Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Purmerend

 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95139 reviews
  Hovenier in Purmerend

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Tuin: 2 boomen rooien en 3 stronken frezen.
  Kom in contact
 • L. Helmhout
  L. Helmhout
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Hovenier in Purmerend

  L. Helmhout

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  wel snel maar duur en invoegen met zand niet gedaan. Grote kieren . Zelf buiten het bedrag er nog bij gekocht en zelf moeten invegen. patroon van het terras niet aangehouden. Dus afwijkend van de rest van het terras. Wel aardig iemand maar gehaast.
  Kom in contact
 • Multidiensten ANMI
  Multidiensten ANMI
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Hovenier in Purmerend

  Overkempe dienstverlening (onderdeel van Multidiensten ANMI) bestaat uit een overzichtelijk team vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons bindt, is ons plezier in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. Iets mooiers bestaat niet. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of zoekt u een vakman voor het onderhoud van uw tuin? Wij zijn uw vakkundige hovenier met ruim 15 jaar ervaring en de nodige kennis. Of het nu gaat om beplanten, het maken van een uniek tuinontwerp, het aanleggen van een mooi terras of het onderhoud van uw gehele tuin: wij helpen u graag! U kunt Overkempe dienstverlening voor alle klussen in en om uw tuin inschakelen, uw wensen staan centraal! U heeft bij ons de volgende mogelijkheden: • Aanleg en reconstructie van tuinen • Sierbestrating • Vlonders • Schuttingen plaatsen (erf afscheidingen) • Vijvers en waterspiegels • Tuinhuizen en veranda’s • Tuinontwerp • Grondverzet Wij zijn graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Een dikke 10. Professioneel, keurig werk geleverd.
  Kom in contact
 • Yardin
  Yardin
  Beoordeling: 4.8 van 54.85120 reviews
  Hovenier in Purmerend

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle communicatie en werkt netjes
  Kom in contact
 • Stamdesign
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Hovenier in Purmerend

  Stamdesign is je ideale partner als je een , Stratenmaker, Sloopbedrijf , tuinklusjes, kleine verhuizer of transporteur nodig hebt in Uitgeest en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Klus was met beleid hier en daar een groene tuin iets bij te werken voor foto’s op funda. Dat alles er nog mooi groen uitziet, alleen de uitschieters eraf. Uiteindelijk met grote heggenschaar te werk , kale stoppels, achtertuin dood hout zichtbaar, hier en daar wat ‘gaten’ ontstaan en sommige planten zijn afgezaagd wat niet afgesproken was. Was wel geschrokken. Er was bereidheid het op te lossen. Maar eraan gaat t niet meer worden en over drie dagen fotoshoot. Wel blad afgevoerd volgens afspraak behalve overvolle groen container, deksel niet meer dicht. Hele vriendelijke man, heel behulpzaam meer ervaring met t grotere werk, straten, bomen, takken.
  Kom in contact
 • H-M-O
  H-M-O
  Beoordeling: 4.8 van 54.85108 reviews
  Hovenier in Purmerend

  H-M-O staat voor Hamstra Montage en Onderhoudsbedrijf en is gestart in 2001. Onze dienstverlening streeft er naar om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Persoonlijke aandacht en goede afspraken zijn daarbij van groot belang. We hebben ruime ervaring in allerlei klussen, van bouwprojecten tot klussen in en om het huis.We werken voor aannemers en voor particulieren en zijn vooral actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. U kunt bij ons terecht voor volgende werkzaamheden: Hekwerken Schuttingen Tuinonderhoud Vlonders Timmerwerken Onderhoudswerk Montagewerk We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en dat ziet u terug in het eindresultaat.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Sjouk heeft fantastisch werk uitgevoerd! De communicatie was fantastisch en het is precies geworden wat ik wilde. Ook als dingen niet helemaal goed uitkwamen kwam Sjouk met goede oplossingen die uiteindelijk perfect bij de tuin paste. Al met al super tevreden met het resultaat!
  Kom in contact
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 555107 reviews
  Hovenier in Purmerend

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Heel tevreden. Ik had zelf iets te weinig gras besteld, maar daar kan hij niks aan doen. Betrouwbaar, reageert snel, duidelijk en levert goed werk
  Kom in contact
 • AVL Tuinonderhoud
  AVL Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Purmerend

  AVL Tuinonderhoud is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Purmerend en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of onkruid verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Super tevreden, snel, professioneel en aardig. Hij geeft goede advies ook. Echt bedankt 🙏🏼
  Kom in contact
 • Robert's diensten
  Robert's diensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Purmerend

  Ik ben parttime werkzaam in de gehandicaptenzorg. Daarnaast ben ik ook veel in de tuin te vinden. Biodiversiteit en duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Tijdens klussen zal ik die onderwerpen niet vergeten. Ik maak gebruik van zoveel mogelijk duurzame producten.

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Prettig contact, snelle levering van de dienst
  Kom in contact
 • RRT Multiservices
  RRT Multiservices
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Hovenier in Purmerend

  "Zoek je een betrouwbare en ervaren handyman? Zoek niet verder! Neem vandaag nog contact met me op, om te zien wat ik voor jou kan betekenen!"

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Netjes gewerkt, en de klus vooraf bekeken en goed ingeschat
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Purmerend, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1286 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Purmerend

Andere vakmensen in Purmerend

Vind vakmensen bij jou in de buurt