Vind hoveniers in Volendam

Op zoek naar hoveniers in Volendam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Volendam

 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5592 reviews
  Hovenier in Volendam

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Danny is helder in communicatie en absolute vakman. Zeer tevreden over de sierbestrating in carport en tuin. Er wordt ook met professioneel gereedschap gewerkt. Ervaren sierbestrater. Ook de kleinere obstakels vormen geen probleem.
 • Sinan solutions
  Sinan solutions
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Hovenier in Volendam

  Hoveniers .Hogedrukreiniging. Schilderen . Sloopwerk.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima werk geleverd! Communicatie, uitvoering en afhandeling helemaal ok. Volgende keer bel ik Sinan weer.
 • ND Hoveniers
  ND Hoveniers
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Hovenier in Volendam

  Eigenaar van ND Hoveniers. Wij kunnen alles voor u betekenen als het om tuinen gaat. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden Tuin onderhoud, grondwerkzaamheden, schuttingen plaatsen, bestrating, borders aanleggen, gras/kunstgras aanleggen, vlonders aanleggen, overkappingen en beplantingen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima, het is nu lekker licht in huis, ze moesten nodig gesnoeid. Bleek al 4 jaar niet gedaan, ik woon er net een jaar. En het groeit wel weer aan, en dan hopelijk makkelijker bij te houden.
 • H-M-O
  H-M-O
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Hovenier in Volendam

  H-M-O staat voor Hamstra Montage en Onderhoudsbedrijf en is gestart in 2001. Onze dienstverlening streeft er naar om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Persoonlijke aandacht en goede afspraken zijn daarbij van groot belang. We hebben ruime ervaring in allerlei klussen, van bouwprojecten tot klussen in en om het huis.We werken voor aannemers en voor particulieren en zijn vooral actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. U kunt bij ons terecht voor volgende werkzaamheden: Hekwerken Schuttingen Tuinonderhoud Vlonders Timmerwerken Onderhoudswerk Montagewerk We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en dat ziet u terug in het eindresultaat.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Sjouk was erg aardig, snel en behulpzaam. De klus was snel geklaard en we zijn erg blij met onze tuin! Dank!
 • Multidiensten ANMI
  Multidiensten ANMI
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Volendam

  Master tuinen Purmerend (onderdeel van Multidiensten ANMI) bestaat uit een overzichtelijk team vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons bindt, is ons plezier in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. Iets mooiers bestaat niet. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of zoekt u een vakman voor het onderhoud van uw tuin? Wij zijn uw vakkundige hovenier met ruim 15 jaar ervaring en de nodige kennis. Of het nu gaat om beplanten, het maken van een uniek tuinontwerp, het aanleggen van een mooi terras of het onderhoud van uw gehele tuin: wij helpen u graag! U kunt Master Tuinen Purmerend voor alle klussen in en om uw tuin inschakelen, uw wensen staan centraal! U heeft bij ons de volgende mogelijkheden: • Aanleg en reconstructie van tuinen • Sierbestrating • Vlonders • Schuttingen plaatsen (erf afscheidingen) • Vijvers en waterspiegels • Tuinhuizen en veranda’s • Tuinontwerp • Grondverzet Wij zijn graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Anthony heeft de klus vakkundig uitgevoerd. Komt daarnaast zeer betrouwbaar en met verstand van zaken over. Aanrader!
 • Pannello
  Beoordeling: 4.9 van 54.9560 reviews
  Hovenier in Volendam

  Pannello is een startende ondernemer, die zich voornamelijk richt op Noord-Holland als werkgebied.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Uitstekend
 • I.S.B Bestrating
  I.S.B Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Hovenier in Volendam

  Ben je op zoek naar een Hovenier? Dan kun je in Purmerend bij I.S.B Bestrating terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Top Snel werk
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55571 reviews
  Hovenier in Volendam

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Rico is een absolute aanrader! Zeer vriendelijk en denkt graag met je mee. Rico werkt secuur en snel. Wil je een vakman in huis halen, zoek dan niet verder!
 • Baas bestratingen
  Baas bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Hovenier in Volendam

  Baas bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Met onze 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij uw tuin snel en voor een scherpe prijs compleet om toveren naar uw wens. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sierbestrating - Herbestrating - Schuttingen - Overkappingen/Pergola's - Kunstgras/graszoden - Vlonders - Borders Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. 20% korting maand november en december.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  18 m2 voortuin met keramische tegels laten zetten
 • Klusbedrijf Lionel
  Klusbedrijf Lionel
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Hovenier in Volendam

  Klusbedrijf Lionel is inzetbaar voor diverse klussen en werkzaamheden binnens- en buitenshuis. Hierbij kunt u denken aan behang- en schilderwerkzaamheden, leggen van vloeren, aansluiten van sanitair, montage van meubilair, hovenierswerkzaamheden en tuinwerkzaamheden en tuinrenovaties. We zijn werkzaam in de provincies Noord-Holland en Flevoland. U kunt contact opnemen, wij pakken uw klus(sen) graag voor u op. We gaan te allen tijde zorgvuldig te werk en leveren zoals vanzelfsprekend iedere klus netjes op. We spreken Nederlands, Engels en Spaans en zijn verzekerd voor bedrijfsaansprakelijkheid. We horen graag van u! Hartelijke groet, Lionel

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Lionel kwam vrijdag 2 Juli mooi op tijd en deed met zijn team de klus in 1 dag. Perfect en secuur uitgevoerd. Zij weten absoluut wat ze doen. Ik zou hun aanraden voor een klus. Vakmensen.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Volendam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 723 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Volendam

Andere vakmensen in Volendam

Vind vakmensen bij jou in de buurt