Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Hillegom

 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85386 reviews
  Kozijnspecialist in Hillegom

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marco was precies op tijd en klaarde het klusje razendsnel en goed.
 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5562 reviews
  Kozijnspecialist in Hillegom

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Reviews ! ik krijg een -review dat ik geen gehoor geef aan een Afspraak. ook als slotenmaker moet ik naar spoed klus , als je dit zou overkomen wil je meteen hulp! ik focus meteen op deze klus en zal later zonder uitleg of gebeurtenis een nieuwe maken hopend op begrip hiervoor . als ik aan een dag klus bezig zou zijn verwijs ik de spoed naar mijn collega´s door .

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Professional, skilled and modest. It was difficult to find a time which would work, but the wait was worth it. Recommended.
 • Durwin
  Durwin
  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews
  Kozijnspecialist in Hillegom

  Durwin is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in: -> onderhoud en reparatie van hang- en sluitwerk waaronder draaikiep of zg kiepkantelramen in zowel houten, kunststof als aluminium kozijnen. ->Het leveren van horren voor ramen en deuren -> infrezen ( met de modernste stofvrij freesapparatuur) van driepuntssluitingen in buitendeuren maar ook binnendeursloten. -> levering en afhangen van buitendeuren, indien gewenst perfect gespoten in Sikkens 2K lak voor een super glad resultaat waarbij de deur vele jaren onderhoudsvrij is. -> levering en installatie van mechanische beveiliging volgens richtlijnen van PKVW Werkzaamheden worden snel en nauwkeurig uitgevoerd en als wij weggaan is de rommel opgeruimd.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Heel tevreden: de uitleg voorafgaand aan de reparatie, de reparatie zelf, een korte wachttijd, tijdens de reparatie ook weer een goede uitleg gekregen, kamer schoon achtergelaten en super vriendelijk. Een aanrader!
 • Jema Timber
  Jema Timber
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Kozijnspecialist in Hillegom

  Goedendag en welkom op het profiel van Jema Timber. Jema Timber is ontstaan uit een voorliefde voor het materiaal hout. Van jongs af aan ben ik aanraking gekomen met hout. Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Juriaan Metselaar. ik kom uit een familie van verschillende generaties timmermannen en meubelmakers. Na jaren in de (interieur)bouw gewerkt te hebben in ons familiebedrijf was het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Mijn ervaring, kennis en kunde deel ik graag met andere mensen, ik sta voor u klaar voor allerlei klussen in en rondom het huis. Alles is met hout te maken en niets is te gek. ik ben u graag van dienst Neem contact met mij op en ik help u graag verder. Ons hoogste doel is het afleveren van kwaliteitswerk aan tevreden klanten.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Hartstikke aardig, heeft goed vakwerk afgeleverd en echt precies naar onze wensen. Ik ga hem zeker nog een keer vragen om voor ons werk te doen.
 • Klusbedrijf C. Elmastas
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Kozijnspecialist in Hillegom

  Werkgebied is Randstad en we bestaan sinds 2005. Onze expertise gebied: Metselen Elektra Loodgieterswerkzaamheden Vloeren leggen

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en komt afspraken na.
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85263 reviews
  Kozijnspecialist in Hillegom

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Fast service, door works brilliantly now and no more needing to lift it and kick it. The door is leveled perfectly and is now easy to open and close.
 • Martex Bouw
  Martex Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Kozijnspecialist in Hillegom

  Ik ben al 5 in branche , sta voor alles open . Heb eigen gereedschap en busje .

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Denkt mee met de klus en is flexibel.
 • Pak Horren
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Kozijnspecialist in Hillegom

  Ik maak Plisse hordeuren en raamhorren op maat. BEHALVE de horren die elders zijn gekocht. Heb ervaring opgedaan bij het bedrijf van mijn neef die al 15 jaar in het vak zit. Nu ik het onder de knie heb wilde ik een bedrijf voor mezelf beginnen. Garanties 100% op maat en standaard 2 jaar garantie. Ik werk uitsluitend met aluminium

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  Super goede service , snelle levering en zeer vriendelijk en netjes
 • Ramen 4U
  Ramen 4U
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Kozijnspecialist in Hillegom

  Ramen 4U - kozijnen op maat van uw woning, budget en smaak Wij bieden kunstof (PVC) en aluminium kozijnen Wilt u uw woning verduurzamen, energiezuinig maken en moderniseren? Bent u opzoek naar een vakkundig bedrijf waar klanttevredenheid op de eerste plaats staat? Denkt u erover om de kozijnen in uw huis te vervangen door nieuwe, meer energiebesparende ramen? Of wilt u misschien een nieuwe, mooie deur naar de tuin? Wacht niet meer! Neem contact met ons op! Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek waarin wij alle mogelijkheden bespreken en adviseren over de beste oplossing voor uw woning. Tijdens het gesprek nemen we de maten van ramen of deuren op om speciaal voor u een gedetailleerde offerte op te stellen. Ramen 4U biedt verschillende soorten kozijnen, voor- of tuindeuren, rolluiken en andere accessoires. In ons aanbod vindt u ook zeer populaire in de laatste tijd schuifdeuren en vouwdeuren (harmonica).

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Erg professioneel, vriendelijk en goede uitvoering van een compleet nieuwe voorgevel en kozijnen. Echte aanrader! Bij Matheus ben je bij het juiste adres!
 • Amar Klusbedrijf
  Amar Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Kozijnspecialist in Hillegom

  Amar Klusbedrijf Reparieren Meubels Maken Deuren en Kozijnen platsen Vloeren Timmerwerk

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Amar works very well. He is particularly handy to frame wood and perform installations. He is precise and always available. I totally recommend him!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Hillegom, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 674 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Hillegom

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hillegom

Vind vakmensen bij jou in de buurt