels. Met ruim 8 jaar ervaring met IKEA meubilair in huis zorgen wij voor een strakke en professionele montage van onder andere uw gepersonaliseerde PAX, Besta en Platsa kasten, met een vooraf afgesproken en scherp tarief. Ook met customized meubilair kunnen wij goed uit de voeten. - Wastafels en badkamermeubelinstallaties - Keukenmontage (gespecialiseerd in IKEA keukens/keukenblokken) - Licht elektra- en timmerwerk - Ophangwerkzaamheden (gordijnrails, planken, lampen, jaloezieën, zonwering etc.) . Ook met items van andere meubelzaken en customized meubilair kunnen wij goed uit de voeten. - overige klussen ETAZ Montage

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  Wij hebben bij de levering en montage van onze pax kast met Ikea veel gedoe gehad. Ik stuurde daarom Etaz montage een bericht. Dit was een compleet andere ervaring. Snelle reactie, ruimte voor vragen, een goede prijs en binnen een week een afspraak. Wij zijn ontzettend blij met Etaz montage. Ze weten waar ze het over hebben, denken mee en je ziet dat ze de constructie van de pax kast kennen. De klus was zo af en ze verzamelde het karton en plastic voor me. Nadat ik dat weg had gebracht kon het inruimen beginnen. Wij zijn heel erg blij met onze kast! Ik zal zeggen niet twijfelen, maar kiezen voor de montage van Etaz en niet van Ikea!!
 • Kitchen Improvement
  Beoordeling: 4.4 van 54.4515 reviews
  Keukenmonteur in Hillegom

  Na 13 jaar in midden Nederland werkzaam te zijn geweest ben ik nu verhuisd naar de Bollenstreek / Lisse. Keukenrenovatie is mijn specialiteit maar uiteraard lever en ontwerp ik ook nieuwe keukens. Ik heb jaren lang als meubelmaker gewerkt en ervaring opgedaan bij diverse restauratiespecialisten. Mijn eerdere ervaring als kok in horeca en catering helpen mij om een keuken vanuit een practische werkbaarheid te beoordelen. Naast keukenrenovatie heb ik ook veel ervaring met het maken van meubels op maat, aftimmerwerk zoals open trappen dichtmaken, wanden en plafonds plaatsen en afwerken, electra aanleggen. Het monteren van Ikea keukens is niet mijn ding, daar zijn weer andere vakmensen in gespecialiseerd. Zoekt u iemand met een oog voor detail, die nauwkeurig werkt en een hart voor zijn vak heeft neem dan snel contact op

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Kitchen Improvement heeft onze kleine keuken gerenoveerd en ons daarbij heel goed advies gegeven. Het ziet er super uit, mooi afgewerkt en oogt nu veel ruimer.
 • E&W Installaties
  E&W Installaties
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Keukenmonteur in Hillegom

  Geachte Heer / mevrouw, Hierbij wil ik mij aan u voorstellen. Wij zijn een Jong, enthousiast en dynamisch B.V. Wij zijn gespecialiseerd in Renovatie van woningen en Badkamers Wij bieden de volgende werkzaamheden aan; Elektra, Loodgieter, Timmer, Schilder, Stukadoors, sloop werkzaamheden. Kortom alle bouw en verbouw werkzaamheden in een woning. Op al onze installatie rust EEN JAAR garantie. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de Heer S.Turan E&W Installaties

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Zeer tevreden (voorwerk keuken). Soner is een vriendelijke man. Hij komt van te voren langs en neemt alles met je door, waardoor er geen verrassingen zijn naderhand. Werkt zeer nauwkeurig, is goed bereikbaar en komt z’n afspraken na. Aanrader!
 • Klus Montagefabriek
  Klus Montagefabriek
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Keukenmonteur in Hillegom

  P.S Voor keuken installatie kunt u direct via onze homepage klusmontagefabriek een aanvraag indienen. Wij hebben  ruim 15 jaar ervaring in IKEA keukens en ook al uw Ikea meubilair/ interieur. Wij werken met de strenge richtlijnen en follow me rules die IKEA op deze producten hanteert om de garantie te waarborgen. Wij nemen zorg graag uit uw handen met onze ervaring en kennis van het materiaal. Klant krijgt garantie op ons werkzaamheden. Wat wij doen/ onze specialisme; -Ikea keuken installatie -Ikea meubel montages -keuken service werkzaamheden Ook zijn we in staat om grote projecten uit te voeren. Neem gerust contact op voor een offerte of kijk op onze homepagina

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Umed agreed on the work and completed it to satisfaction, I know it's a tricky job.
 • Klein Onderhoud NH
  Klein Onderhoud NH
  Beoordeling: 4.6 van 54.6527 reviews
  Keukenmonteur in Hillegom

  Beste opdrachtgever ,lees a.u.b. mijn profiel ,ik stuur altijd een bericht als ik reageer dit om onnodige kosten te voorkomen . Mijn naam is Harry Wassenberg van Klein Onderhoud NH. Ikea keuken specialist LET OP ik monteer en plaats alleen gehele ikea keukens en nieuwe keukens dus geen aanpassingen en losse apparatuur . Met ruim 35 jaar ervaring met installatie werk zoals keukens plaatsen kan ik zeggen dat ik heel veel heb gezien en daardoor snel een probleem kan oplossen. Ik ben een zelfstandige kleine ondernemer en kan daardoor scherp zijn met de tarieven zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. U kunt mij voor de montage van uw Ikea keuken inzetten Mijn werk doe ik met aandacht en volgens de meest recente normen, dit zorgt er ook voor dat u de beste kwaliteit krijgt. Ik heb het afgelopen jaren ongeveer 200 keukens van Ikea geplaatst zodat ikea keukens plaatsen ongeveer mijn enige werkzaamheden zijn geworden. Ik plaats alleen nieuwe en gehele keukens dus geen tweedehands of gedeelte s en losse apparatuur. Het is van belang dat u zoveel mogelijk info verschaft met alleen keuken plaatsen kan ik niet inschatten hoeveel werk het is een tekening is het beste. Daarnaast geef ik garantie op mijn geleverde werkzaamheden. Gebruik de knop “kom in contact” alleen als u serieus interesse heeft in mijn voorstel dit in verband met de kosten. Met vriendelijke groet, Harry Wassenberg Klein Onderhoud NH Ikea keuken specialist

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Harry heeft mijn IKEA keuken (inclusief benodigde leidingwerk en elektra) netjes en volgens afspraak geplaatst. Ook denkt hij oplossingsgericht , is een betrouwbaar persoon, en zelfs tijdens een hittegolf een harde werker.

Populaire lokale keukenmonteurs in Hillegom

Andere vakmensen in Hillegom

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur