Vind timmermannen in Hillegom

Op zoek naar timmermannen in Hillegom? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Hillegom

 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5562 reviews
  Timmerman in Hillegom

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Reviews ! ik krijg een -review dat ik geen gehoor geef aan een Afspraak. ook als slotenmaker moet ik naar spoed klus , als je dit zou overkomen wil je meteen hulp! ik focus meteen op deze klus en zal later zonder uitleg of gebeurtenis een nieuwe maken hopend op begrip hiervoor . als ik aan een dag klus bezig zou zijn verwijs ik de spoed naar mijn collega´s door .

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Professional, skilled and modest. It was difficult to find a time which would work, but the wait was worth it. Recommended.
 • TipTop Montage
  TipTop Montage
  Beoordeling: 5 van 555236 reviews
  Timmerman in Hillegom

  》Traprenovatie, vloer legservice, meubelmontage《 [NEDERLANDS] + [ENGLISH] Geachte opdrachtgever, Tiptop montage is opgericht in 2016 met het doel om uw meubels/vloeren op een professionele wijze te monteren/leggen. Bij mij kunt u ook terecht voor demontage (bijvoorbeeld als u van plan bent om te verhuizen). Ik ben sinds 1999 (als kleine jongen op de meubelzaak van mijn vader) actief in deze branche. Tegenwoordig leg ik ook vloeren zoals tapijt, vinyl en laminaat. In 2016 ben ik als meubelmonteur gestart bij IKEA. Handig zo'n montageservice maar klanten vinden de montagekosten van 20% (over aanschafprijs) over het algemeen te duur. Monteren heb ik tot eind 2018 verricht waarna ik er voor gekozen heb om volledig zelfstandig verder te gaan. Ik ben niet beperkt tot alleen IKEA. Heeft u een kast elders gekocht vraag dan ook naar de mogelijkheden, denk aan JYSK, Meubella, Woonexpress, OTTO etc. De door mij gemonteerde meubels hebben een garantie van 12 maanden. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan kom ik kosteloos uw meubel(s) herstellen. De motto van tiptop montage luidt: 'uw meubel vakkundig ge(de)monteerd'. COPYRIGHT: Alle foto’s op mijn profiel is mijn eigendom. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf (Adnan Yolal). ==================================================== Dear client, Tiptop montage is established in 2016 with the aim of installing / laying your furniture / floors in a professional manner. You can also hire me for disassambly (for example if you are planning to relocate). I have been active in this industry since 1999 (as a young boy at Dad's furniture store). Nowadays I also lay floors such as carpet, vinyl and laminate. In 2016 I started as a furniture fitter at IKEA. İt is very handy such an assembly service but customers find the assembly costs of 20% (on purchase price) generally too expensive. I did this until the end of 2018, after which I chose to continue independently. I am not limited to IKEA alone. If you have purchased furniture elsewhere, ask me about the possibilities, such as JYSK, Meubella, Woonexpress, OTTO etc. OR visit Selek Interieur (my father's furniture store) because the furniture assembly service is completely free of charge. The furniture assembled by me has a 6 months warranty. If something unexpected happens, I will come and repair your furniture free of charge. The motto of tiptop montage is: 'your furniture (dis) assembled professionally'. COPYRIGHT: All photos on my profile belongs to me. These may NOT be reproduced, copied, published, stored, modified or used in any form, online or offline, without the prior written consent of the photographer (Adnan Yolal).

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Klus verliep prima, totaal 230 kasten gemonteerd, ben heel erg tevreden. Deze meneer is heel vakkundig en klantvriendelijk, komt zijn afspraken heel goed na. Dikke 10👍👍
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85263 reviews
  Timmerman in Hillegom

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Fast service, door works brilliantly now and no more needing to lift it and kick it. The door is leveled perfectly and is now easy to open and close.
 • C & T Meubelen C.V.
  C & T Meubelen C.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Hillegom

  C & T Meubelen Wij zijn een meubelzaak met eigen werkplaats gevestigd in Beinsdorp en opgericht in 1984. naast onze ruime keuze in meubelen maken en leveren wij allerlei meubels op maat van diverse materialen zoals grenen eiken teak mango suar en ook in combinatie met staal. Denk hierbij aan schuifwandkasten badmeubels tv-meubels vensterbanken zwevende planken eettafels salontafels dressoirs buffetkasten ect. ieder meubel maken wij met uitgebreid overleg met de klant. ons werkgebied is over het algemeen duin en bollenstreek en de haarlemmermeer.

  Laatste review:
  Meubels repareren-
  They did a fantastic job changing my dining table from a rectangle to an oval shape and it was finished beautifully. Highly recommend.
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85386 reviews
  Timmerman in Hillegom

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marco was precies op tijd en klaarde het klusje razendsnel en goed.
 • De Maatwerkman
  De Maatwerkman
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Timmerman in Hillegom

  De maatwerkman is de specialist op het gebied van meubel- en interieurbouw. Een duidelijk offerte traject, een 3d ontwerp en persoonlijke service van begin tot eind.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Fijne "samenwerking" met Dennis gehad. Zet zich in voor mooi resultaat, ook al kost het extra tijd. Heeft twee kasten en drie bedden gemaakt en ben erg blij met het resultaat. Naast mooi resultaat, ook gewoon een gezellige vent. Dank en zal De Maatwerkman bij iedereen aanraden die op zoek is naar maatwerkmeubelen.
 • 3Dsign4kids
  3Dsign4kids
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Timmerman in Hillegom

  Mijn bedrijf vervaardigd houten producten en is gevestigd in Hillegom. Het is een eenmansbedrijf dat samenwerkt met, aan het product gerelateerde collega's en leerlingen van het Hout en Meubelerings College te Amsterdam. Het bedrijf is door het SBB erkend als leerbedrijf. Wij beschikken over een zeer ruime werkplaats, waar wij uw prouct kunnen bouwen, afwerken of voorbereiden. De kracht van mijn onderneming zijn kwaliteit en het denken in oplossingen. Naast het vervaardigen van regulier timmerwerk, voer ik reparaties restauraties en nieuwbouw uit aan rijtuigen en daaraan verwante producten zoals authentieke woonwagens.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Een bestaand houten stapelbed aangepast en ingebouwd in onze stacaravan. Heel blij met het resultaat!
 • Flexibel Afbouw
  Flexibel Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Timmerman in Hillegom

  Kwaliteit staat op nummer 1 binnen ons bedrijf. Graag komen wij langs om u woning weer tot een pracht plaatje temaken.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Goede communicatie, werk al binnen een paar dagen gereed en adequaat gerepareerd
 • Jema Timber
  Jema Timber
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Timmerman in Hillegom

  Goedendag en welkom op het profiel van Jema Timber. Jema Timber is ontstaan uit een voorliefde voor het materiaal hout. Van jongs af aan ben ik aanraking gekomen met hout. Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Juriaan Metselaar. ik kom uit een familie van verschillende generaties timmermannen en meubelmakers. Na jaren in de (interieur)bouw gewerkt te hebben in ons familiebedrijf was het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Mijn ervaring, kennis en kunde deel ik graag met andere mensen, ik sta voor u klaar voor allerlei klussen in en rondom het huis. Alles is met hout te maken en niets is te gek. ik ben u graag van dienst Neem contact met mij op en ik help u graag verder. Ons hoogste doel is het afleveren van kwaliteitswerk aan tevreden klanten.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Hartstikke aardig, heeft goed vakwerk afgeleverd en echt precies naar onze wensen. Ik ga hem zeker nog een keer vragen om voor ons werk te doen.
 • DBIB
  DBIB
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Timmerman in Hillegom

  Vanuit mijn passie van werken met hout realiseer ik tuinkamers/overkappingen/pergola’s/vlonders alsmede ontwerp en realisatie/bestraten van uw tuin. Mijn toegevoegde waarde komt voort uit mijn opvatting dat je alleen samen een mooi project kunt maken.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Dennis is tof. Hij is een harde werker, denkt met je mee (ook budgettechnisch) en doet soms wat extra (extra keer stort met snoeiafval is geen probleem). In de toekomst willen wij hem zeker weer benaderen voor andere klussen!

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Hillegom, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1216 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Hillegom

Andere vakmensen in Hillegom

Vind vakmensen bij jou in de buurt